Hvis I bruger EasyPark Express-kamera, sÃ¥ husk at holde Þje med, at det stopper, nÃ¥r I kÞrer vÊk fra parkeringen. Lige nu har jeg en aktiv parkering, som jeg ikke kan stoppe. Jeg har kun parkeret i t... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har brugt Easypark en enkelt gang, og pÃ¥ en eller anden mÃ¥de er jeg derefter blevet tilmeldt et abbonnement, sÃ¥ det nu viser sig at jeg har indbetalt 49 kr hver mÃ¥ned i et Ã¥r. Jeg er altsÃ¥... ãã£ãšèŠã
NÃ¥r man tilfÞjer en ny bil i appen, melder den forkert bilmÊrke ud. Der er INGEN mulighed for at rette bilmÊrket! NÃ¥r man sÃ¥ henvender sig til Easypark fÃ¥r man blot et dumt AI genereret svar, hvor... ãã£ãšèŠã
En norsk bilist har samme reg no. som jeg. Dette aktiverer kameraer opsat pÃ¥ div P-pladser. Jeg oplever en imÞdekommende og hjÊlpsom hÃ¥ndtering fra EPâs side. Vh Svend
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lad os gÞre parkering nemmere! EasyPark giver vores brugere fra hele verden mulighed for hurtigt og nemt at administrere deres parkering eller opladning via deres smartphone. Med tilstedevÊrelse i de fleste danske byer med betalingsparkering tillader vores app dig at håndtere parkering hurtigt og nemt, hvilket sparer vores brugere for en vÊrdifuld tid. Med blot få klik kan du justere parkeringens varighed uden at skulle vÊre i nÊrheden af kÞretÞjet. Vores mål er at gÞre byerne mere beboelige og dit liv lettere med mindre tid på parkering, mere tid til dit private liv.
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vil ikke sende faktura pÃ¥ det trÊkketâŠ
Vil ikke sende faktura på det trÊkket belÞb
Har du flere gange skriver og forsÞgt at ringe til firmaet.
Da de har trukket et belÞb pÃ¥ mit Mastercard, men der er ingen regning pÃ¥ min EasyPark konto der stemmer med det belÞb.. surt nÃ¥r jeg skal sende udlÊgs regninger til mit firmaðð»
Hvis de har ren mel i posen, så oplys da hvad det belÞb er for.. ?

Mest elendig skiltning
Mest elendig skiltning. Har brugt en halv time på at forsÞge at betale for en parkering for at få at vide efter man har ringet til dem at man skal bruge en helt anden app. Noget at man skal gÊtte sig til da det ikke er skiltet nogen steder.

Fup og fiduser
Fup
Er plus kunde, stadig gebyr på 4 kr. For parkering på 4 kr. Jeres kundeservice.findes ikke. Chatbot dr katastrofe

Jeg fik en bÞde
Jeg fik en bÞde, da min bil var parkeret med EasyPark. Da jeg kontakter dem for at få dem til at betale bÞden, vil de på ingen måde hjÊlpe. De fastholder at bilen ikke var parkeret, selvom jeg så parkeringen var sat i gang på min mobil. Hold jer vÊk fra dette firma!

à lborg kommune Ikke muligt at forny P-licens
Jeg bor i Ã
lborg kommune og skal betale kommunal P-licens gennem "easypark".
Dette har jeg gjort i alle de år jeg har boet på min adresse og har skullet betale P-licens (over 15 år, forskellige biler) men
i dag 20.8.25 ca. kl 19 da jeg skulle FORNY min EKSISTERENDE P-LICENS (online) der udlÞber d.21.8 kl 23.59 fÃ¥r jeg pludseligt en besked om at de ikke kan "verificere min adresse" og at jeg skal sÞge om manuel behandling og dokumentation hos kommunen" FÃR MIN BETALING pÃ¥ 2500 KRONER ER GYLDIG.
Vel at mÊrke for at få fornyet en EKSISTERENDE LICENS på en bil der allerede ER OMFATTET AF P-LICENSEN.
Nu kan jeg sÃ¥ regne med at fÃ¥ en bunke P-bÞder, fordi "easypark" kalder min P-licens for "ugyldig" FORDI DE HAR BEGÃ
ET EN FEJL.
Det er vel at betragte som svindel.
Ja, sjovt nok kan man jo ikke komme i kontakt med hverken "easypark" eller kommunen så man kan få rettet fejlen...

EasyPark Danmark ããã®åç
Application qui prélÚve des frais sansâŠ
Application qui prélÚve des frais sans raison.
Impossible dâavoir une personne par téléphone et les emails personne nây réponds.
SERVICE CLIENTÃLE NUL.
Lâapplication peut être bien mais quand on voit le SAV on nâa pas envie dây rester.

Easypark
Easypark, I har svaret på min anmeldelse fra parkering i Tyskland d 5 august. I skrev man kun kunne downloade, såfremt telefonen var opdateret og havde ydeevne etc., min kunne der gjorde vi, prÞv at lÊse mit fÞrste oplÊg inden I svarer!!! I forventer da ikke folk der skal parkere fÞrst skal ringe til jer og have hjÊlp telefonisk, gider dette? Vi har fået vores penge retur, men vi parkerer aldrig, hvor I er, vi har fir nylig kontaktet området i Tyskland for at gÞre opmÊrksom på jeres yderst dårlig måde at håndtere dette på.

EasyPark Danmark ããã®åç
Chat fungerer ikke = ingen hjÊlp
Umulige at komme igennem til på support. Ingen mulighed for at de kan ringe tilbage.
Duer ikke når der er fejl på app i et område som Easypark har monopol på.
Smidt af chat mange over flere dage.
TilfÞjelse efter svar fra EasyPark:
Jeg har som skrevet kontaktet jer over flere dage inkl. Hverdage.
Det drejer sig om parkering Padel Yard Jernbanebyen, Otto Busses vej, hvor personalet også oplyste at EasyPark var eneste mulighed for at registrere parkering. Skriv gerne hvis dette ikke er korrekt og hvilke alternativer der kan benyttes. Mvh.

Har lige parkeret i omrÃ¥de 47250âŠ
Har lige parkeret i område 47250 (Lyngby). Parkerede 4 minutter og 12 sekunder....parkeringspris kr. 20 + servicetillÊg kr. 4 ialt kr. 24.
Det er total knald i låget...

EasyPark Danmark ããã®åç
DÃ¥rlig kundesevice og manglende anerkende kommunikation
DÃ¥rlig service - minus anerkende kommunikation.
Kontakter selvskabet da jeg har fået en bÞde fra sikkerparkering da min parkeringslicens ikke var/er gået igennem. Systemet virker åbenbart ikke når man kÞrer igennem slotsarkadens parkeringshus x 3 på samme dag. Når man kontakter det ene selvskab bliver man bare kastet frem og tilbage imellem sikkerparkering og Easypark. Easypark fralÊgger et ansvar og de nÊvner bare kontakt support og man hÞrer ikke fra dem. De kontakter ikke engang en telefonisk.
Det er selskabets pligt at sÞrge for at parkeringslicens fungere.
Kontaktet easy park x flere og de bliver bare ved med at sige skriv en mail. Hvilken service er dette? Er de bange for menneskekontakt. Det fremmer ikke ligefrem tillid til virksomheden. Når man har en parkeringslicens forventer man den fungere og bilen bliver registeret igennem kameraet. Man handler i god tro og tror tingene fungere. De er dårlig til at informere og kaster bare aben videre. Deres samarbejdspartner gÞr det samme.
Selvskabet virker ligeglad og er kun interesseret i at tjene penge. Firmaet virker i mine Þrer griske. Synes ikke, at man som forbruger bliver mÞdt og vil ikke anbefale dette firma da de ikke har en anerkende måde at fremstå på.

Easypark Support
Jeg skulle parkere og blev pÃ¥ appen mÞdt af beskeden: âKÞretÞj deaktiveretâ. Fik ingen forklaring men besked om, at jeg kunne kontakte Support. Men det var umuligt at finde et telefonnummer. I stedet for forsÞgte jeg mig med deres chatbot, som ikke kunne svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥let, men bad om mine kontaktoplysninger, sÃ¥ ville Support kontakte mig. Det har support ikke gjort. Jeg er meget utilfreds!

EasyPark fratager sig ansvaret
Jeg har betalt via EasyPark appen. Appen popper op med en områdekode automatisk, hvor jeg - der stolede så blindt på EasyPark - tÊnker nå men det vÊre den kode så! (Det skal lige siges at alle parkeringspladserne, rundt om ,også var dÊkket ind i cirklen og var under samme områdekode via appen) Jeg betaler parkering og går så ud og når det jeg skal. Da jeg kommer tilbage, kan jeg se en parkeringsafgift - for manglende betaling! 895kr skal det lige siges. Jeg kontakter dem, der har udsedt bÞden, og siger at jeg altså betal, nej nej de er fuldstÊndig ligeglade - da områdekoden var forkert? Jeg kontakter så EasyPark og de siger at det ikke er deres ansvar, men at de gerne vil tilbage betale det jeg betalte via appen. Jeg skriver at det ikke er godt, da det er deres app der viser HELE det område jeg var i under samme kode. De er stadig utroligt ligeglade. Kommer ikke til at bruge EasyPark igen, og vil dele denne oplevelse med alle dem jeg kan. Synes simpelthen det er for dårligt.

SÊtter parkering til 5 timer pÃ¥âŠ
SÊtter parkering til 5 timer pÃ¥ Frederiksberg til ca 91. ForlÊnger med 30 minutter til 112kr. NÃ¥r tilbage til oprindelig tid men nu skal jeg betale 98kr. Det er simpelthen for fesent. Overvejer seriÞst at droppe easypark da det her er for groft ð¡

DÃ¥rlig oplevelse
Dårlig oplevelse med appen, der har afbrudt parkering selv. Har desvÊrre betalt 910kr pga appen ikke har registreret min parkering. Har kontaktet easypark. Medarbejderen mener, jeg ikke har aktiveret parkering, selvom jeg har gjort det.
Har brugt appen gennem flere år og i flere lande. GÞr det dog aldrig igen

Appen for 0 point
Ja det er den parkerende der har ansvaret for at parkering er det korrekte sted men Appen er intet vÊrd når ikke den vÊlger den rigtige position

Dobbelt betaling ved kameraâŠ
Dobbelt betaling ved kamera registrering
Jeg parkerer i en Q-Park kÊlder med kamera genkendelse, NÞrreport kbh.
Da jeg har en rabat kupon fra Qpark fjerner jeg nummerpladen fra Q-Park appen og trÊkker billet ved indkÞrsel og kÞrer ud og betaler med rabatkode og rest på kort.
Men nogle dage efter opkrÊver Easy park også for samme parkering.
Som bilist kan man ikke forestille sig at de 2 selskaber har noget med hinanden at gÞre.
Jeg kontakter selvfÞlgelig Easy park og taler med en arrogant dame om refusion.
Erfaringen har så lÊrt mig at nummerpladen også skulle fjernes på andre p-app. Men hvor skulle jeg vide det fra?
Hvor skulle jeg vide det fra at p selskaberne samarbejder?
Men som damen sagde âdet er da en selvfÞlge â
âAf skade bliver man klog men sjÊldent rig.â

GrÊnsende til svindel...
Jeg kom i forbindelse med en parkering til at starte, hvad der viser sig at vÊre en langtidsparkering i app'en. Da jeg opdager det, vil jeg selvfÞlgelig stoppe den, men det er umuligt. Vi ringer til support, men de tager ikke telefonen. Det er urimeligt, at vi nu skal betal kr. 235,75 for en langtidsparkering bare fordi, man er kommet til at starte den i app'en og så bliver fanget på den måde og ikke kan annullere den.
Jeg har også skrevet til jer via jeres formular på jeres hjemmeside, men har selvfÞlgelig ikke hÞrt noget.

EasyPark Danmark ããã®åç
Benyt aldrig deres betalingsapp!!!
Jeg skal aldrig benytte deres parkeringsapp igen.
Jeg brugte den til parkering i Friis parkeringshus i Aalborg fire gange.
Jeg har parkering med kamera i appen og har brugt den andre gange uden problemer. Jeg kÞrer ind i parkeringshuset, hvor der står indtjekning med kamera og udtjekning igen da jeg kÞrer ud. For at vÊre sikker på at den er betalt forsÞger jeg også at betale i betalingsautomaten, men den siger at der er betalt i parkeringsapp via betalingskort, så jeg skal ikke foretage mig yderligere.
Jeg kÞrer derfor ud og der står også udtjekning ved udkÞrsel.
Jeg tÊnker ikke mere over parkeringen, fÞr jeg modtager breve med rykkergebyr for mine parkeringer.
Jeg kontakter sikkerparkering som siger at jeg ikke har haft aktiveret kamera i appen.
Derefter kontakter jeg easy park som skriver at jeg skal aktivere kamera hver gang 15 min inden indkÞrsel.
Det har jeg aldrig skullet fÞr og det er jeg heller ikke blevet oplyst om at man skulle. Jeg har parkeret fÞr på denne måde.
Men de ville ikke hjÊlpe mig med gebyrer. Jeg mener heller ikke at der så skal stå ved indkÞrsel i parkeringshus at man er tjekket ind og tjekket ud og automaten siger at der er betalt i app via betalingskort.
Jeg har også haft en anden oplevelse med dem, skulle parkere i parkeringshus i Viborg, hvor jeg selv skal starte parkering. Man kan vÊlge imellem to område numre og jeg vÊlger det til parkeringshuset der står oplyst, da jeg skal betale må den vÊre hoppet over i den anden område for tre måneder senere står jeg med en bÞde på 850 selvom jeg har betalt, men åbenbart er appen hoppet i den anden områdekode selvom jeg havde tjekket.
Hverken EasyPark eller opkrÊver af bÞde vil hjÊlpe mig.
Jeg sletter ihvertfald appen nu. Som om den er designet til at man ikke kan undgå at få en bÞde.
Irriterende når man som borger forsÞger at gÞre alt rigtigt for at betale sin parkering og så ender man alligevel med en bÞde og ekstra gebyr pga den måde app er designet med område koder og betalingskamera.

EasyPark Danmark ããã®åç
Har kun haft uheldige oplevelser medâŠ
Har kun haft uheldige oplevelser med easypark. Appen placerede mig en gang vÊk fra hvor jeg holdt og det fÞrte til en bÞde. Derefter nÊgtede jeg at bruge appen. Nu blev jeg tvunget til at bruge den og nu fik endnu en bÞde da jeg har fået ny bil og havde glemt at skifte registrerings nummer i appen. Det er måske ikke som sådan appen skyld, men det er parkering generelt i DK der er noget mÞg og det at man blive tvunget til at bruge deres app mod ens vilje fordi de har indgået eksklusive aftaler.
Opdatering: Nu kan jeg se hos forbrugerombudsmanden at der ikke mÃ¥ opkrÊves kontrolafgift nÃ¥r gpsâen i appen har placeret mig der forkerte sted, sÃ¥ i er ogsÃ¥ fuskereâŠ.
Tak for svar. BÞden var fra 2020, så sikkert fra jeres gamle app. Det har stadig kostet mig 800kr pga af jer og jeres delagtigheder i disse ulovlighedder. Jeg har kun brugt jeres app igen fordi jeg var tvunget og det kostede mig nu igen en bÞde. I skal ikke tro det kommer til at ske igen.
Ja, man skal endelig ikke antage at jeres app virker, men man skal selv kontrollere det.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã