レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vis du vil have god undervisning og sjov undervisning sÃ¥ er det ved hans du skal tage det 💪🙂 Jeg har nu taget lastbil + hÊnger, bil + trailer, traktor, knallert, ved andre kÞreskole men motorcykel... もっず芋る

Har lige vÊret til kÞreprÞve og har fÃ¥et mit kÞrekort bestÃ¥et i fÞrste forsÞg. Har vÊret meget tilfreds med mit forlÞb pÃ¥ driving academy med steen som kÞrelÊrer. Steen har en venlig personlighed og... もっず芋る

Mega god undervisning og rigtig gode ture på motorcykel, hvor man lÊrte at kÞre ordenligt. Kan klart anbefales som et sted og tage mc kÞrekort

Jeg har haft en meget forfÊrdelig oplevelse med en af kÞrelÊrerne, Mads fra denne kÞreskole. Hvad jeg kan lÊse pÃ¥ tidligere anmeldelser, sÃ¥ kan Mads ikke tage sit arbejde seriÞst. Han virker ufokuser... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

Driving Academy har eksisteret i snart 30 år. Vi tilbyder kÞrekort til bil, Mc og trailer. Vi sÊtter en Êre i at lÊre dig tingene grundigt, så du bliver en tryg trafikant. Vi er pt. 11 kÞrelÊrere i kÞreskolen og har afdelinger i 7 byer.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

267件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 16に回答しおいたす

通垞1カ月以内に回答

God kÞreskole og ikke mindst lÊre!

JP har vÊret en super god kÞrelÊre. Han gjorde den ellers normalt “kedelige” teori undervisning mere spÊndende ved at lÊgge noget sjÊl i det i stedet for bare at lÊse det op der stÃ¥r han skal. Udover det er JP skide dygtig til hans arbejde og meget god til at vÊre fra sig. Kan klart anbefales!

2023幎10月25日

Hej Benjamin. Tak for den fine anmeldelse. Den er vi glade for

Fantastisk og alt i alt en god og tryg

Fantastisk og alt i alt en god og tryg oplevelse. BÃ¥de kÞretimerne og teoritimerne var lÊrerige og sjove, sÃ¥ jeg kan helt klart anbefale at tage kÞrekort hos Driving Academy, og jeg kan isÊr anbefale at tage kÞrekortet hos JP💪🏌

2023幎10月20日

Hej Niels. Tak for din anmeldelse. Den er vi glade for

Driving academy

Det var vÊret en rigtig god oplevelse ved driving academy. Jeg havde Steen som kÞrelÊrer. Han gjorde det rigtigt godt og var god at tale med.
Alt i alt en rigtig god oplevelse hos driving academy.
Kan anbefales👍

2023幎10月5日

Yderst positiv oplevelse

Jeg har vÊret ekstremt glad for at tage kÞrekort hos Driving Academy. Jeg har haft en kÞrelÊrer der har vÊret ekstremt grundig generelt, og det fÞler jeg har sat mig i et godt sted til at bestå teoriprÞven samt kÞreprÞven. Der har vÊret masser af plads til sjov og hygge, og samtidig at opbygge gode kammeratskaber med de andre elever. Jeg bestod teoriprÞven og kÞreprÞven i 1. ForsÞg, og det vil jeg takke min kÞrelÊrer for, der har vÊret opbakkende gennem hele forlÞbet.

2023幎10月4日

Driving Academy からの回答

Hej Mikkel. Tak for dine pÊne ord. Vi forsÞger at gÞre vores bedste hver gang.

KÞrelÊre JP

Jeg havde JP som kÞrelÊre og han gjorde det virkeligt godt. det var både sjovt til teoritimerne og til kÞretimerne men han forklarede det også på en måde så det var nemt at forstå og lÊre.

2023幎10月2日

Driving Academy からの回答

Hej Miklas. Tak for den fine anmeldelse.

Jeg havde Christian som kÞrelÊrer og

Jeg havde Christian som kÞrelÊrer og det er jeg meget glad for at jeg havde vi havde mange sjove stunder grinede meget og havde mange hyggelige teoriaftner og tonsvis af ekstra kÞretimer han pressede mig når jeg havde brug for det stÞttede mig når havde brug for det men mest af alt så troede han på mig og vidste jeg kunne bestå min kÞreprÞve igår d.21/9-2023 og det gjorde jeg men kun takket vÊre ham bestod jeg han har hjulpet mig igennem alt jeg havde brug for og han gav mig håb og troen på jeg ville bestå❀

Tak til Christian🙏🏌

2023幎9月21日

Hej Nanna. Tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os at du har vÊret tilfreds

Stor fornÞjelse at tage kÞrekort

Det har vÊret en fornÞjelse at tage kÞrekort ved Driving Academy i ØrbÊk. Merethe er en skÞn kÞrelÊrer, og hun har virkelig gjort det til en tryg oplevelse for mit vedkommende.
Stor anbefaling at tage kÞrekort dér!

2023幎9月7日

Driving Academy からの回答

Hej Isabella. Tak for din anmeldelse. den er vi glade for

Rigtig god kÞreskole

Rigtig god kÞreskole, sÞd kÞrerlÊre (Christian Fredericia afdeling) , med masser af interesse for eleverne. Sjov og lÊrerigt undervisning. Vil gerne anbefale denne kÞreskole til andre. De er rigtige gode til at tage hensyn til hver elev og ens behov iforhold til kÞretimer osv.

2023幎9月7日

Driving Academy からの回答

Hej Amalie. Vi er rigtig glade for at du har vÊre tilfreds med dit forlÞb. Tak for anmeldelsen.

KÞretimer med JP

Jeg havde JP som kÞrelÊrer, og det var ikke som jeg havde forventet. Han havde ubehagelig jokes, der gik over mine grÊnser. Jeg bestod godt nok, men var virkelig bange for at dumpe, så jeg skulle vÊre sammen med ham igen. For nogle er han god, men for andre kan han vÊre meget ubehagelig. Mange af mine veninder havde også en ubehagelig oplevelse, hvor han kom med grÊnseoverskridende jokes som var seksuelle. Der var nogle stunder der var rigtig gode, hvor han ikke kom med jokes, og var hÞflig og lÊrte mig og kÞre fint nok. Dette er ikke kritik om at ingen skal komme over til ham, men bare som orientering at han nogle gange kan gå over grÊnsen.

2022幎11月15日

Driving Academy からの回答

Hej Marie-Louise. Vi kan ikke finde dig i vores system. Du er velkommen til at kontakte kÞreskolen, for sådan skal det ikke vÊre.

Fremragende forlÞb

Jeg har lige fÊrdiggjort et super godt forlÞb hos Driving Academy i Fredericia. Teorien foregår under gode omstÊndigheder og i et tempo, som gÞr at man får det hele med. Jeg havde Steen som kÞrelÊrer og der har kun vÊret gode kÞrelektioner, hvor der har vÊret plads til at forbedre sig på behagelig og rolig vis.

2023幎8月15日

Driving Academy からの回答

Tak fir din tilbagemelding.

Vores sÞn fik hjemmeundervisning af

Vores sÞn fik hjemmeundervisning af Merethe fra ØrbÊk og det var bare super godt og han klarede bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste hug. Hun var fantastisk i forhold til vores sÞn som er udfodret af ADHD og autisme. 😊👍

2023幎8月14日

Hej Maria. Tak for din anmeldelse. Dejligt vi kunne hjÊlpe din sÞn

Driving academy kan anbefales

Det var en god oplevelse sammen med jp fordi han er god til at fortÊlle når man gÞr noget forkert eller rigtigt Driving academy er god fordi de har styr på deres ting også havde jeg også bare en god oplevelse sammen med jp

2023幎8月4日
自発的なレビュヌ

JP er en mega sjov og hyggelig fyr

JP er en mega sjov og hyggelig fyr. Han prÞve altid på at finde den specifikke lÊring til dig selvfÞlglig efter set du skal lÊre men hvis man har svÊrt ved noget finder han hurtigt på en Þvelse med det sammen. Kan helt klart anbefale Driving academy og JP som kÞrelÊrer/kÞreskole

2023幎7月28日

Driving Academy からの回答

Hej Lucas. Tak for anmeldelsen. den er vi glade for.

Min oplevelse med Driving Academy

Jeg havde JP til teori og han gjorde altid at teori timerne var sjove men stadig lÊrerige så det var dejligt at selvom men sidder og har teori så keder man sig ikke og JP får altid en til at grine og der er aldrig et stille tidspunkt med JP så fik bestået både teoriprÞven og kÞreprÞven fÞrste gang med JP

2023幎7月12日

Driving Academy

Driving Academy
Titel: Enestående
kÞrelÊrer: Jens Peter

Anmeldelse:

Jeg har for nylig haft fornÞjelsen af at få kÞreundervisning hos en kÞrelÊrer, der virkelig skiller sig ud fra mÊngden.

KÞrelÊreren var også ekstremt tålmodig og forstående. Selv når jeg begik fejl eller fÞlte mig usikker, var kÞrelÊreren altid der for at stÞtte og vejlede mig. Han formåede at skabe et trygt lÊringsmiljÞ, hvor det var tilladt at lave fejl og lÊre af dem uden at blive dÞmt eller kritiseret. Denne positive tilgang gjorde det muligt for mig at opbygge selvtillid og få mest muligt ud af timerne.

Samlet set kan jeg varmt anbefale denne kÞrelÊrer til alle, der Þnsker en kvalitetsfuld og givende kÞreundervisning. Denne kÞrelÊrer går langt ud over forventningerne og leverer en enestående oplevelse. Takket vÊre hans ekspertise og stÞtte fÞler jeg mig nu selvsikker.

Hvis du Þnsker at tage kÞre kort sÃ¥ kan jeg varmt anbefalede Jens Peter, nu har jeg kÞrekort🚘 det samme kan du fÃ¥.

2023幎7月3日

Hej Sofie. Tak for de fine ord. Vi syntes også JP gÞr det godt