DB Schenker Sverige レビュヌ

15,920
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Dom som levererar Àr alltid supertrevliga, problemet som jag ser Àr tidsspannet 7-17 och leveransen kommer runt 15, surt att ta ledigt en heldag nÀr man kunnat jobba istÀllet. Som nÃ¥n annan skrev sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Snabb leverans. Men chauffören tyckte verkligen inte om sitt jobb. Inte ett leende. TÀnkte lÀmna en ytterdörr pÃ¥ pall ute vid brevlÃ¥dan. FrÃ¥gade om hon inte kunde dra den lite nÀrmare garageporten. Ca... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det fixade sig med mitt paket som jag skickade till företaget som retur för " Ã¥ngrat " köp och med företagets retur sedlar men det gick inte att fÃ¥ tag pÃ¥ företaget sÃ¥ jag fick tillbaka paketet utan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

"Högsta betyg för bra kommunikation och leverans utförande". VÀldigt trevliga & hjÀlpsamma killar" Jag fick direkt Ã¥terkoppling frÃ¥n vÃ¥r kund som mottagit denna leverans. Hon var vÀldigt nöjd och... もっず芋る

䌁業情報

1. 茞送䌚瀟
  2. 宅配・配達サヌビス
  3. 配送サヌビス
  4. 物流業
  5. 運茞サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi pÃ¥ DB Schenker Àr grymma pÃ¥ transport och logistik. Det har vi varit ganska lÀnge och idag Àr vi faktiskt störst pÃ¥ marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du Àr företagare eller privatperson.

ほが満足

(15,920)

過去12か月のレビュヌ数: 7,651ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Uppenbarligen Àr ni i fel bransch som

Uppenbarligen Àr ni i fel bransch som inte klarar av att leverera ett paket i helt skick. Även ersÀttningspaketet pga av transportskada Àr transportskadat ...

Hej Mats!

Vi beklagar verkligen att du har fått uppleva detta, sÀrskilt nÀr Àven ersÀttningsleveransen tyvÀrr blivit transportskadad. Det Àr sjÀlvklart inte den kvalitet eller service vi vill leverera.

Vi skickar ett separat mejl för att få veta mer om hÀndelsen och kunna följa upp Àrendet på bÀsta sÀtt.

Ha det fint!

5぀星のうち4の評䟡

Jag fick 3 dagar att vÀlja leveransen

Jag fick 3 dagar att vÀlja leveransen.
Det Àr okej.
Men att få leverans tid mellan 07:00 till 17:00 Àr alldeles för lång tid.
Sen ringer chauffören att han Àr hemma om 10 min. Det gör att man blir låst hemma, för att ta emot godset.

Hej peter!

Tack för din feedback. Vi förstÃ¥r att ett leveransintervall pÃ¥ 07:00–17:00 kan upplevas som för lÃ¥ngt och att det blir besvÀrligt att behöva vara hemma hela dagen. Vi beklagar ocksÃ¥ att den korta framförhÃ¥llningen frÃ¥n chauffören gjorde det svÃ¥rt att planera.

DÃ¥ligt service

DÃ¥ligt service
Fick inte noga telefonsamtal, för leveransen den bara stod på bygget
Jag Àr inte nöjd

Hej Arne!

Vi beklagar att du inte Àr nöjd med leveransen. Du ska sjÀlvklart kunna förvÀnta dig tydlig information och kontakt inför leveransen. Vi tar din feedback på största allvar.

Vi skickar Àven ett separat mejl till dig för att få veta mer om vad som hÀnt och kunna följa upp Àrendet.

5぀星のうち5の評䟡

Bra att man kan signera digitalt

Bra att man kan signera digitalt, så chauffören kan stÀlla av godset utan att man Àr hemma, sedan ringde chauffören och meddelade att godset var lossat vid anvisad plats.
Mycket bra service.

Hej Anders!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med leveransen! Vi Àr glada att den digitala signeringen och kontakten med chauffören gjorde leveransen smidig och flexibel. Tack för att du uppskattar vår service och tog dig tid att lÀmna ett omdöme!

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande. På tid.

Hej Gunnel!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd! Vi uppskattar att du lyfter fram det trevliga bemötandet och att leveransen kom i tid. Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Lugn och bra hantering av utlÀmnandet

Lugn och bra hantering av utlÀmnandet av min leverans. Tack!

Hej Govindaraju Peter Nilsson

Tack så mycket för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du upplevde utlÀmnandet som lugnt och smidigt. Tack för att du tog dig tid att lÀmna din feedback!

Bra och trevligt bemötande

DB Schenker Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Vi Àr glada att du uppskattade det trevliga bemötandet. Din feedback betyder mycket för oss!

Ha det bÀst!

5぀星のうち5の評䟡

fick en pedagogisk och lung förklaring

fick en pedagogisk och lung förklaring av Christopher E vilken kanon kille han hjÀlpt mig med något jag har lagat i tre dagar
fler som han sÀger jag bara
tackat honom så mycket för en kanon profocionell bemötande

Hej Liz von Rainals!

Stort tack för din fantastiskt fina recension! Vad roligt att höra att Christopher gav dig ett lugnt, pedagogiskt och professionellt bemötande och kunde hjÀlpa dig med det som du kÀmpat med i flera dagar. Vi ska sjÀlvklart se till att han fÃ¥r ta del av dina fina ord – de betyder mycket!

5぀星のうち1の評䟡

Kom ej pÃ¥ bokad dag nÀr man var hemma

Kom ej på bokad dag nÀr man var hemma för leveransen, levererades 4 dagar efteråt utan någon uppdatering överhuvudtaget.

Hej Alex!

Vi beklagar verkligen att leveransen inte kom på den bokade dagen och att du dessutom saknade information under vÀntetiden. Det Àr sjÀlvklart inte den service vi vill erbjuda. Vi tar din feedback på största allvar och arbetar för att förbÀttra både leveranser och kommunikation.

5぀星のうち5の評䟡

Bra aviserat av chauffören en stund

Bra aviserat av chauffören en stund innan hon kom med leveransen. Ca: 1 timme före ankomst, sÃ¥ jag visste ungefÀr nÀr hon skulle komma. Mycket bra!👍

Hej Lars!

Vad roligt att höra att aviseringen fungerade bra och att du fick god framförhållning inför leveransen. Vi Àr glada att informationen från chauffören gjorde det enklare för dig att planera din dag. Tack för din fina feedback!

Chauffören ringer upp ca 30 minuter

Chauffören ringer upp ca 30 minuter innan leverans, trevligt bemötande och smidigt levererat.

Hej Eva!

Stort tack för din fina recension! Vi Àr glada att aviseringen fungerade bra och att du fick god framförhållning inför leveransen. Det Àr viktigt för oss att göra leveransen så smidig och bekvÀm som möjligt.

Vi hoppas att du blir lika nöjd med oss vid nÀsta leverans!

Smidig leverans

Smidig leverans, hjÀlpsam och trevlig chaufför!

2026幎8月21日

DB Schenker Sverige からの回答

Tack så mycket för din fina recension! Vi Àr glada att höra att leveransen gick smidigt och att du uppskattade vår hjÀlpsamma och trevliga chaufför.

Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme!

Otrolig trevligt bemötande

Otrolig trevligt bemötande! Ringde upp och föranmÀlde sÃ¥ jag hann förbereda mig. Var mycket artig och hjÀlpsam. Allt till belÃ¥tenhet.👍🏻

DB Schenker Sverige からの回答

Stort tack för din fantastiskt fina recension! 😊 Vi Àr vÀldigt glada att höra att du uppskattade chaufförens trevliga bemötande, framförhÃ¥llning och hjÀlpsamhet. Det betyder mycket för oss att allt var till belÃ¥tenhet.

Tack för förtroendet och varmt vÀlkommen åter!

Trevlig och serviceinriktad chaufför

Trevlig och serviceinriktad chaufför

Hej Eva!

Tack så mycket för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du uppskattade vår trevliga och serviceinriktade chaufför. Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme!

Varmt vÀlkommen åter!

Kom i tid Bra chafför👍

Hej Bengt!

Tack sÃ¥ mycket för din fina recension! 😊 Vi Àr glada att höra att leveransen kom i tid och att du uppskattade vÃ¥r chaufför. Tack för att du tog dig tid att lÀmna ett omdöme! 👍

5぀星のうち3の評䟡

Fick lyfta ur leveransen sjÀlv och en

Fick lyfta ur leveransen sjÀlv och en förare som inte kan hjÀlpa till och Àr allmÀnt stressad och otrevlig.
Bra att de ringer sÀger till att dem Àr på gång.

Hej Jennie!

Tack för din feedback. Vi beklagar att bemötandet och hanteringen av leveransen inte motsvarade dina förvÀntningar. Samtidigt uppskattar vi att du lyfter fram att chauffören ringde och meddelade att leveransen var på vÀg. Vi tar dina synpunkter vidare för att förbÀttra vår service.

Snabbt och professionellt

Hej Jan!

Tack så mycket för din fina recension! Det glÀder oss att höra att du upplevde vår service som snabb och professionell. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjÀlpa dig igen framöver!

5぀星のうち5の評䟡

Leverans på utsatt tid med mycket

Leverans på utsatt tid med mycket serviceminded chaufför.

Hej Mikael!

Tack så mycket för din fina recension! Det glÀder oss att leveransen kom i tid och att du uppskattade chaufförens service och bemötande. Vi tar sjÀlvklart med oss den positiva feedbacken till teamet.

Varmt tack och hoppas vi får hjÀlpa dig igen!

De fungerade perfekt.

Det var en trevlig chaufför som kontaktade innan, visserligen bara 5 min bort. Han levererade in i garaget, bra. Man kunde vÀlja dag för leverans och det Àr viktigt. Tidsspannet Àr som många sÀger vÀldigt stort, men då vi har någon hemma de flesta dagar så var det inget problem för oss.

2026幎8月21日

Hej Bodil!

Tack så mycket för din utförliga och fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattade att chauffören kontaktade dig innan leveransen och hjÀlpte till att leverera in i garaget. Vi Àr också glada att möjligheten att vÀlja leveransdag fungerade bra för dig.

Vi tar sjÀlvklart med oss din synpunkt kring det långa tidsintervallet. Tack för vÀrdefull feedback och förtroendet!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。