レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tak til DreamBalloon.dk for en skÞn tur i ballon henover Danmark, som bliver meget smukkere af at blive set foroven. Alt klappede og kÞrte snorlige, og ingen var utrygge eller fÞlte ubehag ved turen.... もっず芋る

Efter at ha’ ventet pÃ¥ den rette dag i balloonflyvning i 2 Ã¥r, sÃ¥ var oplevelsen intet mindre end fantastisk. Total tryghed med hele set-uppet. En oplevelse ud over det sÊdvanlige.

Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsÊtning og nedpakning. Der var styr pÃ¥ alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortÊlle en masse spÊndende histor... もっず芋る

For det fÞrste var vejret med os men derudover var det dygtige og behagelige ballonkaptajner ( eller hvad det nu hedder ) som flÞj med os , og var overhovedet ikke utryg pÃ¥ noget tidspunkt . Det mÃ¥ v... もっず芋る

䌁業情報

1. 気球ツアヌ代理店

圓該䌁業による蚘述

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. LÊs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

1287件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Efter rigtig mange aflysninger.

Efter rigtig mange aflysninger.
( vi kan heldigvis ikke styr vejret 😉 )
MEN 22 gang var lykkens gang ❀
Det var en fantastisk, dejlige og uforglemmelig oplevelse ❀
Hvis I laver nogle flyvetur i NordsjÊlland,
SÃ¥ ringer I bare og jeg er pÃ¥ igen 😘🥰❀
Tusind tak for jer 🀗

2026幎5月8日

Fantastisk oplevelse

Efter hvad der fÞltes som 117 aflysninger, lykkedes det endelig at komme op i en luftballon – og det var hele ventetiden vÊrd! 🎈😅

Vi var afsted fredag d. 1/5-26 og fik en helt fantastisk oplevelse. Vi var i luften i 1 time og 25 minutter i det smukkeste vejr – en udsigt og ro, man ikke glemmer lige med det samme.

En stor tak til det skÞnne team – John, Line og Peter – som sÞrgede for, at alt spillede. Trygheden var i top hele vejen igennem, og deres professionalisme og gode humÞr gjorde oplevelsen endnu bedre 😊

Kan kun varmt anbefales!

2026幎4月30日
自発的なレビュヌ

Fantastisk ballontur i skÞnt vejr

Fantastisk ballontur i skÞnt vejr. Super professionel mandskab som gjorde turen bÃ¥de tryg og hyggelig. Kan kun anbefales - ogsÃ¥ selvom man har lidt hÞjdeskrÊk😊Sjov oplevelse at vÊre med at at gÞre klar og pakke sammen.

2026幎4月29日

En helt igennem magisk oplevelse♥

En helt igennem magisk oplevelse♥
Alt var mega tjekket og spillede bare. For én der egentlig har hÞjdeskrÊk, gjorde crewets profesionelle, rolige og pÊdagogiske tilgang skyggen af al skrÊk til skamme. Jeg kan på det varmeste anbefale Dreamballon og kaptajn John med flere. 5 ⭐ ⭐⭐⭐Der var intet trivielt at mÊrke på personalet, som har mange flyvninger bag sig- jeg oplevede også deres begejstring og arrangement for flyveturen.

2026幎5月1日
自発的なレビュヌ

Havde aldrig vÊret oppe at flyve fÞr

Havde aldrig vÊret oppe at flyve fÞr. Så det var med en stor portion spÊnding.
Philip og hans Crew gav mig og alle de andre gÊster en forrygende oplevelse.
Deres positive måde at tage imod os på var så fedt. Og sikke en fed oplevelse at flyve i varmluft ballon.
Kan kun give de varmeste anbefalinger til Dream balloon.

2025幎9月30日

Storslået oplevelse

John Almeida var en dygtig pilot, der forstod at manÞvrere ballonen, så alle fik fine kig. Han flÞj både lavt over huse og trÊtoppe og op i 600 m hÞjde.
Vi var heldige og flÞj i det mest fantastiske vejr, hvor vi kunne se hele SjÊlland pÃ¥ en gang. Meget stort at se fra Kullen til MÞns Klint og fra Øresunds- til StorbÊltsbroen blot ved at dreje hovedet.

2025幎9月24日

Ellers en dejlig oplevelse

Jeg fik ballonturen som gave til min 70-års fÞdselsdag af mine bÞrn. Min svigerdatter var også med. Efter 6 aflysninger mellem maj- til septembermåned lykkedes det endelig i går. Det var en spÊndende oplevelse og en smuk og dejlig flyvetur i det skÞnne septembervejr. Skipperen var meget professionel og forklarede fint alt, hvad vi skulle vide om turen. Det var behageligt og en helt god stemning. Det var også sjovt at vÊre med til opsÊtning og nedtagning af ballonen.
Grunden til at jeg kun giver dem 4 stjerner i stedet for 5 er, at der var for mange personer med i kurven. Man skal indtage en bestemt sikkerhedsposition til landingen. Men for at kunne gÞre det, var der kun plads til tre personer i hver af kurvens sektioner. Vi var dog 4 personer i hver sektion. Så, min svigerdatter fik ondt i ryggen af landingen, fordi hun ikke kunne indtage sikkerhedspositionen. DesvÊrre sÊtter det en lille mÞrk plet på en ellers dejlig oplevelse.

2025幎9月24日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。