DB Schenker Sverige レビュヌ

15,920
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Dom som levererar Àr alltid supertrevliga, problemet som jag ser Àr tidsspannet 7-17 och leveransen kommer runt 15, surt att ta ledigt en heldag nÀr man kunnat jobba istÀllet. Som nÃ¥n annan skrev sÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Snabb leverans. Men chauffören tyckte verkligen inte om sitt jobb. Inte ett leende. TÀnkte lÀmna en ytterdörr pÃ¥ pall ute vid brevlÃ¥dan. FrÃ¥gade om hon inte kunde dra den lite nÀrmare garageporten. Ca... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det fixade sig med mitt paket som jag skickade till företaget som retur för " Ã¥ngrat " köp och med företagets retur sedlar men det gick inte att fÃ¥ tag pÃ¥ företaget sÃ¥ jag fick tillbaka paketet utan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

"Högsta betyg för bra kommunikation och leverans utförande". VÀldigt trevliga & hjÀlpsamma killar" Jag fick direkt Ã¥terkoppling frÃ¥n vÃ¥r kund som mottagit denna leverans. Hon var vÀldigt nöjd och... もっず芋る

䌁業情報

1. 茞送䌚瀟
  2. 宅配・配達サヌビス
  3. 配送サヌビス
  4. 物流業
  5. 運茞サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Vi pÃ¥ DB Schenker Àr grymma pÃ¥ transport och logistik. Det har vi varit ganska lÀnge och idag Àr vi faktiskt störst pÃ¥ marknaden. Det betyder att vi alltid kan svara upp till dina behov och utmaningar – oavsett om du Àr företagare eller privatperson.

ほが満足

Super nÀr de ringer innan så man verkligen Àr hemma . Trevlig chaufför

2026幎8月25日

Hej Emelie,

Stort tack för det fina omdömet!

Vad roligt att höra att du uppskattar att chauffören ringer innan leveransen och att du fick ett trevligt bemötande.

5぀星のうち3の評䟡

Följde inte instruktionerna avseende

Följde inte instruktionerna avseende avlÀmningen av paketet

Hej Christian,

Tack för din återkoppling!

Vi beklagar att instruktionerna för avlÀmningen inte följdes som de skulle. Vi tar sjÀlvklart till oss detta.

5぀星のうち1の評䟡

Skakig leverans

Chauffören var påtagligt nervös över att lasta av de fönster jag bestÀllt, hon blev både skakig och andfådd nÀr hon körde av de två pallarna. Hon körde Àven sönder ett staket vid en rabatt nÀr hon kom. Och körde över en pion nÀr hon åkte dÀrifrån.

2026幎8月11日

Hej Lotta,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi beklagar verkligen det som intrÀffade vid leveransen. Det du beskriver kring både hanteringen av pallarna och skadorna på staketet och vÀxten Àr sjÀlvklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha.

Hannes.

5぀星のうち5の評䟡

Leverans i tid av mycket trevlig åkare!

Leverans i tid av mycket trevlig åkare!

2026幎8月25日

Hej Hanna,

Stort tack för det fina omdömet!

Vad roligt att höra att leveransen kom i tid och att du fick ett så trevligt bemötande av vår åkare.

Dom som levererar Àr alltid

Som nån annan skrev så borde man kunna iallafall få förmiddag eller eftermiddag, det lÀr ju finnas ett körschema så det bör inte va så svårt.

2026幎8月21日

Hej Björne,

Tack för er feedback!

TyvÀrr har vi under sommartid endast en berÀknad leveranstid mellan kl. 07.00–17.00. Vi har förstÃ¥else för er frustration och tar sjÀlvklart med oss er feedback.

I tid vÀnligt bemötande

I tid vÀnligt bemötande

Hej Mats,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen kom i tid och att du fick ett vÀnligt bemötande.

5぀星のうち4の評䟡

TyvÀrr fick jag bara vera att

TyvÀrr fick jag bara vera att leveransen skulle levereras någon gång mellan 07-17 vilket var ett minus men tillslut levererades Àndå försÀndelsen relativt tidigt på dagen och kilen som levererade var både trevlig och hjÀlpsam.

Hej Niklas,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse!

Vi förstÃ¥r att ett leveransintervall pÃ¥ 07–17 kan kÀnnas lÃ¥ngt. Samtidigt Àr det glÀdjande att leveransen kom relativt tidigt och att chauffören var bÃ¥de trevlig och hjÀlpsam

Leverans enligt förvÀntad/aviserad tid

Leverans enligt förvÀntad/aviserad tid, inget att anmÀrka.

Hej Juha,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att leveransen kom enligt förvÀntad och aviserad tid och att allt fungerade precis som det skulle.

JÀttetrevligt bemötande av chauffören

JÀttetrevligt bemötande av chauffören. Lugn och professionell hantering vid utlÀmningen av min leverans.
—> 6 stjÀrnor !!!

Hej Ulf,

Stort tack för det fantastiska omdömet – 6 stjÀrnor uppskattar vi verkligen!

Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande och att chauffören hanterade utlÀmningen lugnt och professionellt.

Bra till dörren

Hej Gunnar,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen fungerade bra och kom hela vÀgen fram till dörren.

5぀星のうち5の評䟡

Bra information innan leverans.

Bra information innan leverans.
Leveransen kom nÀr den skulle komma
Trevlig chaför
Innehållet var oskadat

Hej Hans.

Tack för det fina omdömet!

Vad roligt att höra att allt fungerade som det skulle – från informationen inför leveransen till en punktlig leverans och ett trevligt bemötande från chauffören.

5぀星のうち5の評䟡

Sanna var supertrevlig och mycket

Sanna var supertrevlig och mycket professinell. Hon löste mina frågor direkt och var mycket hjÀlpsam. Alla rÀtt!

Hej Pia,

Stort tack för det fina omdömet!

Vad roligt att höra att Sanna var både trevlig, professionell och hjÀlpsam. Vi ska sjÀlvklart se till att hon får ta del av dina fina ord.

Bra leverans

Bra leverans. Hade varit vÀrt en extra stjÀrna om man kunde följa bilen eller veta mer noggrant nÀr leverans skulle ske.

Hej Lars,

Tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du Àr nöjd med leveransen. Vi tar sjÀlvklart till oss din feedback kring information vid leverans.

Allt gott

Toppklass

Toppen bra och snabbt

Hej Peter,

Tack för den fina feedbacken!

Vad roligt att höra att ni blev nöjda med leveransen.

5぀星のうち2の評䟡

Alldelse för stressad chaufför

Alldelse för stressad chaufför, ringde nÀr han var på plats istÀllet för minuter innan. TÀnkte dra fast jag var 3 min bort bara.
Kollade inte ens legitimationen kom kag på nu dessutom.

Hej Robert,

Vi beklagar att leveransen inte motsvarade dina förvÀntningar.

Chauffören har ingen skyldighet att ringa innan ankomst, om inte detta har valts som ett tillval för leveransen. Vi har förståelse för att situationen Àndå kan ha upplevts stressig och tar till oss din feedback.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande
Bara bra 👍

Hej Lena,

Tack för ditt omdöme!

Vad hÀrligt att höra att ni fick ett trevligt bemötande.

5぀星のうち5の評䟡

"Högsta betyg för bra kommunikation och

Jag fick direkt återkoppling från vår kund som mottagit denna leverans. Hon var vÀldigt nöjd och återkopplade direkt till mig som bestÀllare. Tack för det!

Hej Emelie,

Stort tack för det fina omdömet!

Det glÀder oss verkligen att höra att kommunikationen och leveransen fungerade så bra och att kunden var så nöjd.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。