Jeg blev opkrÊvet for en ekstra person pÃ¥ ZEITLOS Hotel i Pattesen DE, de pÃ¥stod at jeg havde booket den 3. person som 2 Ã¥r, og dermed ikke betalt. Jeg mÃ¥tte derfor betale yderligere 25 euro dir... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
UtrovÊrdigt. Efter aftale med Hotels.com, skal jeg have udbetalt kroner 1.400,00 den 15.06.26. Jeg har talt med 2 medarbejdere og sendt yderligere dokumentation, skrevet til Hotels.com uden at fÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har stort set hele tiden vÊret ok tilfreds med hotel.Com men nu er det slut, jeg er blevet spurgt 50 gange I jeres tilfredsheds undersÞgelser hvad der gÞr at jeg bruger dem, og jeg har hver gang svar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
UpÃ¥lidelig salgsplatform Pas pÃ¥, de holder ikke hvad der skrives i salgsannoncen NÃ¥r man konfronterer sÊlger, bortforklarer de, og vil ikke stÃ¥ ved at de ikke har oplyst korrekte oplysninger... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du ogsÃ¥ gÞr. Derfor gÞr vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredvis af overnatningssteder verden over og 90 lokale hjemmesider pÃ¥ 41 sprog har  Hotels.com det hele. Uanset om du leder efter vÊrdi for pengene i Las Vegas, trÊhuse i Thailand eller villaer i Venedig, er det hele kun ét klik vÊk. Og med vores fordelagtige loyalitetsprogram kan du indsamle bonusnÊtter* og fÃ¥ adgang til besparelser sÃ¥som hemmelige priser. Det bliver ikke meget bedre. *BonusnÊtter er underlagt Hotels.com Rewardsâ vilkÃ¥r og betingelser, som kan lÊses på www.Hotels.com. BonusnÊtter pÃ¥lÊgges skatter og gebyrer.
ç±³åœ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Dårlig kunde service. Umuligt at få hjÊlp, når man endelig kommer igennem på telefonen så siger robotten bare at reservationen ikke kendes, har bekrÊftelses mail. Bookede rette dato og fik bekrÊftelse på dato en måned lÊngere fremme og de vil ikke Êndre det eller afbestille.
Kan ikke anbefales skulle have Êndres en dato da det blev booket forkert i deres system og har brugt 5 dage på og få datoen Êndret hvor der blev skrevet at hotellet ikke ydet Êndring da dette var lÞgn da jeg havde snakket med hotellet flere gange og de godt kunne Êndre dette men det krÊvede en bekrÊftelse osv ALDRIG BRUG HOTELS.COM
Jeg bookede et hotel igennem hotels.com som hotellet annullerer, hvilket kan ske. Jeg bliver dog alligevel opkrÊvet betaling, og da jeg retter henvendelse hÞrer jeg ikke fra hotels.com
Så dårlig kundeservice.
Skulle afbestille en bookning i Thailand og sendte en mail til Hotels.com, den samme som de havde bekrÊftet min bestilling på. Jeg fik aldrig svar og blev derfor trukket for en overnatning af hotellet.
Hjemme fik jeg med besvÊr fat i en mailadresse der virkede. De beklagede med kunne ikke hjÊlpe og desuden kunne jeg ikke afbestille pr. mail hvilket ikke var oplyst nogen steder. Jeg skal aldrig bruge dem og heller aldrig anbefale platformen til nogen.
Vi ankom til et tysk hotel, og alle faciliteter var lukket, på nÊr én restaurant. Vi fik udleveret adgangskort til badelandet, men fik samtidigt at vide at det var lukket, pga. ombygning??? Selv supermarket var lukket, så heldigt at vi havde handlet ind på forhånd, vi boede på et kÊmpe lejlighedshotel. Vi kunne ingenting på matriklen, fordi det var lukket for sÊsonen, eller under restaurering⊠Hotels.com havde belejligt glemt at informere om dette, når man ser på deres hjemmeside. Sendte dem en mail, det er 2 uger siden, og standardsvar siger svar indenfor 72 timer.
Kontakt Hotels.coms kundeservice
Vores kundeservicemedarbejdere er til rÃ¥dighed dÞgnet rundt, alle Ã¥rets dage. De kan hjÊlpe dig via chat eller over telefonen. - OVERHOVEDET IKKE OVER TELEFONEN- DET ER EN SKRIVEMASKINE DER IKKE YDER DEN HJÃLP JEG EFTERSPÃRGER: PERSONLIG
TLF. HJÃLP
HOLD JER VÃK!!!
vi er blevet scamet 2 gange nu, hvor at hotellerne siger de ikke har vores booking, men på hotels ligner det vi har. Hold jer langt vÊk, book igennem en anden hjemme side!!! Hotels er virkelig virkelig dårligt, og vi har ikke fået vores penge tilbage og er blevet nÞdsaget til og booke om 2 gange!
umuligt at kontakte hotels.com
telefon 80841111 eksistere ikke og 38487784 har en indkodet robot som siger der er et teknisk problem med telefonen og derfor ikke kan hÞre en. robotten beder om at ringe tilbage så man kan få fat i en anden agent. det har jeg så gjort 4 gange men får samme robot med disse falske problemer. det bliver sidste gang jeg bruger hotels.com.
0 stjerner. De er scamers, de dobbelt booker ophold og trÊkker penge dobbelt uden at man ved det. Har ringet flere gange og hver gang får man fat på nogen som bor på den anden side af den her planet og det hÊvder at de nok skal lÞse det, det sker ikke. Skal aldrig bestille noget fra dem igen!
Jeg kom ved en fejl til at trykke på aflys reservation på min hotelbooking. Der var ingen advarsler eller lignende.
Da jeg trykkede stod der, at jeg ville få 10 % af min booking tilbage og mistede altså 90% af belÞbet. I samme sekund kontaktede jeg Hotels.com på telefon. De sagde, at det var Êrgerligt, men de ikke kunne gÞre noget. I dagevis var jeg i kontakt med dem på mail. Hver gang var det en ny agent, der skrev tilbage. Samme svar. Bare Êrgerligt.
Under al kritik.
Jeg kunne ikke få at vide, hvem der havde truffet beslutningen eller hvem jeg eventuelt kunne tale med. Jeg kommer aldrig til at bruge hotels.com igen.
HOLD JER LANGT VÃK!! Rigtig dÃ¥rlig afbestillingspolitikker de trÊkker ned over kunderne, book direkte gennem hotellerne i stedet for, det er man langt bedre sikret og mange gange ogsÃ¥ bedre priser!! Plus at man stÞtter hotellerne mere, da de fÃ¥r flere penge til dem selv end hvis man bestiller gennem hotels.com! Har brugt dem for sidste gang!
Never going to book my hotel on this platform. They don't care about refunds or providing you any support. Will switch to other platforms in the future.
Bookede i sommer to vÊrelser på hotel i Tyskland. Da vi ankommer er hotellet overbooket og vi uforstående må finde et andet hotel, det er ca 1000kr dyrere.
Jeg får lÊst Hotels.com er forpligtet til at refundere merbetaling til os.
Da jeg kontakter dem vil de gerne men kun på 600kr og kun som voucher/ gavekort.. kontakter dem da det skal indlÞses. Nu vil de kun give 500kr rabat. Får en meget flabet dame i tlf. der mistÊnker mig for ikke at have snakket med en anden kollega da jeg har ikke svaret på en mail hvad jeg gjorde med et opkald som medarbejderen ikke har noteret.. så dårlig kundeservice!
Bookingsystem afviste min betaling, hvorefter jeg bookede igen. Efter 15 min. gik begge betalinger igennem, og jeg stod med to vÊrelser. Jeg kontaktede Hotels.com straks, men der er stadig blevet trukket pengene for begge vÊrelser. Jeg kommer aldrig til at bruge Hotels.com igen, og vil naturligvis advarer mod Hotels.com til andre.
Vi kom til et lukket hotel sent om aftenen i Albanien.
Efter lang tid kom vi endelig igennem til en medarbejder.
Det endte med vi ikke fik tilbudt et andet hotel og fordi det var en reward-overnatning er pengene spildt.
De nÊgter stadig at tilbagebetale. DÃ
RLIG SERVICE
Vi stod efterladt på gaden til midnat. Hotellet blev ikke fjernet fra hjemmesiden!!
De sÊlger gerne vÊrelser, men tager det ikke alvorligt når vÊrelset ikke virker som det skal og det er oversvÞmmet som en swimmingpool.
De siger at det er op til hotellet, til trods for at det er hotels som vi har kÞbt vÊrelset af.
De vil gerne have vores penge, men hjÊlp er der ikke noget at hente af.
Skal absolut ingen stjerne have herfra.
Det er fup og fiduser.
Man bestiller afbestillingsforsikring, betaler for det og kan derefter ikke bruge det alligevel.
FÃJ FÃJ for en fup virksomhed.
Virkelig dårlig service, vil Êndre min mail, men så vil alt data gå tabt. Både optjente overnatninger og status i loyalitets programmet.
Det er jo bare super når jeg er tvunget ud i ny mail.
De burde jo så informerer om man realt set ikke kan Êndre sin mail på et senere tidspunkt, for det vil svarer til at oprette en ny konto.
Jeg havde brug for at kontakte hotels.com
Det var umuligt. Chatbot og FAQ er ikke nok til mit problem. En mailadresse ville vÊre godt.
Har brugt hotels.com i mere end 10 år med stor tilfredshed, men nu er det noget helt andet.
Jeg kan stadig ikke indlÞse mine bonusnÊtter, selv om jeg har chattet med dem i en halv time. Jeg har forsÞgt at ringe, men det er umuligt at komme igennem til en medarbejder hvis man ikke har et seservatingsnummer.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã