EasyPark Nederland レビュヌ 6,602

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Heenreis: te weinig plaatsen, waardoor 1 kind op schoot moest. Anders konden we niet met elkaar weg! Chauffeur was erg vriendelijk! Terugreis: ruim 1 uur over gedaan. 45 min wachten voor ophalen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Laatste tijd is de app erg slecht. Laatste keer parkeren gestart maar dit was niet doorgekomen, hierdoor een boete ontvangen. Later extra goed opgelet met aanmelden. Echter werkte nu het afmelden n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk, nooit meer ouwehoeren met pinpas, stuk lopen of tijd in de gaten houden. App openen, aanmelden en klaar? Afmelden, zo makkelijk? Ja!!!

5぀星のうち2の評䟡

De app werkt normaal, één keer meegemaakt dat hij niet kon worden uitgeschakeld direct, maar dat heb ik op de opdrachtgever kunnen verhalen. Maar ik had sinds oktober een dubbele account zonder dat... もっず芋る

䌁業情報

1. 駐車堎

圓該䌁業による蚘述

EasyPark Group is wereldwijd een toonaangevend techbedrijf in parkeeroplossingen met als visie steden leefbaarder te maken. Met prijswinnende technologie maakt EasyPark Group parkeren sinds 2001 makkelijker. Het bedrijf helpt automobilisten tijd en geld te besparen doordat klanten met de app kunnen betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden. Bedrijven, parkeerbeheerders, vastgoedeigenaren en steden worden door de unieke hypermoderne technologie geholpen met de administratie, planning en datagedreven management. In Nederland zijn de merken EasyPark, EasyPark formerly Parkmobile en Park-line actief vanuit de EasyPark Group. Wereldwijd zijn de apps beschikbaar in +3.200 steden.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Slecht

Slecht. Ik ben ziek naar de huisarts gegaan vervolgens vergeten om activiteit uit te zetten. En krijg niet eens een coulance? Ik was er maar hooguit 20 minuten. En betaald voor 11 uur
 ik vind dit WAANZINNIG en onmenselijk dat er in deze tijden zo met je wordt omgegaan.

2026幎2月25日

I give it 1 star due the customer support

I give it 1 star due the customer service. I had this app for long time, configured to send me sms every 2 hours when I have active parking session. Last time I did not receive any sms, so that parking session cost me 44 eur when I noticed it. I asked customer support about it and received an answer that they see that sms was sent, and that’s it. But I did not receive anything!
I find this answer completely dissatisfying- something has changed and it cost me a lot of money. I am leaving this app, after many years, there are plenty of competitors.

2026幎2月19日

App Easypark NIET gebruiken

App NIET gebruiken! Gaat niet uit bij willen stoppen van je parkeertijd. Gelukkig had ik geparkeerd op een uur vòòr het aflopen van parkeerkosten dus 15 min. teveel betaald maar dit kan ongelooflijk oplopen in een stad gelijk Amsterdam.

2026幎1月14日

In Italie geparkeerd met Easypark

In Italie geparkeerd met Easypark. Er is blijkbaar - per ongeluk - een 3 maandelijkse parkeeractie geactiveerd.
Op zich al bijzonder dat je zo'n dure actie blijkbaar binnen 2 clicks kan activeren.
Zodra ik dit opgemerkt heb, dit bij Easypark gemeld: 0.0 reactie. Zelfs na meerdere herhalingen: 0.0 reactie.
Communicatie zeer slecht via chatbot, AI antwoord.
Niet meedenken, geen oplossing aangeboden.
De klant blijft over met een machteloos gevoel.

2025幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Geen verantwoordelijkheid bij fout in hun systeem

Ik heb bij het starten van mijn parkeeractie een eindtijd ingesteld. Toch liep de sessie volgens EasyPark door en kreeg ik een rekening van €84. Volgens hen is er “geen eindtijd ingesteld” omdat dit niet in hun systeem staat.
In plaats van inhoudelijk onderzoek of het delen van loggegevens, krijg ik alleen standaardreacties dat er geen storing was en dat ze niets kunnen doen. De volledige kosten worden vervolgens bij mij neergelegd.
Er wordt niet meegedacht en geen enkele vorm van coulance aangeboden. Dat vind ik teleurstellend voor een dienst waar je op moet kunnen vertrouwen

2026幎2月20日

NOT so Easy

Toen parkline overging naar Easy park wilde we ons afmelden.Helaas niet meer in te loggen en ook mailen bracht niet het gewenste resultaat.Omdat we er toch geen gebruik meer van maakte ,het maar gelaten. Na 5 jaar opeens een factuur terwijl wij al een jaar eerder de auto hadden verkocht aan een garage.Hier met moeite( vele mails) contact gekregen maar men was niet geneigd onze factuur kwijt te schelden.Geen enkel sprankje menselijkheid!!!UItkijken dus

2026幎1月2日

Tijd voor een massaclaim

Dag mensen! Wat een flut bedrijf die easypark! Heb jij je parkeersessie ook niet kunnen beëindigen en nu extreem hoge kosten? Ik heb contact gehad met consumentenclaim om een massaclaim te starten mijn te veel betaalde bedrag is 66 euro kan je dus geen advocaat voor inhuren maar samen staan we sterk! Stuur een mail naar consumentenclaim en bij genoeg meldingen kunnen ze kosteloos een massaclaim starten! Consumers unite!

2026幎2月18日

Slecht bedrijf!

Slechte service eerst 10 mails met een chatbot en vervolgens eindelijk iemand en dan wordt er kortaf gereageerd met eigen schuld.
Had de app aangezet en vervolgens een boete gekregen blijkbaar is de app tot 3 keer toe uit zichzelf uit en aan gegaan door een storing maar dit bedrijf neemt liever geen verantwoording.
Ik ga deze app niet meer gebruiken klaar mee

2026幎1月31日

WAARSCHUWIING

Kon niet inloggen in 2021 om voertuig te verwijderen Ook slecht bereikbaar per mail /tel dus maar laten zitten Auto verkocht in 2025 en krijgen plots in febr 2026 factuur voor januari 2026 Op een van onze mails werd gezegd dat ik gewoon moest betalen Geen enkele coulance WEES GEWAARSCHUWD

2026幎2月2日

Onbereikbaar

Ik wil mijn zakelijk account opzeggen maar krijg geen mail of SMS om wachtwoord te resetten. Dus loopt maar door. Chatbot weet het ook niet en als je belt (nummer aan de chatbot vragen) is de wachttijd ellenlang. Op contactverzoeken via formulier wordt evenmin gereageerd. Dus ik ga de geincasseerde bedragen maar storneren, ik weet het anders ook niet meer.

2026幎2月16日

Oplichters

Als ik 0 sterren kon geven dan had ik dat gedaan. Het is bizar hoe je opgelicht wordt door dit bedrijf. Er is onterecht geld afgeschreven voor een kenteken wat ik nog nooit gezien heb, maar er mag geen correctie gedaan worden. Vervolgens bijna 2 maanden geen reactie om daarna een verhoogde factuur te ontvangen. Koekoek.

2026幎2月14日
5぀星のうち1の評䟡

Ik had een aparte parkbee reservering

Ik had een aparte parkbee reservering (los van EasyPark) en ben ook gefactureerd omdat een garage mijn kenteken herkende. Ik vind dat bij dubbele registratie (kenteken en parkbee reservering) dit naar boven moet komen en niet dubbel belast kan worden. EasyPark geeft niet thuis en zegt dat ze slechts geld innen van de parkeerbeheerder. Ze laten zelfs na om contact op te nemen met de parkeerbeheerder.

2026幎1月24日

Was een baggerbedrijf

Was een baggerbedrijf. Ik probeer al maanden op te zeggen voor een abonnement. Mijn account bestaat niet, ik heb al meerdere keren opgezegd en heb een bevestiging via de app gekregen, en nog krijg ik facturen. Er is geen enkele mogelijkheid om contact op te nemen met het bedrijf zelf. Valt een oplichterij jongens.

2026幎2月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス