E-Wheels Sverige レビュヌ 5,169

TrustScore 5段階評䟡の4

4.2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Efter en omfattande konversation med E-whels (AnnaP) dÀr jag hade möjlighet att dryfta mina synpunkter, mÃ¥ste jag göra hatten av för företagets ambitioner att dels lova förbÀttringar i kontakten till... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte en produkt för en tid sedan dÀr batteriet gick sönder. Grabben hade sparat jÀttelÀnge och tyvÀrr fick vi inget nytt pÃ¥ garantin. BestÀllde dÃ¥ ett nytt och tyvÀrr har Àven det gett upp. Rek... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

JÀttenöjd hade fÃ¥tt lite problem med batteriet efter lite mailande med lite bilder sÃ¥ kom det ett nytt batteri pÃ¥ posten 😀 Dom hörde till och med av sig nÀr jag sjÀlv var sen att svara pÃ¥ ett mail... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har precis köpt vÃ¥r andra kick frÃ¥n E-Wheels. Har haft en elkick i nÃ¥gra Ã¥r nu som vi varit nöjd med. Lite smÃ¥saker har gÃ¥tt sönder men en av orsakerna att jag bestÀllde just frÃ¥n E-Wheels Àr att det... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Skandinaviens största återförsÀljare av el-sparkcyklar. Vår virksomhet ble startet i Drammen, Norge i 2014 och sedan dess har E-Wheels levererat en stor del av Nordens små elektriska fordon och anses vara en pionjÀr inom det gröna skiftet. Har du köpt en produkt och behöver hjÀlp? Skicka oss ett mail på: mail@ewheels.se så hjÀlper vi dig

4.2

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Seller that adds no value.

Seller of devices with poor information and faulty product designs that goes unchanged.

Had contact with customer service twice, both times left with unanswered questions and a 1 star experience with their unwillingness to help.

STAY AWAY!

2026幎2月24日

Hello,

We appreciate you taking the time to write this review.

All our products are our own, and we are closely involved throughout the entire development process. We know them well and stand behind their quality.

It is unfortunate that you have had this experience with our customer service. We would like to contact you to provide further help.

Unfortunately, we are not able to identify the specific case, so we kindly ask you to contact us directly so that we can resolve the matter.

We look forward to hearing from you.

Kind regards,
E-Wheels Customer Service

5぀星のうち4の評䟡

smidigt byte av reservdel vid

smidigt byte av reservdel vid felbestÀllning.

2026幎2月23日

KÀra Göran,

Tack så mycket för din feedback!

Det Àr fantastiskt att höra att du fick enastående hjÀlp med felsökningen av din nya elsparkcykel och att det nya delen kom i posten bara några dagar senare. Vi Àr glada att höra att allt Àr i ordning nu!

Vårt mål Àr alltid att ge snabb och effektiv hjÀlp, och det Àr inspirerande att få bekrÀftelse på att vi har lyckats lösa dina problem. Om du har ytterligare frågor eller behöver hjÀlp i framtiden, Àr vi alltid hÀr för att hjÀlpa till.

5぀星のうち5の評䟡

Senaste felet var batterilåset gick

Senaste felet var batterilåset gick sönder. Fick nytt lås och ersÀttning för låssmed utan diskussion.

2026幎2月2日

E-Wheels Sverige からの回答

Stort tack för din återkoppling!

Det Àr fantastiskt att höra att du fick snabb hjÀlp nÀr batterilåset gick sönder. Vi Àr glada att vi kunde skicka ett nytt lås och att ersÀttningen för låssmeden gick smidigt, utan några diskussioner.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att filma felet och skicka det till oss, vilket gjorde att vi kunde ge klartecken för åtgÀrd snabbt. Det Àr viktigt för oss att våra kunder får den hjÀlp de behöver, och det Àr roligt att höra att du Àr nöjd med både processen och resultatet.

Om du någonsin har fler frågor eller behöver hjÀlp, tveka inte att kontakta oss. Tack igen för din återkoppling och för att du valde E-Wheels.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Tack så mycket

Tack så mycket

2026幎2月21日

Hej Ghassan,

Tack så mycket för ditt meddelande!

Vi ser att du har bestÀllt en controller, och vi hoppas att allt går smidigt med leveransen.

Om du skulle ha nÃ¥gra fler frÃ¥gor eller behöver hjÀlp framöver, tveka inte att kontakta oss igen. 😊

Önskar dig en riktigt fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Snabba svar och försÀndelse av delar

Snabba svar och försÀndelse av delar som gått sönder.

2026幎2月20日

5぀星のうち4の評䟡

Mycket nöjd med mitt köp hos E-Wheels

Mycket nöjd med mitt köp hos E-Wheels. Kundsupporten svarade snabbt på mina frågor och var vÀldigt hjÀlpsam. KÀnns tryggt att handla från en erfaren aktör inom elektriska fordon.

2026幎1月1日

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi setter stor pris på dette, og er glade for at du er fornÞyd!

Ha en riktig god dag, og god helg! 🙂

Super

Bra, jag Àr nöjd!

2026幎2月17日

Hei!

Takk for din hyggelige vurdering og tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Velkommen tilbake!

Ha en fin dag 😃

5぀星のうち1の評䟡

SÀmst nÀr det kommer till reklamation

SÀmst nÀr det kommer till reklamation. Skickade in min scooter för att nÃ¥got konstigt fel dök upp vilket var att den inte gasade direkt efter att man hade den pÃ¥ Cruise mode. Andra fel var att nÃ¥got tog emot i framdÀck vilket gjorde att den var lite lite skakig. Jag som inte riktigt kan mecka valde jag att skicka in den för att den skulle gÃ¥ pÃ¥ garanti och att de skulle fixa fel men sedan menar de att jag inte har tagit hand om den och inte tvÀttat den vilket jag hade gjort men man mÃ¥ste veta att nÀr man anvÀnder scooter Àr det OMÖJLIGT att nÃ¥got inte rostar eftersom det kan finnas salt pÃ¥ vÀgarna. Men de försökte komma undan med att den inte kommer gÃ¥ pÃ¥ garanti eftersom det inte togs hand om

Det har inte ens gÃ¥tt ett helt Ã¥r (nÃ¥gon mÃ¥nad kvar) sedan inköp liksom. SÃ¥ kan ni inte mecka den sjÀlv KÖP INTE scooter dÃ¥ :))

E-Wheels Sverige からの回答

Tack för att du valde att dela din upplevelse.

Vi beklagar att reklamationen inte gick som förvÀntat.

Vi vill påminna om att anvÀndarmanualen rekommenderar att torka av elsparkcykeln efter anvÀndning, sÀrskilt om den körts på saltade vÀgar, för att undvika rost och korrosion. Detta Àr ett krav för att garantin ska gÀlla vid eventuella fel.

Vi förstår att situationen Àr frustrerande, med dessa steg Àr nödvÀndiga för att reklamationen ska kunna hanteras korrekt.

Om du har några frågor Àr du alltid vÀlkommen att kontakta oss, och vi önskar dig en fin dag.

VÀnliga hÀlsningar,

Trevlig robot

Trevlig robot

KÀra Mikael,

Stort tack för din fina feedback!

Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr nöjd med hjÀlpen du fick via vår chatbot. Vi arbetar kontinuerligt med att göra den så smidig, snabb och hjÀlpsam som möjligt, så det betyder mycket för oss att du haft en positiv upplevelse.

Vårt mål Àr alltid att göra det enkelt för dig att få svar och lösa dina Àrenden, oavsett nÀr du kontaktar oss. Om du har fler frågor eller behöver hjÀlp framöver finns vi sjÀlvklart hÀr för dig.

Tack igen för att du valde oss, vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen! 😊

VÀnliga hÀlsningar,

5぀星のうち5の評䟡

Allt går så smidigt till och de svarar

Allt går så smidigt till och de svarar snabbt. VÀldigt hjÀlpsamma!

Med vÀnliga hÀlsningar,
E-Wheels kundtjÀnst

Billigt o bra kvalitet.

2026幎2月8日

Hej Micael,

Tack för din fina feedback! Vi Àr glada att du Àr nöjd med både priset och kvaliteten.

Det betyder mycket för oss att våra kunder uppskattar produkterna och servicen vi erbjuder. 😊

Om du har några frågor eller behöver hjÀlp med något i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Vi finns hÀr för att hjÀlpa dig!

Med vÀnlig hÀlsning

5぀星のうち1の評䟡

Trots avbestÀllningar och all info dom

Trots avbestÀllningar och all info dom fÃ¥tt sÃ¥ skickar dom ÀndÃ¥ min vara. 10 min efter bestÀlld vara pÃ¥ fredagen sÃ¥ kan man inte stoppa en vara som ska plockas pÃ¥ mÃ¥ndag morgon 🀔. Trots alla försökt att skriva ringa osv sÃ¥ gör dom ÀndÃ¥ fel och skickar. NÀ vÀrldens sÀmsta kontakt företaget emellan dÃ¥ man inte kan kontakta sina medarbetare som plockar och paketerar helt sjukt. Nu ska man fÃ¥ en leverans som man avbestÀllt och sen ska man skicka tillbaka och hur vet man om man ens fÃ¥r en returetikett som dom lovar? Trots flera konversationer med dom sÃ¥ har Ànnu ingen returetikett kommit pÃ¥ min mail. NÀ avstÃ¥ att bestÀlla hos detta företaget.

2026幎1月30日

E-Wheels Sverige からの回答

Tack för din feedback och vi beklagar verkligen den upplevelse du har haft.

På grund av sent svar från dig och ett missförstånd från vår sida skickades produkten tyvÀrr ut innan vi hann stoppa ordern. Vi förstår att detta har orsakat frustration, och vi vill sjÀlvklart hjÀlpa dig att returnera produkten.

Vi har redan skickat en fraktetikett till dig som du kan anvÀnda för returen.

Vi beklagar verkligen det intrÀffade och tackar för ditt tålamod.

Fortsatt krångel med barnbarnets

Fortsatt krÃ¥ngel med barnbarnets E-spark. Men jÀklar vad glad man blir över bra och trevlig support frÃ¥n er sida👍👍👍. Detta Àr inget vanligt i dag dÃ¥ det mest handlar om att krÀnga sÃ¥ mycket som möjligt och helt strunta i eftermarknaden.Seriöst imponerad att man utan att sitta i telefonkö sju timmar och femtionio minuter kan fÃ¥ tala med en fysisk och dÀrtill hjÀlpsam person.

2026幎2月4日

E-Wheels Sverige からの回答

Tack för din fina återkoppling! Det glÀder oss verkligen att höra att du Àr nöjd med vår support, trots problem med barnbarnets elsparkcykel.

Vi strÀvar alltid efter att ge snabb och personlig hjÀlp utan långa telefonköer, och det Àr fantastiskt att höra att det uppskattas.

Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen om det skulle behövas. 😊

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde först fel och det var inga

BestÀllde först fel och det var inga problem med att skicka tillbaka. Serviceinriktad personal och snabb hantering. BestÀllde på nytt och fick varorna på några dagar. Rekommenderar E-Wheels.

2026幎1月25日

Hej Sandin,

Tack så mycket för din fina återkoppling.

Vi Àr glada att höra att du fick snabb och smidig hjÀlp med din bestÀllning, Àven nÀr det blev fel först. Det Àr fantastiskt att veta att du uppskattade vår service och hur snabbt du fick dina varor efter den nya bestÀllningen.

Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsÀtta ge bÀsta möjliga service.

Tack igen för att du valde att handla hos oss. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen i framtiden. 🌌

Mycket bra vÀldigt nöjd

2026幎2月2日

KÀra Mikael,

Tack så mycket för din feedback!

Det Àr fantastiskt att höra att du fick enastående hjÀlp.

Reliable maintenance ,fast and

Reliable maintenance ,fast and professional workshop

2026幎1月15日

KÀra Adam,

bra och snabbt svar

bra och snabbt svar på min fråga till kundservice, det var personlitg och hjÀlpsamt.

2026幎1月30日

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Det setter vi stor pris på, velkommen tilbake.

Ha en fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt svar pÃ¥ min förfrÃ¥gan att fÃ¥ en

Snabbt svar på min förfrågan att få en kvittokopia på mitt köp av en elsparkcykel 2021. Tog ca 3 tim så hade jag fått en kvittokopia på min mail.

2026幎1月27日

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Ha en strålende dag 🙂

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス