Proces rezerwacji jest prosty i intuicyjny, można znaleźć oferty w atrakcyjnej cenie i cieszyć się uroczymi miejscami. W hotelu czekała rezydentka, która wszystko nam wytłumaczyła, odpowiedziała na py... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Nigdy więcej. Kupując w esky, nie jesteś właścicielem rezerwacji. W razie problemów nic nie możesz zrobić. Nie masz żadnej informacji. Taką możliwość ma tylko esky i wszystko zależy od dobrej woli kon... もっと見る
Jestem bardzo wdzięczny Pani Patrycji za świetną obsługę podczas organizacji mojego wyjazdu na Sardynię. Sprawy zostały załatwione błyskawicznie, a kontakt był nie tylko profesjonalny, ale też niezwyk... もっと見る
企業が回答しました
Byłam na city breaku w Hiszpanii w Alicante z eSKY i naprawdę jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Wszystko było świetnie zorganizowane — od początku do końca czułam, że mam wszystko pod kontrolą i... もっと見る
企業が回答しました
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Szybkie propozycje wyjazdów ale dobór…
Szybkie propozycje wyjazdów ale dobór lotów głównie najmniej atrakcyjnych/ bardzo wczesne albo bardzo późne/ bez pokazywania innych.
Ale łatwość szybkiego oszacowania kosztów realizacji szybkich inspiracji wyjazdów

Pakiet lot + hotel
Kupiłam pakiet lot + hotel dla pary. Podróż była rewelacyjna: świetna cena, prosty i konkretny zakup, a hotel to strzał w dziesiątkę. Czułam się w pełni zaopiekowana i mogłam skupić się na poznawaniu Rygi.

eSky.pl からの回答
Najlepszy sposób na wygodną rezerwację podróży!
Jeśli szukacie gotowych pomysłów na city break czy wakacje, to eSky spisuje się 10/10. Mój ostatni łup to Malta za niecałe 600 zł (loty + 3 noce w super hotelu + śniadania + transfer + ubezpiecznie)! ✈️
Wyszukiwarka jest mega wygodna, wystarczy kilka minut i parę filtrów, żeby znaleźć idealne miejsce dla siebie. Apka dostaje ode mnie 10/10, zwłaszcza za ostatnie aktualizacje i nowości, które aż miło się przegląda. Super opcja dla osób, które cenią swój czas i portfel!

Rezerwacja lotów
Wszystko przebiegło pomyślnie i zgodnie z planem, potwierdzenia, informacje o statusie lotów i przypomienia o odprawie wysyłane na czas, informacje klarowne i przejrzyste, strefa klienta jasna i czytelna, bardzo polecam i wrócimy na pewno jeszcze nie raz :)
PS. Opcja lot plus hotel - porównywana wielokrotnie z innymi stronami, tutaj zawsze wychodzi taniej

eSky.pl からの回答
Korzystałam z eSky już kilka razy
Korzystałam z eSky już kilka razy, wykupując pakiet lot + hotel i za każdym razem okazywało się to dużo bardziej korzystne cenowo niż rezerwowanie tych dwóch rzeczy osobno. Dużym plusem jest też ich aplikacja. Bardzo przejrzysta i intuicyjna w obsłudze. Bez problemu można znaleźć potrzebne informacje i sprawdzić szczegóły rezerwacji. Jak dotąd moje doświadczenia z eSky są bardzo pozytywne i z pewnością jeszcze skorzystam z ich oferty w przyszłości.

eSky.pl からの回答
bardzo czytelna aplikacja mobilna i…
bardzo czytelna aplikacja mobilna i strona, wszedzie mi wyskakuja reklamy esky, nie da sie was nie lubic

Zero kontaktu
Zero kontaktu, praktycznie zawsze odpowiada AI, nie pomaga, konsultanci w ogóle nie odpisują. Zero pomocy przy problemach np. Odwołany lot.
Dodam że oczywiście miałem zapłacone wszystkie możliwe ubezpieczenia.

Piękny wyjazd
Piękny wyjazd, chociaż z powyższych powodów nieco dziadostwa. A szkoda, bo organizacja rewelacja 👍🙂🙂🙂

eSky.pl からの回答
Kupiony bilet dotyczył lotu liniami MEA
Kupiony bilet dotyczył lotu liniami MEA. NA stronie tej firmy widnieje informacja, że zwroty są możliwe poprzez aplikację, ale jeśli ktoś kupił bilet przez pośrednika zwroty obsługuje pośrednik. Wystąpiłam o rezygnację z przelotu i zwrot biletu. Firma wysyłała do mnie kolejne maile z coraz to niższymi kwotami zwrotu, prosząc o potwierdzenie i weryfikując każdą kwotę. Ostatniego maila dostałam trzy dni po terminie lotu, że mogą jedynie zwrócić podatki lotnicze w wysokości 44.21. I oczywiście znowu oczekują potwierdzenia. Generalnie grają na zwłokę, długo odpowiadają na maile, brak kontaktu telefonicznego. Zwykli naciągacze. Jeśli wszystko idzie gładko, lot się odbędzie, to nie ma problemu. Ale jeśli coś pójdzie nie tak, nie liczcie na pomoc czy jakiekolwiek zwroty. Kupujcie bilety tylko bezpośrednio w liniach lotniczych.

eSky.pl からの回答
Wszystko przebiegło zgodnie z planem
Wszystko przebiegło zgodnie z planem, bez zakłóceń. Wystarczył dostęp do maila i aplikacji eSky.

eSky.pl からの回答
Nie polecam, Odwołany lot. Infolinia wyłączona.brak kontaktu.Brak zwrotu środków mimo,że Wizzair już zwrócił Esky pieniądze.Ja nadal czekam.Zero możliwości kontaktu.Tylko e-mail i odpowiedzi- "odpowiemy w ciagu 14 dni"
Dramat

eSky.pl からの回答
Me cancelaron un billete el mismo dia…
Me cancelaron un billete el mismo dia del vuelo y no se hacen responsables. Unos estafadores

eSky.pl からの回答
Był to mój pierwszy wyjazd z esky i…
Był to mój pierwszy wyjazd z esky i niestety ostatni. Firma zdecydowanie nie powinna zajmować się kompleksową obsługą klientów. Nie potwierdzają rezerwacji i nie zgłaszają late check in, co skutkuje oczywiście dodatkowymi kosztami dla klienta. Na reklamacje odpowiadają standardowo czyli to nie ich wina tylko klienta. Oczywiście stara i znana śpiewka. Najprościej się wybielić i mieć sprawę odhaczoną. Dlatego mili państwo unikajcie tej firmy bo nie ma predyspozycji ani kwalifikacji do świadczenia kompleksowych usług. Lepiej zapłacić ciut więcej niż później dopłacać bajońskie sumy. Korzystajcie ze sprawdzonych firm bo w ogólnym rozliczeniu niby tańszy wyjazd, z esky wyjdzie dużo drożej jak normalnie. Powodzenia

eSky.pl からの回答
Bardzo dobry kontakt z biurem
Bardzo dobry kontakt z biurem, odpowiedzi wyczerpujące, wszystko bez zastrzeżeń, rekomendowane miejsce zgodne z opisem

eSky.pl からの回答
W eSky zakupilśmy wycieczkę do Maroko
W eSky zakupilśmy wycieczkę do Maroko. Jeżeli chodzi o hotel, to w miarę wszystko w porządku. Problem pojawił się na powrocie. Odprawę mieliśmy robić samodzielnie. Pierwsza odprawa w Polsce przebiegła bez problemu, pojawił się kłopot przy powrocie. Przez aplikację nie było możliwości - komunikat - odprawa dezaktywowana, przez stronę -również. Kontakt z biurem eSky , rozmowa tylko z wirtualnym asystentem, który kierował nas po informację na stronę przewożnika oraz komunikatem, że odprawa na lotnisku będzie wiązać się z dodatkowymi kosztami. Na infolinię eSky nie można było się dodzwonić. Utrudniony również był kontakt z Rezydentem, na nasze pytania nie uzyskaliśmy żadnej odpowiedzi, Po całej tej akcji okazało się ,że odprawę można zrobić na lotnisku. Uważam ,że ta informacja powinna nam być przekazana wcześniej i nie byłoby żadnego problemu. Zamiast ostatnie godziny spędzić na spokojnie na marokańskim słoneczku, to mieliśmy masę nerwów i stresu. Na pewno następnym razem wybiorę inne biuro podróży.

Nie polecam!!!
Nie polecam! W piatek zarezerwowałam nocleg, potwierdzenie rezerwacji miało byc do 8h. Mija juz ponad 30, jesteśmy w drodze na lotnisko a potwierdzenia brak. Od wczoraj próbuje sie dowiedzieć co z rezerwacja to odpisują tylko ze proszą o cierpliwość bo rezerwacja jest w trakcje weryfikacji...

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。