レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Varan visade sig inte finnas i lager och den utlovade leveranstiden var inte ens nÀra att hÃ¥llas. Det blev för sent för mig att anvÀnda produkten jag köpt. Den skickades ÀndÃ¥ och för att fÃ¥ pengarna t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Tack för den snabba och snygga leveransen av en mycket fin och gedigen produkt – Onduline Duro E-bitumen vÃ¥gplatta röd. En bra produkt, lÀtt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant fÀrg.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snabb leverans och snabba svar via mejl. Det enda negativa Àr att det inte går att ringa och prata direkt med kundtjÀnst eller någon kunnig expert.

5぀星のうち4の評䟡

Jag köpte ett fÀrdigt paket med hÀngrÀnna och tillbehör för montering på vÀxthus. Passade perfekt. Leveransen var snabb och problemfri.

䌁業情報

1. プラスチック補品提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Vi Àr din online-destination för plast av hög kvalitet till bra priser, levererad direkt till dig. Oavsett om du arbetar med ett projekt hemma, i verkstaden eller i ditt lilla företag, har vi ett brett utbud av plastprodukter som passar dina behov. Hos oss hittar du allt från skivor, rör och stÀnger i olika storlekar, fÀrger och ytor, till termotak, hÀngrÀnnor och mycket mer. Vi erbjuder Àven specialskÀrning, så att du kan få plasten exakt enligt dina mått.

4.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

Snabbt, bra och prisvÀrt

Snabb leverans. Trevlig service vid frågor. Bra pris. Bra kvalité. Toppen på alla sÀtt!

2025幎8月31日

Hej Filip

Tack för din anmÀlan. Vi Àr glada för att du Àr nöjd, och hjÀlper gÀrna till en annan gång också. :)

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och plexiglaskivorna kom

Snabb leverans och plexiglaskivorna kom hela, och precis enligt specifikation!

2025幎10月30日

e-plast.se からの回答

Stort tack för din fina recension!

Det glÀder oss att höra att leveransen gick snabbt och att dina plexiglasskivor kom fram hela och helt enligt specifikation.
Vi uppskattar verkligen din feedback – och du Àr alltid varmt vÀlkommen tillbaka om du behöver mer.

Tack för förtroendet! 🌟

+ lÀtt att bestÀlla

+ lÀtt att bestÀlla
+tydlig information om varorna
+Snabb leverans
- fick inget besked vilken dag det skulle komma.

2025幎10月27日

Hej Jeanette

Stort tack för din fina recension och för att du delar din upplevelse! Vi Àr glada att höra att bestÀllningen gick smidigt och att leveransen var snabb.

Vi tar till oss din feedback om aviseringen inför leveransdagen – det Àr nÃ¥got vi arbetar pÃ¥ att förbÀttra sÃ¥ att vÃ¥ra kunder alltid vet nÀr leveransen kommer.

Tack igen för att du valde oss – vi hoppas fÃ¥ hjÀlpa dig igen framöver!

5぀星のうち5の評䟡

Mycket snabb frakt och bra pris

Mycket snabb frakt och bra pris påmaterialet, bra kundkontat och bra respons från företaget.

2025幎10月28日

Hej Ronny

Stort tack för ditt fina omdöme! 😊

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse, och det glÀder oss att du Àr nöjd med både pris, leverans och kontakten med oss.

Varmt vÀlkommen åter!

5぀星のうち5の評䟡

Jag blev överraskad över att leveransen

Jag blev överraskad över att leveransen kom fort och att det var enkelt att hÀmta sjÀlv.

2025幎10月26日

Stort tack för din fina recension! 🌟

Vi Àr glada att höra att leveransen gick snabbt och att upphÀmtningen fungerade smidigt.

VÀlkommen åter till oss!

Bra hemsida.

Bra hemsida.
LÀtt att få överblick
Bra förklaring över vilka egenskaper de olika materialen har.

2025幎10月1日

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟

Vad roligt att höra att du tycker hemsidan Àr tydlig och att materialbeskrivningarna hjÀlpte dig att få en bra överblick.

Varmt vÀlkommen tillbaka till e-plast.se nÀr du behöver plastmaterial till nÀsta projekt!

Underbart!

2025幎10月9日

Hej Robert,
Tack för din recension och dina 5 stjÀrnor. Det uppskattar vi mycket. Vi ser fram emot att du bestÀller hos oss igen vid ett annat tillfÀlle.

Med vÀnliga hÀlsningar

Tack👍👍👍👍👍👍👍10 stars

Onduline Duro E-bitumen vågplatta röd.
En bra produkt, lÀtt att arbeta med och ser mycket snygg ut, elegant fÀrg.
Mycket nöjd kund.
Och den levererades Ànda fram till dörren – fantastiskt!
Ett stort 10 av 10.

2025幎10月1日

e-plast.se からの回答

Stort tack för din fantastiska recension och fina ord 🌟

Vi Àr verkligen glada att höra att du Àr nöjd med bÃ¥de produkten och leveransen. Onduline Duro E-bitumen Àr ett riktigt bra val – hÃ¥llbart, snyggt och enkelt att arbeta med.

Tack för ditt förtroende och varmt vÀlkommen tillbaka nÀr du startar nÀsta projekt!

Med vÀnliga hÀlsningar

Snabb leverans!

2025幎9月30日

e-plast.se からの回答

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Vi Àr glada att höra att leveransen gick snabbt och smidigt.

Varmt vÀlkommen tillbaka till e-plast.se!

Snabbt & smidigt !

Smidig bestÀllning och snabb leverans !

2025幎9月24日

Varmt vÀlkommen åter!

Inget krångel

Inget krångel. Snabb respons på frågor. Snabb leverans.

2025幎9月4日

Stort tack för din fina recension! 🌟

Vi Àr glada att höra att allt gick smidigt och att du Àr nöjd med både service och leverans.

Varmt vÀlkommen tillbaka!
VÀnliga hÀlsningar

5぀星のうち5の評䟡

Simons förmÃ¥ga att kommunicera med mig

Simons förmåga att kommunicera med mig som kund, då leverans blivit skadad!! Tack!

2025幎9月3日

e-plast.se からの回答

Stort tack för din fina recension! 🙏

Det glÀder oss att höra att du Àr nöjd med kommunikationen trots den skadade leveransen. Vi uppskattar verkligen din förståelse och ditt tålamod.

5぀星のうち5の評䟡

Det var en transportskada på mitt plast

Det var en transportskada på mitt plast tak och det var lÀtt att ta kontakt med e-plast för att få det utrett.

2025幎8月27日

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟

Det glÀder oss att höra att du snabbt och enkelt fick hjÀlp med transportskadan. Vi gör alltid vårt bÀsta för att lösa sådana situationer smidigt.

5぀星のうち5の評䟡

Allt funkade bra med tillÀggsbestllning

Allt funkade bra med tillÀggsbestllning och snabb leverans!

2025幎8月29日

e-plast.se からの回答

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🌟
HÀrligt att höra att allt gick smidigt med din tillÀggsbestÀllning och att leveransen var snabb.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。