Det var svår att komma fram via telefon, jag kan tro att det bror på sommar ledigheterna! Schenker har varit strålande för det mesta och borde fixa detta med tillgängligheten på telefon fixas även u... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super snäll/ trevlig . Bryr mig inte det minsta om att leveransen skulle egentligen ha skett mellan 9-13 men blev närmare 16, (trots att jag missade ett arbetspass) för han var både trevlig och hjälps... もっと見る
Bra hjälp vid leveransen. Chauffören hade svar på mina frågor och hjälpte till att bära fram paketet. Däremot är spårningsfunktionen inte till någon hjälp då ingen information ges när man klickar på... もっと見る
Eftersom jag bor i ett Lss boende är det bra att leverans sker vid dörren. Då kan jag meddela den angivna tiden till personalen som kan ta emot om jag inte skulle kunna vara hemma den tiden. Önskar at... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi på DB Schenker är grymma på transport och logistik. Det har vi varit ganska länge och idag är vi faktiskt störst på marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du är företagare eller privatperson.
Mölndalsvägen 83, 41285, Göteborg, スウェーデン
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Sanslöst lång leveranstid
Sanslöst lång leveranstid. Paketet låg i nio dygn på DB Schenkers terminal i väntan på att det skulle transporteras 9 mil. Hade jag vetat detta skulle jag ju åkt och hämtat varorna själv vid affären. Detta är egentligen inte värt någon stjärna alls men jag ger två för den trevlige mannen som levererade varorna idag.
Varor var tunga o dålig service fått vi.
Vart finns yrkesstoltheten
Har beställt 10kg paket i storlek som en mindre flyttkartong och det levereras ett 200gr paket innehållande ett par plastglasögon. Någon yrkesstolthet borde man väl ha och inse att något är riktigt fel innan man levererar.
Tydlighet från första till sista…
Tydlighet från första till sista kontakt samt överensstämmande leveranstid.
Paketet såg ut som att det hade blivit…
Paketet såg ut som att det hade blivit slängt kors och tvärs. Emballaget var förstört med flera hål i där trädörren syntes. Inget litet paket heller utan en hel dörr...
Chaffisen höll lovad tid efter samtalet
Leveransen kom som utlovat och med en…
Leveransen kom som utlovat och med en trevlig chaufför
Mycket bra vara och leverans!
Det var svår att komma fram via…
Schenker har varit strålande för det mesta och borde fixa detta med tillgängligheten på telefon fixas även under sommar uppehållet eftersom det mesta av reparationer och underhåll görs under sommar stängning och då är det ett måste som varor som behövs för service kommer i tid!
Nöjd för det mesta men ni bör se över bemanning under sommaren!
Vet inte var problemet ligger
Vet inte var problemet ligger, men jag gjorde en beställning av däck som skulle ta 4-6dagar, men tog 14dagar. Inget vidare hantering.
Smidig leverans!
Chauffören var jättebra men väntetiden…
Chauffören var jättebra men väntetiden när jag var tvungen att ringa och fråga en akut sak var alldeles för lång.
Sparmax var snälla och skickade en ny…
Sparmax var snälla och skickade en ny duschdörr snabbt. DSV Scafören var mycket trevlig och hjälpsam. Bar paketet ända fram till dörren.
Fick bara hälften och 1,5 timme för…
Fick bara hälften och 1,5 timme för sent men chauffören var så vänlig och bar paketet på plats så ni fick 4 men hade jag fått allt hade ni fått 5
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。