Suveræn kundeservice og lækkert produkt! Min pakke blev hurtigt afsendt, men desværre opstod der en forsinkelse hos DAO, så jeg måtte hive fat i kundeservice. Asbjørn besvarede hurtigt min mail og... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jeg har netop modtaget min første sending White Smile, og jeg er helt vild med både smagen og konceptet. Tanken om at tyggegummiet både beskytter mine tænder og gør dem hvidere er vildt nice. Glæder... もっと見る
Jeg var tilfreds med hele bestillings/leverings processen. Jeg kan egenlig også godt lide produkt i forhold til effekten, men der er en ret voldsom mint smag i energy boost versionen som er lige krads... もっと見る
企業が回答しました
5 stjerner til Eace herfra! Super fedt produkt og kosttilskud, og så med hurtig levering lige til døren. Tyggegummiet smager fint og i modsætning til mange andre kosttilskud, så får man vitamine... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Velkommen til næste generation af sund ernæring. Eace er skabt ud fra en enkel tanke: Det skal være let og rart at tage sig godt af sin krop - også i en travl hverdag. Derfor har vi gentænkt måden, man får sine næringsstoffer på. Vi startede med funktionelt tyggegummi med nøje udvalgte, videnskabeligt dokumenterede ingredienser som vitaminer, immunstøtte og energi. Og vi stopper ikke her. I dag udvikler vi innovative, praktiske ernæringsløsninger, der er nemme at have med på farten og lette at bruge i hverdagen – uden at gå på kompromis med hverken smag eller effekt. Hos Eace handler det om løsninger, der smager godt, passer naturligt ind i dit liv og giver dig noget, du kan mærke.
Ewaldsgade 7, 1. sal, 2200, København N, デンマーク
- hello@eace.dk
- eacegum.com
Herligt tyggegummi.
Herligt tyggegummi. Frisk smag, dejlig konsistens som holder ganske længe.
Suveræn kundeservice og lækkert…
Suveræn kundeservice og lækkert produkt!
Min pakke blev hurtigt afsendt, men desværre opstod der en forsinkelse hos DAO, så jeg måtte hive fat i kundeservice. Asbjørn besvarede hurtigt min mail og tog fat i DAO og ydede tilmed suveræn kundeservice.
Har nu modtaget min ordre, og jeg kan konstatere, at jeg er vild med tyggegummiet. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Eace!
Kæmpe anbefaling 👏🏼
Nem måde at få sine vitaminer på. Jeg er meget tilfreds med både produkt og service!
Vitamintyggegummi med frisk smag:-) Kan stærkt anbefales:-)
Vitamintyggegummi med frisk smag:-)
Så lækre 👌🏻 Jeg er fan
Når jeg alligevel tygger tyggegummi
Når jeg alligevel tygger tyggegummi, så er det perfekt at jeg kan få mine vitaminer med samtidig
Mega let måde at få mine vitaminer over…
Mega let måde at få mine vitaminer over den mørke vinter. Derudover giver dig en god mint-ånde 😋
I really like this brand
I really like this brand, and there are no such thing as eacegum. Refreshing and perfect in the morning after your cup of coffee, and when you just want healthy gum.
6/5 from here!

Eace gum is the best!
Eace gum is the best! No better way to get your vitamins, and at the same time getting a great breath after your cup of coffee.
Taste is great aswell!

let og overskueligt
let og overskueligt, hurtig fra og sikker bestilling.
rigtig god smag og lækker kvalitet.

Kæmpe anbefaling herfra!
Kæmpe anbefaling herfra! Tyggegummiet smager godt, smagen holder længe og så er det et fantastisk alternativ til et vitamintilskud som vitaminpiller.

5 stjerner til Eace herfra
5 stjerner til Eace herfra!
Super fedt produkt og kosttilskud, og så med hurtig levering lige til døren. Tyggegummiet smager fint og i modsætning til mange andre kosttilskud, så får man vitaminer i de doser, kroppen rent faktisk har brug for (det er jo tosset at tisse det hele ud)...
Kan varmt anbefales👍🏻

Lækkert tyggegummi
Lækkert tyggegummi, lækker indpakning, lækker købsoplevelse. Det var en no brainer at gå fra prøvepakken til abonnementet. Jeg vil helt sikkert anbefale Eace til andre.
/Joey

Skønt produkt!
Skøn smag og en nem måde at få sine vitaminer. Får tilsendt en pakke månedligt og har aldrig haft nogen problemer.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。