BÀsta upplevelsen frÃ¥n början till slut! Allting var över vÃ¥ra förvÀntningar och vi kommer vÀlja DreamBalloon Àven nÀsta gÃ¥ng vi flyger, för det kommer absolut bli fler gÃ¥nger! John som flög ballongen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag sÃ¥g fram emot att flyga luftaballong med min familj och min mamma som var mycket sjuk. PÃ¥ dagen blev ballongflygningen instÀlld pga vÀdret. TvÃ¥ dagar senare gick min mamma bort. Dream balloon "k... ãã£ãšèŠã
För mig Àr det viktigt att kÀnna mig trygg med piloten och besÀttningen och det gjorde jag verkligen. De var en vÀl erfaren pilot och samtliga i företaget var trevliga, hjÀlpsamma och tillmötesgÃ¥ende.... ãã£ãšèŠã
Det var superhÀrligt att flyga luftballong! Ballongpiloten var fantastiskt duktig. Start och landning gick mycket bra. Kul att stiga högt med ballongen med fantastisk utsikt men ocksÃ¥ spÀnnande att gÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Den perfekta gÃ¥van till dig â eller till nÃ¥gon du bryr dig om
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Högt upp i luften
Det var en vÀldigt trevlig luftballongtur. Piloten gav tydliga instruktioner om vad som skulle hÀnda.
Jag kÀnde mig sÀker och vÀl omhÀndertagen. Efteråt var det mycket trevligt med bubbel och godis samt att få diplom. Kan rekommendera.
Rekommenderar starkt dÃ¥ det Àr enâŠ
Rekommenderar starkt då det Àr en upplevelse Som slår alla flygupplevelser. Piloten var trevlig och intressant att lyssna på under fÀrden.
Det var svÃ¥rt att gÃ¥ in och ur korgen sÃ¥ en liten pall eller stege hade varit att rekommendera ððŒ
En underbar upplevelse
En underbar upplevelse! Vi Àr så nöjda. Kul att få vara med och förbereda fÀrden och hjÀlpas åt, precis som det beskrivs i infon vi fick. Ett fint avslut med bubbel och småprat. Trevlig erfaren personal, stort tack! En hÀrlig upplevelse som vi varmt rekommenderar!
Fantastiskt!
Kan bara sammanfattas med ett ord: fantastiskt!
Det var roligt att hjÀlpa till att göra klart ballongen före avfÀrd och att packa ihop den efteråt. SjÀlva flygupplevelsen var otrolig. Piloten Ismail var dessutom vÀldigt förtroendeingivande och ytterst professionell.
Vill flyga med DreambBalloon igen!
Upplevelse
Proffsigt, riktigt hÀftigt upplevelse och kul att få vara med att förbereda inför flygningen. Man kÀnner sig trygg hela resan.
Det vÀrsta jag varit med om
Det vÀrsta jag varit med om. Inte vÀrt pengarna alls. Det var kul att flyga men allt som hÀnder innan och efter flygningen Àr kaos. För dina 2 tusen per person får du göra allt jobb med att vika ut och samla ihop ballongen.

DreamBalloon AB ããã®åç
Mycket duktig pilot!
Mycket duktig pilot! Ãven om han inte pratade Svenska, engagrad, tydlig o rolig. Ballong kunde han flyga.
Flygningen var fantastisk bra pilot
Flygningen var fantastisk bra pilot
Men organisationen runt omkring flygningen och bokning upplevdes oorganiserad och rörig.
Stort minus att det inte fanns någon återtransportera
Till startplatsen
Startpunkten låg alldeles för långt ifrån någon som helst kommunikation
Startade alldeles för sent så det blev till slut panik att landa hamna i ett grustag och dÀr fanns en bom så följebilen kunde inte komma till ballongens landningsplats
Innan vi var fÀrdiga hade det varit mörkt över en timme
Mvh Karin och Anders Oscarsson
HÀrligt upplevelse
En underbar upplevelse med fantastiskâŠ
En underbar upplevelse med fantastisk personal ðð
Det var en otroligt mÀktig upplevelseâŠ
Det var en otroligt mÀktig upplevelse att se Stockholm från ovan. Och jag litade på och kÀnde mig trygg med piloten Anders Bohlin.
En magisk stilla upplevelse att flygaâŠ
En magisk stilla upplevelse att flyga Luftballong.En helhet att få vara med från uppblåsning av ballongen och sjÀlva flygningen som var så tyst och stillsam, med utsikt över djur och natur. En mycket proffsig och trevlig pilot Ismael som informerade om allt och landade tryggt och fint. Ragnar i följebilen och han var ett roligt team. Champagne avslutningen med snacks och snicksnack "var pricken över i".
Vi gör gÀrna om det en annan gång.
En underbar och spÀnnande upplevelseâŠ
En underbar och spÀnnande upplevelse med en trevlig å duktig pilot.
En fantastisk upplevelse med kompetentâŠ
En fantastisk upplevelse med kompetent personal som gav en trygg och sÀker ballongflygning! Det var vackert, roligt och spÀnnande så gör gÀrna detta!
Fantastisk upplevelse
Fantastisk upplevelse. Infriade mina förvÀntningar med råge. Ismail var pilot och Ragnar följebilspilot, verkligen trevliga och proffsiga. Kan absolut rekommendera detta!
Magisk upplevelse
Magisk upplevelse och vår pilot Ismail landade oss tryggt trots vind med perfekt precision. Lite kort tur men vinden och vÀdret avgör - en del av charmen och spÀnningen. Gör gÀrna om det. Bra och tydlig info hela vÀgen.
Markgrevinna av Lövtorp
Otroligt fint bemötande och generöst med att låta oss förlÀnga vårt presentkort då vi pga sjukdom varit tvungna och avstå inbokade flygningar. Vår pilot var otroligt skicklig men skrÀmde mig en kort sekund nÀr vi sjönk ned mot vattnet för att sedan stiga snabbt över trÀd och hustak för att sedan landa på en Àng i Lövtorp. Att få champagne efter landning smakade gott och jag kunde Àntligen slÀppa spÀnda muskler och hjÀrna. Lite rÀdd var jag nog.
HÀrlig sensommarupplevelse
TyvÀrr nÀstan vindstilla så det blev en kort tur. Men slutfasen tÀtt över hustaken och trÀdtopparna var hÀftig.
Att vara med under hela resan från att blåsa upp ballongen till att packa ihop den efter fullbordad resa kÀndes bra.
Bra pilot och "följebilspilot".
Fantastisk ballongfÀrd i underbartâŠ
Fantastisk ballongfÀrd i underbart vÀder. Tack Lotta som var vÃ¥r pilot , jag gör gÀrna om det igen â€ïž
Jag och min kÀra hustru Minna flög 30/8âŠ
Jag och min kÀra hustru Minna flög 30/8 med vÃ¥ra underbara vÀnner Mary och Jakob (och andra). Vi hade Ismail som skipper. Resan gick frÃ¥n Kattleberg Airport (mycket liten ð) till Ytterby. Underbar kvÀll med solen som sÀnkte sig i havet pÃ¥ vÃ¥r Styrbordsida. Precisionslandning med efterföljande packning av ballong och korg, följt av traditionsenligt champagnedop. Ismail och Ragnar (groundcrew), proffs. Gör gÀrna om det och rekommenderar starkt för den stilla upplevelsen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ