Hvis du gerne vil have en ekstremt dygtig, omsorgsfuld og nÊrvÊrende kÞrelÊrer - sÃ¥ skal du vÊlge Therese og Den Loyale KÞreskole. Jeg er sÃ¥ taknemmelig for den stÞtte og rummelighed som jeg mÞdte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt vildt god oplevelse hos den loyale kÞreskole. Jeg fik mit kÞrekort pÃ¥ 6 ugerððœ Meget professionelle og fleksible, der bliver lavet en plan som passer til en. Jeg havde Therese som var super sÞd... ãã£ãšèŠã
Den loyale kÞreskole er en kÞreskole der lever op til sit navn. Therese har en utrolig rolig evne til at forklare, og forsikre om der ikke findes dumme spÞrgsmÃ¥l. Hun har et godt overblik over di... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop bestÃ¥et min kÞreprÞve og har kun godt at sige om Therese som kÞrelÊrer. Jeg har altid vÊret bange for at kÞre i bil, og da jeg ikke har haft brug for det tidligere, har jeg ikke fÃ¥et tag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder kÞrekort med hÞj ekspertise både til nye billister og generhververe.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Den bedste kÞreskole i KÞbenhavn
Den bedste kÞreskole i KÞbenhavn. Har de bedste kÞrelÊre og med skarpe priser. Kan klart anbefales!
SÞde og hjÊlpsomme
SÞde og hjÊlpsomme. Dygtige kÞrelÊrer ððŒððŒððŒ
Ekstrem god service og godeâŠ
Ekstrem god service og gode undervisere.
Ville klart anbefale.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse!
Kan varmt anbefales, kÞrelÊreren er rigtig dygtig og der er altid hÞjt humÞr!
Mega fed kÞreskole
Mega fed kÞreskole, hvor lÊring og kvalitet er i stor fokus.
100% anbefalelsesvÊrdigt
Den loyale kÞreskole holder standardenâŠ
Den loyale kÞreskole holder standarden hÞj og er flexible med tider. KÞrelÊrerne er erfarne og levere varen. Stor anbefaling herfra.
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole, flinke mennesker og god service ððŒ
Danmarks bedste kÞreskole
Danmarks bedste kÞreskole, altid en god oplevelse og fornÞjelse at vÊre der.
5 stjerner herfra
5 stjerner herfra. Har kun gode ting at sige om denne kÞreskole. En hurtig fornÞjelse, det tog kun 14 dage og så stod jeg med kortet i hånden.
Mega god service
Mega god service, og kÞrerlÊrerne er mega Nice og friske. Og lokalerne er helt clean.
lÊkker kÞreskole
Super lÊkker kÞreskole, med fede lokaler og god service
Super god kÞreskole
Kan varmt anbefale Den loyale kÞreskole. Teressa er SÞd og imÞdekommende der hjÊlper dig godt på vej til at få kÞrekortet. Hun gÞre sit bedste både som undervisere og kÞrelÊrer for, at du får dit kÞrekort.
God kÞreskole og alt undervisning erâŠ
God kÞreskole og alt undervisning er til at forstÃ¥, skal lige siges det er 3 kÞreskole jeg har prÞvet og nu gÃ¥r jeg ingen vegne fÞr jeg har mit kÞrekort ð
Super effektiv kÞreskole
Super effektiv kÞreskole, nogen rigtig rare lÊre og alt til en rigtig rimelig pris ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã