BÀsta upplevelsen frÃ¥n början till slut! Allting var över vÃ¥ra förvÀntningar och vi kommer vÀlja DreamBalloon Àven nÀsta gÃ¥ng vi flyger, för det kommer absolut bli fler gÃ¥nger! John som flög ballongen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag sÃ¥g fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. PÃ¥ dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. TvÃ¥ dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... ãã£ãšèŠã
För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende.... ãã£ãšèŠã
Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men ocksÃ¥ spÀnnande att gÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den perfekta gÃ¥van till dig â eller till nÃ¥gon du bryr dig om
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HÀrlig tysthet i luften svÀvande!
HÀrlig tysthet i luften svÀvande!
FÀrd över Varberg
FÀrd över Varberg
Ballongens sakta svÀvande över landskapet, dÀr livet rusade på som alltid, gav en upplevelse av en stunds stillhet och eftertanke i tillvaron och en reflektion över vilket vackert land vi lever i.
Rekommenderar upplevelsen starktð€
Rekommenderar upplevelsen starktð€
Ombokades flera gånger pga ovÀder men den var vÀrd vÀntan
Very nice experience
Very interesting experience, and very nice pilot. Worth a try!
VÃLDIGT NOGGRANN FÃRBEREDELSEâŠ
VÃLDIGT NOGGRANN FÃRBEREDELSE MATERIELLT, KÃNDES TRYGGT.
BRA INFORMATION OM FÃRVÃNTNINGAR PÃ
OSS SOM DELTAGARE.
Hade önskat tydligare info vid aktuell landning, gick ganska fort att nå marken!
Annars endast positiv upplevelse!
Omdöme om flygballongsupplevelsen
Omdöme om flygballongsupplevelsen
SjÀlva flygballongsupplevelsen var helt fantastisk, det finns inget att klaga på dÀr. Men det fanns en del logistiska problem som gjorde helheten mindre smidig. SÀrskilt besvÀrligt var att man inte kunde vÀlja sin slutpunkt, och det var svårt att ta sig tillbaka. Det hade varit en stor förbÀttring om arrangören hade ordnat en buss som enkelt tog alla passagerare tillbaka till startpunkten. Att behöva vÀnta lÀnge och lösa transport sjÀlv blev både krångligt och onödigt dyrt, och dessutom inte sÀrskilt miljövÀnligt nÀr flera bilar behövde hÀmta folk på olika platser.
Sammanfattningsvis: en underbar upplevelse i luften, men arrangören borde verkligen inkludera en smidig returresa för att göra hela upplevelsen lÀttare och trevligare från start till slut.
Bra upplÀgg och genomförande avâŠ
Bra upplÀgg och genomförande av flygningen.
Trevlig och proffsig personal, mycket kunnig och sÀker pilot.
An ABSOLUTETLY wonderful experience
John is such a good and fun pilot. I had the chance to see South Skåne from the top. I literally loved it
Rolig upplevelse!
Beautiful sights, kind and professional staff
My friend and I had a great time! Our original flight got pushed back a few times due to high winds, but when we were finally able to fly, it was so worth it. John and his team were both entertaining and very knowledgeable about what they were doing. They even gave us a lift when our return plans fell through, and we had a wonderful time talking to them about their experiences ballooning.
Upplevelse för livet
Superbra information innan flygtur och in de fall den tyvÀrr inte blev av på grund av för mycket vind. Det var alltid tydligt nÀr
Man skulle få info och så blev det också.
Vid flygturen fick vi hjÀlpa till att rigga upp och ned vilket var en hÀftig upplevelse. På det kunnig personal som
gjorde att man kÀnde sig trygg i korgen och som Àven bjöd på rolig kuriosa efter flygturen. Full pott!
Very unorganised
Very unorganised.
First of all, no drop was provided to the flight location. It was expected that all crew members would do the job, but this was not communicated. Please increase your staff to do the preparation and unloading.

DreamBalloon AB ããã®åç
Efter 7 år och många avbokningar pga
Efter 7 år och många avbokningar pga. VÀder så kom vi Àntligen ivÀg. Vi upplevde er som vÀldigt professionella på vad ni gör och ett super bra vÀder gjorde upplevelsen Ànnu bÀttre.
Ett plus Àr oxå att trotts att våra presentkort gått ut för lÀngesedan så hade vi bara bokat någon tur varje år så förlÀngde ni det ett år till. Tack
Bra vÀrd!
Bra instruktioner och uppdelning av uppgifter inför flygningen. Magisk upplevelse. Hade önskat en kort bekrÀftelse på att flygningen Àr sÀker då det var nervöst att vara uppe i luften.
VÀlarrangerat med stort hjÀrta
Det var vÀlarrangerat med ett stort engagemang från kaptenen och övrig personal.
Tydlig information inför resan.
Bra guidad tur under resans gång och intressant med lite historia under champangeskålningen som rundade av kvÀllen
Fin upplevelse men trÃ¥kigt att man varâŠ
Fin upplevelse men tråkigt att man var så många så det blev vÀldigt trångt i korgen.
Vi Àr helt lyriska.
Tack DreamBalloon för en oförglömlig upplevelse.
Jag Àr helt nöjd med all kontakt jag haft med DreamBalloon nÀr det gÀller biljetter och bokning och flygningen var en helt fantastisk upplevelse för oss alla åtta, sex barnbarn och mormor och morfar. Vi Àr helt lyriska.
NÀr jag lÀser de negativa omdömena så handlar det om instÀllda flygningar och deltagandet i arbete före och efter flygningen, eller att man inte fått flyga över stan. Vad gÀller instÀlld flygning kan inte DreamBalloon klandras. Att flyga luftballong Àr att röra sig med luftströmmen och det Àr små möjligheter att manöverera farkosten. Alltså mycket vÀder/vindberoende.
Deltagandet i förberedelserna tycker jag gav ökad förståelse för det komplexa i att få den gigantiska farkosten 3,5 ton, 30 meter i diameter, innehållande 14000 m³ i luften. Det gav ett mervÀrde att vara delaktig.
Flygningen över Stockholm var en helt magisk upplevelse âsom Robban sjunger: ââŠstan Àr full av vattenâŠâ. Men Àr man enbart ute efter de vackra vyerna kan man lika gÀrna Ã¥ka med ett sportflygplan över Stockholm eller köpa nÃ¥gra tjusiga vykort.
För oss alla 8 var det mer Àn så, en total upplevelse från start till landning med vår förtroendegivande pilot Anders Bohlin. TACK.
DÃ¥lig planering
DÃ¥lig planering.
Kan förstå att man ska vara delaktig, men det var för få personal på plats. Allt skulle göras av deltagarna!
Att packa upp och packa ner tar lång tid, och det blev för sent.
Bussen som skulle hÀmta alla deltagare, men bussen var för liten, alla fick inte sittplatser. Vissa fick sitta mellan sÀterna och en fick stå. Inte okej nÀr klockan Àr över tolv och alla Àr trötta.
Piloten var skicklig men inge vidare trevlig.
Fantastisk upplevelse!
Det Àr andra gången jag flyger med DreamBalloon. Den hÀr gången hade jag tur. Vi flög från à rsta till TÀby, rÀtt igenom city, så fint. Kan varmt rekommendera DreamBalloon. Vill dock tillÀgga att det kan ta lång tid innan en ev. flygning blir av. Första gången tog det 3 år innan vÀderförhållandena var goda nog. Den hÀr gången tog det 2 år, så rÀkna med en hel del avbokningar och ombokningar. Jag var riktigt frustrerad innan jag fick flyga första gången. Hade en helt annan instÀllning den andra gången. Det Àr en magisk upplevelse nÀr den vÀl blir av, så det krÀvs en del tålamod.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ