E-Wheels Norge AS レビュヌ 9,176

TrustScore 5段階評䟡の4

4.1

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sportsbutikker sliter med avvikling av kÞ, sÃ¥ ogsÃ¥ hos E Wheels. Jeg skulle gitt mye for Ã¥ kunne avtale tidspunkt for rÃ¥d og handel. Jeg hadde i lÞpet av min kjÞpsopplevelse hele tre ekspeditÞrer. Det... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kom dit jeg skulle kjÞpe sykkel.Sto i kÞ sammen med andre kunder.SÃ¥ ble det min tur.Fikk hjelp med en gang og fikk prÞve slik sykkel ogsÃ¥.Alt i alt er jeg meget fornÞyd service.Fikk hjelp med og fÃ¥ es... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Svarte forholdsvis raskt pÃ¥ telefon, mÞtt av en hyggelig service innstilt mann. Han skjÞnte problemet, ordnet deler og sendte de samme dag. Ikke fÃ¥tt de enda, men servicen sÃ¥ langt er sÃ¥nn man hÃ¥per p... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

KjÞpte sykkel (Wayfarer+) pÃ¥ en fredag, kunne hente den neste dag ( lÞrdag ), men avtalte Ã¥ hente den pÃ¥ mandag. Ble kjÞrt ned til butikken - sjÃ¥fÞren kjÞrer hjem igjen - blir mottatt av betjeningen p... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. アりトドア スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

E-Wheels er en av Nordens stÞrste forhandlere av små elektriske kjÞretÞy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjÞretÞy og anses som en pioner i det grÞnne skiftet.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

圓該䌁業による蚘述

150.000+ fornÞyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjÞretÞy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene vÃ¥re fÞrst og er alltid klare til Ã¥ hjelpe deg! VÃ¥r kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for Ã¥ svare pÃ¥ spÞrsmÃ¥l, gi rÃ¥d og lÞse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss nÃ¥r det passer deg, sÃ¥ sÞrger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

連絡先

Promotion box for E-Wheels Norge AS

E-Wheels Norge AS

En av Nordens stÞrste forhandlere av mikromobilitet!

4.1

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

En feil bestilling må kunne kanselleres

En feil bestilling må kunne kanselleres når jeg ber om det 3 minutter etter den ble lagt. Varen blir ikke pakket og sendt så raskt, som var svaret jeg fikk 4 minutter etter bestillingen ble lagt. Så dere mottok min henvendelse, og svarte på den lenge fÞr varen ble sendt. Allikevel valgte dere å sende varen og gjÞre det vanskeligst mulig for meg, da jeg nå må sende inn angreskjema og returnere varen. Elendig kundebehandling!

2026幎4月9日

Hei Anders,

Vi har forståelse for situasjonen.

Det er veldig sjeldent vi får dårlige vurderinger for at vi sender pakker for fort!

Vi har nÃ¥ tatt kontakt med deg pÃ¥ epost for Ã¥ lÞse saken pÃ¥ en ryddig mÃ¥te. 🙂

Ønsker deg en fin dag.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fikk det jeg var lovet

Jeg fikk det jeg var lovet , og kundemottaker i Åsane var svÊrt hyggelig og informerte grundig og fikk meg til Ã¥ fÞle at jeg var viktig og han hadde et genuint Þnske om Ã¥ hjelpe og veilede .

Topp Service !

2026幎4月8日

Hei Svein,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

Så hyggelig å hÞre at du fornÞyd med vår service.
Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres, velkommen tilbake!

5぀星のうち5の評䟡

Veldig god service i butikken på

Veldig god service i butikken på Alnabru. Var innom med en retur og dette ble ordnet kjapt og ryddig. Kommer garantert tilbake!

2026幎4月8日

Hei Vidar!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

Så hyggelig å hÞre at dere er fornÞyd med vår service.

5぀星のうち5の評䟡

God service og hyggelige folk

God service og hyggelige folk. Sykkelen er goe den og 😉

2026幎3月31日

Hei Dagfinn!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

Så hyggelig å hÞre at dere er fornÞyd med vår service.

hyggelig

hyggelig, behjelpelig og rask levering!

Hei Vidar!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

Så hyggelig å hÞre at dere er fornÞyd med oss.

5぀星のうち4の評䟡

Topp hjelp fra kundeservice

Topp hjelp fra Mads på kundeservice, men gir ikke full score pga at det var umulig å få kontakt med butikken. Jeg bestilte en elsykkel (uten montering) som Klikk og hent, og skulle få beskjed om henting etter ca 2 timer iflg bestillingen. På tross av at Mads hjalp meg med på å purre på beskjed tre ganger, tok det butikken en hel uke å sende bekreftelse. MEN det skal sies at når jeg hentet sykkelen i butikken var det topp service av en veldig hyggelig svenske.

2026幎4月7日

Hei Stina,

Tusen takk for en grundig og Êrlig tilbakemelding! 😊

Det er veldig hyggelig å hÞre at du fikk god hjelp av Mads på kundeservice, og at opplevelsen i butikken ved henting var så positiv, det setter vi stor pris på å hÞre!

Samtidig er det beklagelig at det tok så lang tid å få bekreftelse på Klikk og hent-bestillingen din, og at det var vanskelig å få kontakt med butikken. Det er ikke den opplevelsen vi Þnsker å gi, og dette tar vi med oss videre for å forbedre rutinene våre.

Takk for at du trekker frem både det som fungerte bra og det som kan bli bedre, det hjelper oss å utvikle oss. Vi håper vi får muligheten til å gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.

5぀星のうち2の評䟡

Sparkesykkel ble ikke ferdig som

Sparkesykkel ble ikke ferdig som avtalt.
Fikk SMS fra verksted i Kongsberg angående reparasjon. Svarte på SMS at pris var ok.
Fikk deretter ikke noe svar når jeg kontaktet dere. Måtte reise opp 2 dager etter at sykkel skulle vÊrt ferdig. Gikk da til svar at jeg ikke hadde bekreftet på SMS , noe jeg kunne motbevise da jeg hadde dokumentasjon. Da skulle dere starte på sykkelen med en gang og jeg skulle bli kontaktet. Jeg ble ikke kontaktet og måtte reise opp igjen for å mase . Dette holder ikke.

Hei Åsmund,

Utrolig leit å komme over denne saken, det du forteller holder selvfÞlgelig ikke standarden vi Þnsker å opprettholde, og er ikke noe vi Þnsker våre kunder skal oppleve.

Vi vil ta en ny gjennomgang av saken din internt og komme tilbake til deg med en videre lÞsning.

Du hÞrer fra oss. 😊

Kundebehandling

Synes det at når man kjÞper en ny el-sykkel til et stÞrre belÞp, ja da blir det liksom litt smålig å ta seg betalt for å sette den kjapt sammen. Samtidig så framstår betjeningen slik passe interessert i å vÊre på jobb den dagen.

E-Wheels Norge AS からの回答

Takk for tilbakemeldingen din. Vi setter stor pris på Êrlige innspill, og beklager at opplevelsen din ikke fÞltes tilfredsstillende. Vi prÞver alltid å gi god service og raske monteringstjenester.

Vi tar med oss dette videre for å sikre at både bemanning og serviceopplevelse er på topp, spesielt på travle dager. Takk igjen for at du deler erfaringen – det hjelper oss å bli bedre.

E-Wheels Bergen

Top Services

Top Services 👍

Hei,

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med servicen, det setter vi stor pris på.

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med syklene vi kjÞpte

Veldig fornÞyd med syklene vi kjÞpte, god forklaring av utstyr og modeller

2026幎3月27日

Hei Johnny,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

Så bra å hÞre at dere er fornÞyd med syklene dere kjÞpte, og at dere opplevde god veiledning rundt utstyr og modeller. Det er viktig for oss at dere fÞler dere trygge på valget dere tar.

5぀星のうち3の評䟡

Endel feil informasjon denne gang

Endel feil informasjon denne gang. Har god erfaring fra tidligere kjÞp.

2026幎3月30日

Hei Monica,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din med oss.

Det er leit å hÞre at du opplevde å få feil informasjon denne gangen, det er selvfÞlgelig ikke slik det skal vÊre. Samtidig setter vi stor pris på at du har hatt gode erfaringer med oss fra tidligere.

Vi tar dette med oss videre for å bli bedre, og du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom det er noe vi kan rydde opp i.

Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang!

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med hjelpen pÃ¥ kundeservice 😊

Veldig fornÞyd med hjelpen 😊

2026幎4月5日

Hei Susanne,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! 😊

Så fint å hÞre at du er fornÞyd med hjelpen du fikk, det setter vi stor pris på.

Bra sykkel enkelt montering

Bra sykkel enkelt montering, god service i butikken selv om det var fult av kunder, kjempe hyggelige ansatte som viste hva de solgte og hjalp meg og laste i bilen selv om butikken var full. Full score fra meg

2026幎3月30日

Hei Terje,

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding! 😊

Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd både med sykkelen, den enkle monteringen og servicen du fikk i butikken. Ekstra kjekt at du opplevde god hjelp og oppfÞlging selv om det var fullt, det er akkurat slik vi Þnsker at kundene våre skal ha det hos oss!

Vi setter stor pris på de fine ordene om de ansatte, og at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Full score tilbake til deg! 🙌

Håper du får mange fine turer med sykkelen, velkommen tilbake!

Bra service ved kjÞp

Bra service ved kjÞp. FornÞyd med produktet så langt

2026幎3月28日

Hei Stig,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! 😊

Så bra å hÞre at du er fornÞyd både med servicen ved kjÞpet og produktet så langt. Det setter vi stor pris på!

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fikk tiltro til at ekspeditÞren pÃ¥ Kongsberg kunne sykkel

Jeg fikk tiltro til at ekspeditÞren kunne sykkel, ikke bare å selge, jeg er fornÞyd med sykkelen, kjÞpte altfor tung og tuklete lås - men den er sikkert veldig bra :)
Jeg kan anbefale butikken på Kongsberg til venner og kjente !!
Jeg ville valgt Kongsberg ifhht neste pkt men fant ikke den i rullgardina:(

2026幎3月27日

Hei,

Tusen takk for en så hyggelig og utfyllende tilbakemelding! 😊

Det er veldig godt å hÞre at du fikk tillit til ekspeditÞren, vi er opptatt av å kunne faget, ikke bare selge, så dette setter vi ekstra stor pris på. Så bra at du er fornÞyd med sykkelen også!

Takk også for at du vil anbefale butikken i Kongsberg videre, det betyr mye for oss!

5぀星のうち1の評䟡

SÃ¥ jeg bestilte en el sparkesykkel til

Så jeg bestilte en el sparkesykkel til butikken og hentet den, men når jeg opnet boksen så var det flere skader på el sparkesykkelen. I tillegg så fikk jeg tilbud og 400 kr som erstatning for de skadene på den helt nye el sparkesykkelen. Så måtte jeg returnere den el sparkesykkelen og de som jobbet der spurte om jeg ville bytte skjermen selv siden den hadde en stor skade. Så kjÞpte jeg en ny el sparkesykkel som ikke engang startet. Etter alt det fik jeg enda en el sparkesykkel som endelig fungerte og som var uten skader.

Hei,

Takk for at du deler opplevelsen din med oss, vi forstår godt at dette har vÊrt en frustrerende prosess, og det beklager vi virkelig.

Det er selvfÞlgelig ikke slik det skal vÊre å oppleve både skader på produktet og utfordringer med flere bytter. Samtidig er vi glade for at det til slutt lÞste seg, og at du nå har mottatt en el-sparkesykkel som fungerer som den skal.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre for å forbedre både kontrollrutiner og kundeopplevelse, slik at dette ikke skjer igjen.

Takk for tålmodigheten din, og ikke nÞl med å ta kontakt dersom det skulle vÊre noe mer vi kan hjelpe deg med.

5぀星のうち1の評䟡

Det sto at varen var på lager etter vi

Det sto at varen var på lager etter vi har kjÞpt og betalt også står det at den er utsolgt etter pengene har blitt tatt fra kontoen dritt butikk ikke kjÞp!!!!

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, vi forstår godt at dette oppleves frustrerende.

I dette tilfellet har det dessverre vÊrt en feil i lagerbeholdningen som gjorde at varen fremsto som tilgjengelig da bestillingen ble gjennomfÞrt. Det beklager vi virkelig.

Ved “hent i butikk”-bestillinger blir belÞpet kun reservert pÃ¥ konto, og ikke faktisk trukket fÞr varen er hentet i butikk. Dersom en ordre blir kansellert, vil denne reservasjonen automatisk bli frigitt av banken.

Dersom du er usikker på status for dette, er du veldig velkommen til å kontakte oss på e-post, så hjelper vi deg gjerne med å sjekke saken nÊrmere.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。