Vår dammsugare slutar fungera från en dag till en annan. Kontaktar service, omständigt med länkar och det ska filmas. Råder var att beställa ett nytt batteri för 999:-. Levereras fort, men hjälper ej.... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Så dålig. Köpte min Dyson Airwrap i januari detta år och har nu gått sönder. När jag sedan ska skicka in den för reparation så får jag dels vänta 5 dagar på retursedeln, sedan när deras underleverantö... もっと見る
Har haft en Dyson V11 absolut extra i fem år och varit nöjd med den. Tänkte byta upp mig till nya V16 Detect Animal och köpte den. V16 har betydligt starkare motor och flera nya förbättrade funktioner... もっと見る
Urusel kundservice. Levererade en trasig produkt. Har alltså köpt en dammsugare för ca 7 000 kr med ett borsthuvud som har en stor spricka i sig. Lösningen? Att skicka tillbaka produkten, vänta tills... もっと見る
企業情報
| Registrera maskin |
| Få skräddarsydd support |
| Se stylingguider |
Om Dyson
Dyson grundades på idén att lösa problem som andra ignorerar; dammsugare som blockeras och förlorar sugkraft, handtorkar som är energikrävande och inte fungerar och hårteknologi som förlitar sig på extrema temperaturer och orsakar värmeskador.
Sedan Dyson grundades i Storbritannien 1993 har varumärket vuxit från en man och en idé till ett globalt teknologiföretag med ett ständigt växande kärnteam av ingenjörer och forskare.
Idag säljs Dysons maskiner i över 65 länder. Från sladdlösa dammsugare till luftrenare och hårfönar; en helt ny generation av teknologi ligger i händerna på Dyson-ägare runt om i världen.
Köp direkt från oss som har skapat den
Dyson prisgaranti
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Världens sämsta företag!
Världens sämsta företag!
Har fortfarande garanti kvar på min Dyson Airwrap, men trots det vägrar Dyson ta ansvar. Produkten lagades inte korrekt första gången – fönen slutade fungera igen och blev dessutom överhettad. När den skickades in en andra gång fick jag beskedet att det var ett “internt problem” som inte gick att lösa, och att garantin därför inte längre kunde användas.
Jag fick inget svar på min reklamation och behövde själv jaga kundtjänst i över fyra veckor. Lösningen från Dyson? Att jag skulle köpa en ny produkt. Ingen utbytesvara erbjöds, trots att det uttryckligen står i deras mejl.
Extremt dålig kundservice och ett företag som inte tar ansvar för sina egna produkter. KÖP INTE DYSON! Ärendet är nu anmält till ARN.
Köpte en dyson v 15 år 2022
Köpte en dyson v 15 år 2022. Batteriet är redan död. De skickar en laddare då de tror att det är det som är felet. Nu måste jag lämna tillbaka laddaren genom att skriva ut retursedel osv. Ett helt projekt. Nu har jag beställt en batteri. Hoppas den funkar då. De tar ens tid som in i. Skickar fel vara och batteriet redan slut efter 3 år. Herregud. Ingen rabatt ingenting. Rekommenderar absolut inte dyson till någon.
Måste va världens bästa kundservice
Måste va världens bästa kundservice, min del av dammsugaren blev trasig, löstes direkt 10 av 10,lär bli fler dyson produkter!!!
Dyson 12 med tillbehör
Köpte en Dyson 12 för ganska exakt 3 år sedan, nu är den slut!! Borde ha skrivit mycket tidigare! Nu stänger den av sig själv, hjulen på borstarna har slutat att fungera, repar dessutom golven. Krångligt att dammsuga under möbler, måste byta tillbehör för att komma åt. Dyrt för en ”hög med plast” 😡Är ett litet hushåll så ingen överdriven användning. Har hela tiden varit kort batteritid. Så ingen mer Dyson för mig😰
Min första batteridammsugare…
Jag har inte haft en batteridammsugare tidigare och fläskade därför på med Dysons dyraste dammsugare V16 för att få bästa sugkraft och bästa batteritid.
Sugkraften är såklart inte i närheten av en sladdammsugare för en tiondel eller 20-del av priset!
Möjligtvis om man kör i turboläge hela tiden men då räcker batteriet max 10 minuter.
Om man bor i villa behöver man minimum 3 batterier om man inte vill vänta en halvdag mellan laddningarna med den sjukt långsamma batteriladdaren.
Kan tyckas bekvämt att slippa köpa engångspåsar men maskinen beckar ihop ungefär varannan eller var tredje städning och då måste man plocka isär den och rengöra med vatten och tryckluft.
Supporten är skitjobbig eftersom man inte kan maila utan man måste ringa eller chatta. När man ringer blir dom lätt stroppiga om man är missnöjd.
Det dröjde ett halvår innan jag ens kunde beställa ett extra 10-minuters batteri för 1200 spänn och när det väl kommer är det helt dött !
Och det går inte bara att få det utbytt med vändande paket utan jag måste först skicka in det, sedan få pengarna tillbaka och sen beställa igen :(
Terrible products, terrible support, dishonest changed policies.
I bought a pure and cool humidifier which broke down during its warranty period. While support offers a repair, my only choice is to take it to a Bring service center. I have no center nearby so I cannot get it repaired.
When I bought this machine their policy was to collect/replace faulty machines but they have changed this policy since which has screwed me over.
Fraud on the official site
Horrible experience and even worse customer service.
Bought the new airwrap on 27.03. - cot confirmation of the order.
Then in 3 days - no information on delivery. Yet in the email it says 1-3 days for delivery.
The customer service very rudely asked to wait for 5 days for the company to send the order.
Then today I get an email saying that the order was cancelled due to unforeseen issues. And money will be returned in 14 days. Can you believe it? No airwrap, no money - it’s not a decent modern company, it’s a real fraud site. I am outraged and very disappointed. Be ware that if you purchase the goods from Dyson you will get nothing and loose your money!
Falsk marknadsföring + dålig kundservice
Falsk marknadsföring. Har tre bilder på sin hemsida på Dyson Airstrait Styler. Första bilden visar en bild på plattången, de andra två bilderna visar plattången tillsammans med box och necessär. Meddelar Dysons kundtjänst att jag inte mottagit necessären och de meddelar att den inte ingår utan bara är av "reklamändamål", dvs. vilseledande marknadsföring.
Tråkigt att företaget känner att de behöver syssla med vilseledande marknadsföring och att de inte kunde åtgärda detta för en trogen kund som både har en Airwrap, Airstrate och V12 Detect Slim Absolute dammsugare.
Trasig produkt och dålig service
Köpte en fläkt med flera funktioner för 9000kr. Värmendelen fungerade dåligt ganska snart och slutade senare fungera helt. Sju veckor efter att Dyson konstaterat att den inte går att reparera väntar jag fortfarande på ersättning. De har en gång av fyra återkommit som utlovat, annars måste jag jaga dem. Deras bud är att jag måste vänta på att produkten återkommer i lager, men kan inte säga när. Har tvingats köpa nya värmenfläktar under tiden. Kommer aldrig mer köpa något från Dyson.
Värdelös chatt, bra telefonservice
Var i kontakt med chatten som bröts kl. 18.09 igårkväll efter en halv timme.
Sen försökte jag ta upp tråden idag utan att behöva upprepa all information med fakturakopia mm. Men det gick inte. Så jag tycker att chatten är helt värdelös och det är en "waste of time" att prata med en chatbot. Det borde vara en person i tjänsten direkt.
Så jag ringde på eftermiddagen och det funkade bra, tyvärr fanns inte delen i lager och jag fick inget svar om när den kommer att finnas.
The worst customer service ever
No respect or professionalism.
They are trying to fraud you by holding your money and never send the item , waiting for 6 weeks and never get my vacuum or the money either.
ni har förstört min upplevelse av en annars underbar produkt
Jag fick en Dyson Airwrap ID i julklapp 2025 och har haft problem med maskinen sedan dess. Dyson tog emot maskinen för reparation, men felet kvarstår. Jag har nu försökt eskalera problemet i två månader för att få hjälp med enheten. Jag kan inte rekommendera Dysons kundsupport, som inte tar något ansvar alls och inte gör något för att lösa problemen, utan bara lämnar kunderna missnöjda. Detta har lett till att jag har haft en mycket dålig upplevelse. Tack vare er har ni förstört min upplevelse av en annars underbar produkt.
En fjärrkontroll saknades till den…
En fjärrkontroll saknades till den fläkt jag köpte när det var kallt. Ingen ny fjärr har kommit trots åtskilliga påminnelser. Ingen kompensation erbjuds heller. Fläkten är dyr. 5000kr, så det känns dåligt att varken gå en fjärrkontroll eller minsta kompensation. Nu har det gått 40 dagar utan hjälp.
Bra första intryck, katastrof för längre tids bruk
Köpte en Dyson dammsugare (V7 eller ngt tror jag den hette) för ca 4-5 år sedan, idag är den bara att kasta. Så FRUKTANSVÄRT dåligt när en produkt har en så pass kort hållbarhet. Den suger inte upp smuts längre, inte ens damm. Ville skicka in den på reparation för ca 2 år sedan eftersom den redan då blivit dålig men det fick jag inte, fick massa ”lös det själv” videos jag skulle följa och lösa.
Funkade alldeles utmärkt typ första 6 månaderna - 1 år sen var det tack och hej. Håller mig till de gamla hederliga med sladd som håller i 20 år istället och kostar 1/5.
Om du är en person som byter dammsugare vartannat år, toppenbra, om du e som jag och gärna vill ha en fungerande produkt under lång tid som du betalat 5000kr för - håll dig långt bort från Dyson. Så besviken.
Urusel kundtjänst
Tyvärr så lämnar deras kundtjänst mycket att önska. Stog utan dammsugare då Dyson lovade att skicka reservdel vid två olika tillfällen, men fick ett mail två veckor efter första kontakten att de inte kunde leverera. Fick ingen vidare hjälp så beställde en fejk-reservdel istället. Inte den premiumprodukt dom man förväntar sig, köp annat
Ingen leverans eller återbetalning.
Har väntat på en leverans i 2 månader som jag inte får häva eftersom de kräver retur för återbetalning.
Varning! Blufföretag! En stjärna, det sämsta som går att ge.
Min plattång gick sönder efter ca två år. Dyson skulle laga den men jag fick bara till svar att det går inte sedan skulle jag få rabatt på en ny plattång till ordinarie pris. Den kostar 5000 kr och den borde hålla längre än två år! Efter många vändor anmälde jag Dyson till Arn. De svarade inte på några brev från Arn vilket gjorde att de la ner ärendet. Stor varning för Dyson! Ett riktigt blufföretag! Jag rekommenderar inte någon att köpa något från detta företag. Läs fler recensioner som råkat ut för samma som jag. Jag önskar att jag gjort det innan.
Completely unacceptable service
Completely unacceptable service — 6 weeks of lies and excuses
• Ordered a Dyson wand Dec 8, promised delivery 1–3 working days.
• Weeks of conflicting information: out of stock, in stock, different colors offered, but nothing delivered.
• Original order still not refunded after 6 weeks we cancelled it since we still got the information that it was out of stock. But when we cancelled the order a different color was in stock so we made a new order and a new payment.
• Repeated attempts to speak with a manager on the phone or get a status update ignored — only generic replies: “we have sent your request to the correct department.”
• Calls escalated even more, information that refund would take more than 14 days, despite the previous information on 3-5 working days.
• Result: we have no product, no refund, no clear answers, and have been unable to use our vacuum or clean our home for over a month.
• This is misleading, incompetent, and completely unacceptable, especially from a brand that claims premium customer service.
We talked to them today, same answers ”when the order was made the product was out of stock, but I can see now that the product is in stock do you wish to cancel this order and create a new order and payment for the product? You will have it in 3-5 working days”.
We have confirmation from our bank that we have a payment settlement and a email from Dyson stating the same. But today they also shared the happy news that ” no payment has been done in the previous order”.
This is totally insane, and suprise- no manager have contacted us at all.
Mycket dålig service och extremt lång…
Mycket dålig service och extremt lång handläggningstid.
Min Dyson gick sönder och skickades in på reparation. Jag fick besked om att den inte gick att reparera och att jag skulle få en ny ersättningsprodukt. Vi kom överens om en specifik färg, men efter två månader fick jag fel färg.
Jag kontaktade kundtjänst igen och enligt deras instruktion returnerade jag produkten för att få rätt färg. Nu har det gått tre månader och jag har fortfarande inte fått någon ersättningsvara.
Totalt har ärendet pågått i cirka fem månader. Mycket dålig kommunikation, brutna löften och en service som inte lever upp till förväntningarna på ett företag som Dyson.
Airwrap broken after 6 months and no response from customer support
Airwrap broken after 6 months. Customer service says that the unit will be fixed since waranty is 3 years. But no information on where to send the unit is shared. "A shipping lavel will be sent tomorrow" they say every time. But now it has been three months and 20 calls. Still no return label. Stay away from this deceiving company!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。