レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ich habe eine Brille fÃŒr 230 Euro bestellt und mich quasi seit dem 21.05.2026 von meinem Geld verabschiedet. Die Brille wurde von mir in absolut identischem Zustand zurÃŒckgeschickt (ÃŒbrigens wur... もっず芋る

Har kÞbt et par Oakley med styrke. Kvaliteten er helt I top (originale) og styrken er som mine hverdagsbriller kÞbt hos en optiker i DK. Leveringstiden var 3 uger og pengene blev trukket et par dage... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. サングラス店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi hos Eyerim.dk har visionen om at du ser verden som du gerne vil! Vi sÊlger briller, solbriller og briller med styrke i mere end 8 lande i EU og er ved at vokse hver enkelte dag. Vi tilbyder gratis levering indenfor EU og sÊtter hÞj pris på hvad vores kunder siger om os.

• Námestie SNP 30 (OC Dunaj II), 3rd Floor (3. poschodie), 811 01, Bratislava, スロバキア

• kontakt@eyerim.dk

3.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

Super og effektiv betjening!

Havde desvÊrre en oplevelse med en funktionsfejl på et par solbriller, som Christina hurtigt fik fikset, da jeg nu får et par nye som erstatning. Super og effektiv betjening. Mine varmeste anbefalinger.

2016幎10月3日

KÊre Michael,
tak for de pÊne ord!

gode priser - Fin levering

Jeg er faktisk positivt overrasket over mit produkt og behandlingen, efter at have lÊst nogle mindre positive anmeldelser af Eyerim. - Mine Ray-Ban Round er 100% som forventet, Êgte og jeg fik dem 40% billigere hos Eyerim, end jeg har set alle andre steder. Brillerne var i upåklagelig stand da de kom frem, og jeg havde ingen problemer med at hente dem hos min nÊrmeste 7/11, da jeg ikke var hjemme da GLS kom forbi min adresse med pakken. - Jeg kunne sagtens finde på, at bruge Eyerim igen.

2016幎9月21日

Ægte eller kopi?

Prisen var god, og de bestilte Ray Bans ankom efter et par uger. Men da jeg modtog dem, blev jeg usikker på, om de er Êgte; tidligere har jeg prÞvet et tilsvarende par i en butik - disse var 'Made in Italy'. Dem, jeg modtog fra Eyerim, var 'Made in China' og fÞles anderledes. Brillerne er pÊne, men tvivlen om, om de er Êgte eller en dyr kopi gÞr det Þv at bruge dem.

Svar til Eyerim/Christina: Der står 'made in China' på Êsken, derfor tror jeg, de er lavet i Kina. Jeg kan indberette dem til Luxottica.
Mht at returnere dem til Eyerim, så kan jeg jo lÊse i en anden anmeldelse herinde, at det er dyrt - så derfor er det hele jo ikke uden Þv vel?! Når I skriver på jeres hjemmeside at solbriller er 'autentiske', så tÊnker jeg nu at det ikke nÞdvendigvis betyder 'Êgte' men derimod at 'ja, det er solbriller'. Hvis de var Êgte, ville I vel bruge det ord og ikke 'autentiske'...

2016幎8月25日

Hej Marie,

tak fordi du tog dig tid til at skrive noget om eyerim.dk herinde.

Vil du ikke lÞfte slÞret om, hvorfor du mener at brillerne du fik er 'Made in China'? Vores Ray Ban stammer fra Luxottica. Hvis du mener at brillerne er fake er du velkommen til at indberette det direkte til dem her: http://www.luxottica.com/en/help-center/report-fake

Yderligere er du velkommen til at sende dem tilbage til os, hvis du ikke mener de lever op til dine forventninger. Enhver kunde har en fortrydelsesret. Du behÞver altså ikke at bÞvle med 'Þv' ved at bruge dem ;)

DÃ¥rlig Service

Straks på ordredatoen hÊves penge fra din konto. Derefter går der 13 dage inden brillerne er leveret. I denne perioden har eyerim nedsat prisen på brillen - men den besparelse får du ikke som kunde. Det er irriterende.

2016幎8月2日

Hej Pia,

tak fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Jeg er ikke sikker på om at du ville få refunderet et belÞb i hvilken som helst butik bare fordi butikken har Êndret i prisen efter du har kÞbt der. Så ville alle butikker vÊre optaget hele tiden med at erstatte differencen på sidste uges kampagner.

Grunden hvorfor pengene er blevet hÊvet ved bestilling var en teknisk fejl vi bÞvlede med og som er rettet. Hvis du havde nÊvnt i e-mailen til mig at det var et problem for dig havde vi selvfÞlgelig givet dig tilbud om at få pengene refunderet indtil varen er sendt afsted ligesom vi har gjort for alle vores kunder som har vÊret udsat for denne tekniske fejl og som anså det som et problem.

For at undgår misforståelser vedr. leveringstiden - vi oplyser altid leveringstiden på produktsiderne, den er angivet i arbejdsdage.

Fremragende service

Jeg bestilte nogle solbriller og undrede mig efter knap en uge over, jeg ikke fik en bekrÊftelse på at min ordre var afsendt, så jeg kontaktede Eyerim og fik at vide, at det skyldtes, at ordren ikke var på lager, men at de havde kontaktet producenten direkte, og at de var på vej. Ganske rigtigt kom de ind ad dÞren her til morgen - kun to uger efter min oprindelige bestilling, og Eyerim tilbÞd uopfordret at give mig rabat på kÞbet som plaster på såret, selv om der ikke var grund til det. Kan varmt anbefale dem.

2016幎7月14日
自発的なレビュヌ

Rigtig god service! Hurtig feedback.

Rigtig god service og fine produkter. Jeg kontaktede Eyerim pr. mail, og de svarede meget hurtigt tilbage og forklarede mig, at solbrillerne var bestilt hos leverandÞren og det tager mellem 4 og 14 hverdage. Det tog kun 7 dage.
Brillerne er fantastiske og Eyerim var den eneste som havde dem.
Eyerim stÊrkt anbefales!

2016幎7月5日

Hej Raluca,

du skal have tak for de rosende ord og den tid du tog dig for at skrive denne anmeldelse!

Meget dårlig kundebehandling

Mine solbriller ankom med en skÊv brillestang. Jeg tog kontakt via mail og prÞvede at forklare at selve stellet var skÊvt. Det godtog de ikke, så vedhÊftede jeg fotos der tydeligt viste at de var skÊve. Det var heller ikke nok og de undskyldte det med at det skyldtes hvad der hedder meflecto, som er et system der gÞr armen fleksibel, men her er selve armen tydeligvis bukket piv skÊv og sidder elendigt på hovedet. Så vedlagde jeg endnu flere billeder der viste at det ikke var meflecto. De var heller ikke gode nok. Så bad de om dokumentation fra en officiel forhandler, hvilket jeg fik i Sunglass hut i lufthavnen, underskrevet af en medarbejder. Det godtager de heller ikke. Til trods for at der står firmanavn og medarbejders navn med underskrift er det ikke nok til at berettige en klage hos dem. Jeg har nu, efter adskillige uger med billeder og diskussioner, givet op. Jeg har aldrig i mit liv oplevet en så ringe kundeoplevelse og jeg vil ikke anbefale denne forhandler til nogen.
Denne klage indeholder ikke engang deres latterlige "videresendelse" til forskellige afdelinger, i hvad der er en lille internetbutik, samt at brillerne ikke var på lager selvom det stod på hjemmesiden.
Om lidt kommer der nok et svar fra hende der hedder Christina og kalder sig selv for Country manager, hvilket også er hende der har leveret den dårlige kundehåndtering.

2016幎7月4日

Hej Malthe,

tak fordi du tog dig tid for at skrive denne anmeldelse.

Vi bytter meget gerne dine briller. Du Þnskede en udskiftning af den skÊve side. Det er heller ikke et problem. Vi kunne ikke se fejlen du beskrev på billederne og bad dig om en dokumentation fra en autoriseret forhandler som også kan foretage en evt. udbedring. Det er vigtig at dokumentationen/udbedring foretages af en autoriseret forhandler for vi kan opretholde garantien der medfÞlger produktet. En håndskrevet seddel uden stempel på et stykke hvidt papir er desvÊrre ikke tilstrÊkkeligt. Du er velkommen til at sende den påkrÊvede dokumentation til mig via kontakt@eyerim.dk.

Christina

Rigtig god service. Overskuelige hjemmeside. Rigtig fine produkter. Eneste minus er den lange leveringstid. Jeg kontaktede Eyerim pr. mail, efter et par uger, da jeg intet havde hÞrt. De svarede meget hurtigt tilbage og forklarede mig, at solbrillerne ikke var på lager grundet den store efterspÞrgsel. Derfor den lange leveringstid. Det ville vÊre rart, at blive orienteret om dette, uden man selv skulle tage kontakt.

Men alt i alt, kan Eyerim stÊrkt anbefales!

2016幎6月28日

Hej Cecilie,

mange tak for din anmeldelse - vi glÊder os over hver eneste fordi vi lÊrer fra vores kunder hver eneste dag.

Christina

Super pris, men langsom levering.

Det eneste dårlige der er at sige om Eyerim, er at leveringstiden er rigtig lang. Man kan godt nok se den forventede leveringstid under "tilfÞj kurv" ved de forskellige vare, men 4-14 arbejdsdage er noget af et spring. Og det eneste der står skrevet på ordrebekrÊftelsen, er at bestillingen vil blive afsendt så hurtigt som muligt. Det ville vÊre meget rart med en opfÞlgende email, angående leveringstiden. At vente 11 dage uden at hÞre noget om sin bestilling, bortset fra ordrebekrÊftelsen, fÞles som meget lang tid.

Men indpakningen og solbrillerne, var der indet galt med. 100% intakt, 100% Êgte.

Hej Jacob,

tak for din feedback og tak for din tålmodighed!

Vi arbejder på at få en automatisk statusopdatering sat ivÊrk.

Fin service

List lang leverings tid 2 uger.
Ellers okay

Hej Ole,

tak for feedback - vi arbejder på at optimere processerne.

God Service

Jeg havde en god oplevelse med Eyerim!
De tilsendte en mail vedr. status på mit kÞb, for at holde mig opdateret så man ikke selv skulle tage kontakt. Det var rart da det viste sig at der ville gå lÊngere tid med levering, hvilket ikke var deres fejl.
Rart at de tager sig tid til sine kunder! Så kan kun anbefale Eyerim til andre og fremover til mig selv, hvis der skulle dukke et par nye briller op som fanger mit Þje ;)

Hej Frederik,

tusind tak for denne anmeldelse!

Christina

BÃ¥de levering og returnering fungerer bare

Et netbaseret firma skal ikke kun bedÞmmes på evnen til at levere varen, men også på, hvordan det går, når varen skal retur. Og her bestod Eyerim flot.
Mine Ray-Bans passede desvÊrre dårligt, hvorfor jeg valgte at returnere. Og ja, det koster penge og er ikke uden en vis bekymring, at man returnerer til Tjekkiet, men alt er forlÞbet glat - også takket vÊre god og personlig mailkontakt.
Den eneste grund til, at Eyerim ikke får fulde fem stjerner, er savnet af en bedre guide til valg af briller på hjemmesiden. Man kan fx se millimeter på bro og stang, men som glad amatÞr ved jeg ikke, hvordan jeg kan bruge det i forhold til mit ansigt. En bedre guide til valg af briller vil måske også spare Eyerim for en del Êrgerlige returneringer af varer.

2016幎5月24日

Hej Jesper,

tak for de rosende ord og feedback! Vi arbejder på at forbedre vores guide til valg af briller samt at få en dansk adresse til returnering af varer :)

Meget dyr returnering

Det gik som de havde lovet angående leveringstid osv, så det er meget fint. Men desvÊrre var solbrillerne ikke som jeg havde håbet, og måtte derfor returnere dem, det viser sig at deres returnerings adresse er i slovakiet og derfor koster omkring 200 kr.- for at få det sendt tilbage, i forhold til mine solbriller som koster 800, så allerede der har man mistet en del af sine penge. Så jo mindre i er 100% på hvilke briller, stÞrrelse osv. i skal have dem i, så vÊr forsigtig.
Men kvaliteten af de briller jeg fik var helt top og sådan som de havde lovet.

2016幎5月19日

Hi Joey,

vi arbejder på at få returneringsadresse i Danmark og regner med at have alt på plads lige om lidt.
Skrev bare til mig på kontakt@eyerim.dk og så finder vi ud af hvordan og du kan sende dine varer tilbage ;)

Christina

Bedste priser og hurtig levering

Trods at varerne ikke kommer fra Danmark så prÞvede jeg alligevel dette site da priserne var gode. Langt fra skuffet da jeg modtager mine solbriller få dage efter på trods af at de blev sendt helt fra Þsteuropa.
God oplevelse herfra! :)

2016幎4月5日

Hej Mike,

tak for de rosende ord!

Christina

Rigtig fine produkter til super priser

Lidt for lang leveringstid - desvÊrre 👍🏻 men hurtigt og meget fin tilbagemelding pr. mail.

Hej Brigitte,

Tak for din fine anmeldelse :-)
Vi oplever en meget stor efterspÞrgsel efter vores produkter. Producenterne kan nogen gange ikke producere hurtig nok og processen tager derfor nogengange få ekstra dage.

Perfekt oplevelse

Alt fungerede perfekt lige fra website og lagerstatus til indpakning og levering. Med de skarpe priser handler jeg helt sikkert ved Eyerim igen.

Hi,

Tak for de rosende ord :-)

Mvh

Perfekt

billigt, hurtigt og god service

Hej Christian,

Du skal have tak for de rosende ord. Vi hjÊlper gerne en anden gang også :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。