KupujÄ c jakiekolwiek buty w tym sklepie stacjonarnym, nie Åudź siÄ, ÅŒe dostaniesz nowÄ , nie przymierzanÄ pare butów w pudeÅku. Wszystko jest wystawione na póÅkach odpakowane. KaÅŒdy moÅŒe przymierzaÄ sp... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam 11 maja rower dla dziecka z dostawÄ na 13 maja. W dniu ustalonej daty dostawy tj 13 maja otrzymujÄ informacjÄ ÅŒe przesyÅka opóźniona do 3 dni!!! Zamawiam wczeÅniej po to aby wyszÅo prawi... ãã£ãšèŠã
Serwis rowerowy - do tego siÄ odnoszÄ ... PETARDA... ChÅopaki na miarÄ ZÅOTE RÄCZKI. Na serio, profeska. Jestem bardzo zadowolony. 2 rowery ogarniÄte na CITO. Polecam kaÅŒdemu komu rower odmówi posÅusz... ãã£ãšèŠã
Zwrot dostarczony wg. inpost 2 tygodnie temu, a na stronie wciÄ ÅŒ wisi "oczekiwanie na produkt". Nie wiem co magazyn zrobiÅ z moim zwrotem, ale teraz musze siÄ wachlowaÄ z Decathlon, aby Åaskawie otrzy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Decathlon: sprzedaÅŒ artykuÅów, ubraÅ i butów sportowych. SprzedaÅŒ internetowa i Sklep sportowy decathlon.pl
é£çµ¡å
Geodezyjna 76, 03-290, Warszawa, ããŒã©ã³ã
- decathlon.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Najgorszy sklep online z jakimâŠ
Najgorszy sklep online z jakim kiedykolwiek miaÅam doczynienia! Pierwsza sytuacja: zamówiona hulajnoga- opÅacona, czas realizacji 5 dni - ok, w piÄ tym dniu okazuje siÄ ÅŒe nie majÄ jej na stanie ( pomimo rego, ÅŒe przy zamówieniu byÅa dostÄpna), lakoniczny mail i tyle - zwrot pieniÄdzy 14 dni!!!!! Masakra: druga sytuacja zamówione buty- przyszÅy ale za maÅe! Zwrot - firma podlegajÄ ca Decathlon - strona nie dziaÅa, brak pÅynnej moÅŒliwoÅci zwrotu- ani telefonu, ani formularza zwrotu !!! UdaÅo siÄ po 2 dniach, ale zwrot na wÅasny koszt!!! Tragedia!!! JuÅŒ nigdy tam nie zajrzÄ nawet gdyby dawali za darmo!!! PoraÅŒka
TYLKO NIE ZAMÃWIENIA INTERNETOWE !
TYLKO NIE ZAMÃWIENIA INTERNETOWE !!
PodajÄ
przy produkcie termin dostawy zupeÅnie "z czapki". Maila dostajÄ , ÅŒe przesyÅka wysÅana z linkiem do Åledzenia - link oczywiÅcie nie dziaÅa bo zÅy nr paczki. Na infolinii okazaÅo siÄ dopiero, ÅŒe paczka idzie z Niemiec (ale chyba nawet jeszcze nie wyszÅa a zamówienie zÅoÅŒone 6 dni temu) i dotrze w sumie nie wiadomo kiedy - moÅŒe za kilka dni (to przypuszczenie konsultanta a nie faktyczna wiedza). Masakra...ostatni raz mnie skusiÅo... nie wpadÅem na to, ÅŒeby przeczytaÄ opinie o tym sklepie...
Decatlon blokuje negatywne opinie naâŠ
Decatlon blokuje negatywne opinie na temat produktów. DziaÅa niezgodnie z prawem co zostaÅo zgÅoszone do UOKIK
ZamówiÅam przez internet supa
ZamówiÅam przez internet supa, zero informacji w sposób widoczny, kiedy przesyÅka zostanie dostarczona, maile kompletnie nieczytelne, po 2 dniach sprawdzam i okazuje siÄ, ÅŒe na produkt mam czekaÄ 3 tygodnie, wiÄc pisze maila, ÅŒe anuluje zamówienie, a oni po 5h wysyÅajÄ maila, ÅŒe wysÅali produkt, ale nie do mnie, po prostu go wysÅali, a ja teraz nie mogÄ go anulowaÄ. Nie polecam. Na infolinii ludzie skrajnie niekompetentni.
NIE Polecam.
NIE Polecam.
2 zamówienia i 2 poraŌki.
1 zamówienie zostaÅo rozbite na dwa zamówienia, miaÅo byÄ dostarczone na nastÄpny dzieÅ roboczy, czÄÅÄ zostaÅa wysÅana od partnera i pojechaÅa pod inny adres z terminem juz za kolejny tydzieÅ. Od razu po zÅoÅŒeniu zamówienia zorientowaÅam siÄ ÅŒe zamówienia poszÅo pod inny adres, wykonaÅam kilka maili i telefonów na infoliniÄ, paczka miaÅa byÄ przekierowana. Po tygodniu dostaje informacje ÅŒe kurier juÅŒ dostarcza mi paczkÄ na drugi koniec polski... Druga czÄÅÄ zamówienia która miaÅa dotrzeÄ na kolejny dzieÅ roboczy, nie dotarÅa wcale, bo zagubiÅa siÄ im. Nie zostaÅam o tym poinformowana, najpierw mnie uspokajano ÅŒe paczka juÅŒ zostaje wysyÅana, po tygodniu otrzymywania takich informacji dowiedziaÅam siÄ ÅŒe paczka siÄ zagubiÅa i mogÄ zrobiÄ kolejne zamówienie.
2 zamówienie zostaÅo dostarczone zniszczone. PoniewaÅŒ paczka byÅa wysyÅana od partnera, decathlon umywa rÄce i wysyÅa do korespondencji z partnerem, który zarzuca ÅŒe powinnam byc przy odbiorze ( paczka zostala mi zostawiona pod drzwiami) i powinien zostaÄ spisany protokóŠszkody. Szkoda wÅaÅciwie na opakowaniu niewidoczna, na przedmiocie znajdujÄ
cym siÄ w Årodku dyskwalifikujÄ
ca w uÅŒytkowaniu.
ZostaÅam spuszczona na drzewo przez obie firmy.
DziesiÄ
tki maili i telefonów i z zamówienia 4 produktów dotarŠjeden zniszczony.
BARDZO NIEUCZCIWA firma
BARDZO NIEUCZCIWA firma. 2 razy ktoÅ z ich obsÅugi wykorzystaÅ moje bony. Reklamacja z opisem sytuacji nic nie daÅa, nie zwrócono mi pieniÄdzy. To ÅŒe ktoÅ grzebal na moim koncie jest oczywiste, bo widzÄ w historii przeglÄ dnij artykuÅy, które nigdy mnie nie interesowaÅy, np. Akcesoria dla dzieci.
zamówienie online to poraŌka
zamówienie online to poraÅŒka! zamówiÅam namiot który nie dotarÅ, ponoÄ paczka zagubiona, po milionach telefonów usÅyszaÅam za oddadzÄ
mi kasÄ-czekam!
kolejne zamówienie równiez namiotu z adnotacjÄ
na stronie ÅŒe jesli zamówisz dzis do 18 -jutro otrzymasz paczkÄ -kÅamstwo , nie otrzymaÅam paczki dnia nastÄpnego na infolinii otrzymaÅam wiadomoÅÄ i paczka nie zostaÅa nawet nadana z magazynu z Niemiec, nie polecam
Sklep online to poprostu Katastrofa âŠ
Sklep online to poprostu Katastrofa !!!! A juÅŒ dokonaÄ zwrot to dopiero jest Å»ENADA .NIGDY WIÄCEJ.
Moje drugie zamówienie online i drugaâŠ
Moje drugie zamówienie online i druga poraÅŒka. Nie moÅŒna zamówiÄ do paczkomatu, choÄ jest taka opcja. Chyba 100 razy wyrzucaÅo mnie z z kosza. Jak juÅŒ kupiÅam wyrzuciÅo mnie na amen z aplikacji, zero potwierdzenia na maila , nie moÅŒna sprawdziÄ w aplikacji bo nie dziaÅa. Po telefonie udaÅo siÄ ustaliÄ kiedy przyjdzie paczka. No i tu kolejna odsÅona tego cyrku. DzwoniÄ oni ÅŒe wysÅane przez ich partnera i przeÅÄ czajÄ mnie do tego partnera, partner twierdzi ÅŒe oni wysyÅajÄ tylko z Niemiec no to pytam kiedy dostanÄ paczkÄ bo juÅŒ dawno po dostawie a oni ÅŒe paczka nie dotarÅa jeszcze do Polski i oni nie majÄ moÅŒliwoÅci monitorowania poza granicami krajuð¡
Sklep online tragedia
Sklep online tragedia. ChciaÅem zakupic i odebraÄ w sklepie pÅacÄ c gotówkÄ ,ale siÄ nie da .Szok! NapisaÅem komentarz na ich stronie i go nie opublikujÄ bo krytyka im siÄ nie podoba.
Zakup online to jakaÅ poraÅŒka
Zakup online to jakaÅ poraÅŒka. ZamówiÅem 6 rzeczy, na kwotÄ ponad tysiÄ
c zÅotych. Podczas skÅadania zamówienia okazuje siÄ, ÅŒe czÄÅÄ przedmiotów jest bezpoÅrednio od producenta/poÅrednika. Z jednej paczki zrobiÅo mi siÄ piÄÄ. KAÅ»DA w innym terminie. Tylko jednÄ
z nich mogÅem ustawiÄ na paczkomat. SiedzÄ w domu juÅŒ 3 dzieÅ i czekam na cholerne paczki.
XXI wiek, rozwiniÄta sprzedaÅŒ online, niedorozwiniÄta w decathlon.
NIE polecam.
Aga z Katowic peÅna profesja.
Aga z Katowic z turystyki peÅna profesja.
3 zamówienia i 3 problemy..
3 zamówienia i 3 problemy... 1 zamówienie anulowane z powodu "braku towaru". Okej, kaÅŒdemu sklepowi zdarza siÄ bajzel w stanach, otrzymaÅem zwrot. PoczekaÅem 2 dni po których poszukiwany przeze mnie produkt znów pojawiÅ siÄ na stanie, zamówiÅem. Znów odpowiedź firmy z negatywnym skutkiem. Anulowane - zwrot na gifcard. Na otarcie Åez otrzymaÅem kod rabatowy (darmowa dostawa) na kolejne zakupy... W próbie nr 3, pomyÅlaÅem ÅŒe uÅŒyje otrzymanego kodu, wszystko byÅoby super gdyby ten kod jeszcze dziaÅaÅ. MoÅŒe to moje niedopatrzenie, ale gdybyÅcie drogi Decathlonie byli tak mili i raczyli powiadamiaÄ klientów o dodatkowych warunkach do speÅnienia waszych "prezentów"
Opóźnione zamówienie
Opóźnione zamówienie, miaÅo byÄ po 3 dniach byÅo po tygodniu
1 zamówienie, 7 bÅÄdnych faktur i przesyÅek
Zakup na firmÄ 23 produktów, z przesyÅkÄ . Niestety dane w systemie byÅy niepoprawne, wystawiono 7 bÅÄdnych faktur, 7 róŌnych przesyÅek, dodatkowo najwiÄksza czÄÅÄ zamówienia do obioru w sklepie. Pomoc konsultantów zerowa. poÅowa zamówienia do zwrotu z powodu braku moÅŒliwoÅci dokonania korekt u partnerów sklepu. Nigdy wiÄcej nie dokonam tam zakupu!!!!!!
Opóźnienia w dostawie
Rower zamówiony przez internet do odbioru w sklepie jest faktycznie do odbioru ale z dwudniowym poÅlizgiem. Bot na chacie mówi ÅŒe zamówienie przyjedzie uwaga⊠wczoraj xD Na infolinii ani w sklepie oczywiÅcie nic nie wiedzÄ , conajmniej jakby Åledzenie przesyÅek nie istniaÅo. W panelu klienta opcja Åledzenia zwraca bÅÄ d âbad requestâ. JeÅli ktoÅ jest przyzwyczajony do precyzji w wysyÅkach innych sklepów (tak jak deklarujÄ , tak przysyÅajÄ ) i co gorsza potrzebuje tego zakupu np na zbliÅŒajÄ cy siÄ wyjazd, to lepiej ten sklep omijaÄ. Stacjonarnie moÅŒna kupowaÄ jeÅli tylko jest dostÄpnoÅÄ.
Anulowane zamówienie po potwierdzeniu wysyÅki i wystawieniu faktury
Sklep przyjÄ Å i potwierdziÅ zamówienie 3 maja, wysÅaÅ potwierdzenie, ÅŒe zamówienie wysÅano oraz fakturÄ w formie elektronicznej. NastÄpnie sklep przysÅaÅ maila, ÅŒe zamówienie anulowano "z powodu bÅÄdu informatycznego". Kpina. Tak siÄ nie robi e-commerce. Produkt miaÅ wyjÄ tkowo dobrÄ cenÄ, sporo niÅŒszÄ niÅŒ u konkurencji i do tej pory wyswietla siÄ w wynikach wyszukiwania z informacjÄ , ÅŒe jest dostÄpny - taki wabik. Inne zamówienie szÅo chyba ze dwa tygodnie, choÄ szacowany termin dostawy to byÅy ponoÄ dwa dni. Lepiej zapÅaciÄ trochÄ wiÄcej i kupiÄ u bardziej niezawodnej konkurencji.
Czas dostawy do klienta to istna kpina
Czas dostawy do klienta to istna kpina. Firma nie trzyma terminów i ma klientów gdzieÅ, BOK odsyla do sklepu do którego zamawiaÅem odbiór a sllep milczy. JeÅli cenisz sobie czas zamów kurierem lub kup stacjonarnie.
Brak zamowienia, zero kontaktu
Trzy tygodnie temu informacja, ze zamowienie wyslane. Do tej pory jednak nie doszla a proba sledzenia przesylki konczy sie informacja, ze przesylki o podanym numerze nie znaleziono. Help Chat- pomine milczeniem, nie znalazl nawet zamowienia. Infolinia- ciagla zajeta i po moze 30s sie automatycznie rozlacza. Kontakt mailowy - bez odpowiedzi..
Dalabym 0 gwiazdek, gdyby byla taka mozliwosc...
ZÅodzieje i oszuÅci
ZÅodzieje i oszuÅci. Ukradli Årodki z dwóch zwróconych zamówieÅ.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã