Sportsbutikker sliter med avvikling av kÞ, sÃ¥ ogsÃ¥ hos E Wheels. Jeg skulle gitt mye for Ã¥ kunne avtale tidspunkt for rÃ¥d og handel. Jeg hadde i lÞpet av min kjÞpsopplevelse hele tre ekspeditÞrer. Det... ãã£ãšèŠã
Kom dit jeg skulle kjÞpe sykkel.Sto i kÞ sammen med andre kunder.SÃ¥ ble det min tur.Fikk hjelp med en gang og fikk prÞve slik sykkel ogsÃ¥.Alt i alt er jeg meget fornÞyd service.Fikk hjelp med og fÃ¥ es... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Svarte forholdsvis raskt pÃ¥ telefon, mÞtt av en hyggelig service innstilt mann. Han skjÞnte problemet, ordnet deler og sendte de samme dag. Ikke fÃ¥tt de enda, men servicen sÃ¥ langt er sÃ¥nn man hÃ¥per p... ãã£ãšèŠã
KjÞpte sykkel (Wayfarer+) pÃ¥ en fredag, kunne hente den neste dag ( lÞrdag ), men avtalte Ã¥ hente den pÃ¥ mandag. Ble kjÞrt ned til butikken - sjÃ¥fÞren kjÞrer hjem igjen - blir mottatt av betjeningen p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
E-Wheels er en av Nordens stÞrste forhandlere av små elektriske kjÞretÞy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjÞretÞy og anses som en pioner i det grÞnne skiftet.
Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
- 150.000+ fornÞyde kunder siden 2014!
- Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjÞretÞy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.
Kundeservice
- e-wheels.no

E-Wheels Norge AS
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 93ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
En feil bestilling mÃ¥ kunne kanselleresâŠ
En feil bestilling må kunne kanselleres når jeg ber om det 3 minutter etter den ble lagt. Varen blir ikke pakket og sendt så raskt, som var svaret jeg fikk 4 minutter etter bestillingen ble lagt. Så dere mottok min henvendelse, og svarte på den lenge fÞr varen ble sendt. Allikevel valgte dere å sende varen og gjÞre det vanskeligst mulig for meg, da jeg nå må sende inn angreskjema og returnere varen. Elendig kundebehandling!

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Jeg fikk det jeg var lovet
Jeg fikk det jeg var lovet , og kundemottaker i Ã
sane var svÊrt hyggelig og informerte grundig og fikk meg til å fÞle at jeg var viktig og han hadde et genuint Þnske om å hjelpe og veilede .
Topp Service !

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Veldig god service i butikken pÃ¥âŠ
Veldig god service i butikken på Alnabru. Var innom med en retur og dette ble ordnet kjapt og ryddig. Kommer garantert tilbake!

E-Wheels Norge AS ããã®åç
God service og hyggelige folk
God service og hyggelige folk. Sykkelen er goe den og ð

Topp hjelp fra kundeservice
Topp hjelp fra Mads på kundeservice, men gir ikke full score pga at det var umulig å få kontakt med butikken. Jeg bestilte en elsykkel (uten montering) som Klikk og hent, og skulle få beskjed om henting etter ca 2 timer iflg bestillingen. På tross av at Mads hjalp meg med på å purre på beskjed tre ganger, tok det butikken en hel uke å sende bekreftelse. MEN det skal sies at når jeg hentet sykkelen i butikken var det topp service av en veldig hyggelig svenske.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Sparkesykkel ble ikke ferdig somâŠ
Sparkesykkel ble ikke ferdig som avtalt.
Fikk SMS fra verksted i Kongsberg angående reparasjon. Svarte på SMS at pris var ok.
Fikk deretter ikke noe svar når jeg kontaktet dere. Måtte reise opp 2 dager etter at sykkel skulle vÊrt ferdig. Gikk da til svar at jeg ikke hadde bekreftet på SMS , noe jeg kunne motbevise da jeg hadde dokumentasjon. Da skulle dere starte på sykkelen med en gang og jeg skulle bli kontaktet. Jeg ble ikke kontaktet og måtte reise opp igjen for å mase . Dette holder ikke.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Rask og effektiv med super service
Rask handel og fikk Þnskene mine oppfylt. Hyggelige gutter (menn). Fikk også byttet til annen modell i siste liten. Godt jobba alle mann. Avd Elgeseter. MH
Hurtig og hjelpsom betjening.
Kundebehandling
Synes det at når man kjÞper en ny el-sykkel til et stÞrre belÞp, ja da blir det liksom litt smålig å ta seg betalt for å sette den kjapt sammen. Samtidig så framstår betjeningen slik passe interessert i å vÊre på jobb den dagen.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Veldig fornÞyd med syklene vi kjÞpte
Veldig fornÞyd med syklene vi kjÞpte, god forklaring av utstyr og modeller

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Endel feil informasjon denne gang
Endel feil informasjon denne gang. Har god erfaring fra tidligere kjÞp.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Veldig fornÞyd med hjelpen pÃ¥ kundeservice ð
Veldig fornÞyd med hjelpen ð

Bra sykkel enkelt montering
Bra sykkel enkelt montering, god service i butikken selv om det var fult av kunder, kjempe hyggelige ansatte som viste hva de solgte og hjalp meg og laste i bilen selv om butikken var full. Full score fra meg

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Jeg fikk tiltro til at ekspeditÞren pÃ¥ Kongsberg kunne sykkelâŠ
Jeg fikk tiltro til at ekspeditÞren kunne sykkel, ikke bare å selge, jeg er fornÞyd med sykkelen, kjÞpte altfor tung og tuklete lås - men den er sikkert veldig bra :)
Jeg kan anbefale butikken på Kongsberg til venner og kjente !!
Jeg ville valgt Kongsberg ifhht neste pkt men fant ikke den i rullgardina:(

E-Wheels Norge AS ããã®åç
SÃ¥ jeg bestilte en el sparkesykkel tilâŠ
Så jeg bestilte en el sparkesykkel til butikken og hentet den, men når jeg opnet boksen så var det flere skader på el sparkesykkelen. I tillegg så fikk jeg tilbud og 400 kr som erstatning for de skadene på den helt nye el sparkesykkelen. Så måtte jeg returnere den el sparkesykkelen og de som jobbet der spurte om jeg ville bytte skjermen selv siden den hadde en stor skade. Så kjÞpte jeg en ny el sparkesykkel som ikke engang startet. Etter alt det fik jeg enda en el sparkesykkel som endelig fungerte og som var uten skader.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Det sto at varen var pÃ¥ lager etter viâŠ
Det sto at varen var på lager etter vi har kjÞpt og betalt også står det at den er utsolgt etter pengene har blitt tatt fra kontoen dritt butikk ikke kjÞp!!!!

Veldig fornÞyd med servicen
Veldig fornÞyd med servicen. Profesjonelt og effektivt på Kongsberg. Kom inn i butikken og hadde lite erfaring med el-sykkel. Hadde noen spÞrsmål og krav til sykkel, og selger kartla kjapt hva jeg var ute etter.