レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta upplevelsen frÃ¥n början till slut! Allting var över vÃ¥ra förvÀntningar och vi kommer vÀlja DreamBalloon Àven nÀsta gÃ¥ng vi flyger, för det kommer absolut bli fler gÃ¥nger! John som flög ballongen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag sÃ¥g fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. PÃ¥ dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. TvÃ¥ dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men ocksÃ¥ spÀnnande att gÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. フラむト怜玢サむト

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Den perfekta gåvan till dig – eller till någon du bryr dig om

4.4

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Högt upp i luften

Det var en vÀldigt trevlig luftballongtur. Piloten gav tydliga instruktioner om vad som skulle hÀnda.
Jag kÀnde mig sÀker och vÀl omhÀndertagen. Efteråt var det mycket trevligt med bubbel och godis samt att få diplom. Kan rekommendera.

2022幎9月25日

En underbar upplevelse

En underbar upplevelse! Vi Àr så nöjda. Kul att få vara med och förbereda fÀrden och hjÀlpas åt, precis som det beskrivs i infon vi fick. Ett fint avslut med bubbel och småprat. Trevlig erfaren personal, stort tack! En hÀrlig upplevelse som vi varmt rekommenderar!

2022幎9月23日

Fantastiskt!

Kan bara sammanfattas med ett ord: fantastiskt!
Det var roligt att hjÀlpa till att göra klart ballongen före avfÀrd och att packa ihop den efteråt. SjÀlva flygupplevelsen var otrolig. Piloten Ismail var dessutom vÀldigt förtroendeingivande och ytterst professionell.
Vill flyga med DreambBalloon igen!

2022幎9月21日
5぀星のうち1の評䟡

Det vÀrsta jag varit med om

Det vÀrsta jag varit med om. Inte vÀrt pengarna alls. Det var kul att flyga men allt som hÀnder innan och efter flygningen Àr kaos. För dina 2 tusen per person får du göra allt jobb med att vika ut och samla ihop ballongen.

2022幎9月22日
DreamBalloon AB ロゎ

DreamBalloon AB からの回答

KÀra Vera

Tack för att du har tagit dig tid att lÀmna ett omdöme om din flygupplevelse. Vi utvÀrderar samt vÀrdesÀtter alla omdömen & recensioner vi får, Àven om dom inte alltid Àr positiva, som i ditt fall.

Som med alla recensioner skulle vi verkligen behöva veta vilken flygning du deltog på, för att kunna se vilken personal som arbetade på just din flygning. Detta för att kunna förstå din situation. Vi har letat igenom vår databas efter dig, men kunde dessvÀrre inte hitta någon "Vera". Vi har också försökt att få kontakt med dig genom TrustPilot, men har inte fått något svar från dig.

Vi Àr vÀldigt glada att du njöt av sjÀlva flygupplevelsen. NÀr det gÀller våra rutiner före och efter flygningen Àr det naturligtvis svårt för oss att kommentera denna specifika flygningen, eftersom vi Àr osÀkra på vilken flygning det Àr. Men vi kan kommentera några saker.

Det Àr alltid frivilligt att delta i montering och packning av ballongen och utrustningen, och alla kan sÀga nej. Vi vet dock (och du kan lÀsa det hÀr på TrustPilot), att de flesta av våra passagerare verkligen uppskattar och tycker om delen dÀr du hjÀlper besÀttningen att hantera utrustningen före- och efter flygningen.

Det Àr också sant att hanteringen av en mycket stor ballong, slÀpvagn, fordon och många passagerare och åskådare, ibland kan verka kaotiskt. Vi kan inte helt förutse vart vi kommer att landa, och vÀdret har en stor inverkan på våra flygrutter samt beslut på plats från pilot och besÀttning. Ofta Àr dock detta den spÀnnande upplevelsen av ballongflygning och vår erfarenhet Àr att de flesta passagerare uppskattar detta som en och underhållande del av upplevelsen.

Så, som vi redan sagt, kan det ha funnits speciella omstÀndigheter på just din flygning, som inte rÀknas som normala standarder. Om du vill så skulle vi verkligen vilja att du kontaktade oss så att vi kan lÀra oss av dina erfarenheter och kanske förbÀttra våra "system" eller till och med ha en dialog om hur vi kan Àndra din syn på våra tjÀnster.

Många vÀnliga hÀlsningar
Philip Mundt
Flight Operation Manager
VD

5぀星のうち4の評䟡

Flygningen var fantastisk bra pilot

Flygningen var fantastisk bra pilot
Men organisationen runt omkring flygningen och bokning upplevdes oorganiserad och rörig.
Stort minus att det inte fanns någon återtransportera
Till startplatsen
Startpunkten låg alldeles för långt ifrån någon som helst kommunikation
Startade alldeles för sent så det blev till slut panik att landa hamna i ett grustag och dÀr fanns en bom så följebilen kunde inte komma till ballongens landningsplats
Innan vi var fÀrdiga hade det varit mörkt över en timme
Mvh Karin och Anders Oscarsson

2022幎9月18日
5぀星のうち5の評䟡

En magisk stilla upplevelse att flyga

En magisk stilla upplevelse att flyga Luftballong.En helhet att få vara med från uppblåsning av ballongen och sjÀlva flygningen som var så tyst och stillsam, med utsikt över djur och natur. En mycket proffsig och trevlig pilot Ismael som informerade om allt och landade tryggt och fint. Ragnar i följebilen och han var ett roligt team. Champagne avslutningen med snacks och snicksnack "var pricken över i".
Vi gör gÀrna om det en annan gång.

2022幎9月7日

Magisk upplevelse

Magisk upplevelse och vår pilot Ismail landade oss tryggt trots vind med perfekt precision. Lite kort tur men vinden och vÀdret avgör - en del av charmen och spÀnningen. Gör gÀrna om det. Bra och tydlig info hela vÀgen.

2022幎9月5日

Markgrevinna av Lövtorp

Otroligt fint bemötande och generöst med att låta oss förlÀnga vårt presentkort då vi pga sjukdom varit tvungna och avstå inbokade flygningar. Vår pilot var otroligt skicklig men skrÀmde mig en kort sekund nÀr vi sjönk ned mot vattnet för att sedan stiga snabbt över trÀd och hustak för att sedan landa på en Àng i Lövtorp. Att få champagne efter landning smakade gott och jag kunde Àntligen slÀppa spÀnda muskler och hjÀrna. Lite rÀdd var jag nog.

2022幎9月5日

HÀrlig sensommarupplevelse

TyvÀrr nÀstan vindstilla så det blev en kort tur. Men slutfasen tÀtt över hustaken och trÀdtopparna var hÀftig.
Att vara med under hela resan från att blåsa upp ballongen till att packa ihop den efter fullbordad resa kÀndes bra.
Bra pilot och "följebilspilot".

2022幎8月31日

Jag och min kÀra hustru Minna flög 30/8

Jag och min kÀra hustru Minna flög 30/8 med vÃ¥ra underbara vÀnner Mary och Jakob (och andra). Vi hade Ismail som skipper. Resan gick frÃ¥n Kattleberg Airport (mycket liten 😃) till Ytterby. Underbar kvÀll med solen som sÀnkte sig i havet pÃ¥ vÃ¥r Styrbordsida. Precisionslandning med efterföljande packning av ballong och korg, följt av traditionsenligt champagnedop. Ismail och Ragnar (groundcrew), proffs. Gör gÀrna om det och rekommenderar starkt för den stilla upplevelsen.

2022幎8月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス