レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk rejse bureau, isÊr Ida Lundahl skal have en speciel tak og ros. SkrÊddersyede lÞsninger til krÊsne rejselystne forbrugere. Her bliver I blÊst bagover af bÃ¥de kompetence, kundeservice... もっず芋る

Vores stÞrste anbefaling til at bruge DrÞmmerejser til ferie i Thailand 🇹🇭. Ida havde forstÃ¥et vores Þnsker , om 3 skÞnne steder med hoteller , sÃ¥ tÊt pÃ¥ naturen ,at vi fÞlte en glÊde ved at stÃ¥ op... もっず芋る

KÊre Ida / DrÞmmerejser ♥ Tusind tak for endnu en helt fantastisk rejse! FÞrste gang var det vores bryllupsrejse – denne gang en uforglemmelig familieferie ☀ I har endnu engang formÃ¥... もっず芋る

Vi valgte at prÞve DrÞmmerejser da turen gik via Singapore til Sri Lanka. God og brugbar dialog ift. planlÊgning med gode rÃ¥d og nÃ¥r vi ville Êndre udkast blev det gjort med smil. Herligt med lok... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. 旅行業者
  3. ツアヌ オペレヌタヌ

圓該䌁業による蚘述

Hvor andre vÊlger at gÃ¥ den digitale vej har vi valgt at prioritere den personlige rÃ¥dgivning og betjening sÃ¥ vi er sikre pÃ¥ at jeres rejsedrÞmme bliver indfriet - vi ved at tiden I har sammen pÃ¥ en ferie er vigtig. Vi er eksperter indenfor rejser til Østen, Det Indiske Ocean, Nord- og Sydamerika samt arktis og Antarktis og tilbyder kvalitetsrejser til den helt rigtige pris - og uanset om I er til paradisferie pÃ¥ en fjerntliggende Þ, skal pÃ¥ en generationsferie, Þnsker en rejse pÃ¥ businessclass eller en spÊndende rundrejser, kan vi hjÊlpe jer med at finde det helt rigtige til jer. Vi glÊder os til at hjÊlpe jer med at gÞre jeres rejsedrÞmme til drÞmmerejsen. Vores rejsemÃ¥l: Antarktis, Argentina, Arktis, Australien, Bali, Borneo, Cambodja, Canada, Chile, Costa Rica, Cuba, Dubai, Ecuador, Gambia, Georgien, Indonesien, Jordan, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maldiverne, Marokko, Mauritius, Mexico, Oman, Peru, Qatar, Seychellerne, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, USA, Vietnam, Zanzibar

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

161件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

LÊkker luksus ferie

Ida fra DrÞmmerejser planlagde vores drÞmmeferie til Mauritius fra start til slut, det blev gjort ud fra vores Þnsker til ferien , og kan efterfÞlgende kun sige at hun ramte plet 😎.

Stor anbefaling herfra .

2022幎11月11日

Helt igennem god

Helt igennem god, kvalificeret, serviceminded og personlig betjening. DrÞmmerejser fandt det sted, der passede til vores Þnsker, vejledte os og vendte hele tiden tilbage.
Vi fik oplevelsen af, at det betÞd noget for dem, at vi fik det helt rigtige for os - og ikke bare at vi var en blandt mange kunder. Tusind tak - vi kommer helt sikkert tilbage

2021幎11月22日
自発的なレビュヌ

Vores sommerferie iår gik til Thailand

Vores sommerferie iÃ¥r gik til Thailand. En ferie vi virkelig havde set frem til. DrÞmmerejser stod for planlÊgning. Øhop i Sydthailand, det har simpelthen vÊret den skÞnneste ferie. Alt spillede bare mht transfer, vi har ikke en eneste gang skulle vente pÃ¥ pickup. Vi har boet pÃ¥ 3 forskellige hoteller, sÃ¥ der har vÊret temmelig mange forskellige former for transfer. Vi er sÃ¥ imponeret over planlÊgningen fra DrÞmmerejsers side, vi kan slappe 100 % af og fÞler os helt trygge ved at rejse med dem. Er der spÞrgsmÃ¥l undervejs, kommer der svar retur med det samme, tak for det. Absolut ikke sidste gang vi benytter DrÞmmerejser, I gÞr det muligt at opfylde drÞmme rejsen, tak for jer ♥

2022幎8月17日

Bali Juli 2022

Netop hjemvendt efter en fantastisk ferie i Bali. Bestilling betaling kontakt spÞrgsmål med DrÞmmerejser fÞr under og efter rejsen har bare fungeret. Havde én forespÞrgsel under rejsen, fik hurtigt svar. Dejligt fly og rart med direkte. Transfer fungerede godt. Det var sÞde, glade og venlige guider og chauffÞrer der kÞrte os undervejs på ferien. De 2 hoteller vi boede på var rigtig dejlige. Vi har haft en skÞn ferie med DrÞmmerejser.

2022幎8月9日
自発的なレビュヌ

Er lige kommet hjem fra en skÞn tur på

Er lige kommet hjem fra en skÞn tur på Bali.
Kan på det varmeste anbefale drÞmmerejser. Alt fungerede og var veltilrettelagt. Havde en enkelt gang behov for kontakt og fik lynhurtigt svar.
Da vi skulle bestille rejsen, fik vi super god og kompetent vejledning og vi blev kontaktet op til rejsen med nye coronavejledninger. Fantastisk service!!!
Tak til drÞmmerejser!!!!!

2022幎7月13日
自発的なレビュヌ

Vi har kun ros til DrÞmmerejser

Vi har haft en dejlig ferie i Thailand og ikke mindst en fantastisk flyvetur pÃ¥ business, som vi aldrig havde prÞvet fÞr. Det var skÞnt at komme ”hjem” til Thailand igen for 12. gang.
Fra dag et hvor rejsen skulle bestilles til Thailand, har vi fÞlt os helt trygge hos jer
- Alt har kÞrt på skinner
- Man kan altid komme i kontakt med jer, både pr telefon eller mail
- Er der noget I ikke lige kan svare på, vender I hurtigt tilbage med svar
- I er meget hjÊlpsomme, også hvis vi har nogle Þnsker
- Er man usikker på noget på ferie, er det også trygt man kan kontakte jer
Vi har kun ros og virkelig nydt af jeres service og glÊder os allerede til nÊste gang.
Vi kendte jer jo fra Top Tours og var ikke i tvivl om, vi skulle fÞlge med til DrÞmmerejser.

2022幎6月22日

Super rejsebureau

Vi bestilte en tur til Maldiverne gennem drÞmmerejser og alt fra fÞrste samtale, bestilling, bekrÊftelse af betaling og afvikling af rejsen, fungerede perfekt. DrÞmmerejser har styr på deres destinationer og alt andet.
Vi havde en forespÞrgsel, mens vi var vÊk og denne blev også behandlet hurtigt, professionelt og tilfredsstillende.
Det er ikke sidste gang vi anvender DrÞmmerejser til vores ferier.

2022幎4月25日

Fremragende.

Varme anbefalinger til DrÞmmerejser. Vi har lige vÊret 14 dage i Phuket i skÞnne Kata Beach. Alt var fint og i orden, både fÞr og under rejsen.
Ida er så sÞd og hjÊlpsom og svare hurtigt på alle spÞrgsmål.
Vi glÊder os til igen en anden gang, at skal rejse med DrÞmmerejser.⭐⭐⭐⭐⭐

2022幎4月23日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。