Meget lÊkre håndklÊder, smukke farver. Jeg er meget begejstret for den grÞnne profil og det hensyn, der tages til miljÞet. Hurtig levering, ingen problemer.
äŒæ¥ãåçããŸãã
KÞbte det fineste karry farvede hÃ¥ndklÊde, og det var den helt rette farve og stÞrrelse. De var sÃ¥ sÞde og hjÊlpsomme da jeg havde kontakt med dem over telefon. Det var godt at det blev leve... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Anbefales på det varmeste!! Perfekt service da det bestilte produkt ikke kunne skaffes men blev erstattet med et andet. Kommunikation i top!!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ganske almindelig oplevelse, som på de fleste web-shops.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos FairLiving sÊlger vi lÊkre, Þkologiske hjemmetekstiler med fokus pÃ¥ ansvarlige og cirkulÊre materialer. Alle vores produkter er lavet i Þkologisk bomuld, og de fleste er ogsÃ¥ biologisk nedbrydelige og genanvendelige. Det er de, fordi vi mener, at de mest ansvarlige produkter er cirkulÊre. Derfor er vi ogsÃ¥ stolte af at have fire certificeringer pÃ¥ nÊsten alle vores produkter â Cradle to Cradle, GOTS, V-Label og Fair Wear. VÊlg mellem mange farver og stÞrrelser af vores hÃ¥ndklÊder, sengetÞj, badekÃ¥ber og bademÃ¥tter, sÃ¥ du finder lige det, der passer ind i dit hjem. Vores valg. Dit valg. FÊlles ansvarlighed.
Stationsvej 11, 8300, Odder, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg har fÃ¥et min bademÃ¥tter i super lÊkker kvalitet og de er meget hjÊlpsomme. Service i top! Varmt anbefales herfra ð§¡

FairLiving.dk ããã®åç
Det var nemt og trygt at handle. Mine håndklÊder kom i silkepapir! Jeg tÊnker, jeg godt kan kÞbe der igen.

FairLiving.dk ããã®åç
Deres svar-mail endte i spam-filteret, men da det fÞrst var opklaret, var kommunikation om ordren super, og varen var fin.
Umiddelbart meget tilfreds, både med produkt og levering. Men det er en gave og modtageren har ikke fået den endnu.

FairLiving.dk ããã®åç
Alting fungerede perfekt og til min fulde tilfredshed ð

FairLiving.dk ããã®åç
Har kÞbt en bomuldskimono som er meget lÊkker og en god kvalitet til en meget rimelig pris. ð

FairLiving.dk ããã®åç
Venlig tålmodig kundepleje. God hjemmeside. Dejligt at kunne se ordren, i betalings forlÞbet.

FairLiving.dk ããã®åç
Brugervenlig og overskuelig hjemmeside, super hurtig levering, rigtig god service og super gode håndklÊder.

FairLiving.dk ããã®åç
Hurtig levering af de lÊkreste blÞde håndklÊder i super skÞn kvalitet.

FairLiving.dk ããã®åç
Super lÊkre GOTS certificeret hÃ¥ndklÊder der kom hurtigt og man kunne vÊlge klimavenlig emballage ð€â€ïž

FairLiving.dk ããã®åç
Meget let tilgÊngelig hjemmeside og super hurtig levering af de lÊkreste produkter.

FairLiving.dk ããã®åç
Super håndklÊder i en lÊkker farve til fornuftige priser, enkel overskuelig hjemmeside.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã