BÀsta upplevelsen frÃ¥n början till slut! Allting var över vÃ¥ra förvÀntningar och vi kommer vÀlja DreamBalloon Àven nÀsta gÃ¥ng vi flyger, för det kommer absolut bli fler gÃ¥nger! John som flög ballongen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag sÃ¥g fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. PÃ¥ dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. TvÃ¥ dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... ãã£ãšèŠã
För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende.... ãã£ãšèŠã
Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men ocksÃ¥ spÀnnande att gÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den perfekta gÃ¥van till dig â eller till nÃ¥gon du bryr dig om
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk upplevelse âŠ
Fantastisk upplevelse och mycket god service!
Det var en otrolig upplevelse
Det var en otrolig upplevelse, men jag blev besviken att jag bokade flyga i Göteborg över staden och istÀllet blev nÀra Stenungsund över skogen.
Piloten Anders var vÀldigt kunnig ochâŠ
Piloten Anders var vÀldigt kunnig och gjorde så man sjÀlv blev lugn och Àven Ulf som skötte tilldelningen av dom arbetsuppgifter vi skulla ha för att få upp ballongen var otroligt rolig och vÀldigt tillmötesgående.
Piloten gjorde en vÀldigt fin flygresa med alla oss som fick följa med och gav oss en otroligt fin upplevelse samt tog ner oss på ett sÀkert sÀtt.
jag rekomenderar varmt denna luftballongsfÀrd med Anders vid rodret.
MVH Niklas Velin
Underbart upplevelse
Underbart upplevelse, vÀrt varenda krona! Duktiga och trevliga personal och fin & stor balloon och kan rekommendera till alla starkt!
BÀsta upplevelsen i mitt liv
BÀsta upplevelsen i mitt liv. Att man flög med nya folket och pratade och skrattade och vinkade från ballongen till folket på jorden. Och dela glÀdje med andra.
Jag vill göra det igen â€ïž
Fantastic experience!
Great experience flying in an air baloon over Stockholm. Both Anders and William were super professional in evertyhing they did and they took great care of the group! Would always recommend!
Fantastisk!!
Fantastisk!!! Bara vara med och sÀtta ihop och packa ner balongen Àr vÀrt pengarna. Och sjÀlva flygningen med skandinaviens största balong och den erfarne aeronauten Anders Bohlin ð¥³ð¥³ð¥³Helt underbart.ð
En oförglömlig luftfÀrd!
En oförglömlig luftfÀrd över min egen hemstad KungÀlv dÀr jag kunde betrakta mitt hus och nÀrliggande bostadsområden ovanifrån med egna ögon. Lite som en svÀvande ande och det var ju t o m Kr.himmelfÀrd (18 maj). Sen sjönk vi ner sakta och sÀkert ner på ett fÀlt lite norr om Romelanda (Honeröd gård). Mycket lÀrorikt också hur allt funkar från start till mål.
Det var en fin upplevelse
Det var en fin upplevelse. Det var mycket jobb både innan o efter, men alla hjÀlptes åt så det gick bra. En trevlig avslutning med champagne. Jag Àr mycket nöjd.
Fin tur frÃ¥n Dalen över Stockholm cityâŠ
Fin tur från Dalen över Stockholm city till en spÀnnande landning i Bergshamra. Mycket pyssel innan lyft och efter landningen men intressant att veta hur det går till. Hemma 0030
HÀrlig ballongflygning över Stockholm. Efter en tidigare instÀlld flygning varâŠ
Efter en tidigare instÀlld flygning var det nu perfekta förhållanden vilket gav oss en fin upplevelse nÀr vi fick se Stockholm från ovan. Det var spÀnnande att vara med vid förberedelsen och efterarbetet också för att förstå hela processen. Ballongföraren och hans medhjÀlpare var noggranna och trevliga vilket gjorde att flygningen kÀndes trygg och sÀker. Den enda förbÀttring som jag föreslår Àr att Dream Balloon underlÀttar mer nÀr man ska kliva in i korgen t ex med en repstege.
Professionellt och tryggt
Första gÃ¥ngen i en ballong och det kÀndes rakt igenom tryggt och professionellt med vÃ¥r erfarna âSkipperâ. Förberedelser inför-, och hoppackning efter flygningen var ocksÃ¥ en rolig del av upplevelsen. Möjligen hade det varit bra att i förvÀg veta ungefÀr hur sent kvÀllen skulle sluta. Blev nu en vÀldigt sen middag :-)
TyvÀrr blev jag besviken
TyvÀrr blev jag besviken. Vi steg rakt upp, var ungefÀr på samma plats tills vi började nedstigningen. Vi får inget diplom på plats. Lite tråkigt.
Underbar personal och en magiskâŠ
Underbar personal och en magisk ballongtur. Tack.
Fantastisk upplevelse generellt
Fantastisk upplevelse generellt. Jag och mitt sÀllskap som inte var förberedd på att bygga upp och ta ned ballongen kom dock oförberedda. Jag i klÀnning (vilket visade sig inte vara så bra dÀr man ska bÀra och dra grejer) och vi hade inte Àtit innan. Vi var instÀllda på att hela upplevelsen skulle ta ca 1h med flygningen, men vi var dÀr från 18:15-21:45. Mycket trevliga och duktiga instruktörer. Jag hade uppskattat mer och tydligare information om vad vi ska göra och hur lång tid det förvÀntas ta
Fin men kort flygtur över KattlebergâŠ
Fin men kort flygtur över Kattleberg flygplats som var startpunkten. Skippern gjorde allt för att hitta vindar pÃ¥ olika höjder. Det blev en flygtur pÃ¥ totalt ca 6 km men landningen skedde pÃ¥ en Ã¥ker ca 1 km frÃ¥n startplatsen. Perfekt för vÃ¥r följebil som inte behövde resa âhalva Sverige runtâ för att plocka upp oss.
Trevligt bemötande av personalen. Vi får nog försöka få en lÀngre flygtur en annan gång. Tack så mycket för denna upplevelse!
Vilken upplevelse!
Alla våra förvÀntningar övertrÀffades och få saker slår den fina vyn man får uppifrån korgen. All personal Àr superduktiga och trevliga, det var vÀldigt kul att få vara med och rodda med ballongen innan avfÀrd, tack för upplevelsen! :)
Drömmen som blev verklighet âŠ
En upplevelse ut över allt man kan tÀnka sig.
Pilot och mark personal Àr jÀtte trevliga och hjÀlpsamma
Mycket trevligt, kan starkt rekommendera detta företag.
Kommer absolut att Ã¥ka fler gÃ¥ngerâ€ïž
Blir några flygningar ens av med det hÀr skÀmtföretaget?
Helt jÀdra vÀrdelöst att man i två års tid försökt boka flygningar - sex eller sju gånger - och samtliga har blivit instÀllda. Presentkortet på flera tusen kronor var som bortkastat. Jag fattar att man inte kan flyga i ösregn, men någon gång var det "fel på utrustningen" också. Problemet var dock att nÀr en tur som vanligt blev instÀlld kastade jag mig på datorn för att boka nÀsta lediga tid för två personer, men de var ju såklart sju-åtta veckor framåt i tiden, vilket innebÀr att man inte hade så vÀrst många chanser att boka flygning om man inte ville flyga i oktober också (vilket inte vi vill). Det vore gentilt med någon reservlista, men nej. Farsan Àr gammal och hÀnger kanske inte med hur lÀnge som helst, och att ha dessa vÀrdelösa presentkort liggande i två års tid utan att han har kunnat få sin flygning Àr uselt, han blir bara ledsen nÀr han inte har kunnat få sin 70-årspresent. Blir en flygning instÀlld så försök lösa det med extraflygning eller reservlistor eller vad som helst. Ett annat ballongföretag i Stockholm utlovade ny inbokning inom en vecka vid instÀlld flygning. För det hÀr går inte.
Det var en spÀnnande och intressantâŠ
Det var en spÀnnande och intressant upplevelse, piloten var kunnig och rolig. och det var kul och viktigt att hjÀlpa till.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ