Domene AS レビュー 281

TrustScore 5段階評価の3.5

3.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Veldig fine å bestille fra og få flyttet domener over men når det kommer til å gjøre endringer som å kansellere, så er det vanskelige. De skrev selv i epost at oppsigelse skjer via portalen men at je... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Trengte bistand med en litt komplisert oppsett ifbm domene navnet vårt og epostkontoene våre. Benjamin var utrolig behjelpelig i support chatten, og han både skjønte med en gang hva feilen var og varb... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg hadde et problem når jeg ikke fikk innkommende mail, hadde endret noe i c-panel for å knytte et nettsted til domene mitt. Tok kontakt på support, fikk svar i løpet av 5 minutter, ble satt ove... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg hadde i går en svært god brukeropplevelse med Domene.no, som drifter mine nettsider. Utenfor deres kontroll ble domenenavnet og de faktiske sidene frakoblet. Men raskt svar på telefonen og en tålm... もっと見る

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち3の評価

Fortsatt noe skeptisk, men har fått refusjon

OPPDATERING:
Etter at jeg opprinnelig skrev en 1-stjerners anmeldelse her, ble jeg kontaktet av Domene som beklaget og ville gi meg refusjon, noe jeg har fått nå. Jeg er glad for at de ryddet opp, men er litt skeptisk til at det tilsynelatende stadig kommer inn flere anmeldelser her, med samme opplevelse som meg. Dessuten forsvant min opprinnelige anmeldelse fra Google, ettersom Domene fjernet profilen sin der, og i utgangspunktet nektet meg refusjon. I telefonsamtale 18.11.24 ble det både beklaget og fortalt på telefon at samarbeidet med EyeonID skulle avsluttes. Så håper jeg det stemmer, og at Domene i fremtiden er mer selektive med hvem de samarbeider med. Jeg hadde ikke hatt noe problem med dem frem til dette, men vil nå vente en stund før jeg eventuelt blir kunde på nytt. Anmeldelse er nå endret fra 1 til 3 stjerner. Setter pris på hjelp fra kundebehandler Viktor og håper den servicen de nå viser er representativt for hvordan de vil holde på fremover!

Opprinnelig anmeldelse:
Som andre her nevner ble jeg også lurt til å betale over 5000kr for en verdiløs tjeneste, til et domene som ikke engang er aktivt...

Dessverre hadde jeg ikke angrerett fordi domenet stod på mitt foretak, men hele prosessen har vært veldig uryddig fra deres side. Jeg ble ikke informert om at samtalen ble tatt opp, og har ikke fått tilgang til å høre denne heller. Selger villeder med å si at dette er noe helt kritisk, og at dette er noe som blir obligatorisk å ha før eller siden. I frykt for inkasso har jeg allerede betalt, men håper ved å skrive her, at Domene AS tar til fornuft og krediterer fakturaen jeg har betalt.

Jeg delte også min opplevelse i detalj på Domene sin Google-profil, men i stedet for å svare på den, slettet de hele profilen der, så min og andre anmeldelser forsvant. Jeg måtte også blokkere hele 4 telefonnummer, fordi EyeOnID/Domene.no AS stadig prøvde å ringe meg og selge meg flere tjenester, til tross for at jeg hadde gjort det tydelig at jeg ikke ville ha mer med dem å gjøre. Andre domeneleverandører, slik som Webhuset advarer nå sine kunder mot dere, og at dere både selger en så og si verdiløs tjeneste, men også utgir dere for å være tilknyttet dem og andre domene-leverandører som dere ikke har noen avtale med.

2024年8月23日

Hei Andreas,

Tusen takk for at du har oppdatert din anmeldelse og deler dine tanker med oss. Vi er glade for at saken nå er løst og at du har fått refusjonen din. Vi beklager på det sterkeste at du har hatt en så negativ opplevelse med oss og samarbeidet vi hadde med EyeonID.

Vi vil understreke at vi har valgt å avslutte samarbeidet med EyeonID etter å ha lyttet nøye til tilbakemeldingene fra våre kunder. Det har vært viktig for oss å ta dette skrittet for å sikre at slike situasjoner ikke oppstår i fremtiden. Kundetilfredshet er svært viktig for oss, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester og prosesser.

Vi setter stor pris på at du anerkjenner arbeidet til vår kundebehandler Viktor, og vi håper at den servicen du opplevde nå er et steg mot å gjenoppbygge din tillit til oss. Vi forstår at det kan ta tid å vinne tilbake tilliten, men vi ønsker deg velkommen tilbake som kunde hvis du velger det i fremtiden.

Vi beklager igjen for din opplevelse og takker for at du gir oss muligheten til å bli bedre. Hvis du har ytterligere spørsmål eller ønsker å diskutere saken mer, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

5つ星のうち4の評価

Domene eyonid svindel

Oppdatering: Victor fra kundeservice ringte å beklaget hendelsen. De har nå endelig kreditert faktura å gitt en fair kompensasjon. Jeg kommer til å være videre kunde etter dette, å håper de tenker seg om 2 ganger før de inngår avtaler med andre salgs aktører.

Ringte en svensk kar å forklarte noe angående noe nytt innen sikkerhet. Jeg forventet å få informasjon på e-post men fikk en regning på ca 5000 kr. Har kontakten både eyonid og Domene flere ganger men når de svarte så var fristen ute for å kansellere. Jeg kommer ikke til å betale en kr å møter de mer enn gjerne i forliksrådet.

2024年10月17日

Dette er bare svindel

Oppdatering:
Etter dette fikk jeg hjelp av Victor som krediterte fakturaen. Veldig hyggelig service og fikk god informasjon fra han. Anmeldsen under står da dette har tatt mye tid og frustrasjon.

Dette er bare svindel. Selger som snakker svensk prøver å selge meg "Eye on Id", jeg påpeker i samtalen at jeg kun ønsker å ha domene hos de. Etter samtalen får jeg en faktura på 5000 ,-. Jeg prøver å komme i kontakt med de via portalen (under 14 dager etter at de mener jeg har godtatt tilbudet). De svarer meg etter flere forsøk på å nå igjennom på epost om at angrefristen er utgått. Hold dere unna, kjøp domene ditt et annet sted.

2024年11月16日

Hei Gladbakst,

Vi beklager virkelig den frustrasjonen og tiden du har måttet bruke på dette. Vi ønsker å forsikre deg om at det aldri er vår intensjon å skape misnøye hos våre kunder, og vi tar tilbakemeldingen din svært alvorlig.

Vi har vært i kontakt med deg og har nå kreditert fakturaen i sin helhet. I tillegg har vi gitt deg kompensasjon som en unnskyldning for det inntrufne. Vi håper dette kan være med på å rette opp noe av den negative opplevelsen du har hatt med oss.

Videre ønsker vi å informere om at vi har besluttet å avslutte praksisen med å ringe kunder for å tilby produkten.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og for at du ga oss muligheten til å rette opp situasjonen. Hvis det er noe mer vi kan gjøre for deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.

Styr langt unna Domene.no / EyeonID

Jeg ble, som mange andre her, også oppringt fra EyeonID, hvor jeg måtte akseptere en ID-beskyttelsestjeneste med uklare kostnader. Jeg mottok en uventet høy faktura, og sa opp hele domenetjenesten, umiddelbart, innen angrefristen. De bekreftet oppsigelsen og at fakturaen skulle slettes, men sendte likevel inkassovarsel uten å svare på mine henvendelser. Har forsøkt å nå dem utallige ganger over de siste tre ukene, men ingen løser saken. Kundeservicen er fraværende (i skrivende stund har de stengt hele telefonlinjen), de gir aldri klare svar på telefon, svarer ikke via kontaktskjema eller mail, og tvinger meg nå til å betale for en tjeneste jeg ikke bruker. Dette kunne enkelt vært løst ved å kreditere fakturaen. Nå har jeg inkassovarsel hengende over meg, Forbuker Europa er involvert, og det ser ut til at det også blir en politianmeldelse i nær framtid. Useriøst og frustrerende!

2024年11月15日

Hei Joakim,

Vi beklager på det sterkeste den negative opplevelsen du har hatt med oss, og vi forstår fullt ut frustrasjonen og ubehaget situasjonen har medført. Dette er på ingen måte den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder, og vi tar saken svært alvorlig.

Vi har nå kreditert fakturaen i sin helhet, og du trenger ikke bekymre deg for inkassovarselet. I tillegg har vi gitt en kompensasjon som et forsøk på å rette opp inntrykket og vise at vi verdsetter deg som kunde.

Vi vil også informere om at vi har besluttet å slutte å kontakte kunder med salg av denne typen produkter via telefon. Dette tiltaket er gjort for å forhindre misforståelser og sikre at lignende situasjoner ikke oppstår i fremtiden.

Vi setter pris på at du har gjort oss oppmerksomme på denne situasjonen og hjulpet oss med å forbedre våre rutiner. Dersom det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å sørge for at du får den støtten du trenger.

5つ星のうち3の評価

Jeg ble også som andre oppringt av…

Oppdatering: Fikk en hyggelig epost fra en Robert, som beklager så mye for at det har tatt så lang tid og at i dem har nå gjennomgått sine prosedyrer for å kunne behandle saker raskere i fremtiden. Faktura er kreditert, men domene.no har mistet en kunde og mitt domene og dem andre 2 jeg skulle bestille blir hos en annen leverandør.

Opprinnelig: Jeg ble også som andre oppringt av selger fra EyeonID. Uten å ha takket ja til tilbudet fått jeg faktura på 5188kr. Uten min samtykke, uten skriftlig tilbud eller avtale. Jeg tok kontakt på e-post og ønsket forklaring og kreditnota. De svarer ikke. Ringer kundeservice og får beskjed om at dem skal følge opp saken. Blir igjen oppringt samme dag av samme selger og sier at jeg skal ha kredit note og at produktet skal slettes, hun blir sur men sier hun skal gjøre det noe som ikke blir gjort. Ringer i dag opp kundeservice og gir beskjed at jeg som kunde forventer at saken blir fulgt på, kundebehandleren her uhøffelig og sukker i telefonen og blir sur og sier at saken vil bli fulgt opp men vet ikke når. Dem har fått på seg til mandag 19.11.24 før dem blir meldt inn forbrukerrådet og blir andmeldt til politiet for svindel

2024年11月15日

Hei Torsten,

Tusen takk for oppdateringen og for at du ga oss muligheten til å rette opp situasjonen. Vi beklager på det sterkeste for den frustrasjonen og forsinkelsen du har opplevd. Dette er ikke i tråd med den standarden vi ønsker å levere, og vi har tatt tilbakemeldingene dine på største alvor.

Vi er glade for å kunne bekrefte at fakturaen er kreditert, og vi håper at vår gjennomgang av interne prosedyrer vil forhindre at lignende hendelser skjer igjen i fremtiden. Din opplevelse har vært viktig for oss i dette arbeidet.

Vi beklager dypt at vi har mistet din tillit som kunde, men respekterer selvfølgelig din beslutning. Dersom det skulle være noe mer vi kan gjøre for deg, er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss.

Uetisk standard

De gjør salg av EyeonID til kunder som ikke vet hva de bestiller.
Jeg har en webkunde som har domene hos domene.no. Denne kunden hadde fått tlf. om info om EyeonID, han ante ikke at han hadde takket ja, og skulle få faktura.
Han måtte mase og diskutere masse før han endelig fikk kansellert.

Så aldri mer bruk av domene.no eller EeyonID for han.

2024年11月13日

Kjære Ola,

Vi beklager virkelig opplevelsen du har hatt og vil gjerne hjelpe deg med å løse saken. Vi har forsøkt å finne din informasjon i systemet, men har dessverre ikke lykkes. For at vi skal kunne bistå deg videre, ber vi deg ta kontakt med meg direkte på amina.magnusson@missgroup.com.

5つ星のうち1の評価

Forsøker å svindle egne kunder

Styr unna! Har hatt et slags støttemedlemskap hos Domene.no i lengre tid, men ble plutselig oppringt av en svenske som ville "inkludere en ekstra sikkerhet for sine kunder" Det var aldri diskutert ekstrakostnader, men plutselig får jeg, som andre her, en faktura i posten på over 5000, på en tjeneste jeg ikke har bestilt. Har sendt de en drøss med eposter men de bare beklager at det tar tid, og i mellomtiden sender de faktura og purring..

2024年11月13日

Hei Håkon,

Takk for din tilbakemelding. Vi beklager sterkt for situasjonen du beskriver, og vi forstår frustrasjonen din.

Vi ønsker å informere deg om at vi har slettet fakturaen for EyeonID og også tilbudt kompensasjon som et forsøk på å rette opp situasjonen. Basert på tilbakemeldingene fra kunder som deg, har vi valgt å avslutte samarbeidet med EyeonID og vil ikke lenger kontakte våre kunder angående denne tjenesten.

Vi setter pris på at du deler din opplevelse, da det hjelper oss å forbedre våre rutiner. Hvis det er noe mer vi kan gjøre for deg, er du velkommen til å kontakte oss direkte.

STYR UNNA

Som flere andre ble jeg ringt i arbeidstiden om EyeOnID. Jeg hadde ikke tid til å prate, så jeg ba dem ringe en annen gang. De ringte senere og jeg takket nei hvis det kostet noe ekstra, da sa de nei. 26. Oktober får jeg en faktura
27. Oktober ber dem slette faktura og sier at jeg ikke ønsker tjenesten
30. Oktober svarer de med å promotere alle fordelene og ignorer at jeg vil kansellere!
- "Tusen takk for at du tok kontakt angående den siste fakturaen. Jeg forstår veldig godt at uventede kostnader kan være bekymringsfulle, og jeg ønsker å gi deg en tydelig forklaring på tjenesten og detaljene rundt kjøpet."

05.11 sender jeg en ny tydelig melding om at denne skal slettes.
08.11 får jeg svar om at denne ikke kan slettes pga. sen beskjed og at angreretten bare gjelder 14 dager... det har bare gått 13 og de ignorerer at jeg ikke vil ha det. Frekkeste scammen på lenge, er ingenting som er trygt eller bra med dette selskapet.. STYR UNNA !

2024年11月10日

Hei Ajo Siva,

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi beklager på det sterkeste for situasjonen og eventuelle ulemper dette har medført.

Vi har vært i kontakt med deg og tatt bort fakturaen som ønsket. I tillegg har vi tilbudt deg kompensasjon som et forsøk på å rette opp i opplevelsen du har hatt. Vi håper dette gir en god løsning på saken.

Dersom det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med, ikke nøl med å ta kontakt. Vi er her for å sikre at du får den hjelpen du trenger.

EyeonID Oppdatering: Forbedret kundeservice-respons

Etter min tidligere negative opplevelse med Domene.no angående uventede kostnader for EyeonID-tjenesten som jeg ikke hadde gitt eksplisitt samtykke til, ble jeg kontaktet av Victor fra deres team. Han beklaget misforståelsen, kansellerte fakturaen, og informerte meg om at de gjennomfører en intern gjennomgang for å forhindre lignende problemer. Jeg setter pris på deres vilje til å ta opp mine bekymringer, og håper at andre med lignende erfaringer vil motta samme oppmerksomme støtte.

2024年11月8日

Kjære Hooman,

Takk for at du tok deg tid til å oppdatere omdømmet ditt og gi oss muligheten til å rette opp i situasjonen. Vi er glade for at vi kunne løse saken ved å kreditere fakturaen, og vi håper at vår kompensasjon viser vår forpliktelse til å gjøre opp for den uheldige opplevelsen.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner, og vi har igangsatt en intern gjennomgang for å sikre at slike situasjoner unngås i fremtiden. Takk for din tålmodighet og for at du delte dine bekymringer – vi er her for å hjelpe hvis det skulle være noe mer du trenger.

ulovlig telefonsalg

domene.no er noen svindlere som driver med ulovlig telefonsalg og venter akkurat 14 dager før dem sender regning. Nekter å slette fakturaen og påstår å ha sent ordrebekreftelse som jeg ikke har fått!

Ikke bra!!

2024年10月31日

Kjære Are,

Uprofesjonell håndtering av salg

Etter en telefonsamtale, som jeg absolutt ikke oppfattet at det foregikk et salg i, har det blitt sendt aktiveringslinker til EyeON ID. Jeg har etterspurt mer informasjon om produktet og fikk heller en faktura som svar og beskjed om at den måtte betales, fordi angrefristen var gått ut. Firmaet oppstår som uprofesjonelle og lite troverdige når de må lure på kunden produktene sine og fakturaen bør annulleres hvis jeg skal fortsette med å bruke domene AS

2024年11月7日

Kjære René,

Fullstendig useriøs

Ble oppringt av en svensk selger fra Domene som ville selge EyeonID, forstod ikke helt hva han ville selge så ba om å få tilsendt informasjon på mail. Fikk en faktura på 5036 kroner på et domene som jeg ikke benytte. Fikk også en ordrebekreftelse på et annet domene, ordrebekreftelse sier ingenting om hva som er bestilt. Når jeg sender mail sier de at angrefrist er utløpt! Hvordan kan man angre noe man ikke har bestilt?? Fullstendig useriøst, total manglende respekt for sine kunder. Hjelpeløst !!!!

2024年11月5日

Kjære Bente,

Ergerlig opplevelse - nå løst

OPPDATERING: Jeg ble oppringt av kundeservice til domene AS i går. Viktor, som ringte, beklaget veldig situasjonen, og forsikret meg at de skulle ha en intern opprydding. Fakturaen er nå slettet, og alt har løst seg på en god måte.

Jeg har vært kunde hos domene AS i mange år, og har alltid vært fornøyd - særlig teknisk support (trengte den 1 eller 2 ganger, og da var de veldig hjelpsomme) fram til nå.
Men nå har jeg opplevd akkurat det samme som flere andre her. Jeg ble oppringt av noen fra EyeOnId. Han snakket svensk og var vanskelig å forstå.
Han sa noe om nettsikkerhet og oppgradering, og at jeg skulle få en epost fra Domene.no hvor jeg skulle klikke på en lenke. Jeg ble ikke opplyst om at dette gjaldt bestilling av en tjeneste, og det ble heller ikke nevnt noe pris. Jeg bestilte i hvert fall ikke noe, eller sa "ja" til noe. Det eneste jeg sa var, at jeg skulle ringe til domene AS. Alt i denne telefonsamtalen virket på denne måten merkelig og useriøst, at jeg var overbevist om at dette var en fakecall. Jeg hadde nettopp (5 minuter før anropet) fått en trussel-epost fra en anonym avsender om at de hadde hakket PCen min. Så jeg gikk ut ifra at de nå også hadde fått tilgang til telefonnummeret mitt, og at dette hang sammen. Men så kom etter bare noen minutter en oppdragsbekreftelse fra Domene AS, og 2 minutter senere kom fakturaen over 5188 kr. Etter at jeg ikke fikk tak i kundeservice, gikk jeg inn på Minside - og fikk helt sjokk da jeg så at fakturaen la her og at tjenesten EyeOnId (angivelig) var bestilt og aktiv. Jeg skrev nå to ganger til kundeservice for å klage på fakturaen, men har fortsatt ikke hørt noe.

2024年11月1日

Hei,

Takk for at du deler oppdateringen med oss, og vi beklager virkelig den frustrasjonen du har opplevd. Vi er glade for at Viktor har vært i kontakt med deg og fått løst saken ved å kreditere fakturaen.

Vi forstår at situasjonen rundt telefonsamtalen var ubehagelig og forvirrende, og vi beklager at du ikke ble tilstrekkelig informert om hva som faktisk ble bestilt og kostnaden for tjenesten. Dette er ikke i tråd med våre rutiner, og vi tar tilbakemeldingene dine på alvor for å forbedre hvordan vi håndterer slike henvendelser i fremtiden.

Vi er glade for at vi kunne rette opp i denne situasjonen, og vi håper at du føler deg trygg på at vi jobber kontinuerlig med å forbedre både våre rutiner og kommunikasjon for å unngå slike hendelser i fremtiden. Det er viktig for oss at du som kunde alltid har en god opplevelse, og vi setter pris på at du har vært en lojal kunde i mange år.

Hvis det er noe mer vi kan gjøre for å hjelpe, eller hvis du har flere spørsmål, er du alltid velkommen til å kontakte oss. Takk igjen for at du ga oss muligheten til å rette opp i saken.

Scam alert !!

Opplevde det samme som de andre her. Ble ringt opp av en svensk som tilsynelatende ga informasjon on noe EyeOnId, noe som var helt gresk for meg, men jeg ville ikke være frekk og legge på så jeg hørte på. 1 uke senere kommer det en faktura på over 5000 kroner, jeg blir ganske irritert og sender mail for å få begrunnelse. De svarer veldig uprofesjonelt, og frekt tilbake, med referanser til lovverk og angreretten, noe som fikk meg til å tro at dette er en scam. Akkurat som om de var forberedt med alle referansene til lovverk. De hadde også tatt opptak av samtalen uten å få samtykke til å gjøre det. Jeg har mailet med Neviin fra Domene i over 1 uke nå, og de nekter å kansellere faktura. De svarer frekt, uprofesjonelt tilbake. Helt utrolig! det er min første erfaring av noe slikt. Siste mail fra Neviin sier fortsatt at faktura ikke vil bli slettet fordi angrefristen er utgått. Irriterende. Om ikke dette ordner seg, vil saken bli anmeldt. Skal med det første bytte selskap.

2024年10月26日

Hei Ahmed,

Takk for at du deler din erfaring, og vi beklager virkelig den frustrasjonen du har opplevd. Vi forstår at denne situasjonen har vært både forvirrende og ubehagelig for deg.

Når vi ble oppmerksomme på ditt tilfelle, tok vi umiddelbart kontakt med deg for å rydde opp i situasjonen. Vi beklager at du følte at kommunikasjonen var både uprofesjonell og frekk – det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha. Vi har nå kreditert fakturaen og ønsker å forsikre deg om at vi tar tilbakemeldingene dine på alvor for å forbedre våre rutiner fremover.

Vi forstår at du følte deg usikker på telefonsamtalen og at det var mangel på informasjon, og dette er noe vi vil jobbe med for å unngå i fremtiden. Vi vil også gå gjennom hvordan vi håndterer kommunikasjon og oppfølging for å sikre at dette ikke skjer igjen.

Vi setter stor pris på at du har gitt oss muligheten til å rette opp i feilen, og vi håper at saken nå er løst på en tilfredsstillende måte. Vi ønsker deg alt godt videre og håper du vil gi oss en sjanse til å vise at vi kan levere den servicen du fortjener i fremtiden.

5つ星のうち1の評価

Useriøst dårlig kundeservice og svindel.

Som så mange andre under skriver blir du lurt av en svensk selger som skal selge deg Eyeonid. Jeg bekreftet ikke noe som helst på telefon men fikk en faktura på over 5000,-.
Sendte en rasende mail til domene.no og etter mye om og men ringte selgeren meg opp igjen og jeg var ikke mindre rasende på henne. Jeg fortalte om og om igjen at denne tjenesten er noe jeg som en liten bedrift ikke trenger og spør også gjentatte ganger om dette er en tjeneste man MÅ ha siden hun ordlegger seg på den måten. Nei sier hun man MÅ ikke men alle har det. Jeg svarer da at jeg skal ikke ha denne tjenesten uansett. Det var greit sa hun surt.

Nå har jeg sendt sikkert 5 mail for å bekrefte at denne tjenesten er slettet fra mine sider men får stadig nye mail fra eyeonid om at jeg må huske å aktivere tjenesten. De på kundeservice (mail) på domene.no bruker veldig lang tid på å svare meg og virker som de sender ut en automatisk mail der de sier de kommer tilbake når saken har blitt sett på bare for å drøye til fakturaen har forfalt for så å kreve penger for dette?? Jeg vet ikke, men dette oppfatter jeg som svindel rett slett. Kommer til å bytte domeneleverandør etter dette.

2024年11月2日

Hei Vilde,

Svært useriøst selskap

Oppringt av en svensk representant for domene.no 11. oktober, som forklarte litt rundt noen oppgraderinger de måtte gjøre pga EU direktiv. EyeOnID. Prater på inn, og utpust, før han avslutter med at han skal sende informasjon og at vi alltid kan kontakte kundeservice dersom vi har spørsmål. 28. oktober deiser det inn en faktura på litt over 5000,- for en tjeneste vi aldri har bedt om. Har en pågående epost utveksling med vedkommende nå, men forstår at denne uredelige fremgangsmåten danner grunnlaget for store deler av bedriftsstrategien. Useriøst selskap.

2024年10月11日

Hei Stig Roar,

Faktura

Nokre dagar sidan fekk eg telefon fra Victor som jobbar på kundeservice. Han beklaga hendinga og snakka om kreditering av fakturaen og liten kompensasjon. Ventar fortset på e-post som i skriftleg form stadfestar det som vart sagt i samtalen. Bra at dette vart handtert og løyst.

Eg har det same problem som alle skriv. Ei vekke sidan fekk eg faktura på ca. 5000 kr. til å betale for nokon teneste (ID-beskyttelse) som har eg ikkje sagt ja til. Det var nokon mann frå Domene som ringde meg i begynnelse av oktober og snakka om e-post frå august som eg fekk. Det vart e-post fra Domene om gratis ID-eskyttelse. Eg har ikkje nytta denne e-posten for å bruke denne teneste. Då har eg sagt til slutt i samtalen at eg skal sjå på denne e-posten. Men eg har aldri stadfesta eller logga meg inn til denne teneste. Dette er stadfesta slik at eg fortsett får e-post om at eg må logge meg inn og stadfeste dette. Mannen snakka rart norsk ( kanskje det var svensk). Men eg synest ikkje at ein kan avtale nokon kjøpekontrakt når ein veit ikkje at det kjem til å bli gjort og får ikkje vite om vilkår av kjøpekontrakten. Dette gjer ikkje ei solid bedrift vanleg.

2024年10月25日

Kjære Eva,

Takk for at du delte din erfaring og for oppdateringen av omdømmet ditt. Vi beklager virkelig for opplevelsen du har hatt, og vi er glade for at vi kunne finne en løsning for deg. Vi kan bekrefte at fakturaen nå er kreditert og at du har fått kompensasjon som avtalt.

Vi har også sendt en skriftlig bekreftelse til deg på e-post, slik at du har alt dokumentert. Takk for din tålmodighet og muligheten til å rette opp dette. Vi er her for å hjelpe dersom du har flere spørsmål eller om det er noe mer vi kan bistå med.

SVINDEL EyeonID

Oppdatering:
Etter mye krangling med support ble jeg oppringt av Viktor som løste saken.

OBS! EyeonID svindel.

Ble oppringt av en selger som informerte om at det var en endring på vei vedrørende domenet og sikkerhet. Dette var kun til info forklarte han.

Senere fikk jeg en mail med link til å opprette bruker på portalen. Ingen annen info i mailen enn at dette var EyeonID. Deretter kom faktura på 5200 kr.

Ingen tilbud, ingen bestillinger, ingen ordrebekreftelser, bare faktura.

Sender mail for å forsøke og kansellere tjenesten jeg ikke har bestilt. Blir brått forklart at det er ingen ting de kan gjøre da systemet ble aktivert og fakturert da jeg trykket på linken til portalen deres.

Tar saken videre selvfølgelig, dette er jo ren svindel.
Har lest mange andre anmeldelser med samme erfaring. Helt sykt hvordan de holder på.

STYR UNNA, det finnes mange alternative aktører som leverer samme tjenester. Disse folka er ikke til å stole på.

2024年10月30日

Kjære Christoffer,

Vi beklager virkelig at du har hatt denne opplevelsen med oss. Vi forstår din frustrasjon og tar dine tilbakemeldinger svært alvorlig. Vi har allerede vært i kontakt med deg for å løse situasjonen og har kreditert fakturaen samt gitt en kompensasjon som takk for din tålmodighet.

Vi setter pris på at du delte dine erfaringer, da dette hjelper oss med å forbedre våre rutiner og sikre tydelig kommunikasjon fremover. Hvis du har ytterligere spørsmål eller behov for mer hjelp, er du alltid velkommen til å kontakte oss.

Domene v/Victor rydder opp

Domene tar tak, rydder opp. Det er bra, men skulle bare mangle!
Saken min er løst på en tilfredsstillende måte. Hvis du trenger hjelp, spør etter Victor hos Domene!

2024年10月30日

Hei,

Tusen takk for oppdateringen og for at du har gitt oss muligheten til å rette opp situasjonen. Vi beklager igjen for ulempene du har opplevd. Vi er glade for å høre at saken din nå er løst på en tilfredsstillende måte, og at Victor kunne bistå deg.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner og prosesser for å sikre at slike situasjoner ikke oppstår i fremtiden. Vi har også besluttet å ikke lenger tilby denne typen produkter via salgssamtaler, nettopp for å unngå misforståelser.

Dersom det er noe mer vi kan gjøre for deg, nøl ikke med å ta kontakt. Vi er her for å hjelpe deg!

5つ星のうち2の評価

EyeonID - oppdatering

Fikk telefon fra Victor som jobber på kundeservice. Han beklaget hendelsen og kreditert faktura. Bra at de håndterte dette.

Jeg ble også som andre oppringt av selger fra EyeonID. Uten å ha takket ja til tilbudet fått jeg faktura på 5188kr. Uten min samtykke, uten skriftlig tilbud eller avtale. Jeg tok kontakt på e-post og ønsket forklaring og kreditnota. De svarer ikke. Svindelbedrift! Jeg skal sikkert ikke betale dette. Hvis jeg ikke får kreditnota skal jeg anmelde saken til politiet.

2024年10月22日

Hei Jakub,

Takk for at du deler din erfaring, og vi beklager de utfordringene du har opplevd. Vi er glade for at Victor kunne kontakte deg og få kreditert fakturaen, men vi forstår at dette ikke skulle ha skjedd i utgangspunktet.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine erfaringer, og vi er glade for at saken er løst. Vi håper at du vil oppleve bedre kommunikasjon og service i fremtiden.

Takk igjen for din tålmodighet og forståelse.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。