Jestem z ekipa dostepy.com od wielu lat i od zawsze mega sobie chwale i polecam kazdemu 10000% satysfakcji , wszystko smiga , super kontakt i zero problemow :) gier mam tyle ,ze do konca zycia nie og... ãã£ãšèŠã
odkrylem ta strone z bratem nwm jakos 2 lata temu moze 3 na poczatku wyglada jak mega scam ale no ani razu mnie nie oszukali a juz kupowalem w dziesiatkach razy. jest tanio a i tak daja zawsze jakis k... ãã£ãšèŠã
Hej! Jestem staÅym klientem dostepy.com i korzystam z ich usÅug od paru miesiÄcy i za kaÅŒdym razem trafiam na cudowne traktowanie z ich strony, za kaÅŒdym razem dostajÄ produkt bardzo szybko i za ka... ãã£ãšèŠã
Strona jak najbardziej legit. Ceny przystÄpne nawet jak na konta wspóÅdzielone. Mnóstwo gier do wyboru (ÅÄ cznie z tymi najnowszymi), szybka wysyÅka oraz odpowiedź, moÅŒliwoÅÄ pÅatnoÅci blikiem a nawet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
- ãããªã²ãŒã åº
- ã»
- ã²ãŒã å°éåº
- ãããªã²ãŒã ã¬ã³ã¿ã« ãµãŒãã¹
- äžå€ã²ãŒã åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
[PL] DOSTEPY.COM oferuje dostÄpy offline do kont na platformach PC, Xbox i PlayStation. Po zakupie klient otrzymuje dane dostÄpowe oraz instrukcjÄ korzystania. Zapewniamy szybkÄ realizacjÄ zamówieÅ i pomoc technicznÄ w razie problemów z dostÄpem. [ENG] DOSTEPY.COM offers offline account access for PC, Xbox and PlayStation platforms. After purchase, customers receive access details and usage instructions. We provide fast order delivery and technical support in case of access-related issues.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Polecam stronÄ dostepy.com
KupiÅem w tym serwisie kilka gier, Passy przyszyÅy bardzo szybko. Suport w godz pracy dziaÅa bardzo dobrze.
Bardzo duzy wybor gier
Bardzo duzy wybor gier. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Bezproblemowy zakup i dostep do konta przyznawany w kilka minut od zakupu. Ceny sa atrakcyjne i mam nadzieje, ze takie zostanÄ . Polecam.
ZakupiÅem gre Detroit Become Human odâŠ
ZakupiÅem gre Detroit Become Human od razu po zakupie otrzymaÅem dane logowania na konto trzeba byÅo równieÅŒ podaÄ steam guard wystarczyÅo siÄ skontaktowac z wÅaÅcicielem strony przez kontakt,
nie mineÅo 15 sekund i miaÅem kod na swojej poczcie
super stronka kontakt odrazu pisze oâŠ
super stronka kontakt odrazu pisze o kod to czasem tylko musze poczekac dluzej
Najlepsi na rynku
Najlepsi na rynku, bardzo dziÄkujÄ za szerokÄ ofertÄ gier, momentalnie odpowiadajÄ dziÄkujÄ za profesjonalizm
Åwietna rzetelna firma
Åwietna rzetelna firma, pozdrawia Klient od wielu lat
Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam. JeÅli komuÅ nie zaleÅŒy na trybie multiplayer to znajdzie coÅ dla siebie. DuÅŒy wybór gier po bardzo niskich cenach.
Polecam. Solidny i przyjazny dla klienta sklep. ZasÅuÅŒone 5 gwiazdek.
Wszystko dobrze, kontakt ze sklepem wspaniaÅy i szybko odpowiadajÄ , obsÅuga miÅa, a zakupiony towar dotarÅ bez problemów i szybko. Polecam
Åwietna komunikacja kupuje od dÅuzszegoâŠ
Åwietna komunikacja kupuje od dÅuzszego czasu
Super strona
Super strona, kupujÄ od kilku lat i nigdy siÄ nie zawiodÅem
Wszystko ok

DOSTEPY.COM ããã®åç
bardzo dobre oferty i duzy wyborâŠ
bardzo dobre oferty i duzy wybor gier,bardzo szybka pomoc w razie problemow z instalacja.Bardzo polecam i zostalem stalym klientem na bardzo dlugo.

Żenada !!!
Żenada !
Gra na zakupionym koncie nie dziala, jedno konto sprzedane tylu osobom, ze nie mozna jej aktywowac od kilku dni. Sprzedajacy nie chce zwrocic pieniedzy. Nie polecam! Oszustwo!

Genialna obsÅuga klienta
EDIT.
Problem rozwiÄ
zany, dziÄki bardzo szybkiej reakcji pracownika wsparcia klienta. Bardzo rzetelnie podchodzÄ
do swojej pracy. Mimo iŌ zakup jest stosunkowo niski. Polecam kaŌdemu zakupy na stronie dostepy.com . ByŠto mój pierwszy zakup i na pewno nie ostatni :D
Firma uczciwa, sam zakup przebiegÅ pomyÅlnie i sprawnie. Nie mogÄ im nic zarzuci. Jedynie uÅŒytkownicy konta wspóÅdzielonego w grach na steam nie majÄ
bladego pojÄcia jak odpowiednio ustawiÄ ustawienia. Przez co zakupiona gra jest nie grywalna przez bÅÄ
d w sterowaniu. CiÄÅŒko stwierdziÄ czyj to jest bÅÄ
d. Czy firmy? Czy uŌytkowników?

100 % TOP
RzadkoÅÄ w dzisiejszych czasach o tÄ jakoÅÄ usÅugi, nie ma do czego siÄ przyczepiÄ, jak sÄ problemy z kontem, od razu na proÅbÄ wysyÅane sÄ dane z danymi gdzie wszystko dziaÅa !

Åwietna sprawa
Åwietna sprawa, od lat korzystam, gram w co chcÄ za grosze i bezproblemowo. Åwietny kontakt ze sprzedajÄ cym. Polecam