Ich habe eine Brille fÃŒr 230 Euro bestellt und mich quasi seit dem 21.05.2026 von meinem Geld verabschiedet. Die Brille wurde von mir in absolut identischem Zustand zurÃŒckgeschickt (ÃŒbrigens wur... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har kÞbt et par Oakley med styrke. Kvaliteten er helt I top (originale) og styrken er som mine hverdagsbriller kÞbt hos en optiker i DK. Leveringstiden var 3 uger og pengene blev trukket et par dage... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg er faktisk positivt overrasket over mit produkt og behandlingen, efter at have lÊst nogle mindre positive anmeldelser af Eyerim. - Mine Ray-Ban Round er 100% som forventet, Êgte og jeg fik dem 40%... ãã£ãšèŠã
Rigtig god service. Overskuelige hjemmeside. Rigtig fine produkter. Eneste minus er den lange leveringstid. Jeg kontaktede Eyerim pr. mail, efter et par uger, da jeg intet havde hÞrt. De svarede meg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi hos Eyerim.dk har visionen om at du ser verden som du gerne vil! Vi sÊlger briller, solbriller og briller med styrke i mere end 8 lande i EU og er ved at vokse hver enkelte dag. Vi tilbyder gratis levering indenfor EU og sÊtter hÞj pris på hvad vores kunder siger om os.
é£çµ¡å
Námestie SNP 30 (OC Dunaj II), 3rd Floor (3. poschodie), 811 01, Bratislava, ã¹ãããã¢
- kontakt@eyerim.dk
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Zwrot nie obejmuje soczewek
Zwrot nie obejmuje soczewek. ZamówiÅem okulary, okazaÅo siÄ ÅŒe mi optyk źle wypisaÅ receptÄ i jedna soczewka byÅa ok, a przez drugÄ
nic nie widziaÅem. ZwróciÅem okulary by zobaczyÄ ÅŒe zwrócÄ
mi tylko 30% ceny okularów, bo szkÅa nie uwzglÄdniajÄ
w zwrocie. Kilkaset zÅotych straconych.
OczywiÅcie na okulary czekaÅem okoÅo 3 tygodnie, a potem 2 tygodnie na zarejestrowanie zwrotu. Same ramki wyglÄ
daÅy jak na gÅowÄ dziecka.
Nie mam absolutnie nic pozytywnego do powiedzienia o tej firmie.
Scammed
I ordered a pair of Sutro Lite Oakley, they sent the wrong pair, I sent it back, they made a mistake on the refund of the return label, but they completely refunded that amount later on. BUT they are ignoring my emails and they haven't given me an answer on what will happen, if they are going to send me a new pair of glasses or my money back. It has been 1,5 weeks now and still no answer. Absolutely terrible.
INTET SVAR
INTET SVAR.
Nu har jeg skrevet til Eyerim to gange. Men desvÊrre har jeg ikke modtaget noget svar retur, selv om jeg modtog en mail per automatik, hvor de skriver, at de svarer inden for 24 timer.
DesvÊrre kan jeg heller ikke ringe til dem, da deres telefonnummer ikke er oplyst.
Jeg har bestilt brillestel via min mobiltelefon, og da jeg skulle godkende Eyerims anmodning på MitID, kunne kunne jeg ikke gå tilbage på deres hjemmeside og se om alt var i orden.
Jeg ville derfor vide om de har modtaget betaling eller ej men intet svar, og jeg tÞr ikke at bestille brillerne igen, da jeg som sagt ikke ved om min bestilling er gået igennem den fÞrste gang.
Jeg er dybt skuffet.
Det skal dog siges, at der ikke er blevet trukket noget belÞb for brillestellet fra min konto. Men alligevel kunne jeg da godt tÊnke mig et svar, så jeg vidste, hvilket ben jeg skal stå på, og om jeg skal bestille igen eller ej?
Birgit Borg
Ulv i fåreklÊder
Jeg har modtaget et par solbriller, der er for små på trods af at have anvendt stÞrrelsesguiden på siden.
Da jeg skal til at oprette en retursag, opdager jeg, at returadressen er i Slovakiet, og derfor forbundet med store fragtomkostninger. Dette er altså et udenlandsk firma, der udgiver sig som et dansk foretagende.
Desuden er der flere ting ved varens og indpakningens stand, der får mig til at tro, at det kan vÊre en kopivare.
Jeg husker nu, hvorfor det er så vigtigt at undersÞge Trustpilot, fÞr man kÞber noget hos en ukendt forhandler.
Super tilfreds!
Jeg kÞbte et par solbriller hos eyerim, og var meeegeet i tvivl om det var da rigtige valg da jeg lÊste anmeldelserne, med at flere ikke havde modtaget deres ordre. Men jeg valgte at tage chancen, og det er jeg super glad for, så kun positivt her fra. Det eneste ulempe er, at ordrebekrÊftelsen ikke kommer - der skal du lige selv skrive din mail, nr og bede om den. Modtog brillerne efter 1 uge ca.
Dansk hjemmeside men udenlandsk returadresse
Firmaet opererer med dansk hjemmeside, og der står på siden at man kan returnere til en dansk adresse.
Dette passer dog ikke, man skal returnere til en adresse i Slovakiet, hvilket min. koster 200 kr.
ForfÊrdelig service & kundepleje
ForfÊrdelig service, og forfÊrdelig kundepleje!
Black friday placere jer en ordre, uden at benytte deres rabatkode, herefter placere jeg en ny ordre, I min forventning om at man kan annullere den fÞrste ordre, da jeg skrev inden for 10 minutter efter ordren var modtaget, at den gerne måtte annuleres,
Jeg fik så et svar mandag kl 13.18, at det var desvÊrre ikke muligt da ordren var afsendt - Husk ovenstående tidspunkt.
Jeg modtager senere samme dag, en besked fra kurer firmaet om at de har modtaget pakken/at den er blevet afsendt kl: 15:46 - Altså jeg er direkte blevet lÞjet til, af deres kundeservice medarbejder. Da de selv er så fine at dokumentere deres forsendelse.
Nu kommer vi til humlen, istedet for at annullere min ordre som jeg Þnskede, så sidder jeg nu med 2 par solbriller, hvor det vil koste mig 300 kr! at returnere en varer jeg har frabedt mig hele tiden.
Fordi at de jvf. deres egen hjemmeside - se citat herunder.
"BEMÃRK: Alle pakker, der sendes via kurerfirmaer uden sporingsoplysninger, sendes tilbage til afsenderen."
Så for at opsummere, hold jer langt vÊk - en vÊrre "drop shipping" oplevelse skal man lede lÊnge efter, og jeg håber at de forstår at som minimum at man laver et retur label, som man så kan betale for, istedet for at skrive 4 addresse linjer ned. Det er som om de bare ikke vil yde nogen form for service, og nÊrmere gÞr det så besvÊrligt som muligt at returnere deres varer.
Would recommend
As described, delivered on time. Would recommend.
DÃ¥rlig returpolitik
Jeg skulle returnere nogle briller, men kan se at jeg skal sende den til Slovakiet hvilket vil koste mig 200kr. Da jeg bestilte dem troede jeg ikke , det vil vÊre sÃ¥ langt vÊk, nu nÃ¥r hjemmesiden har dansk web adresse, men der mÃ¥ jeg tro omâŠ..
Pas på når du kÞber her hos Eerim.dk
Pas på når du kÞber her hos Eerim.dk
Briller/solbriller bliver afsendt fra Slovakiet og her skal du også sende dem retur til igen på egen regning , som koster 300 kr Selv om du kun har kÞbt et par solbriller til 1000 kr.
Jeg kÞbte et par D&G som var for store og dårlig kvalitet..
Det er de lige glad med .. Jeg skal selv betale for at sende dem retur:-( Alså 300 kr med postnord som de opfordede mig til.. Og ikke vÊre sikker på om de modtager min pakke efter hvad jeg har lÊst her ..
KÞb fremover hos edel-optick som har gratis retur og super service med pengene tilbage meget hurtigt..
Luckily I didn't cancel my order
I ordered a partir of Ray Ban aviator in the 7th of July . Then I started reading the reviews and got worried so I wanted to cancel my order. The day after i received a reply saying that the order was already shipped so it couldn't be canceled. I could not receive the package so it would be sent back. Today (12 of July)the sunglasses arrived and they do match the description and I can see they are original.
I'm happy my order didn't get cancel and that I received the package
En god oplevelse
Jeg så fÞrst de kedelige anmeldelser efter at jeg havde lavet en bestilling.
Jeg var derfor meget nervÞs for hvad jeg skulle forvente men efter 7 dage modtog jeg mine nye solbriller og jeg må derfor sige at jeg har haft en god oplevelse med Eyerim.dk
Hilsen Thomas
lille fejl i de automatiske mails men...
lille fejl i de automatiske mails der blev sendt ud med faktura og link til sporing af pakken, men jeg sendte dem en mail og bad om pakkenummeret og en kopi af fakturaen, dagen efter fik jeg svar med faktura og pakkenummer. nemt og hurtig service.
Har stadig ikke modtaget varen
Har stadig ikke modtaget varen, selvom det er over en måned siden, at jeg bestilte den. Pengene er dog trukket for lÊngst. Endvidere fik jeg ikke et tracking nr. fÞr jeg efterspurgte det. Der er så ikke sket noget med forsendelsen af pakken i en måned, hvorfor jeg tÊnker at der er noget galt med enten nr. eller den med de sender varen på.
Hurtig levering- god pris
Hurtig levering, fin kundesupport, fine briller til en rigtig god prisð
DÃ¥rlig kundeservice ...
Jeg modtog et par fuldstÊndig vinde og skÊve briller - og sendte dem naturligvis retur omgående.
Jeg har gennem årene handlet en del briller på nettet - hos andre leverandÞrer.
Alle briller og linser med styrke.
Altid har jeg fået en super kvik ekspedition .... og excellent kundeservice.
Men hos eyerim blev jeg mÞdt ganske anderledes ...
Returfragten skal jeg selv betale (???) - og glassene modtager jeg heller ikke refundering for (???).
Jeg fÞler mig snydt og bedraget fra ende til anden.
Kan kun opfordre alle andre til at gå til en optiker.
Få professionel rådgivning og vejledning ... og på dansk og ikke slovensk.
Bedste priser og relativ hurtig levering
Bedste priser og relativ hurtig levering. Ca. 5 dage fra bestilling til pakken blev leveret. Alt er som det skal vÊre. Kan kun anbefale dette website ð
Min datter har ikke modtaget sineâŠ
Min datter har ikke modtaget sine briller endnu. Leveringstiden var i forvejen 3 uger og nu er der gået en uge mere. Da jeg forsÞger at ringe, opdager jeg, at man kun kan skrive mail. Dette gÞr jeg så, men jeg bliver i tvivl om jeg modtager svar inden de 24 timer som eyerim lover.
Jeg opdager, at firmaet ikke er dansk, men slovensk.
Fick en Falsk kopia
BestÀllde en DG2189, varan som levererades var en falsk kopia då jag redan har samma modell men i annan fÀrg så kunde man lÀtt jÀmföra. Efter flera konversationer med eyerim då Eyerim nekade i början att de sålde falska produkter men efter att de såg bilderna och hur tydligt skillnaden var mellan originalet och den jag fick av de så gick de med på returen och att de skulle stå för frakten tillbaka nÀr de mottar glasögonen. nu har det gått tre veckor utan att jag fått pengarna för frakten tillbaks.
skillnaden mellan original dg2189 och Eyerims:
*Glaset skulle vara polariserade: den kom defekt på kanterna! se bilden!
*Ingraveringen av mÀrket och modell var olÀsbar snarare printat Àn graverat.
*vÀgde lÀttare Àn originalet.
* Foderalet var inte likt den som Àr köpt på D&G i Milano!
* putsduk saknades.
God oplevelse
God oplevelse - nem bestilling og hurtig levering

Eyerim ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹