ellemillashop レビュー

3,007
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik koop heel vaak online, maar de service die ik bij Ellemillashop kreeg, heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Alles verloopt op en top correct en altijd in het belang van de koper. Het mailcontact is... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ich liebe es bei ellemilla einzukaufen. Jedesmal finde ich hier so besonders schöne Sachen. So ein super Service. Ich hatte schon mehrmals Fragen bezüglich der Gutscheine oder Rücksendung gehabt und... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

EllaMilla is een top webshop! Ik koop niet veel kleren online, maar bij haar is het steeds goed! Mooie doos geleverd en kleine attenties als een leuke draagtas of shoptegoed🥰

5つ星のうち5の評価

Wat een toffe webshop vanaf de eerste dag verkocht. Altijd mooi ingepakt, goeie klantenservice en prachtige kledij. Doe zo voort

企業が回答しました

企業情報

1. 婦人服店

ellemillashop について

当該企業による記述

ONLINE FASHION STORE 🛍️
🎀 clothing, shoes, accessories & bags
🌸 free shipping from € 75,-

過去12か月のレビュー数: 324

レビューを書く

Klantendienst is wow

Klantendienst is wow!
Ik ben steeds zo tevreden over de kledij en de kwaliteit.
De broeken zijn prachtig!
Een fijne manier om kleur in je kast te brengen.

2026年4月30日

ellemillashop からの回答

Hi Lisa! Ik vind deze review helemaal wow 🤩 Altijd fijn om van een tevreden klantje te horen 😉 Dankjewel voor je mooie orders 🎁💗🤗! Liefs, Sarah

5つ星のうち5の評価

Ik kan deze shop alleen maar aanbevelen…

Ik kan deze shop alleen maar aanbevelen voor de modieuze, kwaliteitsvolle en stijlvolle kledij. Supersnelle service! En vooral zeer vriendelijke reactie! Doe zo verder ❤️

2026年4月29日

ellemillashop からの回答

Oh wat lief Evy 😍!! Je mag ons zeker aanbevelen hoor hihi 😉 Zo leuk dat je onze collecties telkens weer zo mooi vindt 🥰 en je de snelle service zo kan waarderen! Dankjewel ellemillagirl 😘 Liefs, Sarah

Immer wieder gern!

Sarah und ihr Team leisten wundervolle Arbeit - super schneller Versand, wunderschöne Kleidung, tolle Qualität! Ich bestelle (viel zu 😉) oft und wurde bisher nie enttäuscht!

2026年4月28日

ellemillashop からの回答

Hi Franziska! Wie lieb… Man kann nie zu viel bestellen hihi 🤭🥰😍 Es ist wirklich sooo schön, dass du jedes Mal wieder so begeistert bist, wenn du eine Bestellung erhältst. Vielen Dank!! Bis ganz bald wieder im Shop 😉? Liebe Grüße, Sarah 💋

Gewoon top

Gewoon top! Heel knap!

2026年4月14日

Oh wat lief!! Dankjewel, superfijn om te lezen 🤩🥰🤗 Groetjes, Sarah

Fan van Ella Milla

Heel leuke kledij aan redelijke prijzen. Geweldige customer service en als bonus worden de pakketjes met liefde verpakt :) ik ben fan

2026年4月25日

ellemillashop からの回答

Hi Elien! Wat leuk dat je zo'n grote fan bent 😍🤗 Superfijn dat je de ellemilla-love kan voelen 🥰!! Dankjewel voor je mooie orders en graag tot snel weer in de shop, altijd welkom 😘 Lieve groetjes, Sarah

5つ星のうち5の評価

Super leuke collecties om de zoveel…

Super leuke collecties om de zoveel tijd! Nog maar jaartje geleden ontdekt, maar al helemaal verslaafd 😊 al veel complimentjes gekregen over mijn leuke outfit dus al bij veel mensen de webshop doorgegeven 😊

2026年4月22日

ellemillashop からの回答

Hi Laurence! Wat leuk dat je ons gevonden hebt 🤗🥰 Complimentjes zijn altijd superfijn, dat vind ik ook hihi 🤭, dus dankjewel voor deze lieve review en de mooie orders 🎁💗!! Groetjes, Sarah 😘

5つ星のうち5の評価

Heel leuke en fijne webshop

Heel fijne en leuke webshop met op regelmaat nieuwe collecties. Ik ben steeds heel erg tevreden van mijn bestellingen die bovendien ook nog eens netjes en mooi verpakt zijn. Altijd leuk om deze pakketjes te mogen ontvangen. Daarnaast waardeer ik ook de snelle levering van de pakketjes en de goede en vlotte communicatie. Ik beveel deze webshop zeker en vast aan!

2026年4月22日

ellemillashop からの回答

Wat leuk om deze review te lezen 🤩! We droppen inderdaad regelmatig nieuwe spulletjes, er komt nog zoveel moois aan 😍! Superfijn dat wij jou telkens weer blij kunnen maken met je pakketje 🎁💗 Bij vragen mag je mij zeker altijd contacteren 🤗 Veel liefs, Sarah

ElleMilla is top!

ElleMilla is top!
Elk pakje is een feestje om open te doen, die kleine papieren hartjes die eruit vallen, brengen direct een lach op uw gezicht 🥰 Sarah geeft ook hele goede tips en advies, ze reageert heel snel! Een echte aanrader 😍

2026年4月10日

ellemillashop からの回答

Hi Emilie! Ik vind deze review top 🤩😉 Wij maken graag superleuke pakjes van jullie supermooie orders 🎁 Zo fijn dat je dat kan waarderen!! Dankjewel voor de lieve complimentjes ellemillagirl 😘 Groetjes, Sarah

Super mooie kleurrijke kleren

Super mooie kleurrijke kleren, snelle levering en goede kwaliteit

2026年4月14日

ellemillashop からの回答

Zo fijn te lezen Leslie, een tevreden klantje ben jij 🤗😍! Dankjewel voor deze review 💋 Lieve groetjes, Sarah

Wat een mooie webshop!

Wat een mooie webshop. Mooie kleding. Fijne accessoires. Zalig veel keuze. Aantrekkelijke prijzen.
Snelle levering met een persoonlijke touch.
Zelfs als je iets wil retourneren bieden ze een mooi voordeel aan.

ellemillashop からの回答

Wow Tatjana... Wat een ongelofelijk lieve review 😍🥰! Doet me zoveel plezier dat je zowel het shoppen alsook het retourneren zo ervaart, een fijne ervaring van begin tot einde hihi 😉 Dankjewel hoor, makes me so happy 🤗💗! Veel liefs, Sarah 💋

Inspireren

Ik ben echt heel blij met alles wat je maakt, je collecties blijven me telkens opnieuw inspireren! 🤗

2026年3月24日

ellemillashop からの回答

Hi Maya! Wat leuk dat wij jou telkens kunnen inspireren met onze nieuwe collecties 😍 Doet me zoveel plezier... 🥰 Bedankt voor alle mooie orders 🎁💋! Liefs, Sarah

Ellamillashop

Hele fijne webshop met super leuke kleding, super zachte stoffen en leuke acties.

2026年4月19日

ellemillashop からの回答

Wat lief Ineke, zo'n fijne complimentjes te lezen hier!! Dankjewel en heel graag tot snel in de shop 😉🎁💗? Veel liefs, Sarah 💋

5つ星のうち5の評価

Ich bin schon länger ein Ellemilla-Girl…

Ich bin schon länger ein Ellemilla-Girl und werde es auch künftig bleiben.
Sarah und Ihr Team haben einen so schönen Onlineshop ins Leben gerufen.
Sehr liebevoll werden dort stylische Modetrends und Accessoires präsentiert.
Es macht Spaß dort zu shoppen.

2026年4月17日

ellemillashop からの回答

Wie schön, dass du schon länger ein echtes ellemillagirl bist 🥰🤩! Es freut mich sehr, dass du so gerne bei uns shoppen kommst 🎁 Ich werde weiterhin nach den schönsten Sachen für euch suchen 🤗 Danke dir für die lieben Komplimente, ich hoffe, dich ganz bald wieder im Shop zu sehen 😍! Liebe Grüße, Sarah

Super webshop

Super webshop! Altijd leuke collecties en de kleren zijn van goede kwaliteit. Snelle verzending en met veel liefde ingepakt. De service is ook top, steeds een snelle reactie als je met vragen zit

ellemillashop からの回答

Wat een super review 🤩!! Alleen maar liefs te lezen hier, heel fijn dat je het zo allemaal ervaart 🥰💗 De ellemilla-love krijg je er zo bij hihi 🎁 Dankjewel hoor 😘! Groetjes, Sarah

Super fijne webshop.

Super fijne webshop.
Je wordt erg goed geholpen.
Kleding wordt snel en netjes verzonden en is van mooie kwaliteit.
Tevreden klant 😊

ellemillashop からの回答

Hi Liesbeth! Als jij tevreden bent, dan ben ik dat ook 😉💕 Doet me veel plezier dat je de snelle service en de goeie kwaliteit kan waarderen, daar doen we het voor 🎁💗😍! Bij vragen mag je mij altijd contacteren 🤗 Lieve groetjes, Sarah

5つ星のうち5の評価

Ausgezeichneter Shop mit wunderschönen…

Ausgezeichneter Shop mit wunderschönen Teilen. Ich bin jedesmal begeistert :)

ellemillashop からの回答

Hi hi 💗! Wie schön dass du so begeistert bist 🤩 Du bist jederzeit wieder herzlich im Shop willkommen, um noch mehr Schönes zu entdecken, hihi 😉 Ganz liebe Grüße, Sarah

5つ星のうち5の評価

Toch weer een bestelling geplaatst ..

Toch weer een bestelling geplaatst ... het blijft ook mijn favoriete webshop. De service, de prachtig uitgekozen artikelen, het pakketje, kortom een geweldige webshop die je steeds nieuwsgierig maakt naar de nieuwe dingen ... En het is het seizoen van mijn favoriete kleur ... PAARS. I love it!! Ik kijk enorm uit naar de bestelling van het weekend en deze vandaag geplaatst. Dankjewel Sarah en team voor de fijne shopervaring keer op keer.

ellemillashop からの回答

Hi Ann 💕 Zo leuk dat wij jouw favoriet zijn 🤩🎁🥰! Superfijn dat je het shoppen bij ons zo ervaart, daar doen we met het hele team onze uiterste best voor 😉 Dankjewel voor de ongelofelijk lieve en vele complimentjes en hopelijk tot snel 🤗😘! Groetjes, Sarah 💗

5つ星のうち5の評価

Ellemilla is een webshop waar je heel vrolijk van wordt

Ellemilla is een webshop waar je heel veel leuke kleding/accesoires kan kopen. Kwaliteit is zeer goed, snelle verzending en Sarah helpt je verder als je vragen hebt. Ook retouren gaat vlot en correct. Ik volg deze op instagram om zeker de laatste updates te hebben over de nieuwe collecties en de acties die er zijn. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar leuke, modieuze kleding.

ellemillashop からの回答

En ik word dan weer helemaal vrolijk van deze superfijne review 🤩🤩! Alleen maar lieve complimentjes te lezen hier, you made my day 😉 Wat leuk dat je zowel het shoppen als de snelle service en het vlot retourneren zo kan waarderen, dankjewel hoor 🥰! Veel lieve groetjes, Sarah 💋

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。