Jeg blev opkrÊvet for en ekstra person pÃ¥ ZEITLOS Hotel i Pattesen DE, de pÃ¥stod at jeg havde booket den 3. person som 2 Ã¥r, og dermed ikke betalt. Jeg mÃ¥tte derfor betale yderligere 25 euro dir... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
UtrovÊrdigt. Efter aftale med Hotels.com, skal jeg have udbetalt kroner 1.400,00 den 15.06.26. Jeg har talt med 2 medarbejdere og sendt yderligere dokumentation, skrevet til Hotels.com uden at fÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har stort set hele tiden vÊret ok tilfreds med hotel.Com men nu er det slut, jeg er blevet spurgt 50 gange I jeres tilfredsheds undersÞgelser hvad der gÞr at jeg bruger dem, og jeg har hver gang svar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
UpÃ¥lidelig salgsplatform Pas pÃ¥, de holder ikke hvad der skrives i salgsannoncen NÃ¥r man konfronterer sÊlger, bortforklarer de, og vil ikke stÃ¥ ved at de ikke har oplyst korrekte oplysninger... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hotels.com er det rette sted, hvis du leder efter et sted at overnatte. Vi elsker at rejse, og det ved vi, du ogsÃ¥ gÞr. Derfor gÞr vi det nemt for dig at reservere hos os. Med hundredvis af overnatningssteder verden over og 90 lokale hjemmesider pÃ¥ 41 sprog har  Hotels.com det hele. Uanset om du leder efter vÊrdi for pengene i Las Vegas, trÊhuse i Thailand eller villaer i Venedig, er det hele kun ét klik vÊk. Og med vores fordelagtige loyalitetsprogram kan du indsamle bonusnÊtter* og fÃ¥ adgang til besparelser sÃ¥som hemmelige priser. Det bliver ikke meget bedre. *BonusnÊtter er underlagt Hotels.com Rewardsâ vilkÃ¥r og betingelser, som kan lÊses på www.Hotels.com. BonusnÊtter pÃ¥lÊgges skatter og gebyrer.
ç±³åœ
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vil aldrig bruge Hotels.com igen. Det er umuligt at komme i kontakt med en medarbejder telefonisk i så fald, at der er problemer med rejseplansnummer. Måtte benytte chatten, men oplever ikke på nogen måde at have fået hjÊlp til min sag. Mangler stadig en forklaring på, hvorfor en reservation ikke dukker op, når man sÞger på rejseplansnummeret. Det koster mig nu en betaling for en overnatning, da jeg troede at reservationen var annulleret
Utroligt besvÊrligt at afbestille et ophold.
Man kan ikke komme i kontakt med jer.
I kan ikke finde nogle bookinger på mit nr, selv om jeg har 14 på hinanden efterfÞlgende bookinger. Så mega dårlig hjemmeside, samt dårlig service. Bruger jer aldrig igen og så glem mine såkaldte bonus overnatninger.
Hold jer langt vÊk fra Hotels.com. De overholder ikke de betingelserne som ophold bliver booket under. Jeg bookede fire nÊtter under fleksible betingelser, så jeg frit kunne Êndre eller annullere opholdet indtil tre dage fÞr ankomst. Mere end to måneder fÞr mit ophold Þnskede jeg at forkorte med en enkelt dag, men fik at vide af kundeservice, at det ikke var muligt! Jeg har fuld forståelse for, at nye datoer for opholdet forudsÊtter at hotellet har ledige vÊrelser de pågÊldende dage, men når det drejer sig om de samme dage SKAL det vÊre muligt at forkorte opholdet!
âïžâïž Advarsel â hold jer langt vÊk fra Bilkay Hotel! âïžâïž
Vi boede på Bilkay Hotel i halvandet dÞgn, og oplevelsen var fra start til slut en ren katastrofe.
Allerede fÞrste nat mÃ¥tte vi skifte vÊrelse, og inden for blot 36 timer havde vi flyttet fire gange. Ã
rsagerne var alt fra skimmelsvamp, fugt og gennemtrÊngende lugt til at der kom smådyr ind udefra. På ingen af vÊrelserne virkede kÞleskabet, og på det fÞrste vÊrelse var bruseren så Þdelagt, at den ikke engang kunne hÊnge på vÊggen.
Vi understregede hele tiden, at vi ikke kunne blive under disse forhold, da det var direkte sundhedsfarligt â isÊr fordi én af os har astma. I stedet for at tage vores klager alvorligt, forsÞgte manageren blot at âspise os afâ med en flaske vin. Han foreslog endda, at de kunne male skimmelsvampen over, hvilket âkun ville tage et par timer at tÞrreâ â fuldstÊndig uacceptabelt og uprofessionelt!
Det her handler ikke om, at vi er for krÊsne til et almindeligt vÊrelse, men om at hotellet slet ikke lever op til basale standarder for sundhed, sikkerhed og komfort.
Til sidst mÃ¥tte vi selv flytte til et andet hotel(Delfino apart hotel), hvor alt fungerede perfekt â i modsÊtning til Bilkay. Og nu nÊgter Bilkay tilmed at refundere hele belÞbet, selvom vi kun opholdt os der fra natten til tirsdag til onsdag eftermiddag kl. 14:30 â og det meste af tiden gik med at flytte rundt fra vÊrelse til vÊrelse.
Som om det ikke var nok, startede problemerne allerede ved ankomst: hotellet havde slet ikke et vÊrelse klar til os, og vi blev derfor sendt over på Delfino Apart Hotel, hvor vi faktisk havde en skÞn fÞrste nat. Men så snart vi blev flyttet til Bilkay, begyndte mareridtet.
Jeg kan pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale Bilkay Hotel â tvÊrtimod vil jeg kraftigt rÃ¥de andre til at finde en anden indkvartering.
Jeg har i sommers booket et hotel ophold, som jeg aflyste samme dag da vi havde fundet et andet hotel.
Jeg havde sikret at betaling fÞrst skulle ske ved ankomst, og at gratis afbestilling. På trods af 4 dage fÞr ankomst at jeg aflyste (helt efter reglerne og uden krav til betaling ), så kan jeg se de har trukket pengene den dag jeg skulle have vÊret ankommet.
Det undrer mig da jeg slet ikke skulle have betalt noget og havde aflyst inden for tidsrammen.
Jeg har nu i lang tid forsÞgt at få fat i dem.
Til at starte med var de meget hjÊlpsomme. Men de ville tage fat i hotellet (som jeg ellers havde gjort), og hotellet siger de ikke har modtaget penge.
Jeg har siden ikke kunne få fat i hotels.com og deres chat virker "lukket" for mig. Jeg kan ikke finde andre muligheder at få fat i dem.
Det er over 4700kr de skylder mig !!
Ved slet ikke hvad jeg skal gÞre :(
Det har vÊret umuligt, at få et tilgodehavende retur via Hotels. Deres kundeservice er overfladisk. De vil ikke vedstå deres ansvar, og trÊkker sagsbehandlingen i langdrag, samt er vanskelige at få kontakt til. Har brugt mere end 4 uger på en sag uden afklaring.
Uanset hvor specifikke sÞgekriterier, man sÊtter op, når man sÞger efter hoteller i centrum af KÞbenhavn, skal man scrolle sig igennem tonsvis af hoteller i MalmÞ. Det er useriÞst.
Egentlig har jeg tidligere vÊret ok tilfreds med hotels.com. Jeg bliver bare lidt irriteret over deres kundeservice, som af og til lyver for ikke at skulle lave noget. Jeg er i kontakt med kundeservice omkring en booking, fÃ¥r at vide, at hotellet tager ikke telefonen, sÃ¥ jeg skal kontakte dem senere ogsÃ¥ vil de igen forsÞge at ringe til hotellet. Da jeg sÃ¥ henvender mig 3 timer senere siger den ânyeâ medarbejder sÃ¥, at man ikke kan ringe⊠sÃ¥ mÃ¥ én af dem jo lyve.. og ja, jeg droppede den booking pga deres service.
På en anden booking forsÞger jeg at få prismatch, som de kÞrer mig. Jeg har fundet en pris (40% billigere) på booking.com med de samme kriterier og jeg har fået deres kundeservice til at bekrÊfte, at min booking og den på booking.com er den samme. Alligevel får jeg afslag på at de vil matche prisen⊠jeg kommer ikke til at bruge dem mere..
Bookede hotel den 23. juli til overnatning 5 dage i november. Fik bekrÊftelse. SÞndag aften fire dag senere kl. 23.30 fik jeg en bekrÊftelse på at min booking var aflyst.
Bruger dem aldrig igen, ÃV hvor var jeg skuffet.
Måske en anden havde mere brug for det super lÊkre hotel jeg havde booket med kÊmpe rabat.
Jeg har for nylig haft en oplevelse med Hotels.com, der Êrlig talt er under al kritik.
Jeg havde booket et hotelophold, men fik brug for at Êndre datoerne. Hotellet selv var utroligt imÞdekommende og skrev flere gange, bÃ¥de til mig og til Hotels.com, at de gerne ville Êndre datoen â endda uden ekstra omkostninger.
Alligevel nÊgtede Hotels.com at samarbejde. Trods gentagne bekrÊftelser fra hotellet blev min booking i stedet aflyst af Hotels.com. Jeg stod derfor uden en reservation, selvom hotellet var mere end villigt til at finde en lÞsning.
Denne oplevelse viser tydeligt, at Hotels.com ikke prioriterer kundens behov eller samarbejde med hotellerne. Jeg kan ikke anbefale at bruge deres service, når man kan booke direkte hos hotellet og få både bedre kommunikation og fleksibilitet.
Vi har overhovedet ikke fået det bestilte og betalte vÊrelse. Dette er på ingen måde deluxe suite vÊrelse. Det er under al kritik.
Hotellet har undskyldt men det er ikke godt nok. Der er en grund til at vi har bestilt det bedste og så forventer vi også at få det. Jeg kan ikke beskrive vores skuffelse med ord. Vi skulle have haft masser af plads og spa på vÊrelset.
We booked one night at B&B Hotel Bremen-City 27â28 July 2025 as the final stop on a birthday trip for our 12 year old son. Instead of ending with a nice shopping day in Bremen, the hotel turned the evening into a disaster.
Upon arrival, we entered through the dirty and very small parking garage and took the elevator to reception. There were no staff present, no visible emergency contact numbers, and no check-in instructions anywhere. We had never received any emergency number or special instructions in our booking confirmation or from the hotel beforehand.
We tried every possible code we could think of at the self check in, but nothing worked. With no way to contact anyone, we were forced to leave without using the room and drive all the way from Assen (Netherlands) back home to Holstebro (Denmark) in the middle of the night, a dangerous and exhausting trip.
B&B Hotels refused a refund, claiming an emergency number exists but if you never provide it and itâs nowhere to be found on site, thatâs useless. Hotels.com, where we booked, also refused any compensation, showing a complete lack of responsibility for a ruined trip.
We were left with wasted money, no sleep, and a ruined birthday. This is unacceptable service from both B&B Hotels and Hotels.com. Avoid them if you value reliability, basic communication, and customer support.
Vi havde booket et hotel i Oslo til en pris på 16.000NOK for 5 nÊtter.
Efter lidt tid, kommer der et tilbud, hvor man kan få 3. overnatning gratis. Og da Hotels.com kÞrer med prisgaranti, sender jeg en mail med et screenshot af det nye tilbud.
Herefter får jeg en mail hvor de skriver, at de vil refundere belÞbet efter mit ophold den 19. juli.
Her den 7. august har jeg endnu ikke modtaget min refundering, selvom jeg har rykket for den.
Nu fortÊller de, at grunden til det er, at der mangler datoer på min screenshot, og de derfor ikke kan refundere belÞbet. For ulejligheden får jeg i stedet en kupon på 999DKR.
Men det svarer jo slet ikke til det jeg blev lovet i prisgarantien.
Jeg pointerer overfor dem, at det er dem der har lavet en fejl, da de ikke dengang fortÊller mig, at de mangler de datoer, så jeg kunne rette op på dette. Men det er de ligeglade med, også selvom det er dem selv der har lavet fejlen.
Jeg ville rigtig gerne klage til Hotels.com, men det er nÊrmest ikke en mulighed. I hvertfald ikke noget man får svar på, andet end at de vil tage det til efterretning.
Derudover får man en fornemmelse af, at deres chat (selvom der sidder et menneske?) bare er en robot. i hvertfald virker svarene meget som robot standard svar.
Jeg synes det er et stort problem, at de ikke gÞr det de lover i en mail, fordi de pludselig mener at JEG har fejlet. Og så spiser de bare en af med en kupon til en langt lavere vÊrdi..
TrovÊrdighed.
Deres oplysninger omkring hoteller stemmer ikke overens med virkeligheden, og klager man, så er det ikke kunden der er i fokus.. så er det vigtigste at hotellet er glade, så kan man få refunderet imellem 10 og 50 procent at opholdet.. og når man vil lave en anmeldelse af det hotel på deres side for at advarer andre kunder, så sÞrger de for at det ikke bliver lagt op, så de kan malke flere uvidende kunder ! FÞj!
Kan ikke Êndre min email adresse på min konto, selvom muligheden er der, men der kommer bare besked om, at der er opstået en fejl.
Kundesupport er en by i Rusland, umulig at komme i kontakt med, da der hverken er en mail adresse, eller et telefon nummer. :-(
Total dårlig oplevelse, efter 3,5 times kÞrsel er der ingen reservation til os, trods opholdet er betalt.
Kundeservice er totalt ubrugeligt.
1,5 time i tlf i et forsÞg på at finde et andet ophold, og de afbryder samtalen!
Om de kompetencer for kÞrsel mm og selvfÞlgelig opholdet, ja det må tiden vise!
ALDRIG mere hotels.
Jeg havde bestilt en Hotel, til at vi kunne hvil os lidt tÊt på lufthavnen fore vi skulle der ud kl 4 om natten. Den blev så afbestilt fra deres side, da overnatning stedet var lukket i perioden. det var 2 uger fÞre vi skulle vÊre der. Når jeg ringede for refusion så tilbudt de os at find en anden sted men så skulle de få betalt for den også, så jeg valgt hellere at få refusionen og find en sted selv. 10 dage senere var der ingen refusion så jeg ringede igen og de siger den er på vej men kan tag 7-10 hver dage. nu 25 dage senere kontakter jeg dem igen, og de siger nu at de kan ikke betale den til bage det skal overnatnings stedet som selvfÞlgelig pejer tilbage til Hotels.com. Dejligt service .. brÊnd hellere pengene, i får i det mindste varme fra det.
Elendig kundeservice!
Efter at have booket et hotel på Bali, oplyste hotellet os på forhånd om, at vi ikke kunne vÊre det antal personer i vÊrelset, som vÊrelset var booket til Det tog mange kontaktforsÞg og en klage, fÞr kundeservice 1,5 måned efter tilbÞd en opgradering, så vi fik et vÊrelse, der passede, til det antal personer, vi havde booket til og betalt for via Hotel.coms hjemmeside. LÞsningen blev, at jeg selv skulle betale for opgraderingen på hotellet og ville få belÞbet refunderet efterfÞlgende.
Efter opholdet vil Hotels.com nu ikke refundere belÞbet for den aftalte opgradering, og kommunikationen med kundeservice er ekstremt trÊg.
Det er sidste gang, jeg har benyttet Hotels.com!
Nu har jeg bestilt de fÞrste 50-60 overnatninger igennem dette firma. Nu har jeg haft en dårlig oplevelse der seriÞst omhandler et ulÊkkert hotel med alger i poolen og en dÞd fugl samt mm. Jeg får ingen mulighed for at få hjÊlp til en ombookning. Hotels. dybt. De hverken svarer chat og de har intet kontakt nummer man kan ringe til. 0 stjerner herfra
Man kan ikke komme i kontakt med firmaet UDEN et booking eller bekrÊftigelsesnummer. Det er overdrevet dårligt så brugte booking.com i stedet for og det virkede upåklageligt.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã