Decomusy レビュー

TrustScore 5段階評価の3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Geweldig! Super snelle levering, + service. Super snel terugmailen en ze konden nog iets extra’s aan mijn bestelling toevoegen na dat ik al besteld had! Alles snel binnen voor mijn vakantie. 5*... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Behangpapier besteld, levertermijn komt zeker niet overeen met wat er op de website staat. Duurt langer, communicatie niet vlot. Pakje moest op ander adres geleverd worden omdat we op reis waren, geen... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Klamboe besteld op 7 Januari. Geen telefonisch contact mogelijk met deze webshop. Traag en slecht mail contact met loze beloftes. Retour beleid word niet geleefd zoals omschreven. Mails w... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Ik bestelde op 20 juni een bedhemel en zag na bestelling dat de hemel pas na 27 juni zou geleverd worden omdat ze in verlof zijn. Ik kreeg aanvankelijk geen reactie, maar dit blijkt te wijten... もっと見る

企業情報

1. 子供の店
  2. ベビー用品店

当該企業による記述

Bij Decomusy vind je een verzameling van de mooiste kinderkamer decoratie, duurzame babyartikelen, speelgoed en veel meer. Van een mama, voor een mama.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 33

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Ik bestelde een donut kussen en ontving…

Ik bestelde een donut kussen en ontving het verkeerde kussen. Gezien alle negatieve recensies was ik bang niet het goede kussen te ontvangen en zeker niet optijd voor de verjaardag van mijn dochtertje. Toch is het kussen vandaag binnen gekomen en geheel naar tevredenheid. Dat heeft Decomusy toch netjes opgelost. Bedankt daarvoor!

2024年1月29日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Proactieve houding om probleem op te lossen

Ik heb een poppenbedje gekocht waarvan de op de website geafficheerde afmetingen niet overeenkwam met de realiteit. Ik was hier een beetje door teleurgesteld, maar onderzoek leerde mij dat de fout bij de leverancier lag en helemaal niet bij decomusy. Deze laatste heeft mij meteen voorgesteld het artikel terug te sturen én had proactief zelfs een rerourlabel mee gezonden. De foutieve informatie werd ook meteen van hun website verwijderd!

Wegens tijdsgebrek heb ik besloten het poppenbedje toch niet retour te zenden, en mijn dochtertje geniet in tussentijd 100% van haar poppenbedje!

Bedankt voor de aangename service, decomusy!

2023年11月16日

Beste Paul,

Bedankt hiervoor! Fijn dat uw dochtertje er veel plezier mee heeft!

Geen complete bestelling ontvangen

Hier een bestelling geplaatst; een baby nestje en een dekentje. Het baby nestje had een langere levertijd waardoor het dekentje uitverkocht raakte en ik daarvan mijn geld terug gestort kreeg zonder een persoonlijk bericht. Jammer.

2023年11月9日

Beste Stefanie,

Heel jammer om je review te lezen. Bij het verwerken van uw bestelling werd er vastgesteld dat het dekentje niet in stock was, waardoor ik u onmiddellijk een mail gestuurd heb met de uitleg en paar andere varianten heb voorgesteld om te nemen in de plaats. Nadat ik geen tegenbericht ontvangen heb van u , heb ik deze geannuleerd uit uw bestelling en deze heb terugbetaald. Mijn mailtje is waarschijnlijk in de spam beland. Excuses dat u er niet van op de hoogte was.

Na 14 weken nog steeds geen kast

Mijn bestelling zou binnen 6-8 weken geleverd worden, inmiddels 14 weken en nog steeds levering. Op e-mails wordt ook niet gereageerd!! Het gaat om een kast van ong 500 euro! Mijn geld heb ik ook niet terug gekregen!

2023年11月9日

Beste,
Uw bestelling is vorige week verzonden en er werd naar u een verzendbevestiging verzonden met een traceringsnummer.
Ik heb u vandaag ook nogmaals de link doorgestuurd als antwoord op uw e-mail.

Alvast bedankt om de mails te bekijken en uw pakken via de verkregen link te volgen.

Prima snelle levering

Prima snelle levering, het beertje ziet er zo uit als op de afbeelding, hele blije kleinzoon.

2023年11月2日

Beste Ellen,

Bedankt voor je review! Hopelijk heeft uw kleinzoon daar veel plezier mee :)

Tot snel!

5つ星のうち2の評価

Verkeerd item geleverd

Helaas is er iets misgegaan met mijn bestelling. Heb van de 3 producten 1 verkeerd item ontvangen. Response op mijn berichten zijn er niet. Sinds mijn eerste contactpoging vanaf 19 oktober. Via mail en via instagram. Ook geen telefoonnummer te vinden. Jammer dat het hierop zo mis moet gaan. Daarom 2 sterren. Hierbij graag mijn verzoek om mij te contacteren aub. Mvg, Y. Arslan

2023年10月19日

Beste Yasmin,
Ik heb u zonet een mailtje gestuurd. Gelieve hierop te reageren, aangezien ik geen enkele andere mail van u terugvind in mijn mailbox! Alvast bedankt!

Zeker een aanrader

Snelle bezorging leuk ingepakt vriendelijk kaartje erbij top

2023年10月6日

Beste Sjaan,

Bedankt dat je de tijd genomen hebt om een leuke review te schrijven!

Goreten,

Altijd heel tevreden!!!

2023年8月27日

Beste Wendy,

Wat fijn om uw review te lezen! <3 Heel erg bedankt hiervoor!

5つ星のうち1の評価

Bestelde kast niet (nog) niet gekregen

Levertijden komen niet overeen met de site. Via mail krijg ik geen reactie. Ik heb enkele weken geleden een kast besteld en nog steeds geen idee wanneer ik deze ga krijgen..

2023年8月27日

Beste Michelle,

Ik schrik wel even van uw review, aangezien uw bestelling al onderweg is en u degelijk een traceringsnummer ontvangen heeft.

Ik zie dat u mij een mail gestuurd hebt op 30 augustus ivm de link van de traceringsnummer, mijn excuses dat deze nog niet is beantwoord, maar gezien ik net terug ben uit verlof zit ik een beetje achter met de mails.

Uw bestelling kan u gemakkelijk volgen met de verkregen traceringsnummer en in het vakje traceringsnummer moet u de verkregen nummer invullen, dan komt u op de paging met alle traceringsinformatie.

De meubels van Woodluck worden handgemaakt op bestelling. De vermelde levertijd is een indicatie.

Hierdoor vind ik het zéér jammer om uw 1-ster review te lezen.

Snelle ontvangst

Snelle ontvangst . Mooie boterham , fruit , snackdozen8

2023年8月13日

Beste Martine,

Heel erg bedankt voor uw leuke review!

Hopelijk zien we je snel terug!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。