Fantastisk rejse bureau, isÊr Ida Lundahl skal have en speciel tak og ros. SkrÊddersyede lÞsninger til krÊsne rejselystne forbrugere. Her bliver I blÊst bagover af bÃ¥de kompetence, kundeservice... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vores stÞrste anbefaling til at bruge DrÞmmerejser til ferie i Thailand ð¹ð. Ida havde forstÃ¥et vores Þnsker , om 3 skÞnne steder med hoteller , sÃ¥ tÊt pÃ¥ naturen ,at vi fÞlte en glÊde ved at stÃ¥ op... ãã£ãšèŠã
KÊre Ida / DrÞmmerejser â¥ïž Tusind tak for endnu en helt fantastisk rejse! FÞrste gang var det vores bryllupsrejse â denne gang en uforglemmelig familieferie âïž I har endnu engang formÃ¥... ãã£ãšèŠã
Vi valgte at prÞve DrÞmmerejser da turen gik via Singapore til Sri Lanka. God og brugbar dialog ift. planlÊgning med gode rÃ¥d og nÃ¥r vi ville Êndre udkast blev det gjort med smil. Herligt med lok... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hvor andre vÊlger at gÃ¥ den digitale vej har vi valgt at prioritere den personlige rÃ¥dgivning og betjening sÃ¥ vi er sikre pÃ¥ at jeres rejsedrÞmme bliver indfriet - vi ved at tiden I har sammen pÃ¥ en ferie er vigtig. Vi er eksperter indenfor rejser til Ãsten, Det Indiske Ocean, Nord- og Sydamerika samt arktis og Antarktis og tilbyder kvalitetsrejser til den helt rigtige pris - og uanset om I er til paradisferie pÃ¥ en fjerntliggende Þ, skal pÃ¥ en generationsferie, Þnsker en rejse pÃ¥ businessclass eller en spÊndende rundrejser, kan vi hjÊlpe jer med at finde det helt rigtige til jer. Vi glÊder os til at hjÊlpe jer med at gÞre jeres rejsedrÞmme til drÞmmerejsen. Vores rejsemÃ¥l: Antarktis, Argentina, Arktis, Australien, Bali, Borneo, Cambodja, Canada, Chile, Costa Rica, Cuba, Dubai, Ecuador, Gambia, Georgien, Indonesien, Jordan, Laos, Madagaskar, Malaysia, Maldiverne, Marokko, Mauritius, Mexico, Oman, Peru, Qatar, Seychellerne, Singapore, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Thailand, Tyrkiet, Uganda, USA, Vietnam, Zanzibar
é£çµ¡å
GodthÃ¥bsvej 93A, 2000, Frederiksberg, ãã³ããŒã¯
- info@drommerejser.dk
- drommerejser.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg var heldig at vinde en rejse for 2 personer til Dubai. Vi Þnskede at tilkÞbe to ekstra billetter og under hele forlÞbet fik vi super fin service af Ida fra DrÞmmerejser. Hun svarede hurtigt pÃ¥ forespÞrgsler og sÞrgede for glutenfri mad pÃ¥ flyet (EmiratesððŒ) Hotellet var fint med mulighed for glutenfri, og vi blev uden beregning opgraderet til prÊsidentsuiten.
ForhÃ¥bentlig ikke sidste gang vi rejser med DrÞmmerejser ð
Tusinde tak til Ida fra DrÞmmerejserâŠ
Tusinde tak til Ida fra DrÞmmerejser for en fantastisk veltilrettelagt luksus rejse til The Residence på Maldiverne hvor alt bare klappede 100% inkl. flyrejsen med Qatar Airways samt lokal transfer, til super god mad og vin mm. i all-inklusive konceptet på The Residence. Total luksus Sunset Deluxe Beach Pool Villa med virkelig god beliggenhed og daglig super service.
Vi har virkelig nydt denne drÞmme rejse og det er ikke sidste gang vi har booket igennem DrÞmmerejser.
Alt var "top dollar" fra vi tog hjemmefra i
Kbh. lufthavn til vi var retur igen 10 dage senere.
Flemming & Jeanette - Karlslunde
Tak til DrÞmmerejser for en fantastiskâŠ
Tak til DrÞmmerejser for en fantastisk Thailands tur - og ikke mindst med assistance vedr. Thailand-Pass.
Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter DrÞmmerejser
Super god service
Super god service. Brian redede vores rejse til Gambia da Air France klÞjs i det så tak til DrÞmmerejser. Vh Helle Bramsgaard
Helt igennem et super hotel.
Undertegnede havde 16 nÊtter på hotel Sofitel i Jan/feb. 2020.
Betjeningen meget meget venlig, professionel og anstrengte sig til det yderste for at yde en helt suverÊn oplevelse til alle gÊster.
Der var et stort antal af tjenere og kokke mm, ingen gÊster måtte vente.
Maden helt i top, og meget varieret og med et nyt tema hver aften.
Hygiejnen helt i top, alle fik målt temperatur og fik håndsprit på, inden entre i restauranten, morgen, middag og aften.
RengÞring på vÊrelserne også helt i top, rent sengetÞj hver 2 dag.
Ãverste ledelse gik rundt til alle borde under middagen og hilste pÃ¥, samt forhÞrte sig om gÊstens velbefindende.
Et helt suverÊnt hotel.
En sÊrlig tak til tjeneren Pravid.
Hjemme fra Thailand.Bestilt gennemâŠ
Hjemme fra Thailand.Bestilt gennem DrÞmmerejser.
Fantastisk tur med nogen corona usikkerhed,inden start 11/1.Superservice fra June drÞmmerejser fra fÞr og under rejsen.Fantastisk selskab.Den tre uger lange rejse levede fuldt ud op til forventningerne.Alt fungerede.Stor tak til DrÞmmerejser.
Gitte Fischer og co.ð€
Seychellerne - fantastisk service fra DrÞmmerejser
Seychellerne - et paradis vi vil tilbage til igen!
Rejsen var en fantastisk oplevelse og DrÞmmerejser gjorde at alt var super perfekt arrangeret fra start til slut. Kanon service og gode anbefalinger. Tusind tak DrÞmmerejser!
Varm anbefaling af DrÞmmerejser
Varm anbefaling af DrÞmmerejser, der sammen med os planlagde en rejse for vores familie på 10 til Thailand i slutningen af 2021.
Vores Þnsker blev opfyldt. Velvalgte hoteller og transfersâŠ.alt fungerede.
God dialog og professionel håndtering.
Engageret rejseselskab som rÃ¥dgiver deres kunder ordentligt. ð
Min familie og jeg har flere gange rejst med DrÞmmerejser (Ida Lundahl) heriblandt til Thailand, Maldiverne og vi har bestilt rejser til Costa Rica og Jordan.
Rejserne har altid vÊret velorganiseret fra starten af og vi vi sÊtter stor pris på den meget store erfaring som DrÞmmerejser har med deres destinationer.
Mine varmeste anbefalinger herfra. ð
Perfekt
Vi kendte ikke DrÞmmerejser inden vi startede kontakt i November, men alt var 100% perfekt. Hurtigt svar - fantastisk rejse og da vi kontakte dem fra hvor vi var fik vi svar med det samme.
STOR tak til DrÞmmerejser for den godeâŠ
STOR tak til DrÞmmerejser for den gode service da jeg skulle til Thailand. ( Stort papirarbejde). DrÞmmerejser er et lille rejsebureau med stor ekspertise.
Kort sagt tak for en god ferie.
Topprofessionelt og dynamisk bureau
En fornÞjelse at handle med et topprofessionelt og dynamisk bureau, der kender deres business og ved at det er kunderne de lever af. Turen gik til Mauritius og var forrygende :-) Bliver ikke sidste gang vi handler med DrÞmmerejser.
P. SÞrensen Jr.
15.12.2021
De bedste anbefalinger âïžâïžâïžâïžâïž
Vi har vÊret pÃ¥ en skÞn ferie pÃ¥ Maldiverne og det har vÊret en fantastisk oplevelse. Det har pÃ¥ alle mÃ¥der overgÃ¥et fantasien om, hvad Maldiverne kunne byde pÃ¥, sÃ¥ mon ikke vi vender tilbage en dag. Det er jeg nu temmelig sikker pÃ¥ ð
Ida fra DrÞmmerejser skal i hvertfald have tusind tak for at finde frem til det helt rigtige sted til os, så vi kunne gÞre vores drÞmmerejse til virkelighed. Vi har fået en super service, gode råd og anbefalinger hele vejen igennem og altid hurtige svar på mails og imÞdekommenhed pr telefon ved spÞrgsmål eller Êndringer, så rejsen blev lige som vi gerne ville have den.
Vi kunne gennem DrÞmmerejser få lov til hjemmefra at booke, så vi kunne bo på stranden i staten og slutte af de sidste dage i en on-water villa med pool, hvilket ikke var en mulighed hos andre forespurgte rejsebureauer.
Kan derfor kun give DrÞmmerejser vores bedste anbefalinger âïžâïžâïžâïžâïž
Fantastisk service ved klage over billeje
Har tidligere haft gode erfaringer med June's service og vi er ovenud tilfredse med resultatet af hendes indsats i denne klagesag.
Hos DrÞmmerejser kÞbte vi fly, billeje og hotel på Sardinien. Ved ankomst kunne vi ikke få den betalte bil hos AVIS (mystiske forklaringer) det endte med at vi måtte leje en anden og selvfÞlgelig meget dyrere bil.
June har nu allerede 2 uger efter hjemkomst sendt os alle pengene for den dyrere bil + et kontant plaster på såret. TÊnk at få pengene og ikke selv skulle kÊmpe med udlejnings firmaet - det er da bare super godt.
DrÞmmerejser og June får vores stÞrste ros og tak, Ulla og Peter.
Maldiverne
Vi var på en rejse til Maldiverne arrangeret af DrÞmmerejser.
Hele rejsen forlÞb super fint, og vi var meget tilfredse med den service vi fik fra DrÞmmerejser iforhold til info omkring rejsekrav, test, Coronapas etc.
Resortet vi boede på levede 100% op til vores forventninger.
Barfods-luksus på Maldiverne
Vi har vÊret på en fantastisk rejse til Maldiverne som DrÞmmerejser planlagde for os. Ida havde fra start af en god fornemmelse af hvad vi gerne ville, og i fÊllesskab fik vi inden for ganske få dage planlagt det hele. Vi fik også god vejledning omkring forsikring.
På Maldiverne oplevede vi barfods-luksus lige fra ankomsten. Resortet var skÞnt, hvor afslapning var i fokus. Vi var på flere snorkelture, der var inkluderet i opholdet.
Mad og drikke var udsÞgt, med flere restauranter at vÊlge imellem.
Vi kan varmt anbefale DrÞmmerejser ;-)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ