Din Indre Juvel ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gode priser og hurtig levering. Dejligt med mÊngderabat på god kvalitet rÞgelse, når nu de har så stort et udvalg!

5぀星のうち5の評䟡

Super fin og hurtig modtagelse med lille håndskrevet brev med lille krystal gave. Elsker virksomheder hvor man kan mÊrke hjertet er med .

5぀星のうち5の評䟡

Havde bestilt Aqua De Florida vand (original)2 stk Fik ogsÃ¥ en dejlig besked med (Hej Jonas, tak for dig og god sommer) Og en drage sten sammen med beskeden. Det var simpelthen fantastisk sÞdt! Tus... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg skrev en anmeldelse da jeg fik min pakke fra Din Indre Juvel... NÃ¥ men her er en igen: Det er sÃ¥ fint et sted denne butik. De har de dejligste ting og de skriver en personlig hÃ¥ndskrevet sedd... もっず芋る

䌁業情報

1. 日垰りスパ

圓該䌁業による蚘述

Dansk holistisk webshop med fokus på dit velvÊre. Vi sÊlger blandt andet rÞgelse, smudge, meditationsudstyr, sten & krystaller, duft lys, pynte genstande til hjemmet, yoga udstyr, aromaterapi & Êterisk olie, smykker og meget meget mere.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 168ä»¶

レビュヌを曞く

Din Indre Juvel er så god en online

Din Indre Juvel er så god en online butik! :) Siden er nem at finde rundt i og de har mange dejlige ting man kan kÞbe.
De sendte min pakke hurtigt og uden problemer. Også sikkert og nemt at betale hos dem.
De pakkede tingene fint ind så de mere skrÞbelige genstande var godt beskyttet. Prikken over i'et var at de gav mig den fineste lille gave, med en håndskreven note på indpakningspapiret, samt med mit navn på! :) Så lille men fint et touch <3 Jeg fik en halvÊdelsten som jeg er meget glad for! Tusinde tak for en skÞn fÞrste gangs handlende oplevelse, Din Indre Juvel! Det blir ikke sidste gang jeg handler hos Jer!
Må I altid have solskin på Jeres vej! :D

2026幎2月7日
自発的なレビュヌ
5぀星のうち1の評䟡

IKKE PALO SANTO

Jeg ville Þnske at jeg havde lÊst deres anmeldelse fra 2024 hvor en anden kunde skriver at deres Palo Santo ikke er Êgte.

Og deres svar er at det er fordi det er anden grads og naturligt nedfald og ikke fra trÊer der er fÊldet og derfor er aromaen svagere end fÞrste grads pinde😅
Nu er det bare sådan at ALT palo santo er fra naturligt nedfald da det ikke er lovligt at fÊlde palo santo trÊer.

Og de skriver nu på deres hjemmeside at det er fÞrste grads pinde.
De lugter dog bare af pinde. På posen står der '1 grad skabt af naturligt nedfald' - men til en anden kunde forklarer de at aromaen på deres Palo er svag fordi det er 2 grads pinde og det NETOP er naturligt nedfald, altså det er deres begrundelse,så jeg undrer mig over at deres NU fÞrste grads pinde ingen duft har?

For det lugter bare af BÅL, det er Ikke Palo Santo de sÊlger.Det lugter fÊlt og kradser i nÊsen.

Jeg har brugt Êgte palo santo igennem 5 år og jeg tÞr godt sige at dette ikke er palo santo!

En sidebemÊrkning - når man arbejder med noget så fÞlsomt som energiarbejde og helligt trÊ, som netop skal stÞtte en i ens proces, så er det yderst vigtigt at tingene er Êgte.

2026幎2月25日
自発的なレビュヌ