レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Proces rezerwacji jest prosty i intuicyjny, można znaleźć oferty w atrakcyjnej cenie i cieszyć się uroczymi miejscami. W hotelu czekała rezydentka, która wszystko nam wytłumaczyła, odpowiedziała na py... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nigdy więcej. Kupując w esky, nie jesteś właścicielem rezerwacji. W razie problemów nic nie możesz zrobić. Nie masz żadnej informacji. Taką możliwość ma tylko esky i wszystko zależy od dobrej woli kon... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jestem bardzo wdzięczny Pani Patrycji za świetną obsługę podczas organizacji mojego wyjazdu na Sardynię. Sprawy zostały załatwione błyskawicznie, a kontakt był nie tylko profesjonalny, ale też niezwyk... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Byłam na city breaku w Hiszpanii w Alicante z eSKY i naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wszystko było świetnie zorganizowane — od początku do końca czułam, że mam wszystko pod kontrolą i... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 旅行代理店
  2. 航空券代理店
  3. フライト検索サイト
  4. ツアー オペレーター
  5. 旅行情報収集サイト

当該企業による記述

Wszystkie tanie i regularne linie lotnicze w jednym miejscu. Rezerwacja hoteli i samochodów na całym świecie. eSky - certyfikowany partner IATA. Podróżuj z nami!

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rezerwacja przeprowadzana…

Rezerwacja przeprowadzana profesjonalnie, podejście Pani Patrycji do klienta wzorowe. Czyste i przejrzyste warunki. Polcema

2026年3月30日

eSky.pl からの回答

Cześć Bartosz! Dziękuję za dobre słowa. Bardzo mi miło, że doceniasz naszą pracę :) Pozdrawiam Magda

Od pierwszego kontaktu

Od pierwszego kontaktu, pełne i klarowne informacje,szybka reakcja na potrzeby np. przekazania oferty , podpowiedzi.

Cześć Jerzy, bardzo miło mi to czytać! Dzięki za opinię :) Pozdrawiam Magda

Doświadczenie

Doświadczenie

eSky.pl からの回答

Cześć, dziękuję za opinię! To wiele dla nas znaczy. Cieszymy się, że podróżujesz z nami. Pozdrawiam Magda

Nie polecam stanowczo

Nie polecam stanowczo. Ukrywają swoje opłaty. 200 złotych za wystawienie biletu, który sam znalazłem. Zdziercy.

2026年3月27日

eSky.pl からの回答

Cześć Piotr, opłata za usługę to osobna kwota za korzystanie z naszej wyszukiwarki i systemu rezerwacji. Jest wymieniona i widoczna na formularzu przed zakupem. Daje Ci to dostęp do porównania ofert wielu linii lotniczych i szybkiej rezerwacji podróży. Przed zapłaceniem za rezerwację możesz sprawdzić wszystkie podane kwoty, które składają się na całkowitą cenę. Jeśli masz dalsze pytania, napisz do nas na adres https://linktr.ee/eskycontact. Pozdrawiam, Margaret

5つ星のうち1の評価

UWAGA! eSky to OSZUŚCI – ukradli mi 3500 zł!

UWAGA! eSky to OSZUŚCI – ukradli mi 3500 zł!
Odradzam każdemu korzystanie z usług tej pseudo-platformy! eSky to w mojej opinii zwykli oszuści, którzy bezprawnie przywłaszczyli sobie moje pieniądze. Zablokowali mi dostęp do wirtualnego portfela (eSky Wallet), w którym zgromadziłem 3500 złotych.
To nie jest pomyłka techniczna – to celowe działanie wymierzone w klienta.
Mimo posiadania środków na koncie, nie mam żadnej możliwości ich wykorzystania ani wypłaty.
Kontakt z obsługą klienta to droga przez mękę, która nie przynosi żadnych efektów. Państwo eSky po prostu odcięli mnie od moich własnych oszczędności!

Trzymajcie się od nich z daleka, jeśli nie chcecie stracić pieniędzy. To, co robią, to zwykłe złodziejstwo w biały dzień. Nigdy więcej nie skorzystam z ich usług i sprawę kieruję do odpowiednich organów ochrony konsumenta.

2026年3月27日

eSky.pl からの回答

Dzień dobry Pani Kingo, dziękujemy za opinię. Informujemy, że sprawa była już analizowana w trybie reklamacyjnym i nasz Dział Reklamacji udzielił Pani odpowiedzi w tej sprawie w bezpośredniej korespondencji. Jeżeli ma Pani dodatkowe pytania lub chce Pani doprecyzować wątek, prosimy o odpowiedź w tej samej korespondencji reklamacyjnej, abyśmy mogli zachować ciągłość sprawy.

The platform is excellent

The platform is excellent! Super prices, cheaper comparing to other travel agencies.

2026年3月26日

eSky.pl からの回答

Hi, thanks for the positive feedback, we will recommend ourselves for the future :) Best regards Magda

5つ星のうち5の評価

Rezerwacja wakacji przez eSky była dla…

Rezerwacja wakacji przez eSky była dla mnie naprawdę bardzo pozytywnym doświadczeniem. Cały proces przebiegł sprawnie i bezproblemowo, a ogromną zasługę ma w tym Pani Patrycja, która mnie obsługiwała. Była niezwykle pomocna, cierpliwa i zaangażowana – wszystko dokładnie tłumaczyła, rozwiewała moje wątpliwości i sprawiła, że cały proces rezerwacji był jasny i prosty. Zdecydowanie polecam rezerwację przez eSky, szczególnie jeśli traficie na tak profesjonalną i życzliwą obsługę jak Pani Patrycja. Na pewno skorzystam ponownie!

2026年3月25日

eSky.pl からの回答

Cześć, dziękuję za opinię. Cieszę się, że jesteś z nami i doceniasz naszą pracę. Pozdrawiam Magda

Pani Patrycja bardzo pomocna

Pani Patrycja bardzo pomocna. Świetna!

2026年3月25日

eSky.pl からの回答

Super! Dziękuję za dobre słowa i życzę Ci udanej podróży. W razie potrzeby odezwij się do nas, pomożemy. Pozdrawiam Magda

Nie polecam!!!!

Po rezerwacji po kilku dniach okazało się,że miejsce w hotelu jest już zarezerwowana, zaproponowano alterna tywne w hotelu oddalonym od Rzymu o kilkanaście kilometrów, gdy odrzuciłem propozycję anulowano rezerwację.

2026年3月15日

eSky.pl からの回答

Cześć ! Zajmujemy się już wyjaśnianiem Twojej sprawy. Proszę Cię o jeszcze trochę cierpliwości, niedługo się odezwiemy. Pozdrawiam Magda

5つ星のうち4の評価

Nie zrealizowany transfer

Mimo zamieszania z transferami firma stara się odzyskać wpłacone przeze mnie pieniądze.
Usługa transferowa nie została zrealizowana.
Odpowiedź na info. j/n.
Owszem, otrzymałem zwrot, ale 50% kosztów transferu.
17.04.2026 zwrócono wszystko.

2026年3月17日

eSky.pl からの回答

Cześć! Widzę, że zwrot został już zrealizowany! :) Dzięki za opinię i wartościowe uwagi. Będziemy o nich pamiętać, rozwijając nasz serwis. Trzymaj się!
Magda

5つ星のうち5の評価

Profesjonalna obsługa z customer service p. Joanna

Chciałabym bardzo podziękować Pani Joannie z
eSky Customer Service. Szybko, profesjonalnie, uspokoiła mnie. Wspaniały człowiek i bardzo jej dziękuję za empatię i pomoc. Samolot mam za kilka godzin i w wielkim stresie odkryłam moją pomyłkę. Pani Joanna Anioł ogarnęła temat perfekcyjnie. Dziękuję! Ja jako klient jestem Pani bardzo wdzięczna, mam nadzieję że Pani szefowie też to docenią :)

2026年3月23日

eSky.pl からの回答

Cześć Agnieszka, miło nam, że doceniasz naszą pracę. Dzięki za opinię. Pozdrawiam Magda

Tania oferta

Tania oferta. Informacje o locie podawane na bieżąco .

Cześć, cieszę się, że mogliśmy Ci pomóc. Miłego dnia, Magda

Rozczarowanie

Firma oferuje usługi których zgodnie ze swoim regulaminem nie jest w stanie zrealizować. Uważam, że jeśli termin przeprocesowania jest niemożliwy to nie powinien znaleźć sie w ofercie. Brak wsparcia po strobie BOK, odpowiedzi wyrywkowe, brak pokierowania i wyjaśnienia. Powoływanie sie na regulamin, anulacja rezerwacji 2h przed wylotem. Nie otrzymałam zadnej informacji w ciagu godziny o której pisze pośrednik. Wyslalam 3 maile i byłam zbywana.

2026年3月18日

eSky.pl からの回答

Bardzo przepraszamy za tę sytuację i stres przed podróżą. Informację o braku możliwości wystawienia biletu przez linię lotniczą wysłaliśmy w ciągu godziny od złożenia rezerwacji.
Dziękujemy za uwagi o pracy naszych agentów– wyciągniemy z nich wnioski, aby w przyszłości zapewniać lepszą pomoc.

Joanna

Wyszukuje fajne atrakcje i ceny adekwatne.

2026年3月22日

eSky.pl からの回答

Cześć, dzięki za pozytywną opinię, polecamy się na przyszłość :) Pozdrawiam Magda

Malta

Wszystko przeprowadzone profesjonalnie, krok po kroku byłam prowadzona podczas mojej podróży. Otrzymywałam na bieżąco informacje potrzebne podczas lotu oraz związane z rezerwacją hotelu i transferem. Obsługa przewyższyła moje oczekiwania. Dziękuję bardzo.

2026年3月12日

eSky.pl からの回答

Udanych podróży pełnych pozytywnych wrażeń! Życzę w imieniu naszego zespołu :) Pozdrawiam Magda

Wszystko nigdy wiecej eskay

2026年3月16日

eSky.pl からの回答

Cześć! Dobrze, że się do nas odzywasz. Abyśmy mogli tę sprawę zweryfikować, potrzebujemy trochę więcej danych od Ciebie. Wyślij je za pomocą formularza kontaktowego: https://linktr.ee/eskycontact. Wybierz odpowiednią kategorię i temat. Pozdrawiam Magda.

Fajnie zorganizowane zakwaterowanie

Fajnie zorganizowane zakwaterowanie, lot pokrywał się z transferem który przewiózł nas idealnie zgodnie z czasem do hotelu. Polecam organizacja bardzo dobra. Wszystko przebiegło sprawnie i bez najmniejszego problemu

2026年3月14日

Cześć, dzięki za tak miłą opinię. Pozdrawiam Magda

NIE POLECAM

NIE POLECAM - TO ZŁY WYBÓR FIRMY . PROBLEMY Z ODZYSKANIEM PIENIEDZY ZA ODWOŁANE LOTY,

eSky.pl からの回答

Cześć, nie możemy odnaleźć Twojej rezerwacji. Skontaktuj się z nami przez formularz: https://linktr.ee/eskycontact. Odpowiemy niebawem. Pozdrawiam Magda

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。