Geweldig! Super snelle levering, + service. Super snel terugmailen en ze konden nog iets extraâs aan mijn bestelling toevoegen na dat ik al besteld had! Alles snel binnen voor mijn vakantie. 5*... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Klamboe besteld op 7 Januari. Geen telefonisch contact mogelijk met deze webshop. Traag en slecht mail contact met loze beloftes. Retour beleid word niet geleefd zoals omschreven. Mails w... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik bestelde op 20 juni een bedhemel en zag na bestelling dat de hemel pas na 27 juni zou geleverd worden omdat ze in verlof zijn. Ik kreeg aanvankelijk geen reactie, maar dit blijkt te wijten... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Decomusy vind je een verzameling van de mooiste kinderkamer decoratie, duurzame babyartikelen, speelgoed en veel meer. Van een mama, voor een mama.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Geweldig
Geweldig! Super snelle levering, + service. Super snel terugmailen en ze konden nog iets extraâs aan mijn bestelling toevoegen na dat ik al besteld had! Alles snel binnen voor mijn vakantie. 5* !!!
11 april iets besteld nog altijd niksâŠ
11 april iets besteld nog altijd niks ontvangenâŠ
Ik ben best tevreden over de snelleâŠ
Ik ben best tevreden over de snelle reactie op mijn e-mail over de levering en de tracking, dus laten we hopen dat dit zo blijftâŠ

Decomusy ããã®åç
Behangpapier besteld - trage levering en communicatie
Behangpapier besteld, levertermijn komt zeker niet overeen met wat er op de website staat. Duurt langer, communicatie niet vlot. Pakje moest op ander adres geleverd worden omdat we op reis waren, geen reactie meer op gehad. Nooit een track & trace ontvangen, stond buiten bij de buren. Behangpapier wel mooi.

Decomusy ããã®åç
Klamboe besteld nooit geleverd gehad
Klamboe besteld op 7 Januari.
Geen telefonisch contact mogelijk met deze webshop.
Traag en slecht mail contact met loze beloftes.
Retour beleid word niet geleefd zoals omschreven.
Mails worden niet beantwoord als je om een terug betaling vraagt
Mijn geld uiteindelijk moeten terug vorderen via een incassobureau
Op deze mails werden dan wel snel gereageerd door de webshop
5 maanden na bestel datum dan eindelijk het geld terug op de rekening
Echt een aanrader om hier iets te bestellen
1 ster is eigenlijk al te veel voor Decomusy

Decomusy ããã®åç
vlotte service en leuk kaartje er bij!
Mooie producten
Top al meerdere keren besteld. En alles is elke keer super. Mooie producten
Late levering
De poef werd 3 weken na bestelling geleverd terwijl op de website 5 tot 7 dagen staat vermeld. Daardoor konden we het cadeau niet afgeven op de verjaardag van ons kleinkind.
Vreselijke webwinkel
Vreselijke webwinkel. Op 5 januari een klamboe besteld van Cotton and Sweets voor â¬170 en nooit ontvangenâŠ. Probeer zowel via mail als telefoon contact te zoeken, maar via de mail hoor ik steeds âwe gaan er achteraanâ alleen gebeurt er dus niets ⊠en telefoon wordt niet opgenomen. Kansloos. Ik bestel hier nooit meer.
klamboe en nest
Ik had een klamboe en nest besteld. 3 maanden later enkel de klamboe mogen ontvangen. Na meerdere mails en berichten en het zo lang heeft geduurd heb ik gezegd dat ik mijn geld terug wou en de klamboe ook wou terugsturen. De klamboe mocht ik niet terugsturen omdat het buiten de 14 kalenderdagen van het retourbeleid viel. De klamboe heb ik samen met het nestje gekocht zodat ze samen gebruikt konden worden. Nu ben ik daar niks mee. Super ontevreden! Service dikke NUL!!!

Niks ontvangen
21 november 2025 een bestelling geplaatst. het is vandaag 3 Februari 2026. Nog steeds niks ontvangen. Meerdere malen gebeld. Meerdere mails gestuurd. Ik schrijf normaal nooit reviews maar dit is echt heel erg.

Decomusy ããã®åç
Service is erg slecht de levering heeftâŠ
Service is erg slecht de levering heeft in totaal 18 weken geduurd ipv de maximale levertijd van 12 weken. Telefonisch zijn ze heel slecht bereikbaar en mocht je ze toevallig een keer bereiken, krijg je geen duidelijk antwoord over de levering van je bestelling.

Super
Super, ik had aangegeven dat het kadootjes waren en het was heel leuk ingepakt en snel verzonden!

Super fijn contact gehad
Super fijn contact gehad. Erg behulpzaam en wat een mooie buggy

Na 5 maanden nog steeds mijn bestellingâŠ
Na 5 maanden nog steeds mijn bestelling niet ontvangen!
Erg teleurstellend en verdrietig
Wij hebben op 27 juli onze bestellingâŠ
Wij hebben op 27 juli onze bestelling geplaatst bij Decomusy. Gedurende weken kregen we steeds dezelfde boodschap: dat de meubels âmet de hand worden gemaaktâ en dat we geduld moesten hebben. Inmiddels zijn we in week 14 en er is nog steeds niets geleverd.
Omdat we geen vertrouwen meer hadden, heb ik zelf contact opgenomen met Woodluck Design (de fabrikant). Zij bevestigden dat Decomusy onze bestelling pas op 24 september aan hen heeft doorgegeven. Woodluck design heeft ons zelf bewijs gestuurd van deze bestelling. Dit betekent dat wij twee maanden lang voorgelogen zijn.
Vandaag heb ik opnieuw met Woodluck Design gesproken. Zij gaven aan dat onze meubels klaar zijn, maar dat zij wachten totdat Decomusy de factuur betaalt. De betaling is door Decomusy nog steeds niet gedaan, waardoor de levering niet kan plaatsvinden.
Wij voelen ons ernstig misleid en gedupeerd. Wij overwegen juridische stappen vanwege deze vertraging en misleiding
Op basis van onze ervaring raden wij dit bedrijf ten zeerste af.

Decomusy ããã®åç
Vlak na de geboorte van mijnâŠ
Vlak na de geboorte van mijn kleindochter kocht ik een aantal items bij Decomusy van Little dutch en het werd zo snel geleverd dat ik echt tevreden ben met de manier van werken!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã