E-Wheels Norge AS レビュー 9,176

TrustScore 5段階評価の4

4.1

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Sportsbutikker sliter med avvikling av kø, så også hos E Wheels. Jeg skulle gitt mye for å kunne avtale tidspunkt for råd og handel. Jeg hadde i løpet av min kjøpsopplevelse hele tre ekspeditører. Det... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Kom dit jeg skulle kjøpe sykkel.Sto i kø sammen med andre kunder.Så ble det min tur.Fikk hjelp med en gang og fikk prøve slik sykkel også.Alt i alt er jeg meget fornøyd service.Fikk hjelp med og få es... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Svarte forholdsvis raskt på telefon, møtt av en hyggelig service innstilt mann. Han skjønte problemet, ordnet deler og sendte de samme dag. Ikke fått de enda, men servicen så langt er sånn man håper p... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Kjøpte sykkel (Wayfarer+) på en fredag, kunne hente den neste dag ( lørdag ), men avtalte å hente den på mandag. Ble kjørt ned til butikken - sjåføren kjører hjem igjen - blir mottatt av betjeningen p... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋
  2. アウトドア スポーツ用品店

当該企業による記述

E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

当該企業による記述

150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene våre først og er alltid klare til å hjelpe deg! Vår kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for å svare på spørsmål, gi råd og løse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss når det passer deg, så sørger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

連絡先

Promotion box for E-Wheels Norge AS

E-Wheels Norge AS

En av Nordens største forhandlere av mikromobilitet!

4.1

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Ville helst bli oppringt...

Ang reklamasjon skreiv jeg til kundeservice at jeg ville helst bli oppringt da det går fortere enn å skrive hver sin mail frem og tilbake men det ordna seg fort når jeg fikk ringt Vegard i Bergen, fikk tilsendt hovedkort på goodwill, skiftet det selv, og sykkelen var iorden, trolig mye raskere enn å sende elsparkesykkelen inn.

Hei Halvor!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres, velkommen tilbake!

Fikk hjelp som forventet

Fikk all hjelp jeg kunne forventet med full uttelling på resultatet. Veldig godt fornøyd. Anbefales på det varmeste.

2026年4月14日

Hei Per!

5つ星のうち5の評価

Ringte verkstedet i Trondheim og fikk…

Ringte verkstedet i Trondheim og fikk byttet dekk samme dag! Veldig god service:)

Hei May!

5つ星のうち4の評価

Jeg synes servicen er sånn den bør…

Jeg synes servicen er sånn den bør være. Ikke helt fornøyd med alle løsningene produktet har med tanke på reparasjon. Men bra.

2026年4月14日

Hei Kim!

5つ星のうち3の評価

Mye rot med bestillingen min

Mye rot med bestillingen min. Selger skrev feil størrelse på sykkel. Måtte rettes opp 2 ganger.
Da jeg hadde hentet sykkelen og fått den med meg hjem, viste det seg at jeg hadde fått feil sykkel.
Virket ikke som den var helt ny heller. E-wheels var da raske med å skaffe meg riktig sykkel.
Jeg er forøvrig veldig fornøyd med sykkelen.

2026年4月8日
5つ星のうち5の評価

Servicen var god og rask

Servicen var god og rask, personalet var hjelpsomme, og det var troverdighet i salget og garantien. Tusen takk.
Mvh Jakob Zayed

Hei Jakob!

5つ星のうち5の評価

Very satisfied with service at Oslo city centre branch

I visited the Oslo city centre branch at Akersgata four times regarding my e-bike purchase (Balance Pro 2026).
Initially, I mistakenly ordered the M size and left the store. The next day, I realized that I actually needed an S size. I visited the store again, and they quickly helped me change the order without any issues.
After the Easter holidays, I noticed a similar spring offer for the Balance Pro SUV 2026, which is a superior model compared to the one I initially ordered. I visited the store for the third time and requested an upgrade. I was ready to pay the difference, and the team kindly assisted me in upgrading to the new model.
Finally, I visited the store a fourth time to pick up the e-bike. I am very satisfied with the overall service.
Each time I visited, I was assisted by different salespersons, and all of them provided excellent, helpful, and professional service. I also communicated with them via email, and their responses were good. However, I found the in-store service and chatbot support to be faster.
Overall, a very positive experience. Thank you for the great support.

2026年4月9日
5つ星のうち3の評価

Dere har dessverre ingen butikk på…

Dere har dessverre ingen butikk på Romerike, jeg bor i Eidsvoll og det er langt å tungvindt å kjøre til Oslo for å kjøpe sykkel/service. Det var noe frem og tilbake i forbindelse med bestillingen da det var usikkert om dere hadde den modellen/farge som jeg ønsket. Det ble derfor en bomtur til Oslo opg noen telefoner før det ordnet seg. Hyggelig betjening og alt ordnet seg til slutt. Flott med kvittering og bruksanvisning på nett.

God service avd Åsane

Gode sykler, og veldig god service og kunnskap hos avd Bergen, Åsane .

2026年4月8日

Lunner

God service og informasjon

Hei Jan!

5つ星のうち5の評価

At geniale Tobias hjalp meg i flere…

At geniale Tobias hjalp meg i flere måneder med genial kundeservice, takk takk.

2025年7月11日

Hei Bjørn Einar!

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte en elektrisk sparkesykkel

Jeg bestilte en elektrisk sparkesykkel, men oppdaget senere at det fantes en lignende modell med lengre rekkevidde. Jeg tok kontakt for å endre bestillingen, men det var dessverre for sent fordi varen allerede var sendt.

Kundeservice tok likevel raskt kontakt med meg og forklarte at jeg kunne returnere sparkesykkelen etter at jeg mottar den, og få pengene tilbake slik at jeg kan bestille en annen modell. Jeg takket ja til dette, og de sendte meg en returetikett.

Nå venter jeg bare på at sparkesykkelen skal komme frem, slik at jeg kan sende den tilbake.

Så langt er jeg veldig fornøyd – jeg fikk raske og hjelpsomme svar på meldingene mine. Tusen takk!

Jeg kommer kanskje til å oppdatere anmeldelsen senere og fortelle hvor lang tid tilbakebetalingen tok.

2026年4月11日

Hei Diana!

5つ星のうち5の評価

The customer service has really improved

The customer service has really improved as now you can call them which you couldn't before and they are polite and helpful also replying e mail is a lot quicker than it used to be. Good quality scooter for the price. A scooter used daily in all weathers will not last more than 2 half years but still a very cheap way to commute. Now the contact has improved I will continue to buy for sure

2026年4月9日

Hi!

Thank you so much for your nice feedback! 😊

So nice to hear that you are satisfied with our service.

We really appreciate you taking the time to share your experience, welcome back!

Kind regards,
E-Wheels Customer Service

Elsykkel uten fremdrift.

Fikk en elsykkel der elmotoren koblet ut etter å ha syklet 50meter, og det kom opp en feilkode. Ringte til E-weels og fikk kontakt med en kundebehandler. Han forklarte meg hva jeg skulle gjøre, men jeg tror kanskje han misforstod problemet for det ble ikke bedre. Saken ble fulgt opp av en annen kundebehandler (Susann) og med god forklaring fra henne viste det seg at det bare var en liten justering på en sensor så var alt i orden. Topp service.

Meget god service

Meget god service! Sykkel ble reparert raskt og kommunikasjonen underveis var også bra. Anbefales!

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse med servicen vår. Vi legger vekt på å opprettholde god dialog med våre kunder, og det er hyggelig å få bekreftelse på at våre innsats for å levere god service blir verdsatt.

Ønsker deg en riktig fin dag!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。