Decomusy レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Geweldig! Super snelle levering, + service. Super snel terugmailen en ze konden nog iets extra’s aan mijn bestelling toevoegen na dat ik al besteld had! Alles snel binnen voor mijn vakantie. 5*... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Klamboe besteld op 7 Januari. Geen telefonisch contact mogelijk met deze webshop. Traag en slecht mail contact met loze beloftes. Retour beleid word niet geleefd zoals omschreven. Mails w... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik bestelde op 20 juni een bedhemel en zag na bestelling dat de hemel pas na 27 juni zou geleverd worden omdat ze in verlof zijn. Ik kreeg aanvankelijk geen reactie, maar dit blijkt te wijten... もっず芋る

䌁業情報

1. 子䟛の店
  2. ベビヌ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Bij Decomusy vind je een verzameling van de mooiste kinderkamer decoratie, duurzame babyartikelen, speelgoed en veel meer. Van een mama, voor een mama.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldig

Geweldig! Super snelle levering, + service. Super snel terugmailen en ze konden nog iets extra’s aan mijn bestelling toevoegen na dat ik al besteld had! Alles snel binnen voor mijn vakantie. 5* !!!

2026幎7月14日
5぀星のうち4の評䟡

Ik ben best tevreden over de snelle

Ik ben best tevreden over de snelle reactie op mijn e-mail over de levering en de tracking, dus laten we hopen dat dit zo blijft

2026幎6月19日

Beste Valerie,
Bedankt voor je eerlijke review. Ik zie via de tracking dat je bestelling op 22 juni geleverd werd:)
Veel plezier ermee en hopelijk zien wij je binnenkort terug!

Groeten,

5぀星のうち3の評䟡

Behangpapier besteld - trage levering en communicatie

Behangpapier besteld, levertermijn komt zeker niet overeen met wat er op de website staat. Duurt langer, communicatie niet vlot. Pakje moest op ander adres geleverd worden omdat we op reis waren, geen reactie meer op gehad. Nooit een track & trace ontvangen, stond buiten bij de buren. Behangpapier wel mooi.

2026幎6月17日

Beste Fanny,
Bedankt voor je feedback. Wat fijn dat het behangpapier mooi is, maar het is spijtig dat de levering niet soepel liep.
Graag licht ik dit kort toe. Ik heb destijds direct op je verzoek gereageerd. Helaas heeft de fabrikant een fout gemaakt en het pakket naar het oude adres gestuurd. Toen ik zag dat het bij de buren lag, heb ik je meteen gemaild met de naam van je buur. Omdat je op vakantie was, heb je dit mailtje destijds waarschijnlijk gemist.
De vertraging en het ontbreken van de track & trace horen niet te gebeuren. Dit neem ik op met de fabrikant om onze service te verbeteren.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op!

5぀星のうち1の評䟡

Klamboe besteld nooit geleverd gehad

Klamboe besteld op 7 Januari.
Geen telefonisch contact mogelijk met deze webshop.
Traag en slecht mail contact met loze beloftes.
Retour beleid word niet geleefd zoals omschreven.
Mails worden niet beantwoord als je om een terug betaling vraagt
Mijn geld uiteindelijk moeten terug vorderen via een incassobureau
Op deze mails werden dan wel snel gereageerd door de webshop
5 maanden na bestel datum dan eindelijk het geld terug op de rekening

Echt een aanrader om hier iets te bestellen

1 ster is eigenlijk al te veel voor Decomusy

2026幎1月7日

Beste Rogier,

Jammer om uw review te lezen. Ik begrijp uw teleurstelling en wil hiervoor mijn oprechte excuses aanbieden.

Bij deze bestelling heb ik inderdaad problemen ondervonden met de fabrikant. Omdat het om een handgemaakt product gaat dat op bestelling wordt gemaakt, was ik afhankelijk van de informatie en levertermijnen die ik van de fabrikant ontving. Op basis daarvan heb ik u zo goed mogelijk proberen te informeren.

Ik erken ook dat de communicatie niet altijd vlekkeloos is verlopen en dat ik mogelijk een e-mail over het hoofd heb gezien. Daarvoor bied ik mijn excuses aan.

Telefonisch ben ik bereikbaar op de dagen en uren die op de website vermeld staan. Wanneer ik een oproep niet meteen kan beantwoorden, probeer ik steeds terug te bellen.

Ik begrijp dat de informatie die ik doorgaf achteraf als loze beloftes kan zijn overgekomen. Dat was zeker niet mijn bedoeling. Ik heb telkens enkel de informatie gedeeld die ik zelf van de fabrikant ontving en ging ervan uit dat deze correct was.

De terugbetaling zelf was voor mij nooit een probleem. De vertraging ontstond omdat ik bleef wachten op de afhandeling bij de fabrikant. Dat het uiteindelijk tot een incassoprocedure is gekomen, vind ik bijzonder jammer. Dat was absoluut niet de bedoeling en ik betreur dat dit zo ver heeft moeten komen.

Nogmaals mijn oprechte excuses voor de vertraging, de gebrekkige communicatie en de frustratie die dit heeft veroorzaakt.

Late levering

De poef werd 3 weken na bestelling geleverd terwijl op de website 5 tot 7 dagen staat vermeld. Daardoor konden we het cadeau niet afgeven op de verjaardag van ons kleinkind.

2026幎4月14日

Vreselijke webwinkel

Vreselijke webwinkel. Op 5 januari een klamboe besteld van Cotton and Sweets voor €170 en nooit ontvangen
. Probeer zowel via mail als telefoon contact te zoeken, maar via de mail hoor ik steeds ‘we gaan er achteraan’ alleen gebeurt er dus niets
 en telefoon wordt niet opgenomen. Kansloos. Ik bestel hier nooit meer.

2026幎3月9日

klamboe en nest

Ik had een klamboe en nest besteld. 3 maanden later enkel de klamboe mogen ontvangen. Na meerdere mails en berichten en het zo lang heeft geduurd heb ik gezegd dat ik mijn geld terug wou en de klamboe ook wou terugsturen. De klamboe mocht ik niet terugsturen omdat het buiten de 14 kalenderdagen van het retourbeleid viel. De klamboe heb ik samen met het nestje gekocht zodat ze samen gebruikt konden worden. Nu ben ik daar niks mee. Super ontevreden! Service dikke NUL!!!

2025幎11月28日

Beste Amal,

Het spijt me dat je deze ervaring als negatief hebt ervaren.

Bij jouw bestelling heeft de fabrikant helaas slechts één artikel verzonden. Zodra ik hiervan op de hoogte was, heb ik dit opgenomen om het ontbrekende artikel alsnog na te leveren.

Tijdens dit traject gaf je echter aan het speelnest te willen annuleren. Hoewel de wettelijke herroepingstermijn verstreken was, ben ik hier alsnog op ingegaan en werd de terugbetaling verwerkt.

De klamboe werd correct geleverd. Een retouraanvraag hiervoor werd pas gemeld na het verstrijken van de wettelijke retourtermijn. Desondanks heb ik inmiddels een oplossing voorgesteld om dit dossier correct af te sluiten.

Helemaal in orde

Helemaal in orde, snelle verzending

2026幎2月9日

Beste Michelle,

Heel erg blij dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad!
Dank je wel om de tijd te nemen voor deze mooie review!

Tot snel!

Niks ontvangen

21 november 2025 een bestelling geplaatst. het is vandaag 3 Februari 2026. Nog steeds niks ontvangen. Meerdere malen gebeld. Meerdere mails gestuurd. Ik schrijf normaal nooit reviews maar dit is echt heel erg.

2026幎2月3日

Beste Hugo,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd.

Je bestelling van 21 november is destijds helaas vertraagd bij de fabrikant in het atelier. Naar aanleiding van je verzoek heb ik de bestelling geannuleerd en het volledige aankoopbedrag terugbetaald. De terugbetaling is conform onze procedure verwerkt.

Ik begrijp dat vertraging frustrerend kan zijn en in dit geval gedaan wat binnen mijn mogelijkheden lag om het netjes op te lossen.

Mocht je hierover nog vragen hebben, dan mag je uiteraard altijd contact met mij opnemen.

5぀星のうち1の評䟡

Service is erg slecht de levering heeft

Service is erg slecht de levering heeft in totaal 18 weken geduurd ipv de maximale levertijd van 12 weken. Telefonisch zijn ze heel slecht bereikbaar en mocht je ze toevallig een keer bereiken, krijg je geen duidelijk antwoord over de levering van je bestelling.

2026幎1月15日

Beste Beray Bulut,

Het spijt me oprecht dat uw ervaring minder positief was en dat de levertijd voor frustratie heeft gezorgd. Ik begrijp dat wachten vervelend is, zeker wanneer het langer duurt dan verwacht.

De levertijd die bij de productbeschrijving vermeld staat, is een gemiddelde indicatie en geen uiterlijke maximale termijn. Dit heb ik ook telkens zo duidelijk mogelijk u proberen toe te lichten.

Daarnaast heb ik geen rechtstreeks zicht op het productieproces van de meubels en ben ik afhankelijk van de informatie die ik van de fabrikant ontvang en aan u kan doorgeven.

Ik betreur het dat dit voor u als onvoldoende duidelijk of geruststellend werd ervaren, ook al is uw bestelling uiteindelijk correct en in goede staat geleverd.

Super

Super, ik had aangegeven dat het kadootjes waren en het was heel leuk ingepakt en snel verzonden!

2026幎1月19日

Beste Edita,

Heel erg bedankt voor je mooie review ❀

Hopelijk zien we je snel terug!

Groeten,

Wij hebben op 27 juli onze bestelling

Wij hebben op 27 juli onze bestelling geplaatst bij Decomusy. Gedurende weken kregen we steeds dezelfde boodschap: dat de meubels “met de hand worden gemaakt” en dat we geduld moesten hebben. Inmiddels zijn we in week 14 en er is nog steeds niets geleverd.

Omdat we geen vertrouwen meer hadden, heb ik zelf contact opgenomen met Woodluck Design (de fabrikant). Zij bevestigden dat Decomusy onze bestelling pas op 24 september aan hen heeft doorgegeven. Woodluck design heeft ons zelf bewijs gestuurd van deze bestelling. Dit betekent dat wij twee maanden lang voorgelogen zijn.

Vandaag heb ik opnieuw met Woodluck Design gesproken. Zij gaven aan dat onze meubels klaar zijn, maar dat zij wachten totdat Decomusy de factuur betaalt. De betaling is door Decomusy nog steeds niet gedaan, waardoor de levering niet kan plaatsvinden.

Wij voelen ons ernstig misleid en gedupeerd. Wij overwegen juridische stappen vanwege deze vertraging en misleiding
Op basis van onze ervaring raden wij dit bedrijf ten zeerste af.

2025幎10月29日

Beste,
Het spijt mij oprecht te horen dat u deze ervaring als teleurstellend heeft ervaren. Ik begrijp heel goed dat wachten frustrerend kan zijn, zeker bij maatwerkmeubels.

Zoals ook in de voorwaarden en op de website vermeld staat, is de gemiddelde levertijd voor deze meubels ongeveer 12 weken. Jullie hebben bovendien kunnen genieten van een mooie korting van 15% op de meubels tijdens de actieperiode.

Uw bestelling is inderdaad later door de fabrikant bevestigd dan gepland, wat helaas heeft geleid tot extra wachttijd , iets wat uiteraard niet mijn bedoeling was.

Ik heb geprobeerd zowel u als uw man zo goed mogelijk op de hoogte te houden en telkens updates te delen zodra ik die ontving.

Daarnaast had ik ook aangeboden om een deellevering te voorzien van de meubels die reeds klaar waren, maar door een miscommunicatie in de mails met u en met uw man had ik intussen bericht ontvangen dat de volledige bestelling deze week klaar zou zijn.

De bestelling is inmiddels afgerond bij de fabrikant en wordt deze week nog verzonden. Het spijt me dat dit proces voor jullie niet soepel is verlopen, dat is nooit mijn bedoeling geweest.

5぀星のうち5の評䟡

Vlak na de geboorte van mijn

Vlak na de geboorte van mijn kleindochter kocht ik een aantal items bij Decomusy van Little dutch en het werd zo snel geleverd dat ik echt tevreden ben met de manier van werken!

2024幎10月24日

Beste Sofie,
Heel erg bedankt voor je mooie review!
Fijn te horen dat je tevreden bent met je bestellingen :)

Warme groet,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス