Den Loyale KÞreskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hvis du gerne vil have en ekstremt dygtig, omsorgsfuld og nÊrvÊrende kÞrelÊrer - sÃ¥ skal du vÊlge Therese og Den Loyale KÞreskole. Jeg er sÃ¥ taknemmelig for den stÞtte og rummelighed som jeg mÞdte... もっず芋る

Helt vildt god oplevelse hos den loyale kÞreskole. Jeg fik mit kÞrekort pÃ¥ 6 uger🙏🏜 Meget professionelle og fleksible, der bliver lavet en plan som passer til en. Jeg havde Therese som var super sÞd... もっず芋る

Den loyale kÞreskole er en kÞreskole der lever op til sit navn. Therese har en utrolig rolig evne til at forklare, og forsikre om der ikke findes dumme spÞrgsmÃ¥l. Hun har et godt overblik over di... もっず芋る

Jeg har netop bestÃ¥et min kÞreprÞve og har kun godt at sige om Therese som kÞrelÊrer. Jeg har altid vÊret bange for at kÞre i bil, og da jeg ikke har haft brug for det tidligere, har jeg ikke fÃ¥et tag... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Vi tilbyder kÞrekort med hÞj ekspertise både til nye billister og generhververe.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

134件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 39ä»¶

レビュヌを曞く

Clear and precise teaching techniques

I am super happy of choosing Den Royal KÞreskole to do my driving license. They built my confidence in driving and taught me exactly what I needed to pass the exam and even more. It took a bit more than a moth to pass the theory exam and driving exam. I liked very much the platform to learn the theory, but even more important, Therese is a very sharp and clear teacher, there is no room for missunderstanding with her.
If you want to learn how to drive properly and obtain your driving license as soon as you are ready, choose Den Royal KÞreskole.

2023幎2月13日

Best driving school in Copenhagen

To me this is the best driving school in Copenhagen from all aspects ! The instructor was excellent and the overall experience was very nice which led to me getting the driving license in very short time. The school staff is very kind, professional and understanding. They really care and thrived to my success in getting the driving license in super short time and they showed good flexibility to adopting to my preference time. I totally recommend this school and very happy with the service I received. BIG THANKS to my instructor THERESE .

2023幎1月23日

Endelig!

Jeg er så glad og taknemlig for jeg valgte Den Loyale KÞreskole.
Jeg har tidligere haft en uheldig oplevelse med en anden kÞreskole, og har haft udskudt mit kÞrekort nogle år. Nu fik jeg taget mig sammen og efter et lynforlÞb med Therese som kÞrelÊrer, har jeg bestået i 1. hug på 4 ugers tid.
Therese er en fremragende OG tålmodig kÞrelÊrer, som mÞder en på det niveau man er på. Hun har Þje for din udvikling som bilist, fra start til slut, hvilket gÞr at hver time er lÊrerig.
Teoriundervisningen blev i Þvrigt også gjort interessant.
Jeg kan ikke anbefale denne kÞreskole nok.

2023幎1月9日

Jeg kan kun anbefale Therese

Jeg kan kun anbefale Therese. Jeg havde faktisk aldrig troet, at jeg ville fÃ¥ mit kÞrekort. Jeg var nervÞs ved at sidde bag rattet, og alle de andre trafikanter gjorde mig nervÞs. Men Therese fik alligevel gjort det til en god oplevelse at tage kÞrekort med sit tÃ¥lmodige, rolige og behagelige vÊsen og det lykkedes at fÃ¥ mig i mÃ¥l 🙏🏌. Hun har ogsÃ¥, pÃ¥ trods af lange ventetider pÃ¥ prÞver, fÃ¥et prÞver til mig hurtigt hver gang.

Jeg er meget taknemmelig for det gode forlÞb jeg har haft❀

Og så vil jeg opfordre til at se bort fra forrige anmeldelse, jeg har ikke modtaget spam en eneste gang, og jeg kan forsikre om at jeg ikke er en fake bruger.

2022幎12月22日

Giver helt sikkert 5 stjerner

Giver helt sikkert 5 stjerner
Du finder roen, trykheden, stÞtten, tålmodigheden, og motivationen.
De er gode til at plalÊgge forud uden stress, og med masser af overskud. Anbefaler alle at tage kÞrekort hos den loyale kÞreskole
Husk at i kan tage kÞrekortet på dansk, engelsk, og arabisk.

2022幎11月3日
自発的なレビュヌ

Super professionel og kvalitetsbevidst kÞreskole

Super professionel og kvalitetsbevidst kÞreskole. Jeg havde fornÞjelsen af at tage mit kÞrekort hos Therese. Der var altid god stemning til teoriundervisning og i bilen, og hendes kyndige undervisning og klare instrukser gav mig tilliden til trygt at bestå kÞreprÞven. Klar anbefaling herfra.

2022幎10月13日

AnbefalelsesvÊrdig og professionel kÞreskole

Therese er en super dygtig kÞrelÊrer og hendes kÞreskole kan helt klart anbefales. Du mÊrker allerede fra fÞrste lektion af at du bliver taget seriÞst. Allerede fra starten bliver der lavet en skrÊddersyet plan, der skal fÃ¥ dig til at bestÃ¥ dine prÞver. Helt klart pengene vÊrd og fem stjerner herfra! 😊👌

2022幎9月15日
自発的なレビュヌ

Rolig, trovÊrdig og seriÞs kÞreskole

Efter at jeg i november 2021 startede på mit forlÞb i KÞge, skiftede jeg til Den Loyale KÞreskole grundet flytning til KÞbenhavn. Jeg valgte denne kÞreskole grundet dens beliggenhed tÊt på bopÊl. Heldigvis rummer denne kÞreskole meget mere end en blot beliggenhed, men
Therese og co virker meget professionelle, og de var lynhurtige til at imÞdekomme mine Þnsker ift. ekstrakÞretimer og lÊgge en overskuelig og realistisk plan ift kÞreprÞve.

De har vÊret meget imÞdekommende ift. kÞretimer, da jeg arbejder fuldtid ved siden af, hvilket var vigtigt for mig. Dertil vil jeg isÊr nÊvne "rolighed" som en vÊrdi, da jeg har gået hos andre kÞreskoler tidligere, men aldrig mÞdt sådan rolighed og tryghed som Therese besidder, som er utrolig vigtigt, og ikke må undervurderes når man vÊlger kÞreskole.

Den Loyale KÞreskole får mine varmeste anbefalinger.

2022幎9月14日

Den loyale kÞreskole ⭐⭐⭐⭐⭐

Den loyale kÞreskole ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvis nogle af jer noglesinde overvejer et kÞrekort, sÃ¥ er ”Den loyale kÞreskole”, ude pÃ¥ Amagerstrandvej 58B en af de bedste kÞreskoler med Therese Jabr som kÞrelÊre.

Hun ligger tid og energi i det og har hjulpet mange elever der blandt andet har haft det rigtigt svÊrt.

Jeg har personligt haft svÊrt ved at få taget kÞrekortet i flere år, med skift af kÞrelÊrer.
Hun har meget tålmodighed.

NÃ¥r i skal sÞge en kÞreskole sÃ¥ tjek ikke altid prisen, men tjek den kvalificeret kÞrelÊre der kan give dig et godt forlÞb og give dig vÊrdig sÃ¥ du ikke skal kÞre i flere Ã¥r, da det er svÊrt at fÃ¥ fat i prÞver, men der er ingen tvivl at her pÃ¥ den “Den loyale kÞreskole” prioritere de deres elever pÃ¥ er hÞjt niveau, om det er service, undervisning vejledning, og de gÃ¥r op i bestÃ¥elsesgaranti for fÞrste gang, hvis man fÞlger deres vejledning og rÃ¥d.

2022幎8月29日

Hun er bare den bedste

FÞr Therese åbnede Den Loyale KÞreskole, der var jeg tilknyttet hende som kÞrelÊre på en anden kÞreskole. Hun havde altid vÊret en god kÞrelÊrer, men jeg var dog lidt langsom til at få taget mit kÞrekort. Da hun så åbnede sin egen, så sagde hun at nu skulle vi til at få mig i mål. Da der var lang ventetid på teoriprÞver og kÞreprÞver pga corona, alligevel fik hun sÞrget for at jeg kom hurtigt op til mine prÞver. For mig var hun ikke bare en kÞrelÊrer men en ven som altid var lyttende og sÞrgede for en del dejlige kÞretimer sammen. Hun er bare den bedste og ikke mindst perfektionist og siger tingene som de er.

2022幎8月21日

Super duper

Erfaren, venlig, meget dygtig og professionel kÞrelÊrer! Jeg fik taget kortet på under 3 måneder fra start til slut. Alle mine behov blev imÞdekommet af Therese, og hun spotter lynhurtigt hvad du har brug for at trÊne. Kort sagt kan hun varmt anbefales.

2022幎6月12日

Anbefaling af Therese

Jeg vil gerne give en varm anbefaling af Therese! Therese var god til at fornemme mit niveau, hun er rolig, tålmodig og seriÞs, og kÞreplanen blev fastlagt efter mit behov. Det har vÊret rart at komme på kÞreskolen: serviceminded og god tone. Jeg startede på en anden kÞreskole, men skiftede undervejs til Den Loyale KÞreskole, hvilket var det helt rigtige valg for mig, fordi Therese motiverede mig til at fÊrdiggÞre mit kÞrekort ved at give konstruktiv feedback. Therese hjalp mig i mål med at få kÞrekort. Derudover kÞrte vi i det område, hvor man også skal op til kÞreprÞven, så jeg lÊrte stedet at kende. Jeg kendte stedet, hvor kÞreprÞverne starter, og derfor kunne jeg bedre forberede mig mentalt på kÞreprÞven, da vi havde observeret andre kÞreelever starte deres kÞreprÞve ud.

2022幎5月21日