Jeg blev opkrÊvet for en ekstra person pÃ¥ ZEITLOS Hotel i Pattesen DE, de pÃ¥stod at jeg havde booket den 3. person som 2 Ã¥r, og dermed ikke betalt. Jeg mÃ¥tte derfor betale yderligere 25 euro dir... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
UtrovÊrdigt. Efter aftale med Hotels.com, skal jeg have udbetalt kroner 1.400,00 den 15.06.26. Jeg har talt med 2 medarbejdere og sendt yderligere dokumentation, skrevet til Hotels.com uden at fÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har stort set hele tiden vÊret ok tilfreds med hotel.Com men nu er det slut, jeg er blevet spurgt 50 gange I jeres tilfredsheds undersÞgelser hvad der gÞr at jeg bruger dem, og jeg har hver gang svar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
UpÃ¥lidelig salgsplatform Pas pÃ¥, de holder ikke hvad der skrives i salgsannoncen NÃ¥r man konfronterer sÊlger, bortforklarer de, og vil ikke stÃ¥ ved at de ikke har oplyst korrekte oplysninger... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du ogsÃ¥ gÞr. Derfor gÞr vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredvis af overnatningssteder verden over og 90 lokale hjemmesider pÃ¥ 41 sprog har  Hotels.com det hele. Uanset om du leder efter vÊrdi for pengene i Las Vegas, trÊhuse i Thailand eller villaer i Venedig, er det hele kun ét klik vÊk. Og med vores fordelagtige loyalitetsprogram kan du indsamle bonusnÊtter* og fÃ¥ adgang til besparelser sÃ¥som hemmelige priser. Det bliver ikke meget bedre. *BonusnÊtter er underlagt Hotels.com Rewardsâ vilkÃ¥r og betingelser, som kan lÊses på www.Hotels.com. BonusnÊtter pÃ¥lÊgges skatter og gebyrer.
ç±³åœ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
nu igen for jeg spam emails på trods af at jeg gang på gang framelder mig, jeg prÞvede at ringe til dem men man kan ikke komme igennem uden man har et booking nummer, så sendte jeg en mail til deres kunde service og forklarede at jeg har trykket afmeld men stadig modtager emails, de svarede så "Det er helt fint, du kan afmelde dig Hotels.com's nyhedsbreve ved at bruge linket nederst i mailen"
super uprofessionelt
Dialog med dem via app og chat, ikke hÞrt tilbage 24 timer efter han sagde, giv mig lige 3-5 min.
Kommer aldrig til at bruge dem igen, ingen hjÊlp at hente når man skal bruge dem
Samme dag som jeg skulle checke ind bliver jeg af hotellet bedt om at afbestille min booking. Force majeure. Nu vil hotels.com IKKE refundere mig mit indbetalte belÞb da de henviser til at det er for sent at afbestille.
Ved afbestilling beskriver jeg casen - ved kontakt til hotels.com 1 måned efter har de INTET gjort ved casen men vil nu undersÞge. Nu vendt tilbage med de desvÊrre ikke kan refundere iht gÊldende regler!!! Svineri overfor en goldkunde gennem måske 10 år!!
SÃ¥ er den gal igen med Hotels.com.
Bestilte et hotel ophold i Thailand. Fik dog fÞrst checket her på Trustpilot og Facebook efter bestilling. Så efterfÞlgende i hvor ringe stand hotelvÊrelserne er på det pågÊldende "resort", som bedst kan betegnes som hostel.
Så kunne heller ikke afbestilles.Blev Så lige tÞrret for 21000 kr.Så det bliver aldrig hos Hotels.com vi bestiller hotelophold igen.Desuden virker appen heller ikke, og man får en engelsktalende Inder i rÞret man ikke kan forstå en brik af hvad hun siger(Sikkert derfor hun er ansat),så man simpelthen bare giver op
Men nu er indsigelse overgivet til banken,så kan man kun krydse fingre.
Ikke bestille med Hotel.com , de snyder dig og giver ikke noget tilbage.
Man drukner i mails fra Hotels.com og de respekterer ikke, når man gerne vil vÊre fri.
Jeg booker et hotel i Hamburg. Det står ikke klart at der ikke er badevÊrelse på vÊrelset. Det står kryptisk og det viser sig at vÊre et delt badevÊrelse i kÊlderen, som vi ikke kan bruge, da vi ikke vil gå derned midt om natten.
Jeg er klar over at jeg har set forkert, så det er min fejl, men hverken hotel ellers hotels.com er interesseret i at kompensere noget som helst. Vi ender med at booke et andet hotel, da alt på hotellet er udsolgt. De vil ikke kompensere på trods af de nu kan sÊlge vÊrelset 2 dage igen.
Hotels.com siger bare de ikke kan gÞre noget, når jeg har kÞbt ikke refunderbar. De Þnsker heller ikke at give mig et gavekort eller noget som et plaster på såret. Yderst elendig og ingen service.
Aldrig har jeg oplevet mere besvÊrlig kundeservice, eller rettere muligheden for at få et svar eller komme i kontakt med dem.
Skal bare Êndre mailadresse hvor jeg ikke har den gamle mail lÊngere.
Det betyder nu jeg giver op og bruger en anden udbyder fra nu.
Havde booket et hotel på Bornholm, som overhovedet ikke levede op til det det stod på nettet. Vi fandt et andet hotel og ville selvfÞlgelig have vores penge retur, da hummeret ikke var benyttet. Kom også igennem til en venlig dame, med da hun så ville ringe tilbage, skete det overhovedet ingenting. Kan på de andre anmeldelser se, at man skal nok holde sig fra Hotel.com
I er nogle svindlere, i kalder det Black friday tilbud ved at sÊtte prisen op dvs hope land soi 8 i Bangkok koster normalt mellem 250-450 kr men lige nu koster det 1450 kr men sÃ¥ fÃ¥r man Black friday rabat pÃ¥ 1000 kr sÃ¥ er prisen nede pÃ¥ normal prisâŠ. Det er sÃ¥ meget svindel som noget kan vÊre FÃJ
Har booket op hold fra 26/12 - 28/12 2025. Hotellet oplyser efterfÞlgende, at der er meget begrÊnset service og ingen morgenmad som bestilt. Jeg vÊlger at afbestille, da det kommende ophold på ingen mÞde lever op til det bestilte.
Refusionen skal gå gennem Hotels.com - meeen, det viser sig totalt umuligt at komme igennem. Gemt bag en meget brugerUvenlig hjemmeside, har de åbenbart opbygget en uindtagelug pengemaskine. FÞj for den.
Sjovt nok jeg ikke er den eneste med en dårlig oplevelse!
Hvor gad jeg godt at have lÊst anmeldelser, inden jeg bookede noget ð€ŠðŒââïžð€ŠðŒââïžð€ŠðŒââïž
Og til dem som ikke ved det, kan man ikke komme i kontakt med hotels.com de er kun tredje part, imellem hottelet, og dig, og hvis man sÃ¥ klager, eller brokker sig fordi det simpelthen ikke kan passe, sÃ¥ er det bare Êrgeligt, nu nÃ¥r man gjorde det igennem en tredje part ð€ŠðŒââïžð€ŠðŒââïžð€ŠðŒââïžð€ŠðŒââïžð€ŠðŒââïž
Klare brud på forretningsbetingelser og noget der ligner en bevidst strategi på at slippe for at opretholde lovgivningen.
Jeg indsender dokumentation for prismatch, da jeg har fundet en billigere pris. De lover svar indenfor 24-72 timer. Efter 10 dage har jeg intet hÞrt og jeg kontakter hotels igen. Jeg får at vide at jeg nu igen skal vente 24 timer på de "lige" tjekker med teamet. Min rejse kommer tÊttere på og ligegyldigt hvad skal jeg nu igen vente.
Min oplevelse matcher bestemt gennemsnittet af 1,3 stjerner på trustpilot. Hold jer vÊk fra dette firma. Det ser godt ud når i skal booke, men hvis der er problemer så er det så tungt og svÊrt at finde en lÞsning.
Har brugt Hotels i årevis, og har altid vÊret fint tilfreds med letheden i at kunne finde & booke overnatninger, og har aldrig oplevet reelle problemer; og havde jeg skulle vurdere på mine tidligere erfaringer havde der stået 4-5 stjerner.
men...
...nu er der faktisk opstået en udfordring med en reservation, da jeg ikke har adgang til den e-mail som reservationen er foretaget i, og derfor blot skulle have det rettet.
Men med den ubrugelige ChatBot de har valgt at erstatte deres kundeservice med, er det så godt som umuligt at få hjÊlp til noget som helst.
(dens bedst forslag var at jeg annullerede hele opholdet, og bookede det igen med de nye informationer, og så måtte jeg selvfÞlgelig bare betale for gebyrerne ved at gÞre dette)
Selv da jeg kom igennem til (hvad de sagde var en) rigtig medarbejder på chatten, var det helt åbenlyst bare nogle standardsvar der blev skudt af, som tydeligvis var kÞrt igennem en dårlig google-translate til dansk.
Det vÊrste var dog at der automatisk kommer en besked for hvert eneste minut, hvis ikke man aktivt svarer på beskeden i chatten hele tiden, og efter 2minutter lukker den bare ned og siger farvel.
Der er kommet en 'lÞsning' hvor jeg blev tilfÞjet som gÊst til min egen reservation med den korrekte e-mail, men det er godt nok en elendig måde at drive "Service" på!
1 stjerne kun fordi man ikke kan vÊlge 0
PrÞver at Êndre en reservation (faktisk at booke ekstra vÊrelse). Har opgivet da man ikke kan komme igennem til en service medarbejder.
Aflyser ophold via hotels.com og finder anden mulighed
FuldstÊndig umuligt at få fat i et rigtigt menneske. Den chatbot er overhovedet ikke til hjÊlp, og forstår slet ikke, hvad man efterspÞrger og kÞrer dermed bare i ring. Vi bruger ikke hotels.com igen.
Jeg fik slettet 7 optjente nÊtter selvom jeg bestilte 3 nÊtter inden udlÞb. Meget svÊr at chatte med
Det lover gratis parkering men der var ikke gratis parkering. EfterfÞlgende ignorerer de os når vi tager kontakt. Meget meget dårlig service
Virkelig dÃ¥rlig kundeservice. Havde booket og betalt 4 vÊrelser. For at hjÊlpe hotellet annullerede vi 1 pga sygdom. Men trods betalingen bliver man ikke godskrevet loyalitetspoint!!!! SÃ¥ lad vÊre med at vÊre venligâŠ..
Umuligt at komme i forbindelse med et rigtigt menneske. Jeg fik ellers chatbotten til at garantere mig, at en person ville håndtere mit problem i lÞbet af to minutter. Da jeg havde ventet en halv time opgav jeg. Jeg kommer ikke til at benytte siden igen og vil fraråde andre at gÞre det. Hvis jeg kunne give karakteren 0 stjerner ville jeg gÞre det, men det er desvÊrre ikke muligt
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã