Jestem z ekipa dostepy.com od wielu lat i od zawsze mega sobie chwale i polecam kazdemu 10000% satysfakcji , wszystko smiga , super kontakt i zero problemow :) gier mam tyle ,ze do konca zycia nie og... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
odkrylem ta strone z bratem nwm jakos 2 lata temu moze 3 na poczatku wyglada jak mega scam ale no ani razu mnie nie oszukali a juz kupowalem w dziesiatkach razy. jest tanio a i tak daja zawsze jakis k... もっと見る
Hej! Jestem stałym klientem dostepy.com i korzystam z ich usług od paru miesięcy i za każdym razem trafiam na cudowne traktowanie z ich strony, za każdym razem dostaję produkt bardzo szybko i za ka... もっと見る
Strona jak najbardziej legit. Ceny przystępne nawet jak na konta współdzielone. Mnóstwo gier do wyboru (łącznie z tymi najnowszymi), szybka wysyłka oraz odpowiedź, możliwość płatności blikiem a nawet... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
[PL] DOSTEPY.COM oferuje dostępy offline do kont na platformach PC, Xbox i PlayStation. Po zakupie klient otrzymuje dane dostępowe oraz instrukcję korzystania. Zapewniamy szybką realizację zamówień i pomoc techniczną w razie problemów z dostępem. [ENG] DOSTEPY.COM offers offline account access for PC, Xbox and PlayStation platforms. After purchase, customers receive access details and usage instructions. We provide fast order delivery and technical support in case of access-related issues.
連絡先
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
w pełni polecam
w pełni polecam, właściciel nie robi problemu gdy nie wejdzie nam kod do steam guarda. co najważniejsze dostęp na tej platformie wykupuje się DOŻYWOTNIO dalej mogę grać w gry kupione w 2021 roku

Super!
Jako stały klient mogę polecić :) Obsługa bardzo pomocna oraz świetne gameplay'e.

DOSTEPY.COM からの回答
Szybki kontakt oraz miła obsługa
Szybki kontakt oraz miła obsługa, wszystko zgodne z opisem. I mogę to potwierdzić jako klient już od wielu lat. Gorąco Polecam!

DOSTEPY.COM からの回答
DOSTEPY.COM kupuje od dawna (BARDZO…
DOSTEPY.COM kupuje od dawna (BARDZO DAWNA) super kontakt wyskakuje problem szybko jest uzyskania pomoc i jest rozwiązywany. POLECAM

Szybka płatność i bezpieczna
Szybka płatność i bezpieczna, świetny kontakt, towar zgodny w 100%, dzięki serdeczne i na pewno wrócę! ;)

DOSTEPY.COM からの回答
Kupuję już wiele dobrych lat u Pana…
Kupuję już wiele dobrych lat u Pana Rafała, świetny kontakt i duży wybór gier.

DOSTEPY.COM からの回答
Produkt przychodzi zawsze błyskawicznie, wszystko działa tak jak powinno, a w razie jakich kolwiek problemów/pytań, można liczyć na szybkie wsparcie.

Najlepszy sklep tego typu
Nigdy nie zawiodłem się na tym sklepie. Zawsze zakupiony produkt przychodzi błyskawicznie. Nie ma żadnych problemów. Polecam, szczególnie że kupiłem tam nie jeden produkt.

DOSTEPY.COM からの回答
Gry po prostu w świetnej cenie wszystko…
Gry po prostu w świetnej cenie wszystko jest jak być powinno jak dla mnie 5 gwiazdek świetnie

DOSTEPY.COM からの回答
Niestety nadal brak pomocy oraz zwrotu…
Niestety nadal brak pomocy oraz zwrotu pieniędzy, strata czasu i kasy. Zakupione gdzie indziej i wszystko działa bez problemu i błyskawiczna odpowiedź.

Szybko i skutecznie
Polecam bardzo jeżeli tylko cos się dzieje i potrzeba pomocy szybko i solidnie pomoc jest udzielana super,

DOSTEPY.COM からの回答
Tanio i super pomoc w każdych aspektach
Kupuje gry od lat zawsze pomocni w każdych aspektach widać że to profesjonaliści naprawdę polecam każdemu Świetna robota dziękuję za wszystko

Wszystko dobrze
Zakupiłem dostęp do gry na tej stronie i wszystko dobrze działa, szybka i profesjonalna obsługa klienta

Gorąco polecam
Współpracuję już któryś rok z tą firmą i nigdy nie miałem zastrzeżeń, zawsze pomocni, gdy cos sie dzieje, przy tym wszystko klarownie wytłumaczone co i jak. Mam od nich kilka gierek, które zakupiłem i nigdy nie narzekałem. Polecam gorąco !!

DOSTEPY.COM からの回答
Kupuje od początku czasów allegro nigdy…
Kupuje od początku czasów allegro nigdy nie bylo i nie ma problemów na prawde polecam.

DOSTEPY.COM からの回答
Uratowali mi skórę nie raz
Uratowali mi skórę nie raz, nie wiem co bym bez nich zrobił, możliwość korzystania z oficjalnej dystrybucji bez wirusów w dzisiejszym świecie to bardzo ważne i życzę dużo sukcesów pozdrawiam dożywotni klient

DOSTEPY.COM からの回答
Błyskawiczny kontakt ze sprzedającym i…
Błyskawiczny kontakt ze sprzedającym i natychmiastowa pomoc. Bardzo dziękuje, będę tu wracać i polecać :)

Tanie i dobre
Kupilem dzis gre Spider-Man Miles Morales. Natychmiastowa wysylka i dobry kontakt z sprzedawca

DOSTEPY.COM からの回答
Kupuje tam co jakiś czas
Kupuje tam co jakiś czas. Wszystko ok, za każdym razem. Żadnych problemów. Pomoc fachowa, czy to na fb, czy na mailu.

DOSTEPY.COM からの回答
Kupuję od lat zero problemów
Kupuję od lat zero problemów, szybki kontakt, szybka pomoc, niskie ceny aż czasem dziwię jak bardzo niskie, duża biblioteka gier i nie tylko. (VR, XBOX/PS, PC) można ze wszystkim się na spokojnie dogadać. chciałbym jeszcze więcej posłodzić DOSTEPY.COM, ale co za dużo to nie zdrowo. Podsumowując: nic tylko kupować po niskich cenach fajnie gierki.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。