Hurtig svar i chat med en medarbejder der lunhurtigt hjalp med at finde rette produkt, 2 dage senere lÃ¥ der en pakke fra Tyskland med varerne, syntes i gjorde det rigtig godt. Mvh Carsten Bech -... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virksomheden stod i en alvorlig krise og manglede en drivrem akut. Det tog kun en opringning at fÃ¥ den bedste service overhovedet tÊnkelig. Jeg havde en fÞlelse af, at selv smÃ¥ kunder bliver behandlet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De hjalp mig telefonisk med at finde den rigtige lille fremdrifts-rem til min Klippo Comet. Den virker, men er desvÊrre en anelse for lang, ligesom husquarnas originale rem er det. Der er intet "rum"... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
FEC Consulting er en handels- og ingeniÞr virksomhed, hvor transmissioner primÊrt indenfor tandremme, tandremskiver, kileremme, fladremme og transportbånd er vores speciale.
é£çµ¡å
IndustrivÊnget 10, 3320, SkÊvinge, ãã³ããŒã¯
- +45 48248545
- info@fecconsult.dk
- fecconsulting.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
hurtig levering
Hurtig og venlig betjening.
Hurtig og venlig betjening.
Handler helt sikkert igen hos FEC Consulting
HjÊlpsom betjening over telefonen
HjÊlpsom betjening over telefonen. Også hjÊlp, når jeg bÞvlet med hjemmesiden og betaling over "mobilpay".
Hurtig ekspedition af ordre
Hurtig ekspedition af ordre. Dejligt at der også er mulighed for private, som har brug for at finde specielle lange remme på et stort lager. TAK for det !
Jeg fik professionel hjÊlp.
Jeg fik professionel hjÊlp af en medarbejder til at finde den rette lÞsning for mig. Og så var leveringstiden kort, lige hvad jeg havde brug for. Tak
Fantastisk support fra en megetâŠ
Fantastisk support fra en meget kompetent partner! Som sÊdvanlig hurtig levering af vores fÊrdige varer! Tak for hjÊlpen
Hilsen SI
Den bedste og hurtigste service
Kundeservicen var fremragende. Personalet var altid hÞfligt, hjÊlpsomt og vidende. De besvarede tålmodigt alle mine spÞrgsmål og gjorde virkelig alt for at sikre, at jeg var tilfreds.
PrismÊssigt var servicen fair og konkurrencedygtig. Jeg fÞler virkelig, at jeg fik noget for pengene her.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale FEC Consulting. De overgik mine forventninger, og jeg kommer helt sikkert tilbage. Tak for en fantastisk oplevelse!
FEC Consulting er blevet en pÃ¥lideligâŠ
FEC Consulting er blevet en pålidelig leverandÞr for os med fremragende produktkompetence, hurtighed og rimelige priser. Virksomheden skiller sig ud ved at yde fremragende service fra den fÞrste kontakt til produktvalg og levering, helt op til faktureringen. Den venlige indsats fra Erik og hans medarbejdere fortjener sÊrlig ros. Top prÊstation!
kan kun anbefale firmaet. god service, hjÊlp. hurtig levering. venligt personale .
Altid god service
Altid god service. Skaffer dele de handler med hurtigt.
Verdensklasse Service
Helt fantastiske oplevelser skal deles, og det her er en af dem!
Erik og hans team yder en utrolig god service og er til at regne med.
Jeg skulle akut bruge en masse tandremme, og efter at have vÊret i kontakt med FEC for fÞrste gang, er jeg imponeret over hvor professionelt og hvor hurtigt de kunne levere.
De tog sig tid til mig, og jeg var ikke et sekund i tvivl om at jeg fik den rette vejledning hele vejen igennem..
Det bliver ikke sidste gang jeg kontakter FEC for vejledning samt hjÊlp!

FEC Consulting ããã®åç
Tak for hjÊlpen! - Vi fandt en god kreativ lÞsning.

FEC Consulting ããã®åç
Akut Teknisk Support hos FEC Consulting: Fantastisk!
Jeg havde akut behov for hjÊlp, da min maskine brÞd ned, og FEC Consulting leverede prÊcis det, jeg havde brug for! Via chat fik jeg Þjeblikkelig og kvalificeret hjÊlp, der satte min produktionslinje i gang igen på ingen tid. Leveringstiden var lynhurtig, og prisen var yderst konkurrencedygtig. Jeg kan klart anbefale FEC Consulting til alle, der har brug for pålidelig og effektiv teknisk assistance. De er virkelig redningen i nÞdens stund!

Hurtig effektiv og kompetentâŠ
Hurtig effektiv og kompetent sagsbehandling.
Leveret til aftalt tid og pris.
AnbefalelsesvÊrdig

FEC Consulting ããã®åç
Fantastisk leveringstid og service!
Vi hos EIKARFELL stod og manglede en rem til vores produktion maskine pÃ¥ vÊrkstedet, vi stod med et stort problem hvort alt var stop. Erik, Kathrine og deres team hjalp os rigtig meget og var sÃ¥ hurtig til at fÃ¥ os ekspederet med de rigtige dele sÃ¥ vi kunne pÃ¥ produktionen op og kÞre igen med en helt fantastisk leveringstid! Stor anbefaling hvis du stÃ¥r med et problem indenfor FECâs specialomrÃ¥de.

FEC Consulting ããã®åç
Fastest and best thinkable service
I needed a specific timing belt on very short notice. I contacted many firms in Denmark to no avail. I called FEC at 14:00 and within just one hour, the belt was already shipped, and arrived in time the next day. Erik made a great effort to provide the best thinkable service and ensure everything went smoothly. I will be sure to return to and recommend FEC for any future belt needs, even from NL as such trustworthy partners are quite rare.

HÞjt Serviceniveau
Virksomheden ydede god og trovÊrdig vejledning, da jeg kontaktede dem vedr en tandrem, som viste sig at vÊre i tommemål og ikke mm, som man normalt forventer. Hurtig levering er heller ikke af vejen.
Kun ros herfra.

FEC Consulting ããã®åç
Fantastiske service og stor udvalg afâŠ
Fantastiske service og stort udvalg af kvalitetsprodukter.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ