Ik had van Dr.Bark wasmiddel besteld met microvezel doekje. Er was een gratis kalender bij. Eerst werd de kalender opgestuurd aleen zonder men order. Was iets mis gegaan men item zou de dag erna aanko... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dogline Oosterbeek pieterbergseweg levering is altijd op tijd en goed verzorgt Wij voeren al 10 jaar Hubertus Gold junior voor pups en Aldut voor volwassen Honden onze huidige honden Teckel lang... ãã£ãšèŠã
Het is erg jammer dat de eerste mail vriendelijk beantwoord wordt en dat je daarna ondanks meerdere keren opnieuw mailen gewoon niks van ze hoort. Garantie wordt niet netjes opgelost. ** Bedankt voor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Net iets andere voeding dan de gemiddelde dierenzaak, wij zijn tevreden over het bestelproces. Er ging wat mis met betalen vanwege een landelijke bankstoring, ik kreeg een reminder om het bestelproces... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dogline, het allerbeste voor uw hond! âRuim assortiment âProducten van kwaliteit âOp natuurlijke basis âGlanzende vacht en een gezonde huid.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top Service lieve begaande mensen
Lieve mensen had voor het eerst wat besteld maar bleek niet meer te leveren te wezen !
Ben netjes op gebeld daarover , en er werd me gevraagd of ze misschien wat konden doen voor me oude hond een oplossing vinden ?
Heel begaan en erg lief !!
Zo fijne service !!!
Ik kreeg meteen antwoord op mijn vraagâŠ
Ik kreeg meteen antwoord op mijn vraag ivm levering ! Bij de levering zat een persoonlijke bedanking, wie vind dit nu niet fijn !!
Vlot en correct geleverd ð
Goede informatie gekregen over de aanâŠ
Goede informatie gekregen over de aan te schaffen brokken en heel snelle levering.
Snelle levering en fijn persoonlijk enâŠ
Snelle levering en fijn persoonlijk en verantwoord advies. Heel fijn!
Snelle levering!
Snelle en goede service
Snelle en adequate bezorging en eenâŠ
Snelle en adequate bezorging en een fijn en stevig product
snelle levering
prima nette bezorging
Heel snel geleverd en een mee denkendâŠ
Heel snel geleverd en een mee denkend bedrijf. Top
Hoog gewaardeerd voer supersnelâŠ
Hoog gewaardeerd voer supersnel geleverd!
in afwachting van de levering van deâŠ
in afwachting van de levering van de deken voor onze hond kregen we een gratis leendeken
Snelle levering en super voer dat ergâŠ
Snelle levering en super voer dat erg goed verpakt was ook!
Super leuke producten
Super leuke producten, en erg snelle levering. Ik bestel zeker weer eens wat ! .
Super goede service
Super goede service !
Ik had een vraag over het te lage gewicht van mijn hond en er is echt ongelooflijk goed mee gedacht om met het voer wat wij gewend zijn om te geven te mengen met voer van Dogline.
En het resultaat mag er zijn .Super bedankt !!
Snel geleverd,betaling goed afgerond.
Snel geleverd,betaling goed afgerond.
Geen enkele klacht!
Snelle bezorging!
De levering van het voer was snel enâŠ
De levering van het voer was snel en zorgvuldig verpakt
Mijn hond had altijd buikkrampen enâŠ
Mijn hond had altijd buikkrampen en wilde niet lopen nu met deze brokken heeft hij nergens last van en doet het ontzettend goed
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã