Hvis du gerne vil have en ekstremt dygtig, omsorgsfuld og nÊrvÊrende kÞrelÊrer - sÃ¥ skal du vÊlge Therese og Den Loyale KÞreskole. Jeg er sÃ¥ taknemmelig for den stÞtte og rummelighed som jeg mÞdte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helt vildt god oplevelse hos den loyale kÞreskole. Jeg fik mit kÞrekort pÃ¥ 6 ugerððœ Meget professionelle og fleksible, der bliver lavet en plan som passer til en. Jeg havde Therese som var super sÞd... ãã£ãšèŠã
Den loyale kÞreskole er en kÞreskole der lever op til sit navn. Therese har en utrolig rolig evne til at forklare, og forsikre om der ikke findes dumme spÞrgsmÃ¥l. Hun har et godt overblik over di... ãã£ãšèŠã
Jeg har netop bestÃ¥et min kÞreprÞve og har kun godt at sige om Therese som kÞrelÊrer. Jeg har altid vÊret bange for at kÞre i bil, og da jeg ikke har haft brug for det tidligere, har jeg ikke fÃ¥et tag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi tilbyder kÞrekort med hÞj ekspertise både til nye billister og generhververe.
é£çµ¡å
Amager strandvej 58B, 2300, kÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- info@denloyalekoreskole.dk
- denloyalekÞreskole.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg tog mit kÞrekort hos Therese
Jeg tog mit kÞrekort hos Therese, og havde en rigtig god oplevelse
Bedste kÞreskole i Danmark!
Den loyale kÞreskole er helt klart en KÃMPE anbefaling! De har den mest motiverende og bedste kÞrelÊrer man kunne Þnske sig. Jeg gik pÃ¥ en anden kÞreskole inden jeg skiftede til den loyale kÞreskole, og kunne virkelig ikke vÊre gladere for min beslutning. Lige siden jeg skiftede gik, der ikke lang tid fÞr jeg havde mit kÞrekort i hÃ¥nden takket vÊret min kÞrelÊrer Therese! De er virkelig dedikeret til deres elever og fÃ¥r dig hurtigt igennem forlÞbet. SÃ¥ hvis du tvivler eller tÊnker over, hvilken kÞreskole du skal starte pÃ¥ er Den loyale kÞreskole helt klar en kÊmpe anbefaling herfra!
God oplevelse
God oplevelse. Fokus på det kÞretekniske. KÞrelÊrer Therese er god til at fornemme dit niveau og kÞreplanen fastlÊgges i fÊllesskab efter dit behov. Det rart at komme på kÞreskolen, godt sted og god tone.
Dygtig kÞrelÊrer
Jeg tog mit kÞrekort hos Therese, og havde en rigtig god oplevelse
Tip top kÞreskole
Fantastisk kÞreskole med den bedsteâŠ
Fantastisk kÞreskole med den bedste kÞrelÊrer!
Glad og smilende, utrolig serviceminded og dygtig kÞrelÊrer!
Det skal siges at det har vÊret alle pengene vÊrd og oplevelsen igennem forlÞbet har vÊret nem og hurtig.
Den Loyale KÞreskole er en skole med hÞj tilfredshed
Den Loyale KÞreskole er en skole med meget erfaring og går meget i deres elevers behov lige fra valget af kÞretÞj til lÊringsstil. Der prioriteres at eleven får afsluttet sit forlÞb efter sit behov og der er meget fleksibilitet.
Jeg har haft meget gavn af deres hjÊlp og er ked af jeg fÞrst skiftede til deres skole på et sent tidspunkt.
Det kan varmt anbefales og man er i gode hÊnder undervejs.
/Hussain
Bedste kÞreskole man kan finde pÃ¥âŠ
Bedste kÞreskole man kan finde på amager. super dygtigt KÞrelÊre, gode til at lÊre fra sig og forklar tingende så man forstår det men det samme.
Virkelig den bedste kÞreskole
Virkelig den bedste kÞreskole nogensinde. Jeg gik på en anden kÞreskole, som virkelig bare var det vÊrste, men jeg fik så anbefalet denne kÞreskole af mange venner, og efter jeg startede hos den loyale kÞreskole, så fik jeg kÞrekortet inden for en måned!
Bedste på Amager!
Rigtigt god og professionel service
Rigtigt god og professionel service, helt klart den bedste kÞreskole i KÞbenhavn.
ððððð
Fremragende kÞreskole
En god kÞreskole, der har venligt personale. SÊtter virkelig energi og tid i, at eleverne forstår teorien og hvad det vil sige at kÞre bil. Kan klart anbefales!
Super god kÞreskole
Super god kÞreskole! Det er nogle dygtige og kompetente undervisere og kommunikationen er generelt god hele vejen rundt. Jeg var stor fan af, at det var et lynkursus, så man fik kÞrt 2 gange om ugen fast. Rigtig flot indrettet! Det hele spiller! Helt klart 5 stjerner fra mig.
Super god kÞreskole nem bestående
Super god kÞreskole de fleste i min omkreds har taget kÞrekort hos Therese inklusiv mig selv er du seriÞs er du bestående superhurtigt og kommer igennem som smÞr den loyale kÞreskole tager altid mod dig med et smil
Kan hel klart anbefales
Kan hel klart anbefales. Fantastiske priser og jeg kom virkelig hurtig igennem forlÞbet.
Fantastiske kÞrelÊrere ogâŠ
Fantastiske kÞrelÊrere og teoriundervisere, HjÊlpsomme og fleksible - mine behov og udfordringer blev prioriteret. Kan klart anbefales!
Bedste oplevelse ever
Bedste oplevelse ever!
Kan helt klart anbefales herfra.
Super god kÞrelÊrer som prioritere en.
Fremragende kÞreskole
Fremragende kÞreskole. KÞrelÊreren tager sig pisse godt af sine elever.
Kan klart anbefales.
Gode kÞreskole
Gode kÞreskole, fik en rigtig god og professionel service, kÞrelÊre var virkelig dygtig og hjÊlpsom, anbefaler meget det her sted ð
Den bedste kÞreskole på Amager
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹