We had a great iftar experience here. The Ramadan menu was well worth the price and included fruit, dates, soup with bread, a main course and dessert. Everything tasted fresh and well prepared – espec... もっと見る
企業が回答しました
Lækker kød og super service. Jeg kan varmt anbefale Esmeralda Pizza på grund af deres gode service og lækre mad. Vi fik Mørbrad med husets sauce. Lækre cocktail tomater.
企業が回答しました
New owner , Best juicy steak and very tasty Tiramisu in town. Authentic taste. Cozy atmosphere, a must try place 👌, i recommend this restaurant to all food lovers
企業が回答しました
Bestilte lasagne og burger. Tør og kedelig. Pasta pladerne var blot lagt i lag uden noget kødsovs, spiste en klump pasta omringet af tomatsovs. Burgere var forarbejde formet kød, kedelig uden smag. 1... もっと見る
På menuen hos Esmeralda kan du få en stor bid af det italienske køkken. Du får blandt andet stenovnspizzaer, lækre pastaer, saftige steaks og andre lækre ala carte retter.
デンマーク
ネガティブなレビューの 25%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg bestilte en "salat pizza" med oksekød. kødet smager af en steak der er for gammelt kanterne var helt brandte og deres "dressing" smagte bare a smelted feta ost, og da jeg kom for at hente pizzaen var den nesten ikke varm. 89,-KR er det dårligt mad og er ikke det værd.
DEN MEST RINGE SERVICE OG DET MEST ULÆKRE MAD I HELE KØBENHAVN. DET SMAGER RÅDDENT OG AF RØG! JEG KOMMER ALDRIG TIL AT NÆRME MIG DEN RESTAURANT IGEN - FY FOR DEN LEDE JEG BRÆKKER MIG! I BURDE SKAMME JER OG LUKKE DEN FORBANDEDE ULÆKRE BIKS NED. DET HAR INTET AT GØRE MED ITALIENSK.
JEG HAR ALDRIG NOGENSIDEN I MIT LIV SMAGT SÅDAN EN DÅRLIG OKSEMØRBRAD BURGER, JEG BESTILTE DEN MEDIUM STEGT BURGER OG FIK NOGET HELT RÅT KØD SÅ BAD JEG DEN SØDE DAME OM NOGET NYT OG KRAFTEDME KOMMER DE TILBAGE MED DET SAMME RÅT KØD…. FY FOR HELVEDD HVOR ER I ULÆKRE OG UFORSKAMMEDE…. BRØDET VAR HELT KOLD, JEG BAD OM BURGEREN UDEN LØG OG KRADTEDME KOM DE EN HELT BUSK LØG I. OVENIKØBET HAVDE “KOKKEN” LAVET FEJL VED BESTILLINGERNE🤮🤮🤮
Bestilte 5 pizza to go. Kom hjem var 2 næsten uspiselige så forbrændte var de. 1 var uden brandsår🤯havde også bestilt pomfritter, som den unge Uservicemindede pige valgte at returnere istedet for at fylde bakken op, da den kun var 3/4 fyldt og jeg klagede.. ærgerligt jeg ikke tjekkede pizzaerne. 400kr fattigere og vi er alle stadig sultne😬🤯
Jeg kom ved åbningstid kl. 11 og bestilte en pizza. Medarbejderen sagde at der ville gå et kvarter før pizza'en var færdig.
Jeg fik ikke de 17 % rabat som skiltet udenfor antydede og der gik 30 minutter før pizzaen var klar. Pizzaen var brændt smagte mildest talt som en opvarmet frysepizza.
Ringe service - dårlig mad
Lad være med at bestille herfra- medmindre du gerne vil ud og lede efter mad igen- det er ret ringe.
Vi havde bestilt 2 sandwich med oksekødsstrimler uden dressing og kylling&bacon uden pesto.
De tog fejl af ordrerne så fik pesto i hele sandwichen, ikke peberfrugt i den anden og brød der var ristet men fordi vi tog det med faldt sammen som vådt pap. Kødet var meget tørt og der var verdens mindste stykke avocado i kyllinge sandwichen.
Er ked af sige det var ingen fornøjelse for 2x74 kr.
Dårligste burger jeg nogensinde har smagt. Havde bestilt 2 burgere med spejlæg,bacon og løg.
Alt var stegt tørt, bacon var helt sort og 3 strimler sort løg 🤬 og den ene burger kom med en sort oliven i?
Sidste gang vi kommer der.
Virkelig skuffende…
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser men lige ford den her oplevelse kan jeg ikke lade vær, det var så skuffende!
Min mand og jeg var her til aften for første gang inde og prøve Esmaralda, jeg er dybt skuffet over hvordan man som restaurant kan servere sådan noget mad for sine kunder. Vi bestilte en oksemørbrad og en gang kylling filet, for det første var kødet fuldstændig smagsløst, kold og helt usaltet og smagte af noget der havde stået klar til servering i længere tid grønsagerne var kolde og smagte virkelig ikke godt vi bestilte kartofler til som skulle forstille at være stegte kartofler.. men hvad vi fik var små hakkede kartofler. Kylling filet smagte brændt og der var grøntsagerne også smagsløse og kolde, vi fik 4 forskellige sovs til og efter 7 år i mad branchen så ved jeg så meget som at sovs ikke skal serveres kold og helt tyndt som vand, altså sovserne var bogstavligtalt iskolde.. deres hvidløgsbrød var virkelig tørt og helt koldt og smagte af gammelt brød. De får 1 stjerne og det er kun for den søde Tjener der servicerede os og for deres pommes fritter.
Men alt i alt en virkelig virkelig dårlig mad oplevelse især når man var så sulten og de fleste restauranter skulle til at lukke så vi følte os nødsagede til at spise lidt af maden.
Jeg er dybt chokeret over hvordan man kan tillade sig at sætte sådan noget mad på bordet foran kunder.
Overhovedet ik mad for næsten 500kr værd!!!!
Ikke et sted vi vil anbefale til nogen og det så også første gang og sidste gang.
DESVÆRRE , og aldrig mere.
Havde bestilt en husets sandwich til kr. 74,-.
Godt nok det værste jeg har spist til dato.
Kødet var fyldt med sener, brødet vat totalt brændt på.
Og dressingen havde man glemt……
Gad vide om de ansatte virkeligt er fra Italien, jeg tvivler.
Der gik så et par timer efter kun at have spist den halve, resten i skraldebøtten, så fik jeg akut maveonde.
Hold op en dårlig oplevelse.
Kr.74,- for en så uspiselig sandwich.
Og kr. 4,- for en lille papirspose, som jeg ikke havde bedt om, eller oplyst om.
Men sød ekspedient.
1 time og 45 min for at få leveret 1 stk. lunken pizza siger vist alt.
Over en times ventetid(selvom de skrev 30min) på to smagsløse, fedtede pizzaer samt to halvkolde børneretter. Ondt I maven bagefter😬
Vi bestiller aldrig mere fra Esmaralda.
Den ene stjerne er kun for ekspedientens venlige service..
Mad oplevelsen var til 0 stjerner. Bestilte en pizza nr. #12 med marinerede blandede svampe og oksekødstrimler. På pizzaen var der max 5-10 (højt sat) meget små stykker oksekød (som i øvrigt var tørre) og resten var ellers svampe - som der faktisk heller ikke var ret mange af. Derudover var pizzaen meget underbagt (rå) i den ene halvdel og meget sprød i den anden. Jeg forventede godt nok en bedre pizza for 89 kr!!
Bestilte også en sandwich nr. #34 med kylling, bacon og avocado. Der var ét stykke bacon i og avocadoen havde de vidst helt glemt. Så 74 kr for en sandwich med kylling...
Har spist på Esmaralda meget før i tiden, men denne gang bliver nok den sidste 😅
Dårlig dårlig mad på Esmeralda!!!
Andre som har oplevet et kæmpe dyk i kvaliteten hos Esmeralda??? Ny ejer, ny kok????
Har været der et par gange tidligere, hvor både service og mad var i top kvalitet. MEN idag da vi ankom, min mand og jeg, til en stortset tom restaurent, fik vi os noget af et chok, maden var som kastet på tallerkenen - sjusket anretning og pre- made mad som var varmet op. Grøntsagerne (såkaldt “garniture”) i hovedretten var kolde, triste, smagsløse, og så ikke friske ud, kødet overtilberedt og tørt. De 5 sovse ankom 10 min før selve maden👎🏼 brødet tørt, som i virkelig tørt og smagte gammelt (måtte spytte det ud i en serviet) bananasplit med halvrådne bananer og dåseflødeskum sprøjtet ud over hele tallerkenen.
0 stjerner herfra👎🏼 og så var det sidste gang herfra!
Synes det både er ærgeligt og super trist når spisesteder lækker med kvaliteten.
Vi gav naturligvis vores (konstruktive) feedback på restaurenten - de havde dog ikke så meget at erkende hvilket var endnu mere forbløffende😳
Jeg har hørt godt om deres pasta, men det var virkelig ikke min oplevelse.
Jeg bestilte deres vegetar pasta ret, der nok er den mest smagsløse og dårligst tilberedte pasta jeg nogensinde har fået. Penne pastaen var meget overkogt, hvilket gjorde retten smasket og vandet. Grøntsagerne var smagsløse, slatne og bidrog bestemt ikke med noget godt til retten, da de smagte af nedfrosne grøntsager. Sammen med det, var grøntsagerne kæmpe store og umulige at spise. Disse ting var samlet i en sovs, der nok mere var vand end sovs. Vandet smagte ikke af noget og var en ligegyldig “tilbehør”. Ved siden af fulgte der 3 små stykker brød med, der var super tørre.
Alt i alt en super øv oplevelse der kostede 80kr og mad i skralderen.
Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser, men det her er IKKE OKAY! vi har altid været fan af deres pasta og havde høje forventninger til det. Jeg og mine venner havde bestilt carbonara og deres svampe pasta. En af mine venner spiser nemlig ikke kød og vi havde gjordt det tydeligt for dem at det skulle være uden, hvis muligt. De ringer op til os og siger at deres svampesauce er lavet på forhånd, men vil forsøge at tage så meget kød ud, hvilket var okay. De ringede for at informerer os om at der var blevet sat et X på retten "uden" kød, og derfor ved vi at vi ikke har taget fejl af portionerne. Cabonaraen havde tydeligvist fået for meget og det var ligesom at spise pasta med scramble æg. der blev ikke spist op fra nogle parter.
Leveringsmanden snakker ikke dansk, men meget dårligt engelsk. Vi blive ringet op af leveringsmanden, da jeg ved et uheld har skrevet den forkerte adresse. Jeg tager telefonen men ved ikke hvem der ringer og spøger hvem det er jeg snakker med. Han lød til at mumle ret meget og jeg havde svært ved at forstå ham. Idet jeg forsøger at finde ud af hvem jeg snakker med, lægger han bare på, og jeg vidste ikke at det var leveringsmanden jeg snakkede med. Da leveringsmanden ankommer bliver vi mødt med en dårlig og uhøfligt attitude. Vi forsøger at kommunikere med ham, da han ringede til mig og jeg ser at jeg har skrevet den forkerte adresse. jeg undskylder for at have skrevet den forkerte adresse, da jeg godt kunne se at det var min skyld. Han var virkelig sur over det og giver os et surt ansigt, dårlig attitude. Vi viser ham at jeg ved at uheld havde skrevet den forkerte adresse, og han forstår ikke at vi viser ham døren ved siden af (kom til at skrive at vi bor i nr. 2 selvom det er 4., dog er det døren lige ved siden af). Han hæver stemmen og siger "open the freaking door", hvilket bare ikke er okay. Jeg ringede så til restauranten for at klage over ham (før vi har smagt på maden), hvor jeg får fat i chefen. Først lyder det som om at han tager min klage seriøst. Idet jeg forklarer hvordan at han var uhøflig og lagde på da han ringede, afbrød chefen mig bare hele tiden og siger "vi tager det meget seriøst". Han fortæller os at han nok skal snakke med leveringsmanden og at selvom adressen var skrevet forkert, skal de stadig være søde. Jeg prøver at uddybe situationen så han forstår hvor uhøflig han var, men jeg blev bare afbrudt hele tiden, hvilket ikke er acceptabelt.
To af os fik dårlig mave af pastaen.
Vi plejer at være trofaste kunder af Esmaralda, og to af vores venner kom til KBH for at besøge os, og vi ville have at de smagt Esmaralda. Desværre blev vi kun efterladt sure, utilfredse og med dårlig mave.
Man læser ofte de anmeldelser der siger "Ville give 0 stjerner hvis man kunne", og dette er ikke en overdrivelse i dette tilfælde. Vi vil ikke være kunder af Esmaralda mere, og de fortjener ikke en stjerne.
Vi var en gruppe der bestilte 4 pizzaer, hvor det slet ikke værd.
1. Nogen steder af pizzaen var fyldt, og andre steder var der bare tomat sauce. Virkelig dårlig fordeling
2. Det smagte slet ikke så godt.
3. Kvalitet af fyldet var meget dårligt.
4. Slet ikke værd for pengene. 75 gik direkte i skralde spand.
5. Vi fik det dårligt af det vi spiste efterfølgende.
Vi ringede til dem og fortalte, og de sagde næste gang giver de ekstra, men ekstra foe hvad ?? Vi vil aldrig nogensinde handle det her sted.
Hold jer væk fra stedet.
Vi ringer ind og spørger om de har plads til to, hvor de derefter lover at ringe tilbage om Max 5 min med et svar. Da vi ikke blev ringet op igen gik vi ind på Restaurant og spurgte igen om de havde plads til to, vi får så af vide at der ingen pladser er, men så kommer en kollega med en kunde i røret og spørger om de har plads til to og Herren der fortæller os at de ingen pladser har svare ja vi har plads til to, til kunderne i røret! Uacceptable service og det var vores sidste gang på esmeralda
Har lige fået leveret pizza for første gang i 100 år, og den smagte faktisk rigtig fint. Er dog bare lidt spild af penge at modtage en pizza, hvor halvdelen er tyk halvsort skorpe. Så sidder efterladt en smule sulten, ondt i pengepungen og med tanke med madspild. Øv øv.
Skuffet. Jeg er virkelig skuffet. Jeg har spist her en gang før, dog aldrig i mit liv oplevet noget så usmageligt. Pastaen var alt for flydende (som vand) og champignonerne var ikke skåret i tynde skiver. Jeg som 19-årig kunne lave denne pastaret 1000 gang bedre. Bare fordi I har travlt betyder det ikke at det skal gå ud over maden. Husk I som en restaurant bliver valgt ud af så mange andre restauranter på Amager - så yd det bedste og lad vær med at sige maden tager 20 minutter også levere noget mad som en 10-årig dreng i sommerhus laver. Derudover får jeg af vide i mit øresnegl at man kunne smage kyllingen var blevet stegt før, dernæst frosset også stegt igen.
Ps. Jeg plejer aldrig at lave en anmeldelse, men det her skuffede mig virkelig meget.
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。