KupujÄ c jakiekolwiek buty w tym sklepie stacjonarnym, nie Åudź siÄ, ÅŒe dostaniesz nowÄ , nie przymierzanÄ pare butów w pudeÅku. Wszystko jest wystawione na póÅkach odpakowane. KaÅŒdy moÅŒe przymierzaÄ sp... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam 11 maja rower dla dziecka z dostawÄ na 13 maja. W dniu ustalonej daty dostawy tj 13 maja otrzymujÄ informacjÄ ÅŒe przesyÅka opóźniona do 3 dni!!! Zamawiam wczeÅniej po to aby wyszÅo prawi... ãã£ãšèŠã
Serwis rowerowy - do tego siÄ odnoszÄ ... PETARDA... ChÅopaki na miarÄ ZÅOTE RÄCZKI. Na serio, profeska. Jestem bardzo zadowolony. 2 rowery ogarniÄte na CITO. Polecam kaÅŒdemu komu rower odmówi posÅusz... ãã£ãšèŠã
Zwrot dostarczony wg. inpost 2 tygodnie temu, a na stronie wciÄ ÅŒ wisi "oczekiwanie na produkt". Nie wiem co magazyn zrobiÅ z moim zwrotem, ale teraz musze siÄ wachlowaÄ z Decathlon, aby Åaskawie otrzy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Decathlon: sprzedaÅŒ artykuÅów, ubraÅ i butów sportowych. SprzedaÅŒ internetowa i Sklep sportowy decathlon.pl
é£çµ¡å
Geodezyjna 76, 03-290, Warszawa, ããŒã©ã³ã
- decathlon.pl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
w dniu 26.05.2023 zapÅaciÅem transferemâŠ
w dniu 26.05.2023 zapÅaciÅem transferem za ROCKRIDER
kurtka przeciwdeszczowa rowerowa MTB damska Rockrider Expl 700
4271484 dostaÅem mailem potwierdzenie otrzymania zapÅaty i termin dostawy wyznaczony najpóźniej na 08.05.2023, trochÄ dÅugo pomyÅlaÅem tym bardziej , ÅŒe na stronie byÅ termin 3 dniowy ale w zwiÄ
zku z faktem, iÅŒ wyjeÅŒdÅŒam z ÅŒonÄ
na urlop 12 maja 2023 pomyÅlaÅem ok, w dniu 06.05.2023 bez podania przyczyny decathlon mailem poinformowaÅ mnie ÅŒe zwróciÄ pieniÄ
dze lub mogÄ wymieniÄ na coÅ innego, pieniÄ
dze pewnie dostanÄ za 14 dni jak bÄdÄ po urlopie a decathlon przez miesiÄ
c bezkarnie obraca moimi pieniÄ
dzmi - nigdy wiÄcej u nich nic nie kupiÄ i nie polecam innym
Na zamówiony rower czekam juÅŒ 3âŠ
Na zamówiony rower czekam juÅŒ 3 tygodnie. Na stronie produktu czas dostawy wynosi 2 dni. Åwietny sklep, polecam. Mam nadziejÄ, ÅŒe dostarczÄ rower przynajmniej latem.
Jestem zaÅŒenowany sytuacjÄ
Jestem zaÅŒenowany sytuacjÄ
, która po raz pierwszy w ÅŒyciu mnie spotkaÅa i to w sklepie internetowym Decathlon oraz podejÅciem lekcewaÅŒÄ
cym klienta ze strony tej firmy. ZamówiÅem kilka artykuÅów w tym miÄdzy innymi spodenki. Decathlon nie przykÅada uwagi do swoich produktów,ani ich nie kontroluje. Spodenki musiaÅ ktoÅ wczeÅniej przymierzaÄ lub nosiÄ poniewaÅŒ miaÅy bardzo nieprzyjemny zapach specyficzny w Årodku i mniej intensywny na zewnÄ
trz. ByÅ to bardzo nieprzyjemny i specyficzny zapach potu. OczywiÅcie produkt odesÅaÅem i dodatkowo zÅoÅŒyÅem reklamacjÄ opisujÄ
c zaistniaÅÄ
sytuacjÄ. W odpowiedzi otrzymaÅem przeprosiny i w ramach przeprosin zaoferowano mi kupon na bezpÅatnÄ
dostawÄ. W zaistniaÅej sytuacji uwaÅŒam ÅŒe to nieadekwatne do zaistniaÅej sytuacji, poniewaÅŒ nie wiem kto przede mnÄ
przymierzaÅ te spodenki i czy ta osoba byÅa zdrowa. PrzecieÅŒ mogÅem dostaÄ uczulenia. Wniosek z tej sytuacji mam taki, ÅŒe Decathlon nie przykÅada uwagi do higieny i bezpieczeÅstwa produktów oraz ma lekcewaÅŒÄ
cy stosunek do klienta. Mam uraz do sklepu online Decathlon i z pewnoÅciÄ
juÅŒ nie kupiÄ. PodajÄ wykaz rozmowy z czatu z konsultantem jak Decathlon podchodzi do klienta i jak ma go za nic bo kwota rekompensaty w mojej sytuacji jest nieadekwatna do problemu: DzieÅ dobry,
dziÄkujÄ za poÅwiÄcony czas i wystawienie opinii.
Bardzo mi przykro powodu opisanej sytuacji.
KaÅŒdego dnia staramy siÄ, aby nasze produkty miaÅy jak najwyÅŒszÄ
jakoÅÄ.
SprawÄ przekaÅŒÄ do osób odpowiedzialnych na naszym magazynie w celu weryfikacji i unikniÄcia podobnych zdarzeÅ w przyszÅoÅci.
ZatwierdziÅam juÅŒ formularz zwrotu i zleciÅam zwrot kosztów.
Serdecznie przepraszam za wszelkie niedogodnoÅci z naszej strony.
Ze sportowymi pozdrowieniami,
czniki
img-fluid
img-fluid
2022-11-26 11:28
Wszystko co opisaÅem jest zgodne z prawdÄ
2022-11-26 11:29
Czekam na sensownÄ
i szczerÄ
rekompensatÄ z PaÅstwa strony. NapisaÅem reklamacjÄ i po uzyskaniu odpowiedzi odwoÅaÅem siÄ od niej.
Odpowiedź firmy
2022-11-26 11:39
Panie Piotrze, zdajÄ sobie sprawÄ, ÅŒe nie powinno dojÅÄ od zaistniaÅej sytuacji, bÄdzie to wyjaÅniane z osobami odpowiedzialnymi na naszym magazynie za strefÄ pakowania zamówieÅ. DoszÅo do ludzkiej pomyÅki, za co jeszcze raz bardzo przepraszam.
W ramach rekompensaty mogÄ zaproponowaÄ kartÄ podarunkowa w kwocie 10 zÅ.
ProszÄ o informacjÄ, czy taka forma rekompensaty Pana satysfakcjonuje?
main-img
2022-11-26 11:51
Taka kwota mnie nie satysfakcjonuje. WyglÄ
da to tak jakby kpili sobie PaÅstwo ze mnie. ProszÄ o przekazanie tej rozmowy i ciÄ
gÅoÅci korespondencji emailowej reklamacyjnej do dyrekcji firmy Decathlon skoro Pani ma ograniczone moÅŒliwoÅci decyzyjne z caÅym szacunkiem dla Pani. OczekujÄ zatem odpowiedzi ze strony dyrekcji.
message.notRead
2022-11-26 11:52
CzujÄ siÄ zniechÄcony do zakupów i proponuje mi Pani ÅmiesznÄ
kwotÄ do tak powaÅŒnej zaistniaÅej sytuacji. Sprawa nadaje siÄ do mediów.
message.notRead
Wpisz swojÄ
wiadomoÅÄ...
Nie wybrano pliku
ZMIEÅ OPINIÄ
JeÅŒeli zdecydujesz siÄ na zmianÄ oceny przed ukoÅczeniem mediacji moÅŒesz to zrobiÄ za pomocÄ
przycisku "ZmieÅ opiniÄ".
WYCOFAJ OPINIÄ
KlikajÄ
c w przycisk wycofaj opiniÄ koÅczysz mediacjÄ. Twoja opinia nie pojawi siÄ juÅŒ w serwisie.
Przebieg dyskusji nie jest kontrolowany - moÅŒesz pisaÄ swobodnie.
Podczas rozmowy naleÅŒy przestrzegaÄ zasad netykiety - kultura to podstawa budowania relacji.
W przypadku caÅkowitego braku reakcji z Twojej strony naniesiemy na TwojÄ
opiniÄ komunikat z informacjÄ
o braku chÄci rozwiÄ
zania nieporozumienia - daj firmie szanse rozwiÄ
zaÄ nieporozumienie.
Przez caÅy okres trwania rozmowy Twoja opinia pozostanie zakryta zaÅlepkÄ
. W jej miejscu znajduje siÄ informacja o trwajÄ
cej miÄdzy Wami rozmowie. Opinia bÄdzie ponownie wyÅwietlana w momencie zakoÅczenia dialogu.
Twój adres email jest caÅkowicie bezpieczny, nikomu go nie udostÄpniamy.
ObsÅugÄ ankiet zapewnia
Decathlon Panties Challenge.
From 7 ordered panties on Sunday , First finished race on Tuesday. Second was cancelled on Wednesday. Five others are still running to me and can't finished up to Saturday. Just now looks like a " One week+ Marathon ".
Nevertheless All the best for all talented Decathlon Staff and ...
Climate Change contribution by Decathlon on the photo enclosed.
One panties, One big Box - really zero emission action !!!
Obawa.
Szkoda ze nie moge wkleic zrzutow z ekranu
dotyczacych pomocy specjalisty
Niejaka sylwia z czatu pomocy specjalisty
Zero wiedzy - kto to dopuscil do dzialu obslugi klienta z opisem "pomoc specjalisty"..(?!)
Kompletna strata czasu
Strach cokolwiek kupowac w Decathlon, bo jak wygladac bedzie serwis po sprzedaÅŒowy skoro juz przed zakupem dowiadujesz sie ze:
"nie znam sie niestety nie moge pomoc"
Na stronie byÅy wszystkie rozmiaryâŠ
Na stronie byÅy wszystkie rozmiary ÅyÅŒew natomiast w sklepie nie byÅo ÅŒadnego mojego rozmiaru miaÅam kupiÄ inne
Dobre promocje
Sklep jest dobry
Sklep jest dobry, ale cenzuruje komentarze. JuÅŒ odÅŒucili dwie moje opinie choÄ nie zawieraÅy ÅŒadnych wulgaryzmów bÄ
dź podobnych sformuÅowaÅ a jedynie wg. mnie przydatne sugestie.
Mirek
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ