レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta upplevelsen frÃ¥n början till slut! Allting var över vÃ¥ra förvÀntningar och vi kommer vÀlja DreamBalloon Àven nÀsta gÃ¥ng vi flyger, för det kommer absolut bli fler gÃ¥nger! John som flög ballongen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag sÃ¥g fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. PÃ¥ dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. TvÃ¥ dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men ocksÃ¥ spÀnnande att gÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. フラむト怜玢サむト

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

4.4

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

FÀrd över Varberg

FÀrd över Varberg
Ballongens sakta svÀvande över landskapet, dÀr livet rusade på som alltid, gav en upplevelse av en stunds stillhet och eftertanke i tillvaron och en reflektion över vilket vackert land vi lever i.

2025幎9月8日
5぀星のうち3の評䟡

Omdöme om flygballongsupplevelsen

Omdöme om flygballongsupplevelsen

SjÀlva flygballongsupplevelsen var helt fantastisk, det finns inget att klaga på dÀr. Men det fanns en del logistiska problem som gjorde helheten mindre smidig. SÀrskilt besvÀrligt var att man inte kunde vÀlja sin slutpunkt, och det var svårt att ta sig tillbaka. Det hade varit en stor förbÀttring om arrangören hade ordnat en buss som enkelt tog alla passagerare tillbaka till startpunkten. Att behöva vÀnta lÀnge och lösa transport sjÀlv blev både krångligt och onödigt dyrt, och dessutom inte sÀrskilt miljövÀnligt nÀr flera bilar behövde hÀmta folk på olika platser.

Sammanfattningsvis: en underbar upplevelse i luften, men arrangören borde verkligen inkludera en smidig returresa för att göra hela upplevelsen lÀttare och trevligare från start till slut.

2025幎9月6日
5぀星のうち5の評䟡

Beautiful sights, kind and professional staff

My friend and I had a great time! Our original flight got pushed back a few times due to high winds, but when we were finally able to fly, it was so worth it. John and his team were both entertaining and very knowledgeable about what they were doing. They even gave us a lift when our return plans fell through, and we had a wonderful time talking to them about their experiences ballooning.

Upplevelse för livet

Superbra information innan flygtur och in de fall den tyvÀrr inte blev av på grund av för mycket vind. Det var alltid tydligt nÀr
Man skulle få info och så blev det också.
Vid flygturen fick vi hjÀlpa till att rigga upp och ned vilket var en hÀftig upplevelse. På det kunnig personal som
gjorde att man kÀnde sig trygg i korgen och som Àven bjöd på rolig kuriosa efter flygturen. Full pott!

5぀星のうち1の評䟡

Very unorganised

Very unorganised.
First of all, no drop was provided to the flight location. It was expected that all crew members would do the job, but this was not communicated. Please increase your staff to do the preparation and unloading.

DreamBalloon AB ロゎ

DreamBalloon AB からの回答

Dear Akhilesh,

Thank you for your feedback. I’m sorry you did not enjoy the balloon flight. We strive to ensure every passenger has a positive experience, and your input helps us improve.

In Sweden, our balloon flights depend on passengers helping as part of the crew. Most passengers appreciate this and thank us afterward. When all nineteen passengers participate, the operation runs smoothly.

We have been operating this way for more than thirty years, and we strive to communicate clearly what is expected of passengers on our flights.

It’s interesting to note that a review posted just after yours for the same flight describes a somewhat different experience.

Yours sincerely,
Philip

Efter 7 år och många avbokningar pga

Efter 7 år och många avbokningar pga. VÀder så kom vi Àntligen ivÀg. Vi upplevde er som vÀldigt professionella på vad ni gör och ett super bra vÀder gjorde upplevelsen Ànnu bÀttre.
Ett plus Àr oxå att trotts att våra presentkort gått ut för lÀngesedan så hade vi bara bokat någon tur varje år så förlÀngde ni det ett år till. Tack

Bra vÀrd!

Bra instruktioner och uppdelning av uppgifter inför flygningen. Magisk upplevelse. Hade önskat en kort bekrÀftelse på att flygningen Àr sÀker då det var nervöst att vara uppe i luften.

2025幎8月13日

VÀlarrangerat med stort hjÀrta

Det var vÀlarrangerat med ett stort engagemang från kaptenen och övrig personal.
Tydlig information inför resan.
Bra guidad tur under resans gång och intressant med lite historia under champangeskålningen som rundade av kvÀllen

2025幎8月12日

Vi Àr helt lyriska.

Tack DreamBalloon för en oförglömlig upplevelse.
Jag Àr helt nöjd med all kontakt jag haft med DreamBalloon nÀr det gÀller biljetter och bokning och flygningen var en helt fantastisk upplevelse för oss alla åtta, sex barnbarn och mormor och morfar. Vi Àr helt lyriska.
NÀr jag lÀser de negativa omdömena så handlar det om instÀllda flygningar och deltagandet i arbete före och efter flygningen, eller att man inte fått flyga över stan. Vad gÀller instÀlld flygning kan inte DreamBalloon klandras. Att flyga luftballong Àr att röra sig med luftströmmen och det Àr små möjligheter att manöverera farkosten. Alltså mycket vÀder/vindberoende.
Deltagandet i förberedelserna tycker jag gav ökad förståelse för det komplexa i att få den gigantiska farkosten 3,5 ton, 30 meter i diameter, innehållande 14000 m³ i luften. Det gav ett mervÀrde att vara delaktig.
Flygningen över Stockholm var en helt magisk upplevelse –som Robban sjunger: ”
stan Àr full av vatten
”. Men Àr man enbart ute efter de vackra vyerna kan man lika gÀrna Ã¥ka med ett sportflygplan över Stockholm eller köpa nÃ¥gra tjusiga vykort.
För oss alla 8 var det mer Àn så, en total upplevelse från start till landning med vår förtroendegivande pilot Anders Bohlin. TACK.

2025幎8月12日
5぀星のうち2の評䟡

DÃ¥lig planering

DÃ¥lig planering.
Kan förstå att man ska vara delaktig, men det var för få personal på plats. Allt skulle göras av deltagarna!
Att packa upp och packa ner tar lång tid, och det blev för sent.
Bussen som skulle hÀmta alla deltagare, men bussen var för liten, alla fick inte sittplatser. Vissa fick sitta mellan sÀterna och en fick stå. Inte okej nÀr klockan Àr över tolv och alla Àr trötta.
Piloten var skicklig men inge vidare trevlig.

2025幎8月8日

Fantastisk upplevelse!

Det Àr andra gÃ¥ngen jag flyger med DreamBalloon. Den hÀr gÃ¥ngen hade jag tur. Vi flög frÃ¥n Årsta till TÀby, rÀtt igenom city, sÃ¥ fint. Kan varmt rekommendera DreamBalloon. Vill dock tillÀgga att det kan ta lÃ¥ng tid innan en ev. flygning blir av. Första gÃ¥ngen tog det 3 Ã¥r innan vÀderförhÃ¥llandena var goda nog. Den hÀr gÃ¥ngen tog det 2 Ã¥r, sÃ¥ rÀkna med en hel del avbokningar och ombokningar. Jag var riktigt frustrerad innan jag fick flyga första gÃ¥ngen. Hade en helt annan instÀllning den andra gÃ¥ngen. Det Àr en magisk upplevelse nÀr den vÀl blir av, sÃ¥ det krÀvs en del tÃ¥lamod.

2025幎7月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス