Veldig fine å bestille fra og få flyttet domener over men når det kommer til å gjøre endringer som å kansellere, så er det vanskelige. De skrev selv i epost at oppsigelse skjer via portalen men at je... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Trengte bistand med en litt komplisert oppsett ifbm domene navnet vårt og epostkontoene våre. Benjamin var utrolig behjelpelig i support chatten, og han både skjønte med en gang hva feilen var og varb... もっと見る
Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... もっと見る
Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... もっと見る
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 90%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ble ringt av en svensk telefonselger som vil ha meg til å aktivere et program jeg aldri har bestilt. Når jeg forsøker å si at jeg aldri har bestilt noen program så legger han bare på. Utrolig useriøst. Skal trekke alle mine produkter ut av dette firmaet så snart avtaletiden er over.

Domene AS からの回答
SVINDEL🚨 SVINDEL🚨 SVINDEL🚨 SVINDEL🚨 SVINDEL 🚨 NEKTER å avlyse domenet ditt, og gir deg inkasso. Du får ikke tilgang til inkasso sakene engang, og de vokser og vokser. De vil ikke hjelpe deg når du vil avslutte som kunde. ALDRI kjøp fra dem! Mvh 22 år kvinne fra Norge.

SVINDEL!
Påstår websiden er full i malware bare for å få solgt noe ræva antimalware produkt. Blir oppringt av sure og kranglete svensker som ikke tar et nei for et nei.
Når en slår av auto fornying av abonnement, sier di opp domenet hos norid umiddelbart. En får ikke bruke det ut avtaleperioden engang. Deretter blir en nektet AUTH kode!!! Skylder på tekniske problemer, men tydeligvis en strategi di har.
Lurer deg hele veien.
HOLD DERE UNNA!!!

Domene AS からの回答
SVINDEL! En svensk selger forsøker å få deg til å betale for en tjeneste som jeg tydelig sa nei til. Når jeg sier nei, legger bare selger på. Som andre har skrevet her, kommer domene.no sansynligvis til aa sende ut faktura paa noe jeg ikke har godkjent. REN SVINDEL
edit: Domene.no lyver. Lengre ned skriver domene at de har sluttet med disse "tilbudene" (Okt 2024). Det stemmer ikke, da jeg har blitt oppringt fra domene.no med samme scammen som beskrevet av andre senest i dag.
Domene.no holder på med ulovlig virksomhet.

Domene AS からの回答
Mest useriøse bedrifter. De prøver faktisk å svindle deg for tjenester du aldri har bestilt, de nekter og avslutte eller trekke tilbake regningene de sender på dette. Hold dere unna!

Domene AS からの回答
Som mange andre ble jeg oppringt av en pågående svensktalende selger. Selgeren var uklar og snakket om datasikkerhet. Selv om jeg aldri har bekreftet noen avtale skriftlig, fikk jeg faktura på kr. 5188. Sendte skriftlig klage på regningen og fikk tilbud på 30% reduksjon på noe jeg aldri har bestilt. Domene AS følger deretter opp ved å sende saken til Collectio inkasso. Summen er nå på kr. 6077. For meg virker dette som ren svindel og jeg kommer til å følge opp med advokat og politianmeldelse. Det håper jeg andre som opplever liknende saker også gjør.
20. desember fikk jeg telefon fra Viktor som lovet å ordne opp i denne saken, tilbakekalle inkasso og sende kreditnota.
Veldig hyggelig!
Kjempe god kundeservise, ført rette opp feiler på og gi oppdateringer av situasjonen.
Er med domene på 12 år og skal fortsette.
Oppdatering: Fikk telefon fra Victor på kundeservice(05.12.24). Han fikset opp, og fikk sendt over kreditnota. De får en ekstra stjerne for og fikse opp, men det tok altfor lang tid før noen tok tak i det.
Fikk telefon fra Eyeonid, som skulle selle en sikkerhetspakke av et slag. sa hun kunne sende info på mail, slik at jeg kunne se gjennom tilbudet. Etter lang tid mottok jeg mail med informasjon om produktet, og uten og ha bekreftet tilbudet så kommer fakturaen. Etter mye krangling med Robert på kundeservice, så fikk jeg skriftlig beskjed om at de skulle kreditere fakturaen (20.11.24). Har ikke mottatt kreditnota, og nå har jeg fått brev fra inkassoselskapet (04.12.24) (Collectio AS). Legger ved mailen om kreditering:
Hei,
Jeg vil starte med å takke deg for din forståelse og tålmodighet i denne saken. Jeg har nå tatt saken videre og diskutert den med vår salgssjef. Etter nøye vurdering har vi i fellesskap besluttet å gjøre et unntak for deg og kreditere din faktura med fakturanummer: xxxxxx.
Jeg vil også forklare at vi har visse regler og retningslinjer som vi må følge, og det er grunnen til at forespørselen din ikke ble godkjent tidligere. Vi tilstreber alltid å være rettferdige og konsekvente i vår håndtering av saker, men i akkurat denne saken har vi valgt å gjøre et unntak.
Har du ytterligere spørsmål eller bekymringer, er du alltid velkommen til å ta kontakt.
Vennlig hilsen,
Robert
Robert
Domene AS

Domene AS からの回答
Useriøst firma og spydig kundeservice. Opplyser ikke om reelle fornyelses-priser ved bestilling, kun etter at ordre er plassert. Baker inn ulike tjenester jeg ikke har bedt om i kampanjepris, og den "gode" kampanjeprisen oppnås kun å betale for ekstratjenester. Har også gjemt prislisten så godt, at den ikke en gang finnes ved å søke på "prisliste".

Domene AS からの回答
Spydig behandling av kunder. Nekter å si opp abonnementet over ein halv mnd før det går ut, og tvinger meg derved til å betale for eit heilt nytt år.

Domene AS からの回答
Jeg har vært kunde hos domene.no i mange år nå, og jeg er veldig fornøyd på alle måter! :) I kveld falt mailen min ut i noen få minutter, så jeg kontaktet dem via chat og fikk snakke med en kundebehandler med en gang. Renara (damen jeg chattet med) hjalp meg, og alt ordnet seg kjapt. Blid og hyggelig service, og alt i orden. Anbefales! :)
Jeg ble oppringt av Eye On ID, som hevdet å tilby en slags ID-beskyttelse for for Domene.no. Selgeren presenterte det som om det var en nødvendig, uten å gi klar informasjon om pris, vilkår eller hva jeg faktisk sa ja til.
Det føltes som ren manipulering – de fikk meg til å si "ja" uten at jeg var klar over at dette var en tilleggstjeneste jeg aldri hadde bedt om. Ingen informasjon om angrerett eller detaljer om at dette var knyttet til mitt enkeltpersonforetak ble oppgitt.
Jeg har blitt fakturert en faktura på 5000kr, som jeg ikke har visst hva jeg skal gjøre med, før jeg snakket med flere personer som har opplevd det samme, derfor har jeg bestemt meg for å ta det videre.
Denne typen praksis er uærlig, og det er skuffende at Domene.no er involvert i noe sånt. Jeg forventer bedre av en seriøs aktør. Jeg vil be folk unngå å bruke domene.no, helt til til avslutter samarbeidet med Eye on Id.
Jeg har vært i dialog med domene.no på mail, men kommer ingen vei. Vil be om at Domene.no kontakter meg, og gjør opp for seg.

Oppdatering:
Etter at Domene valde å slette fakturaen frå EyeID, så har eg bestemt dei for å gje deg nokre ekstra stjerner i anmeldinga mi her. Det er også bra at Domene valde å avslutte samarbeidet med den useriøse aktøren EyeID. Om dei ynskjer å verte tekne seriøst i framtida, så bør dei avstå frå samarbeid med denslags verksemder.
Eg har tidlegare hatt eit inntrykk av domene.no som ein seriøs aktør, som det har vore uproblematisk å samarbeide med, og vart difor sjokkert då eg fekk erfare oppførselen til ein av samarbeidspartnarane deira, EyeonID. Uppfordra vart eg oppringt i arbeidstida av ei svensktalande dame, som heldt ein monolog om ei sikkerheitsoppdatering hos domene.no. Eg gjorde det eg kunne for å uttrykke at eg ikkje var interessert i produktet, men til inga nytte. Personen i andre enden av røret var ikkje interessert i lytte til mine synspunkt, og overkøyrde meg, totalt blotta for sans for verken service eller kundebehandling. Fortumla etter denne særs ubehagelege samtala, oppdagar eg etterpå at eg har fått ein faktura på 5188,- i domene.no sitt namn. Eg har ikkje fått noko skriftleg tilbod, slik marknadsføringslova tilseier at ein skal. Angrerettskjema var det tilsynelatande heller ikkje så nøye med å sende meg. Etter ei tid får eg ei oppmoding om å aktivere EyeonID, det tør eg ikkje, med tanke på korleis denne piratbedrifta har fart fram så langt. Eg har heller aldri vore interessert i EyeonID, eller å betale for eit produkt som har vorte tredd ned over hovudet på meg, av uerlege selgarar, blotta for anstendigheit og moral. Eg har kontakta domene.no sin kundeservice, utan å få noko svar derifrå. Dette må det ryddast opp i snarast, ellers lyt eg gå til politianmelding. Om eg nokonsinne kan stole på domene.no igjen, det er eg usikker på.

Domene AS からの回答
Etter mange, mange år med erfaring med leverandører av webtjenester så kan jeg si med hånden på hjerte at domene.no har den mest elendige måten å behandle sine kunder på.
Jeg har ALDRI noen sinne gjort forretninger med et så elendig selskap.
Ble prakket på et produkt jeg overhode ikke ville ha (EyeonID). Måtte en runde med advokat før de slapp saken.
Nye kunder, Styr unna.

Endring.
Som mange flere skriver er det en kar med navnet Victor som må sitte å ringe alle kunder som disse svenske selgerne har lurt. Takk for hjelpen og god oppfølging.
Opplever det samme som mange andre. Det ringer er dame som gnåler om noe sikkerhet. Jeg som andre forventer også at det skal komme en mail man må bekrefte på men her kommer det regning som også sendes på feil mail. Kommer purring i går på sms at denne må betales iløpet av 14 dager. Dagen etter ringer det en svenske som i mine øyne er ganske frekk og ikke vil høre på hva jeg har å si. Jeg kan ikke erindre at jeg har takket ja på telefon heller. Kommer til å avslutte det jeg har med domene.no Frekkheten lenge leve
Pågående svensk selger fra Domene AS ringer opp og tilbyr tjenesten Eyeon ID, og sier de vil sende et skriftlig tilbud. Tilbudet blir aldri mottatt, men de starter fakturering av en tjeneste for flere tusen kroner som ikke er bestilt. Når man registrerer henvendelse via websiden deres, tar det 3 uker før man får svar etter uttallige purringer både på mail og henvendelser gjennom websiden. Etter 3 uker påstår de at angrefristen er utløpt, og at fakturaen må betales.

Svindel
Jeg har blitt utsatt for det samme som alle andre her. Etter å vært kunde av Domene.no i noen år, ble jeg oppringt av svensk selger som informerer om deres nye ID-beskyttelse. På spørsmål fra meg om dette ville ha ekstra kostnad, så ble jeg opplyst om at dette inngikk i pakken som jeg allerede hadde. Jeg fikk ingen ordrebekreftelse etter samtalen, først flere uker senere fikk jeg en faktura og da jeg klaget på dette svarte de at angrefristen hadde gått ut.
I dag fikk jeg opptak av samtalen tilsendt. Jeg ble aldri opplyst om at samtalen ble tatt opp. Det er også tydelig at de har klippet bort den delen av samtalen der jeg spør om det er ekstra kostnader. Selgeren snakker så i et kjør og gir meg ingen mulighet til å si om jeg ønsker tjenesten eller ikke. Han nevner en månedspris, men det kan forstås som det er den vanlig prisen for tjenesten til domene.no. Jeg mottar ingen ordrebekreftelse etter samtalen, og jeg sjekker på kundeweb om det ligger inne ekstra kostnader eller tjenester der, men uten at det ligger der.
Jeg ser at andre her har fått hjelp etter å lagt ut her, og Domene.no sier at de prøver å rydde opp, men det er tydelig at de fortsatt prøver seg. De kan derfor ikke regnes som noe annet enn svindel. Jeg håper ingen lar seg presse til å betale, og at folk melder til forbrukertilsynet og politiet.

Domene AS からの回答
Det ringte en kar en dag jeg var på vei ut av kontoret. Han ringte fra Domene og ville forlenge avtalen og forklarte noe om sikkerhet. Jeg sa ja send det. Resultatet er en faktura på 5233 kroner. Når jeg ber om dokumentasjon, så har de teipet samtalen og hevder det er avtalen. Forbanna kjeltringer!!! Hilsen Hans

Domene AS からの回答
Jeg sendte inn en anmeldelse på en svindelfaktura pålydende kr 5188, 1. november. Nå har de bekreftet at de krediterer fakturaen etter flere telefoner og anmeldelsen her på Trustpilot. Det er bra det, men det som bekymrer meg er at etter 1. november renner det inn tilsvarende anmeldelser. Hvorfor stopper ikke denne svindelen etter så mange klager ? Det kan virke som at det er noen der ute som betaler «fakturaen i blinde» og at gevinsten er større enn utrolig mange sinte kunder. Jeg blir allikevel forbanna fordi jeg bruker tid på mail, telefoner og å skrive denne teksten på Trustpilot. DOMENE, dere bør stoppe denne svindelen umiddelbart og gå tilbake til ordentlig forretningsskikk. Det er ikke sikkert dere overlever med denne fremgangsmåten.

Domene AS からの回答
Husk at først prøver Domene.no å svindle deg og krever betaling for tjenester du ikke skal ha eller trenger. Når du har mottatt inkasso krav, sms purringer, eposter m mer og de skjønner prøver de å «rydde opp» så de kan få bedre anmeldelser og svindle og lure flere småbedrifter .. bare å holde seg helt unna. Ren svindel, og de holder på fremdeles, selv etter 140 klager + bare her. Det er flere andre som sikkert ikke har tatt seg bryderiet med å klage. Og gir etter for deres useriøse salg og svindel metoder. Bare å nekte å betale, klage og politi anmelde de for å få slutt på denne svindelen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。