BÀsta upplevelsen frÃ¥n början till slut! Allting var över vÃ¥ra förvÀntningar och vi kommer vÀlja DreamBalloon Àven nÀsta gÃ¥ng vi flyger, för det kommer absolut bli fler gÃ¥nger! John som flög ballongen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag sÃ¥g fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. PÃ¥ dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. TvÃ¥ dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... ãã£ãšèŠã
För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende.... ãã£ãšèŠã
Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men ocksÃ¥ spÀnnande att gÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den perfekta gÃ¥van till dig â eller till nÃ¥gon du bryr dig om
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Toppen ballongÀventyr
Kan bara ge det bÀsta betyg till hela upplevelsen med Dreamballoon. Kunnig och duktig personal som gör hela turen utom ordentligt sÀker och lugn. Kan bara rekommendera och kommer nog flyga igen!
Den ovÀntade
Den ovÀntade, intressanta upplevelsen av uppackning, landning och nedpackning av korg och ballong. SÃ¥ hÀrlig ledsagning i det och tack för den proffsiga flygturen och landningenð€©â€ïž
En minnesvÀrd vÀrd
VÀdret var på topp och utsikten var magisk precis som man vill ha det, men det som gjorde den hÀr turen extra minnesvÀrd var mannen som instruerade oss innan och efter turen. En sån hÀrlig energi och humor som gjorde att vi alla kÀnde oss sedda och speciella :)
The flight was very good and pleasing
The flight was very good and pleasing. Just keep in mind that there are only 2 staffs (1 pilot and another one) and the attendees must help the staff with setting up the balloon before the fly and rolling and putting it in the truck after the flight which includes a lot of heavy lifting!!!
Proffsigt och tryggt
Piloten och personalen var toppen, gav oss en hÀrlig minnesvÀrd ballongtur. KÀnde mig trygg hela tiden.
Perfekt landning!
Trivseln
Jag har en gång tidigare varit med om en ballongfÀrd och tyckte att det var en mycket fin resa och hade förstås förvÀntningar nu också. De uppfylldes till brÀdden och bra vÀder gjorde ju inte saken sÀmre. Om jag ska nÀmna något som kanske inte fungerade 100-%-igt och det var organisationen i de förberedelser som var nödvÀndiga. Det kÀndes som att de saker som skulle åtgÀrdas före starten från Stora Skedvi inte hade det flyt som man kanske skulle önska. Men det blev i alla fall en mycket trevlig resa och som sagt var, i bra vÀder dessutom. Sammantaget ett mycket trevligt minne som jag gÀrna upplever igen.
Christian Reuithe
BorlÀnge
Mycket bra
Mycket bra. Allt var mycket trevligt, professionellt. Bara att njuta.
Det var fantastiskt hÀrlig upplevelseâŠ
Det var fantastiskt hÀrlig upplevelse att flyga fridfullt tyst över landskapet!!!
Ballongföraren var riktigt bra ochâŠ
Ballongföraren var riktigt bra och tydlig. Gav oss en riktig upplevelse!
Vilken bröllopsresa!!!
Vi fick ballongfÀrden i bröllopspresent och kan inte ha haft en bÀttre upplevelse Àn denna! Fick tydliga instruktioner och visning om hur vi skulle hjÀlpa till att förbereda ballongen innan turen och sedan packa ihop den efteråt. Hela personalgruppen var av toppklass och piloten kÀndes riktigt erfaren, professionell och kunnig. KÀnde trygghet under hela kvÀllen, start, fÀrd och landning och man kÀnde att de verkligen kunde sin sak och jobbade hårt för att vi skulle få en så bra upplevelse som möjligt. Ett fint avslut med dop och skål med champagne i solnedgången mitt ute på landet som Àr den bÀsta miljön vi vet!
Inför landningen
Jag tycker ni skulle informerat mer om landningen, både i informationen före och direkt på plats innan flygning. Jag stod med böjda knÀn men det rÀckte inte eftersom jag slog i kanten med kraft + att jag fick en person hårt i ryggen och jag har nu fraktur på revbenen. Aj! Tror inte om våran landning var vÀrre Àn någon annans och just dÀrför behöver informationen vara tydligare inför landning. Hur ska vi i "vårat fack" stå i förhållande till varandra, bör man hålla i sig med båda hÀnder etc.
En upplevelse att bÀra med sig
Det var verkligen en upplevelse att flyga med er. Vi fick hela tiden bra information och tydliga instruktioner nÀr vi skulle hjÀlpa till både före flygningen och efter. Kul med små anekdoter om ballongflygningens historia.
En fantastisk upplevelse -en 10 av 10!
En fantastisk upplevelse, trevliga killar som såg till att allt fungerade, inte minst en rolig kapten som styrde skutan sÀkert i hamn. Under resans gång kÀndes allting sÀkert och mycket bra från början till slut. Så det var bara att njuta av den underbara kvÀllen över Skånes landskap. Ni som har tÀnkt tanken att åka luftballong, går slag i saken o hoppa i korgen! Ni kommer inte att ångra er.
TSig
En underbar upplevelse
Denna upplevelsen har jag önskat mej I många år. Ballongflygningen var magisk,otrolig,hÀrlig ... Ja det går inte att beskriva i ord måste upplevas. Rekommenderar andra att göra detta.
Magisk upplevelse
Alltid lika magiskt att få följa med upp i det blå. Oerhört vackert, roligt och spÀnnande! JÀttetrevlig och proffsig personal. Rekommenderas varmt!
Bokat Malmö men blev Lund o Ã¥kerfÀltâŠ
Hade bokat flygning i Malmö dÀr ordnar med trsp o hÀmtning efteråt, perfekt vÀder med lite vind fr SV, alltså borde en start nÀra kusten söder om Mö bli perfekt men vi förvånades nÀr vi kallades till start i norra delen av Lund vilket ej gick att påverka. Flög 15min över Lund resten lÀngs med E22 mot Eslöv. Landade i ett vetefÀlt dÀr bonden tvingade oss upp igen. Landade ngn km bort på ogrÀsfÀlt dÀr markÀgaren ej var tillgÀnglig. Det blev nÀstan mörkt innan vi åter fick trsp till Mö igen, mkt hjÀlp krÀvdes från de 19 passagerarna för genomförandet.
Fin tur från Lund
Jag hade trevligt från start till slut och njöt av min resa. Duktig skeppare och ambitiös personal fick med oss i allt från att få upp ballongen till rivningen och avslutningsceremonin.
Minne för livet
Svårt att inte ge denna upplevelse, ballongflygning från SÀve till Ytterby högsta betyg. Hela konceptet med montera upp ballong, flygning, nedmontering och avslutningsvis ceremonin vara alla givande bitar. HÀrliga herrar i Christian och Per som höll i kvÀllen 6/6. Hoppas få göra om detta en dag. Perfekt presentförslag att ge bort.
En present som övertrÀffar det mesta
Fick en underbar upplevelse, vi åkte från SÀve över Göteborg, vi fick hjÀlpa till att montera upp allt, bra pilot som gav bra och tydliga instruktörer. Skicklig var han också. Han visste vad han gjorde. Kul att bli döpt också. VÀldigt seriöst företag.
Seriös och erfaren pilot
Seriös och erfaren pilot, flygturen var en hÀrlig upplevelse. Kul att se Svartedalens naturreservat från luften
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ