レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Varan visade sig inte finnas i lager och den utlovade leveranstiden var inte ens nÀra att hÃ¥llas. Det blev för sent för mig att anvÀnda produkten jag köpt. Den skickades ÀndÃ¥ och för att fÃ¥ pengarna t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tack för den snabba och snygga leveransen av en mycket fin och gedigen produkt – Onduline Duro E-bitumen vÃ¥gplatta röd. En bra produkt, lÀtt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant fÀrg.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans och snabba svar via mejl. Det enda negativa Àr att det inte går att ringa och prata direkt med kundtjÀnst eller någon kunnig expert.

5぀星のうち4の評䟡

Jag köpte ett fÀrdigt paket med hÀngrÀnna och tillbehör för montering på vÀxthus. Passade perfekt. Leveransen var snabb och problemfri.

䌁業情報

1. プラスチック補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr din online-destination för plast av hög kvalitet till bra priser, levererad direkt till dig. Oavsett om du arbetar med ett projekt hemma, i verkstaden eller i ditt lilla företag, har vi ett brett utbud av plastprodukter som passar dina behov. Hos oss hittar du allt från skivor, rör och stÀnger i olika storlekar, fÀrger och ytor, till termotak, hÀngrÀnnor och mycket mer. Vi erbjuder Àven specialskÀrning, så att du kan få plasten exakt enligt dina mått.

4.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

I am very happy with my purchase

I am very happy with my purchase. Fast delivery and the products were of good quality.

2025幎7月30日

e-plast.se からの回答

Thank you so much for your kind review! 🌟
We’re delighted to hear that you’re happy with your purchase and that the delivery was fast.
It’s also great to know that the quality of our products met your expectations.

We truly appreciate your feedback and look forward to serving you again!

Yours sincerely
e-plast

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Taket Àr lÀtt att lÀgga.

2025幎7月31日

Hej Lars

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

HÀrligt att höra att leveransen gick snabbt och att taket var lÀtt att lÀgga.

Med vÀnliga hÀlsningar

Problemfritt

BestÀllning o leverans utan problem !
Dessutom bra pris !

2025幎7月31日

Hej Birger

Stort tack för ditt omdöme!
Vi Àr glada att höra att både bestÀllning och leverans fungerade problemfritt och att du Àr nöjd med priset.

Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, bra pris och kontakt, rekommenderar!

2025幎7月30日

Hej Nick

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med leveransen, priset och kontakten.

Varmt vÀlkommen tillbaka!

Skiva

Ta produkt, lite lång leverans tid men helt oki.
Stod att man behövde ha telefonen tillgÀnglig och kunna svara för leverans, men det kom på utlÀmningsstÀlle utan att jag gjort de valet.

2025幎7月25日

e-plast.se からの回答

Hej, och tack så mycket för din recension och dina synpunkter 🌟

Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med produkten, Àven om leveranstiden blev lite lÀngre Àn önskat.

AngÃ¥ende informationen om leverans – vi beklagar om det skapade förvirring. I vissa fall vÀljer transportören att leverera till utlÀmningsstÀlle Àven om andra alternativ Àr angivna, beroende pÃ¥ paketets storlek eller lokala rutiner.

Vi tar med oss din feedback för att kunna förtydliga informationen framöver.

Tack igen för att du handlade hos oss, och vi hoppas få vÀlkomna dig tillbaka!

5぀星のうち5の評䟡

Funkar bra med montering och

Funkar bra med montering och sammansÀttning av delar
VÀldigt lÀtt att få i hop

2025幎7月9日

Hej Thomas
Stort tack för din fina recension!
Vi Àr glada att höra att monteringen gick smidigt och att delarna passade bra ihop.
Varmt vÀlkommen tillbaka! 🌟

Otroligt snabb frakt

Otroligt snabb frakt! Smidigt och bra köp!

2025幎7月6日

e-plast.se からの回答

Tack så mycket för din fina recension! 🌟
Vi Àr glada att höra att allt gick smidigt och att leveransen var snabb. Du Àr alltid vÀlkommen tillbaka!
Med vÀnlig hÀlsning

Helt suverÀn kundservice

Helt suverÀn kundservice. Fick jÀttebra hjÀlp med förslag på lösningar. Ett riktigt engagemang från företagets sida för att hjÀlpa mig (kunden) hela vÀgen.
InvÀntar leverans av bestÀllda varor imorgon.

2025幎7月9日

Stort tack för din fina recension!
Det glÀder oss verkligen att höra att du upplevde vÃ¥r kundservice som suverÀn, och att vi kunde hjÀlpa dig hela vÀgen med bra lösningar. Vi brinner för att ge vÃ¥ra kunder den bÀsta möjliga upplevelsen – sÃ¥ tack för att du mÀrkte vÃ¥rt engagemang!

Vi hoppas att leveransen imorgon lever upp till förvÀntningarna – och skulle det dyka upp nÃ¥got, Àr du alltid varmt vÀlkommen att höra av dig.

5぀星のうち4の評䟡

Varan som den skulle och verkar

Varan kom som den skulle och verkar motsvara mina förvÀntningar, jag kommer att testa plasten lite senare.

2025幎6月30日

e-plast.se からの回答

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att lÀmna feedback. Vi Àr glada att höra att varan kom fram som den skulle och lever upp till dina förvÀntningar hittills.

Lycka till med testet av plasten – och tveka inte att höra av dig om du har nÃ¥gra frÃ¥gor eller behöver vidare hjÀlp!

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och bra hjÀlp nÀr

Snabb leverans och bra hjÀlp nÀr fraktbolaget tappade bort paketet!

2025幎6月6日

e-plast.se からの回答

Stort tack för din fina recension – det glÀder oss att höra att du Àr nöjd, trots att fraktbolaget stÀllde till det. Vi gör alltid vÃ¥rt bÀsta för att hjÀlpa till snabbt nÀr nÃ¥got gÃ¥r fel.

Tack för att du valde oss – varmt vÀlkommen Ã¥ter! 🌟
VÀnliga hÀlsningar,

Snabb leverans och bra produkt

Snabb leverans och bra produkt

2025幎5月26日

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr glada att höra att leveransen gick snabbt och att du Àr nöjd med produkten.
Tveka inte att höra av dig om du har nÃ¥gra frÃ¥gor framöver – vi hjÀlper gÀrna till!

Önskar dig en fortsatt fin dag!
Med vÀnlig hÀlsning

5぀星のうち1の評䟡

Utebliven leverans

Tog semester. Kom ett meddelande som bara sa att det kommer vara försenat. Vi hör av oss. Inget hört sedan dess.

2025幎6月8日

e-plast.se からの回答

Hej Marcus, jag beklagar att du har fått en Trustpilot-inbjudan innan du har mottagit dina varor.
Jag kan i nulÀget se att fraktbolaget har kontaktat dig och avtalat en leveranstid med dig imorgon. Så du kommer att få din bestÀllning inom den avtalade leveranstiden.

Jag hoppas att du kommer att ompröva din 1-stjÀrniga recension nÀr du har mottagit din bestÀllning.

Vi finns alltid hÀr för att hjÀlpa till, sÃ¥ tveka inte att skriva till oss – dÃ¥ har vi möjlighet att assistera dig.

Med vÀnliga hÀlsningar

Mycket nöjd!

Precis vad jag letade efter till ett bra pris.

2025幎5月30日

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr glada att du hittade precis vad du letade efter – och till ett bra pris dessutom!
Varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du behöver nÃ¥got mer. 😊

Allt perfekt

Allt perfekt

2025幎6月6日

e-plast.se からの回答

Tack för din fina recension – det vÀrmer mycket!
Vi Àr glada att höra att allt var perfekt – du Àr alltid vÀlkommen tillbaka! 🌟
Önskar dig en riktigt bra dag!

Det flöt på bra

2025幎5月9日

Hej Ingemar,
Tack så mycket för ditt fina omdöme!
Vi Àr glada att höra att allt flöt pÃ¥ bra – varmt vÀlkommen tillbaka! 🌟

MåttbestÀllt

MåttbestÀllt, snabb leverans, bra kvalitet och bra pris! Viktigast av allt jag fick de jag bestÀllde

2025幎4月3日

Hej Robin!
Stort tack för din fantastiska recension!
Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med mÃ¥ttbestÀllningen, leveransen, kvaliteten och priset – och allra viktigast: att du fick precis det du bestÀllde.
Varmt vÀlkommen Ã¥ter! 😊

Kanon bra

Bra hemsida med bra priser samt en transport som fungerade utmÀrkt med en trevlig chaufför.

2025幎4月3日

Hej Mats!
Stort tack för din fina recension!
Vi Àr jÀtteglada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de hemsidan, priserna och leveransen – och extra roligt att chauffören gjorde ett gott intryck.
Varmt vÀlkommen tillbaka! 🌟

5぀星のうち5の評䟡

det var veldig snabb leverans

2025幎4月1日

e-plast.se からの回答

Hej Per-Magne, stort tack för de 5 stjÀrnorna. Det glÀder oss att du Àr nöjd med den snabba leveransen – vi hoppas kunna hjÀlpa dig nÀsta gÃ¥ng ocksÃ¥!
BÀsta hÀlsningar,

2025幎3月29日

e-plast.se からの回答

Hej Li Ulrika, tusen tack för de 5 stjÀrnorna!

Det glÀder oss att servicen levde upp till dina förvÀntningar!

Vi hoppas få möjlighet att hjÀlpa dig igen en annan gång.

VÀnliga hÀlsningar,

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス