Heenreis: te weinig plaatsen, waardoor 1 kind op schoot moest. Anders konden we niet met elkaar weg! Chauffeur was erg vriendelijk! Terugreis: ruim 1 uur over gedaan. 45 min wachten voor ophalen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Laatste tijd is de app erg slecht. Laatste keer parkeren gestart maar dit was niet doorgekomen, hierdoor een boete ontvangen. Later extra goed opgelet met aanmelden. Echter werkte nu het afmelden n... ãã£ãšèŠã
Makkelijk, nooit meer ouwehoeren met pinpas, stuk lopen of tijd in de gaten houden. App openen, aanmelden en klaar? Afmelden, zo makkelijk? Ja!!!
De app werkt normaal, één keer meegemaakt dat hij niet kon worden uitgeschakeld direct, maar dat heb ik op de opdrachtgever kunnen verhalen. Maar ik had sinds oktober een dubbele account zonder dat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EasyPark Group is wereldwijd een toonaangevend techbedrijf in parkeeroplossingen met als visie steden leefbaarder te maken. Met prijswinnende technologie maakt EasyPark Group parkeren sinds 2001 makkelijker. Het bedrijf helpt automobilisten tijd en geld te besparen doordat klanten met de app kunnen betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden. Bedrijven, parkeerbeheerders, vastgoedeigenaren en steden worden door de unieke hypermoderne technologie geholpen met de administratie, planning en datagedreven management. In Nederland zijn de merken EasyPark, EasyPark formerly Parkmobile en Park-line actief vanuit de EasyPark Group. Wereldwijd zijn de apps beschikbaar in +3.200 steden.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik probeer al 3 maanden een ongevraagdâŠ
Ik probeer al 3 maanden een ongevraagd abonnement op te zeggen, maar dat lukt niet. Aangezien ik een zakelijke klant ben moet ik contact opnemen met een onbereikbare klantenservice.
Nu maar via 123opzeggen.nl, kost me 9euro, maar dan heb je gegarandeerd opgezegd 'zeggen ze'.
Ze blijven geld afschrijven, ondanks opzegging.
Ik heb nu al meerdere keren opgezegd (precies zoals wordt aangegeven via de app), maar er wordt geen gehoor aan gegeven. Ze blijven maar geld afschrijven. STOP HIERMEE
Storing vanuit Easypark in de app datâŠ
Storing vanuit Easypark in de app dat de parkeeracties niet stopgezet kunnen worden, vervolgens gebeld dat het geregeld zou worden. Uit eindelijk nog steeds de volle pond mogen betalen zonder dat ik er gestaan heb. En niet aan de afspraak gehouden via de telefoon. Vervelende kwestie!
Ik ben met de VIJFDE poging bezig omâŠ
Ik ben met de VIJFDE poging bezig om het account van Easypark te sluiten en krijg weer een AI gegenereerde email.
Ik heb al talloze emails, contactformulieren enz enz enz.... geprobeerd.
GA WEG Easypark.
Sowieso te duur.
Niet gemaakte kosten in rekening gebracht!
Easypark heeft onterecht parkeerkosten bij mij in rekening gebracht. Ik heb maanden geen gebruik gemaakt van deze app en ineens werd er een bedrag van mijn rekening afgeschreven! Ik heb bewijzen dat ik die dag geen gebruik heb gemaakt van hun app.
Ik ben sindsdien aan het mailen met hun klantenservice, maar ze willen me niet helpen en info geven over het parkeergebied. Ze geven aan dat het mogelijk is dat het iemand anders via een ander apparaat gebruik heeft gemaakt van mijn account! Dat is absurd en zou echt niet mogen.
Ze geven ook aan dat ik het mogelijk per ongeluk heb aangezet, maar een dagkaart kopen (wat ze eerder beweerden) is een bewuste handeling lijkt mij?
Ik heb eerder een fraudeformulier ingediend, maar Riverpark (die facturen verstuurt) heeft er niets mee gedaan. Daarna via de easypark site een formulier ingevuld voor restitutie van het bedrag ivm technische problemen, maar dat hebben ze ook van tafel afgeveegd. En vandaag heb ik weer een contactformulier ingevuld en mijn bezwaar tegen deze kosten bekend gemaakt. Het is onterecht in rekening gebracht en ik wil het niet betalen!
Gewoon slecht , wat een ergernis!
Waarom is de parkeeractie niet gestopt bij het eind van de betaal verplichting ?
Dat was eens en niet weer!
Maar dan ben je er nog niet vanaf.
Blijk ik ineens een abonnement te hebben en volgt er een automatische incasso. Natuurlijk geen mens telefonisch bereikbaarâŠ. De wachttijd is 41 minuten ððð©
Opzeggen? Makkelijk? Nee , ik blijk een zakelijk abonnement te hebben. Daar moet een mail achteraan..
Ik heb nooit een abonnement afgesloten!!
Schrijven doodleuk 2 abonnementen afâŠ
Schrijven doodleuk 2 abonnementen af maandelijks. Als je ze wilt bellen, sta je 20 minuten in de wacht om vervolgens niemand te spreken. Opnieuw geprobeerd... weer 20 min in de wacht. Niemand gesproken. Opzeggen is onmogelijk. Begin niet aan deze parkeerapp!!!! Ga nu schriftelijk proberen.
Easypark extreem klantonvreindeljk
Men stuurt verkeerde facturen. Telefonisch al dagen niet bereikbaar (elke keer 30 min in wacht). Email naar helpdesk werkt niet, moet je zeer klant onvriendelijk formulier invullen.
Een van meest klant onvriendelijke service providers!
4 maanden lang bezig voor afsluiting
Ik probeer al 4 maanden mijn zakelijk obennement op te zeggen. SCHANDALIG / BLACHELIJK dat dat niet kan. en klanten service wordt maar niet beantwoord.
Verschrikkelijke service
Verschrikkelijke service. Account opzeggen zou via de app kunnen maar dat bleek niet mogelijk, werd ook toegegeven door easypark. Ook op mail werd niet gereageerd en rekening werd wel verstuurd via een derde partij. Vervolgens meldt easypark dag als de vordering is overgedragen aan deze derde partij zij hier niets meer aan kunnen doen. Nooit in zee gaan met deze partij. Gebruik Qpark, die rekenen ook geen kosten buiten de parkeerkosten.
Impossible to cancel online
Impossible to cancel online. Uma merda.
Really disappointed with this..i still pay without use. The app say need go to site to cancel, and in the site if you try cancel they send to the app. Ridiculous
Er wordt automatisch omgezet naar een "PRO" abonnement
Er wordt automatisch omgezet naar een "PRO" abonnement? Dat is absurd..
Compleet kansloos
OK, de app is erg duur in gebruik, maar dat is dan nog tot daar aan toe. Een totaal gebrek aan klantenservice en niet kunnen stoppen van automatisch gestarte parkeeracties is echter een voortdurend probleem bij deze app. Easy is het allerminst, difficult wel (suggestie voor naams verandering). Chat is alleen chatbot die niets weet, en de telefoon? Die nemen ze gewoon niet op (dat wil zeggen: ik heb het na 90 minuten in de wacht opgegeven). Als je totaal geen zin hebt om je klanten te helpen, schrijf je dan uit bij de KvK.
Er werd zonder medewetenâŠ
Er werd zonder medeweten abonnementskosten op mijn partners mobiele nummer berekend. 1 nummerplaat 2 keer abonnementskosten. Geen enkel bewijs dat ik deze aanpassing had gedaan. Krijg je alleen te horen " dit had je op de factuur kunnen zien. Geen restitutie ( 100⬠) SCHANDALIG !!!!!
Easky park i was using from a year
Easky park i was using from a year. With my bussiness account . One day i left after I finish a job on Amsterdam, mentioning that i'm living 200 km away. The second day i was using the phone while i was stop in a gas station and i see the easypark app open and close in backgroud. I check the app and I see that practicly i have to pay for all night and the second day for parking on the same adress where i stop previously at 19. I try to contact the easypark customer asistance , and I talk in chatbot with a person. They told me that i forgot to close the parking , even if im verry carefully at this. 120 euro more to pay. I refuse ofcourse to pay. Months after this i still have the service to pay. 9 euro for nothing. The worst app ever seen. Scammers, and stay carefully with the app if you use the service. It work on background and the fault is obvious -yours.
voor een hele dag betaald ipv een paar uurtjes
Net als heel veel anderen zie ik hier, is ook bij mij de meter blijven lopen nadat ik mijn parking had gestopt. Blijkbaar wordt het soms niet altijd goed doorgegeven aan de server. 2 korte parkeersessies van bij elkaar nog geen 3 uur hebben me 70 euro gekost.
Opzeggen wordt tegengehouden
Ik probeer al geruime tijd mijn zakelijke account op te zeggen. Ik volg exact de instructies, maar het proces is zo ingericht dat het opzeggen niet lukt: uiteraard met de welbekende trucjes. Dit maakt dat EasyPark zichzelf diskwalificeert als dienstverlener. Ik denk dat Easypark een beter resultaat zou behalen indien de klant goed wordt bediend in plaats van misbruikt.
Vuile oplichters proberen een stomâŠ
Vuile oplichters proberen een stom factuur van â¬1 betaalt te krijgen door mij ik heb al jaren geen gebruik meer gemaakt van hun services en nu krijg ik ook nog is aanmaningen vanuit Riverty met extra kosten. Zielig plan om zo geld te stelen van mensen ik hoop dat jullie failliet gaan.
Onterechte abonnementskosten en aanmaningen
Er is hier sprake van oplichterij. Er is besloten om abonnementskosten in rekening te brengen voor een account dat ik al jaren heb, maar nooit meer heb gebruikt. Het gaat om een bedrag van â¬1,20 per maand. De communicatie hierover is naar een oud e-mailadres gestuurd, waardoor ik niets heb ontvangen.
Inmiddels heb ik drie aanmaningen ontvangen, met telkens â¬3,50 aan extra kosten. Blijkbaar is dit wettelijk toegestaan bij zakelijke klanten, maar ik vind deze gang van zaken onacceptabel.
Mij zien ze in ieder geval niet meer terug als klant.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ