レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

SuverÊn kundeservice og lÊkkert produkt! Min pakke blev hurtigt afsendt, men desvÊrre opstod der en forsinkelse hos DAO, sÃ¥ jeg mÃ¥tte hive fat i kundeservice. AsbjÞrn besvarede hurtigt min mail og... もっず芋る

Jeg har netop modtaget min fÞrste sending White Smile, og jeg er helt vild med bÃ¥de smagen og konceptet. Tanken om at tyggegummiet bÃ¥de beskytter mine tÊnder og gÞr dem hvidere er vildt nice. GlÊder... もっず芋る

Jeg var tilfreds med hele bestillings/leverings processen. Jeg kan egenlig ogsÃ¥ godt lide produkt i forhold til effekten, men der er en ret voldsom mint smag i energy boost versionen som er lige krads... もっず芋る

䌁業が回答したした

5 stjerner til Eace herfra! Super fedt produkt og kosttilskud, og sÃ¥ med hurtig levering lige til dÞren. Tyggegummiet smager fint og i modsÊtning til mange andre kosttilskud, sÃ¥ fÃ¥r man vitamine... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til nÊste generation af sund ernÊring. Eace er skabt ud fra en enkel tanke: Det skal vÊre let og rart at tage sig godt af sin krop - ogsÃ¥ i en travl hverdag. Derfor har vi gentÊnkt mÃ¥den, man fÃ¥r sine nÊringsstoffer pÃ¥. Vi startede med funktionelt tyggegummi med nÞje udvalgte, videnskabeligt dokumenterede ingredienser som vitaminer, immunstÞtte og energi. Og vi stopper ikke her. I dag udvikler vi innovative, praktiske ernÊringslÞsninger, der er nemme at have med pÃ¥ farten og lette at bruge i hverdagen – uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med hverken smag eller effekt. Hos Eace handler det om lÞsninger, der smager godt, passer naturligt ind i dit liv og giver dig noget, du kan mÊrke.

4.6

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

82件のレビュヌ

Det blev en god oplevelse trods alt

Efter jeg havde sendt min bestilling og fået en bekrÊftelse på den, skete der ikke mere. Efter få dage trak de pengene og bad om min anmeldelse af kÞbet. Jeg havde stadig ikke fået besked om at de havde sendt mine varer.
Jeg kontaktede dem herefter på mail, og gav dem chancen for at undersÞge hvad der var sket, inden jeg anmeldte dem på Trustpilot. De skrev hurtigt retur, undskyldte mange gange og sendte 8 ekstra pakker tyggegummi med forsendelsen, som de sendte hurtigst muligt.
Tak for en god service og hurtig respons, Eacegum - sygdom og ferie kan vÊre svÊre at planlÊgge sig ud af. Og det blev en fin oplevelse trods alt
Fantastisk tyggegummi der helt klart er vÊrd at vente på

2023幎7月2日

Plads til forbedringer

Jeg er ikke helt tilfreds, med jeres ekspeditionstid.
SÞndag den 28-5 modtager jeg en mail om at i er ved at pakke min ordre, og der vil komme en mail når den bliver sendt.
Onsdag den 31-5 hÊver i pengene fra min konto.
Fredag den 2-6 har jeg stadig ikke modtaget en mail om hvornår min ordre kommer, men modtager en mail om at bedÞmme den på trustpilot.
Der for kun 3 stjerner.

2023幎6月2日
自発的なレビュヌ

Jeg har spist dette tyggegummi

Jeg har spist dette tyggegummi, og jeg har fået ondt i maven. Min lÊge siger dette tyggegummi er farligt og der er mange skadelige stoffer i produkterne.

Jeg har kontaktet virksomheden, og de er fuldstÊndige ligeglad med en som kunde. Jeg ville passe MEGET på med at kÞbe dette produkt!

2023幎4月9日

Hej Erika
Vi tÊnker nÊsten dette må vÊre en falsk anmeldelse. Vi modtog din email sÞndag d. 9. (påskedag), og svarede på din henvendelse mandag d. 10. (2. påskedag). Vi har herefter rakt ud til dig igen d. 17. april, da vi er meget forundrede over både din oplevelse og hvad du skriver din lÊge har sagt.

Vi ved ikke hvilket af vores produkter du har tygget på. Men der er selvfÞlgelig ingen skadelige stoffer i vores produkter. Vi producerer i Danmark under pharmaceutiske forhold, og hvert batch testes for at sikre den hÞjeste kvalitet hver eneste gang. Alle produkter både når det gÊlder mÊrkning og indhold overholder alle retningslinjer og lovgivning både i Danmark og EU. Der er intet skadeligt i vores produkter.

God og venlig service

Der var noget rod med min ordre, jeg blev derfor ringet op, god og rigtig venlig service. Pakken kom hurtigt og jeg havde fået en gratis pakke med pga besvÊret.
5 stjerner for den gode og venlige service

2023幎3月21日

Hej Hanne
Tak fordi du deler din oplevelse her på Trustpilot. Det er vi meget taknemmelige for! Håber du har fået tygget en masse lÊkkert tyggegummi. :-))

Rigtig god dag herfra!

En dårlig oplevelse blev vendt til en god

Bestilte for 4 dage siden. Pengene er trukket, men ingen dokumentation for at varerne er sendt.

Opdateret

Var i god dialog med virksomheden og vi fandt en god lÞsning.

2023幎3月19日

Hej Martin
Dejligt at hÞre at den dårlige oplevelse blev vendt til en god. Tak fordi du deler og rigtig god dag herfra! :-))

Stort energikick

Pas på med at begynde med at bruge Energy boost tyggegummiet. Det er stÊrkt vanedannende. Jeg tager et hver dag efter frokost, hvor mine Þjenlåg bliver meget tunge på arbejdet, og jeg bliver hurtigt frisk i hjernen igen. Det får hermed min bedste anbefaling

2023幎2月23日

EACE からの回答

Det var dog en fantastisk skÞn anmeldelse! Det er noget der kan få os op af stolene her på kontoret og giver en masse god energi. Tusind mange tak for det!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。