Donsland ApS レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bæredygtighed er altid godt. Malene vil gerne løse evt. udfordringer og produktet (bogstaver) er fint udført. Jeg fik ovenikøbet et par ekstra bogstaver fordi .dk skrives med små bogstaver. Desuden se... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kæmpe anbefaling! Jeg bestilte en blomsterplatte til mors dag, og vi fik det flotteste resultat! Jeg var rørt til tåre! Platten bestod af et billede af mine søstre og jeg, hvor mellemste"barnet... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en mindeplade i træ. Der gik ikke mange timer tid før jeg modtog et billede af Donslands forslag til det endelige design baseret på den tekst jeg vil have indgraveret. Samme aften blev de... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Modtog det smukkeste lydløse ur. Det var omhyggeligt pakket ind med en lille fin hilsen. Nem overskuelig brugsanvisning til montering af viserne. Er vild med at det smukke citat der var fint graveret,... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. インテリア デザイン店

当該企業による記述

Donsland hjælper dig med at lave unikke personlige gaver, der skaber minder imellem dig og dem du holder af. Vi laver bl.a. blomsterplatter, julekugler og ure, hvor du har mulighed for at skrive en personlig hilsen. Alle vores produkter er håndlavet på vores eget lille værksted i Danmark.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 8

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og unikke produkter

Fantastisk service og unikke produkter. Har fået lavet mindeplade til to hunde og de har været fantastisk begge gange med billeder af hundene ligesom vi ønskede 😊

2024年6月17日

Hej Maja
Tak for den søde anbefaling :D

5つ星のうち5の評価

Perfekt service og fantastisk produkt.

Jeg har købt 2x Graveret billede med tørrede blomster til min hustru og hun elsker dem.

Der var en lille fejl på begge bagsider, men Malene sendte en ny, så snart at jeg kontaktede hende, så alt er perfekt.

2024年5月30日

Hej
Mange tak for de pæne ord – jeg sætter stor pris på det!

Hurtig betjening og levering

Hurtig betjening og levering. Produktet var so mjeg havde forstillet mig. Sød hilsen der ved med udskåret blomst. >Nysseligt!

2024年6月3日

Hej
Tak! Jeg sætter stor pris på din anbefaling.

Fantastisk smukke produkter

Jeg bestilte en utrolig smuk blomsterplatte. Levering var overraskende hurtigt - og alt i alt, var det en god oplevelse at handle hos Donsland og det bliver ikke sidste gang jeg gør det.

2024年5月27日

Hej Søs
Tak for den fine anmeldelse :D

Blomsterplatte til mors dag

Kæmpe anbefaling!

Platten bestod af et billede af mine søstre og jeg, hvor mellemste"barnet" desværre gik bort for 7 år siden. Blomsterplatten var med et billede med baggrundstøj, som de på magisk vis har fået redigeret pænt væk og kun fokuseret på personerne.

Bestilte den søndag d. 5 maj, med hjemmelevering, vågnede med den var kommet natten til torsdag som var en helligdag.

2024年5月10日

Hej Louise
Tak for den søde anmeldelse! Jeg håber din mor blev glad for gaven :)

Helt i top

Super flotte platter som var pakket rigtig fint ind og hurtig afsendt.

2024年4月30日

Hej Gitte
Tak for de søde ord :)

Super tilfreds kunde!

Jeg har lige modtaget min ordre, og jeg er så glad og tilfreds! Ikke nok med, at det blev så fint lavet, selv med et noget ældre billede, så får man også hurtigt svar igen på sine spørgsmål 😊

Rigtig fin forretning og koncept, som jeg helt sikkert vil huske til en anden gang!

2024年5月2日

Hej Ivana
Dejligt at du var tilfreds med resultatet. Tak for din anmeldelse :)

Bestillingen kom hurtigt

Bestillingen kom hurtigt, alt i ordren korrekt. God oplevelse

2024年5月1日

Hej Ida
Dejligt du har haft en god oplevelse med os. Tak for anmeldelsen :)

Simpelhen den bedste service

Simpelhen den bedste service. Hurtig svar på spørgsmål. Og de formåede og levere så hurtig. Hvis du vil have den bedste oplevelse så køb her ☺️👍

2024年4月19日

Hej Sascha
Tak for den søde anmeldelse :)

5つ星のうち5の評価

Bestilte en blomsterplatte der skulle…

Bestilte en blomsterplatte der skulle gives i gave 3 dage senere, skrev i dette i bestillingen og 1 time senere var min ordre lavet og klar til afsendelse, super service 🙌 Blomsterplatten er så fin og flot lavet, kan klart anbefales ☺️

2024年4月26日

Hej Jette
Dejligt du fik den i tide :) Tak for din anmeldelse!

Vildt flot vægur

Vildt flot vægur. Blev leveret som lovet.
Gad bare godt at de brugte GLS som pakkeshop.
Så indtil videre ingenting at klage over :)
Håber bare at det er bedre til at holde batteri end det sidste ur vi havde.

2024年4月17日

Hej Sarah
Håber du er blevet glad for uret. Tusind tak for den fine anmeldelse :)

5つ星のうち4の評価

Ingen fejl, nem hjemmeside, smuk produkt

Virkelig smuk plade vi fik hjem herfra med "verdens bedste vuggestue".
Ingen fejl, nem hjemmeside og hurtig levering.
Det eneste jeg savnede var at kunne se et billede af de forskellige tørrede buketter man kunne vælge mellem at få bundet på pladen.

2024年4月10日

Hej MK
Jeg kan læse, at du ikke har opdaget, at billedet skifter, når du vælger farve blomst. Dermed kan man se hvordan blomsterne ser ud :D
Jeg vil kigge på om jeg kan gøre det mere tydeligt :)

Fin varer og levering

Super fin varer og med en leveringstid der overholdes, har intet negativt at sige, men vender helt sikkert tilbage igen.

2024年4月5日

Hej Irene,
Tak for den fine anmeldelse :)

Fantastisk !!

Donsland laver sindssygt smukke ting. Super hurtig levering, og meget billige priser. Perfekte personlige gaver at give til folk man holder af. Jeg bestiller uden tvivl igen!

2024年3月28日

Hej Louise
Tak for den flotte anmeldelse, det varmer :D

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。