ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllde ett xbox one spel men tydligen strulade nÃ¥got med mailen sÃ¥ fick flrst ingen kod. Men fick tag i support ganska snabbt som var trevlig och problemet blev löst sÃ¥ jag fick min kod till maile... ãã£ãšèŠã
Jeg fik en produktnÞgle, som jeg ifÞlge e-mailen skulle aktivere i Steam. Fandt dog gennem kundeservice ud af, at den fÞrste skulle aktiveres inde i FM Redeem og derefter modtog jeg den rigtige nÞ... ãã£ãšèŠã
Nem kÞbsproces og hurtig levering - fik min kode pÃ¥ mail inden for 1 minut, og koden virkede. En fin oplevelse selvom jeg var lidt skeptisk fÞrst, da spillet var en del billigere end andre steder, men... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EZGAME® er din pÃ¥lidelige portal til digital spilunderholdning. Vi prÊsenterer et omfattende udvalg fra platforme som Steam, Origin, Uplay og Epic Games. Vi skiller os ud ved at kombinere alsidige spilmuligheder med konkurrencedygtige priser. Ãnsker du action, eventyr eller strategi? Vores bibliotek har noget for enhver smag. Med vores Þjeblikkelige 24/7 levering er dit nÊste spileventyr altid inden for rÊkkevidde. EZGAME® stÃ¥r for kvalitet, hurtighed og tillid. Vi er ikke kun en butik; vi er en oplevelse. For dybere dyk, skarpere priser og ubegrÊnset spilglÊde, vÊlg EZGAME®.
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Been trying to buy a "region verified"âŠ
Updated: Got my refund. It took a few images of the problem and some mails with a friendly customer service guy. Updated the score to reflect. 4/5 annoying with the initial issues, but the problem got fixed and all is dandy.
ââââ-
Original post:
Been trying to buy a "region verified" steam key from Ezgames.dk for an hour by now.
Step 1: Order the key first time. Using Dankort/Visa typing in emails, names adress, the code for my card etc... verifying via MitID. All the usual.
Got to the "you will receive a verification" point. Nothing ever arrived in mail. I tried looking for the code on their website - nothing. Something must have gone wrong somewhere, at least it seems the money werent deducted from my account either.
Step 2: Create an account on the site this time. So I can at least find the code there if it doesnt send. Redo the order (using mobile pay this time just in case), this time stuff works and i get a verification mail and a short while later a code. All good... Except the code is regionlocked to another region. So useless.
Going to try and refund, but their refund policy says no refund for codes... so not liking my chances.
Fik ingen nÞgle
Jeg vil ikke anbefale at handle dette sted, jeg kÞbte Football Manager 26, og efter 12 timer uden at have fået nÞglen skrev jeg at jeg ville annullere min ordre, det fik jeg af vide jeg ikke kunne og fik bare et link til hvor jeg kunne aktivere nÞglen, uden nogen form for problemstilling om hvad der kunne gÞres for at lÞse dette.
Fed nok!! :)
Der var lidt bÞvl med at koderne blev klar og at mailen blev sendt, men supporten var tilstede og gav en hurtig og super hjÊlp. Og så endda på en lÞrdag!! Handler helt sikkert her igen.
Sidste uge kÞbte jeg gear til diablo 2
Sidste uge kÞbte jeg gear til diablo 2, fik kun halvdelen af det som jeg bestilte på begge ordre! Ham som skulle give mig mit gear skrev jeg mange gange til uden held! Dette er desvÊrre 3 gang!
God kundesupport
Den fÞrste kode jeg fik virkede ikke. Jeg skrev med det samme til kundeservice. Senere samme aften svarede Anders som har hjemmesiden. Det er virkelig flot når man tager i betragtning af at han har et fuldtidsjob ved siden af. Nu, efter cirka tre dage har jeg en virkende kode og er i gang med at installere.
Jeg havde skrevet forkert email menâŠ
Jeg havde skrevet forkert email men Anders fra customer support sendte hurtigt mit spil til den rigtige email. Dette skete sÞndag aften!! klasse support og service.
3 dage siden jeg bestilte en key
3 dage siden jeg bestilte en key, og har stadig ikke modtage den.
Ingen svar fra support.
Alt virkedeâŠ
Alt virkede prÊcis som det skulle. Jeg kÞbte Forza Horizon 5 og modtog koden på mail kun 10 sekunder efter betalingen var gået igennem. Kan klart anbefales.
KÞbte 3 Minecraft spil
KÞbte 3 Minecraft spil. Modtog koder kort efter kÞbet var gennemfÞrt. Ingen problemer og nem bestilling. Alt virker!
Ordre ID: 16797, 16786
KÞbte et spil og jeg modtog aldrigâŠ
KÞbte et spil og jeg modtog aldrig verificerings mail. Efter kontakt med support fik jeg "gensendt" en kode som viste sig at vÊre en allerede brugt aktiveringskode. Support har vÊret MEGA dårlig med at svare da jeg aldrig har modtaget svar på mine mails. Spild af penge og ingen hjÊlp at hente. De svare kun på de nemme mails, altså dem de vil svare på. Derudover viser det sig jeg ikke engang kan få mine penge refunderet da de som sagt ikke engang svare på mine mails. VÊrste hjemmeside man kan kÞbe fra.
NÃ¥r varen forsvinder - Men pengene betales
Jeg har fÞr anmeldt denne hjemmeside.. faktisk en ganske pÊn anmeldelse..
Her 3 år efter valgte jeg så at bruge dem igen, det blev så sidste gang det skete..
Dårlig support - mangel på svar på henvendelser til trods for at supporten står til at vÊre online..
Mangel af levering af vare på udgivelses tidspunkt..
Produkter fjernet på hjemmeside - Jeg har bestilt 2 spil derinde 1 d 3/6 og 1 idag, pengene blev trukket med det sammen men nu er produkterne sjovt ikke at finde deres hjemmeside mere!! så nu må jeg så bare kÞbe dem andetsteds..
Håber inderligt at folk lige tÊnker en ekstra gang inden de handler derinde det er rigtig billigt men hvis man så ikke får sine vare er det også bare trÊls!! Jeg har ihvertfaldt lige mistet 360 kr
___
Som svar på jeres svar..
jeg synes det er lidt uheldigt at jeg nu har handlet ved jer 3 gange og alle 3 gange har der vÊret et problem.. Det er bare rigtig trÊls, for ja i har nogle virkelig vilde priser der bare er i top men man skal godt nok også bare vÊre opmÊrksom da selve det at få nÞglen kan medfÞlge en del problemer !!
Men tak for den fine service efter mange forsÞg på at skabe kontakt..

EZGAME ããã®åç
alt godt som altid
Respons på supportbesked
Har kÞbt og betalt msfs 24 i går. Jeg har ikke modtaget koden til download endnu! Og har prÞvet 3 gange at kontakte support! Uden svar.
Har nu fået svar fra support, der oplyste at de fÞrst tager sig af supportbeskeder om aftenen.
Koden er nu modtaget 2 dÞgn efter bestilling, og ikke indenfor 30 min som de lover på hjemmesiden.
Et autosvar på supportmailen om tidspunkt for bevarelse af beskeder, ville have gjort en positiv forskel - bare et godt råd :)
Billige og hurtigt
KÞbt en farming simulator 2025 key til ca 15 euro mindre end den normal pris på steam. Fik keyen efter ca 1-2 minuter på mail hvorefter jeg kun aktivere den uden problemer. Så en god oplevelse. Kan anbefalde og kÞbe.
SÃ¥ lykkedes det
Update
Nu har min sÞn endelig - efter 14dage -modtaget en ny aktiveringskode - som virker. Dejligt med en glad dreng
ââ
Vi har kÞbt et spil og få aktiveringskode til steam. Den virker ikke. Herefter kan vi kun kontakte dem pr mail, som besvares efter lang tid. Men ikke noget der hjÊlper overhovedet.
Jeg ville Þnske vi havde kÞbt direkte pÃ¥ steam. De 50kr vi sparede har nu kostet flere timers frustration og tvivl. Bruger dem aldrig igenð¡

EZGAME ããã®åç
Ugyldige kode og langsom support.
KÞbte et spil til Steam, men koden var ugyldig. Support tog 24 timer om at sende en ny.
Bestilling og levering af min ordreâŠ
Bestilling og levering af min ordre uden problemer. Alt fungerede perfekt.
Kan klart anbefales
Altid fair priser og ikke så meget vrÞvl. Det virker bare hver gang man modtager de digitale spil og gamepass
Det er fint nok...
Det er fint nok...
det er fint nok jeg fik farming simulator 25 det tog bare noget tid ca.3-4 TIMER!!! men tak.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã