Decomusy レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Geweldig! Super snelle levering, + service. Super snel terugmailen en ze konden nog iets extra’s aan mijn bestelling toevoegen na dat ik al besteld had! Alles snel binnen voor mijn vakantie. 5*... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Behangpapier besteld, levertermijn komt zeker niet overeen met wat er op de website staat. Duurt langer, communicatie niet vlot. Pakje moest op ander adres geleverd worden omdat we op reis waren, geen... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Klamboe besteld op 7 Januari. Geen telefonisch contact mogelijk met deze webshop. Traag en slecht mail contact met loze beloftes. Retour beleid word niet geleefd zoals omschreven. Mails w... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ik bestelde op 20 juni een bedhemel en zag na bestelling dat de hemel pas na 27 juni zou geleverd worden omdat ze in verlof zijn. Ik kreeg aanvankelijk geen reactie, maar dit blijkt te wijten... もっと見る

企業情報

1. 子供の店
  2. ベビー用品店

当該企業による記述

Bij Decomusy vind je een verzameling van de mooiste kinderkamer decoratie, duurzame babyartikelen, speelgoed en veel meer. Van een mama, voor een mama.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33

レビューを書く

Prachtig!

Vriendelijk en klant minded!
Vlotte levering en fantastisch van het kaartje dat zich in het pakje bevond met hun dank en onze namen er op vermeld!
Dank u.
Liliane

2025年4月4日

Hi Liliane,

Wat fijn om je reactie te lezen!
Hopelijk zien wij je snel terug :)

5つ星のうち1の評価

Ik heb 4 weken geleden een bestelling…

Ik heb 4 weken geleden een bestelling geplaatst, afgerekend en alles en daarna nooit meer wat gehoord over deze bestelling. Ik heb Anna geprobeerd te bereiken via het Decomusy Instagram account en gemaild. Maar ik heb tot op de dag van vandaag nog niks gehoord en ik hoop nog steeds ten zeerste dat ik deze bestelling binnenkort gewoon ga ontvangen. Ik geef haar nog het voordeel van de twijfel aangezien ik zie dat sommige mensen hen order wel gewoon ontvangen zonder problemen. Ik kan me daarbij ook niet voorstellen dat iemand met deze gedachte een bedrijf begint en daarna andere moeders die gewoon iets leuks voor hen kindje willen kopen zo zou gaan oplichten. Als iemand weet hoe ik haar kan bereiken hoor ik het graag. Maar ervaring tot nu toe dus nog erg slecht. Ik zou deze website nu in ieder geval niet aanraden!

2025年3月12日

Hi Sofie,
Ik lees net je review, maar ik dacht dat het mooi opgelost is met je bestelling en je hebt je bestelling ontvangen :)
Nogmaals excuses voor een iets langere levertijd!
Hopelijk zien wij je snel terug !

alles

alles. gingen het pakje vandaag brengen ,ik zit te wachten en dan krijg ik mailde konden het niet afleverende liegen die zijn gewoon niet geweest..

2025年4月7日

Beste Werner,

Wat vervelend om te horen dat u problemen ondervindt met het ontvangen van uw bestelling.
De pakketjes die wij versturen worden niet door Decomusy zelf geleverd. Wij gebruiken de diensten van de koeriersdienst DPD in België. Ik raad u aan om contact op te nemen met DPD zelf of laat het mij weten indien u via ons een claim wenst aan te geven ivm de levering van uw zending. Ik wil u graag hiermee helpen , maar ik benadruk nogmaals dat wij enkel hun diensten gebruiken en zijn in geen geval geaffilieerd met DPD.

5つ星のうち1の評価

Nog steeds niets ontvangen we zijn al…

Nog steeds niets ontvangen we zijn al een maand verder en niemand antwoord op de mails of berichten. Ik ben bang dat dit een scam is en dat ik niets zal ontvangen, maar ik laat het hier niet bij dan! De website moet dicht dan!

2025年3月30日

Hi Rojda,

Jouw bestelling is vandaag vertrokken jouw richting!
Mijn excuses voor de iets langere levertijd.

Hopelijk geef je Decomusy in de toekomst nog een kans !

Online bestelling

Goed service, pakketje goed ingepakt en bij de cadeautjes kon je zelf kiezen of deze ingepakt werden door hen. Ideaal!

2025年2月24日

Hi Lesley!
Bedankt voor je positieve review !
Hopelijk zien wij je snel terug :)

Persoonlijke aandacht

Snelle verzending van het bestelde artikel met een persoonlijke noot en bedankje van de afzenders.

2025年1月16日

Hi Eveline ,
Bedankt voor je mooie review!
Groeten, Anna

5つ星のうち1の評価

Mijn bestelling pas 2,5 maand later…

Mijn bestelling pas 2,5 maand later aangekregen. Na herhaaldelijk mailen en geen reactie ontvangen eigenaar dan maar zelf opgezocht en via Instagram en gevraagd achter mijn bestelling.

2025年1月15日

Beste Alessandra,
Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak en de lange wachttijd. Ik neem uw review zeer serieus en hoop oprecht dat u Decomusy nog in de toekomst een kans wilt geven.

5つ星のうち1の評価

Nog steeds niets ontvangen.

Nog steeds niets ontvangen.
Communicatie uiterst moeilijk

2025年1月7日

Beste,
Helaas loopt het soms fout en dit was jammergenoeg bij uw bestelling het geval... Door de decemberdrukte, wintersluiting van de fabrikant en dergelijk was uw bestelling inderdaad vertraagd. Gelukkig is het toch goedgekomen en heeft u uw bestelling mogen ontvangen.
Ik hoop oprecht dat u Decomusy in de toekomst toch nog een kans wilt geven.
Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak en de lange wachttijd.

Klantgerichtheid is onbestaand

9 december bestelde ik een voedingskussen met 2 weken levertijd.
Begrijp met de feestdagen dat dit kan uitlopen MAAR bij navraag wanneer het nu ging verzonden worden kreeg ik geen antwoord. Verschillende extra mails gestuurd waarbij nog steeds geen antwoord. Ook een bericht op instagram gestuurd waarbij natuurlijk ook geen antwoord kwam. Begin dit zeer frustrerend te vinden omdat er 0,0 klantenservice is. Ik wacht nu al meer dan een maand op mijn bestelling en vrees dat mijn geld ook niet meer terugkomt. Ik zou er niet meer bestellen. Onprofessionele werking in deze tijd!

2024年12月9日

Beste Margo,
Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak en de lange wachttijd.
Ik doe mijn best om alle mailtjes en DM's te beantwoorden, maar soms loopt het inderdaad goed mis.

Ruim 6 weken gewacht en Anna is onbereikbaar

Op 30 juli een klamboe besteld van het merk Cotton en Sweets. De verwachte bezorgtijd was 10 werkdagen. Op werkdag 11 contact gezocht met Decomusy. Na een paar dagen nog geen antwoord, weer contact gezocht en nog een keer contact gezocht. Op 14 augustus eindelijk een e-mail terug van Anna. Ze zou navraag doen bij de leverancier en zou erop terug komen. Geen reactie hierop gehad van Anna, nog een paar e-mails gewaagd en een bericht via instagram. Op 6 september eindelijk een bericht ontvangen dat de bestelling onderweg was. Op 9 september eindelijk antwoord van Anna gekregen dat de bestelling onderweg is. Echt waardeloze service dus! Net pas mijn bestelling ontvangen (11-9) dus meer dan 6 weken gewacht op mijn artikel. Is een mooie klamboe, maar had meer verwacht van deze mooie webshop. Ga hier dan ook nooit meer wat bestellen. Jammer!

2024年7月30日

Fijne webshop

Fijne ervaring met de webshop. Goede prijs en hele snelle levering. De producten kwamen heel mooi ingepakt al 2 dagen na bestelling binnen. Ik ben er blij mee!

2024年9月10日
5つ星のうち1の評価

Ik heb maanden moeten wachten op onze…

Ik heb maanden moeten wachten op onze bestelling. Ik kreeg geen tussentijdse update. Ik moest er constant achteraan. Onze dochter heeft maanden op een matras geslapen en uiteindelijk in ons bed. Wij hebben daardoor slechte nachtrust gehad. Dit heb ik meerdere keren bekend gemaakt. Wij vinden het zeer spijtig dat er geen enkele vorm van vergoeding ter compensatie is aangeboden.

2024年9月5日

Trustpilot エクスペリエンス