Ik had van Dr.Bark wasmiddel besteld met microvezel doekje. Er was een gratis kalender bij. Eerst werd de kalender opgestuurd aleen zonder men order. Was iets mis gegaan men item zou de dag erna aanko... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dogline Oosterbeek pieterbergseweg levering is altijd op tijd en goed verzorgt Wij voeren al 10 jaar Hubertus Gold junior voor pups en Aldut voor volwassen Honden onze huidige honden Teckel lang... ãã£ãšèŠã
Het is erg jammer dat de eerste mail vriendelijk beantwoord wordt en dat je daarna ondanks meerdere keren opnieuw mailen gewoon niks van ze hoort. Garantie wordt niet netjes opgelost. ** Bedankt voor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Net iets andere voeding dan de gemiddelde dierenzaak, wij zijn tevreden over het bestelproces. Er ging wat mis met betalen vanwege een landelijke bankstoring, ik kreeg een reminder om het bestelproces... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dogline, het allerbeste voor uw hond! âRuim assortiment âProducten van kwaliteit âOp natuurlijke basis âGlanzende vacht en een gezonde huid.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Heel netjes bestelling in ordeâŠ
Heel netjes bestelling in orde gemaakt(na tel berichtgeving hiervan) nadat ik zelf fout mbt postcode had opgegeven.
Fijne webwinkel
Geweldig en snel geholpen.
Onze lieve labradoodel ligt nu lekker op zijn doctor barc kussen.
De hoeveelheid verpakkingsmateriaal wasâŠ
De hoeveelheid verpakkingsmateriaal was teveel.
Puppybrok
Wij hebben puppy brok besteld van Dogline. Het bestellen ging makelijk, de communicatie was ook prettig. Zo kreeg ik een mail over de bestelling en over het versturen en kwam het voer 1 of 2 dagen erna al binnen!
Overzichtelijke site en een goedâŠ
Overzichtelijke site en een goed verpakte, snelle levering.
Betrouwbaar en proffesioneel
Nadat wij onze lieve pup hadden opgehaald kreeg ik de tip van een tevreden klant van Dogline. Ik heb mijn contact met de dames van Dogline als zeer professioneel ervaren, kreeg een goed advies wat voeding betreft. de website werkt goed en is overzichtelijk. Levering was ook uitstekend geregeld dus jullie hebben er een tevreden klant bij!
Super snelle levering en alles correct
Heel vriendelijk en goede service!
Afhandeling en service door Dogline prima, levering door GLS slecht
Afhandeling en service door Dogline was prima. Er ontbraken wat onderdelen in de levering en die werden na melding hiervan per omgaande nagestuurd. Kan gebeuren, het gaat er dan om hoe het wordt afgewikkeld.
Waarom dan geen 5 sterren? De eerste levering per GLS was verre van wat je mag verwachten. Slechte informatieverstrekking over de levering, en toen die duidelijk werd (pas op de dag van de levering), veranderde de status ineens in âNiet Thuisâ, terwijl wij thuis waren. Er was ook geen âNiet Thuisâ bericht achtergelaten met een code die je nodig hebt om een tweede levering in te plannen. Ons vermoeden was dat de bezorger gewoon zijn route heeft ingekort. Support van GLS was erg klantonvriendelijk en bleef volhouden dat het toch echt niet aan hun ligt maar aan de klant: wij waren niet thuis, en wisten we wel zeker dat we geen âNiet Thuisâ briefje met code in de brievenbus hadden gehad? Uiteindelijk per telefoon een ander aflevermoment laten inplannen. Onze ervaring met andere bezorgers (PostNL, UPS, DHL) zijn vele malen beter en het advies aan Dogline is dan ook om een alternatief voor GLS te zoeken, mede ook omdat dit helaas niet de eerste keer was dat we een dergelijke ervaring hadden met GLS. Lijkt toch iets structureels mis te zijn.
Onlangs blikken Hubertus hondenvoerâŠ
Onlangs blikken Hubertus hondenvoer besteld, had ze dringend nodig...
Volgende dag kwam de bestelling al binnen.
Super!
Keurig netjjes en snel
Bestelling
Bestelling werd correct verwerkt en ook op tijd geleverd. Spijtig dat de besteldienst maar tot op 4 meter van de voordeur leverde en ik dan zelf de 2 zakken van 17 kg hondenvoer diende binnen te dragen.
Pure kwalitei.
Vriendelijk, terzakekundige mensen die je direct advies geven via de app. Verkopen alleen kwaliteit. Ken ze nog maar net, maar blijf absoluut klant.
Altijd een goed advies en de service isâŠ
Altijd een goed advies en de service is ook uitstekend
Snel geleverd en mijn hond en katâŠ
Snel geleverd en mijn hond en kat vinden het heerlijk natvoer. Dank!
Aanbod voer merken en samenstellingâŠ
Aanbod voer merken en samenstelling past bij mijn keuzes
Altijd snel verzonden
Mooie webshop
snelle en goede service
snelle en goede service, product precies zoals verwacht
Goede service en snelle verzending.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã