Firmoo

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Już kupiłem 2 pary okularów za +-400zł, jedne metalowe, dobrze się trzymają na nosie, są do komputera więc mają skupienie ostrości wzroku w jednym miejscu i kupiłem do jazdy autem które są świetne - s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

To mój pierwszy zakup z wielką obawą czy będzie tak dobrze jak u optyka stacjonarnego. I było warto. Oprawki są świetne, ale najważniejsze, że soczewki progresywne są na świetnym poziomie. Nieco węższ... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Zamówiłam 2 pary,jedne do czytania drugie do chodzenia,niby takie same rozmiary,a do czytania spadają mi z nosa tak szerokie są zauszniki i nic nie da się zrobić .Naromiast do chodzenia okularki zbyt... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Wszystkie okulary jakie zamówiłam a jest już ich 10 sztuk są wysokiej jakości. Obsługa na najlepszym poziomie. Jakość wykonania świetna / dorównuje wszystkim tym które mają jakieś znaczki… . Polecam w... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 49

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Na stronę Firmoo trafiłam z reklamy…

Na stronę Firmoo trafiłam z reklamy na TT. Długo się przyglądałam , nie wierząc, że można tak ładnie i tak przystępnie cenowo... Jednak kiedy w myślach już było za gęsto, postanowiłam spróbujemy. Pierwsze okulary zakupiłam dla mojej mamy i dla siebie - a kiedy dostawa przyszła szybciej niż była prognozowana, ucieszyłam się jak dziecko. Co więcej - odpakowywałam z radością dziecka każde okularki. Efekt? Byłam i jestem przemile zaskoczona! Z wdzięcznością noszę przepiękne okularki, widzę rewelacyjnie mimo, że to moje pierwsze w życiu progresy, na komputerze pracuję bez żadnych przeszkód, auto prowadzę z luzem - KOCHAM FIRMOO i polecam wszystkim, którzy jeszcze się zastanawiają :)
Po miesiącu zamówiłam sobie kolejny wzór i znowu poczułam się jak dziecko - z radością noszę zarówno progresy z nakładką p/słoneczną jak i progresy z opcją fotochromową. Co więcej mój partner z mojego polecenia również zamówił dwie pary dla siebie i jest magicznie pięknie. Widzenie również rewelacja, wzór okularków piękny (moim kobiecym okiem ;) ) - jako facet również docenił piękno oprawek i komfort widzenia.
A no i jeszcze przecież moja mama, która ze swoich fotochromowych progresów (również pierwszy raz progresy ma w wieku 70 lat) jest baaaardzo zadowolona :)
Dzięki wielkie za FIRMOO - polecam GORRRĄCO każdemu!

2025年3月18日
5つ星のうち5の評価

To już czwarte okulary od Firmoo

Z Firmoo zamówiłam już czwartą parę okularów. Jakość jest świetna, tak samo jak cena. I przyznam szczerze, że szkła są lepszej jakości niż u lokalnych optyków, gdzie za okulary płaciłam naprawdę spore kwoty. Tutaj mogę mieć kilka par i zapłacę znacznie mniej. Jestem bardzo zadowolona i na pewno zamówię jeszcze nie raz.

2025年4月23日

Jestem bardzo zadowolona!…

Jestem bardzo zadowolona z okularów korekcyjnych jak również z okularów przeciwsłonecznych. Bardzo dobra jakość, zdjęcia dobrze oddają to jak produkty wyglądają w rzeczywistości. Na pewno niedługo będę zamawiać następne warianty okularów przeciwsłonecznych :D

2025年4月30日

Zamówiłem skomplikawaną soczewkę

Zamówiłem skomplikawaną soczewkę. Głównie -1 i jak dodatkową + 0.75. Zapłaciłem dodatkowo 199 zł za porzerzony pole wiedzienia. Z -1 nie problem, wszystko dobrze ! Ale z tym sektorzem na dołe + 0.75 bardzo, bardzo wąski. Mam wrażenie że marno zapłaciłem dodatkowo 199 zł za szeroki sektor.
Podsumowanie - oprawka - super !
Soczewka na - 1. Super !
Soczewka na + 0.75 czuję się oszukanym...

2025年4月2日
Firmoo ロゴ

Firmoo からの回答

Cześć Oleksandr,

Przykro nam, że masz problemy z nowymi soczewkami progresywnymi. Ważne jest, aby pamiętać, że przyzwyczajenie się do soczewek progresywnych może zająć trochę czasu, często kilka tygodni, ponieważ zawierają one różne moce w jednej oprawie. Ten okres adaptacji jest normalny i różni się w zależności od osoby.

Aby pomóc Ci w tym przejściu, zalecamy zapoznanie się z poniższymi sugestiami dotyczącymi korzystania z okularów progresywnych: https://www.firmoo.pl/help-p-2030.shtml. Te wskazówki mogą pomóc Ci w skuteczniejszym przystosowaniu się do nowych okularów.

Sugerujemy dać sobie 1-2 tygodnie na przyzwyczajenie się do nowych okularów. Jeśli po tym okresie nadal będziesz uważać je za niezadowalające, nie wahaj się skontaktować z nami w celu wymiany lub zwrotu pieniędzy. Nasz zespół obsługi klienta jest dostępny 24/7 za pośrednictwem czatu na żywo, aby Ci pomóc.

Nasz przedstawiciel obsługi klienta skontaktuje się z Tobą e-mailem w tej sprawie w ciągu najbliższych 24 do 48 godzin. Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą lub folder spamu, aby znaleźć nasz e-mail.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie. Życzymy wszystkiego najlepszego.

Zadowolenie

Byłam sceptycznie nastawiona na zakup okularów, gdyż kiedys już zamawiałam z innej strony i niestety nie spełniły moich oczekiwań.
Tym razem się nie zawiodłam. Zakupiłam 2 pary i kazda z nich jest świetna. Nie widzę różnicy pomiędzy optykiem, a tymi. Przesyłka również została mi szybko dostarczona. Pewnie jeszcze nie raz skorzystam z ich usługi.

2025年4月11日

Na stronę trafiłam przypadkiem

Na stronę trafiłam przypadkiem, szukałam okularów przeciwsłonecznych korekcyjnych i przez jakiś czas miałam mieszane uczucia, ale cena cały czas nie dawała o sobie zapomnieć 🙈. Oglądałam filmiki na tik toku i zdecydowałam się na dwie pary. Jak tylko je zobaczyłam, byłam zachwycona wyglądem, jakością jak i szybkością obsługi zamówienia. Na pewno jeszcze zamówię nie jedną parę okularów 🥰

2025年3月14日
5つ星のうち5の評価

Skusiłam się na zakup okularów po recenzji na tik toku

Skusiłam się na zakup okularów po zobaczeniu kilku recenzji na tiktoku i nie żałuję. Okulary są naprawdę dobrze wykonane, szkła są idealnie dobrane i wykonane. Cena rewelacyjna. Jak widać nie trzeba wydawać milionów by mieć świetne okulary. Dodatkowo miłe zaskoczenie, że z kodem dostępnym na stronie dwie pary można było zakupić w cenie jednej. Realizacja również bardzo szybka. Czekałam tylko 5 dni roboczych mimo że xostalam poinformowana o przedziale 10-14 dni. Paczka przychodzi dobrze zabezpieczona a po odebraniu jej zespół kontaktuje się od razu by dopytać czy wszystko jest w porządku.

2025年3月3日

Profesjonalna obsługa zamówień

Profesjonalna obsługa zamówień. Bieżące informacje o statusie zamówienia. Kilka par okularów, które otrzymałam starannie wykonane. Cena rewelacyjna. Mimo zamówienia online okulary świetnie dopasowane. Polecam!!!

2025年4月11日

Zakochałam się!

Mam dość dużą wadę wzroku, z astygmatyzmem i cylindrem. Stwierdziłam, że jeśli okulary, które zamówiłam nie spełnią moich oczekiwań, zwyczajnie je zwrócę. Tak się jednak nie stało, bo otrzymałam wspaniałe produkty, świetne jakościowo, wytrzymałe, a co najważniejsze, bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, soczewki były idealnie dopasowane, czego najbardziej się obawiałam! Owszem, oczy musiały się przyzwyczaić, co jest naturalną sprawą.
U stacjonarnego optyka mogłabym swoje okulary kupić za ponad 1000 zł i musiałabym wybrać z ograniczonej puli oprawek, które nie ukrywajmy, są średnie. Tutaj ogrom wyboru, pod względem kształtu, koloru, coś cudownego! No i za dwie oprawki ze szkłami korekcyjnymi ze zniżkami zapłaciłam około 300 zł (a nie wybierałam najtańszych opcji, bo fotochromy i filtr do komputera), a z pracy otrzymałam dofinansowanie, które przysługuje każdemu pracownikowi, który pracuje przy komputerze.
Kiedy poczuję potrzebę zmiany wyglądu, na pewno tu jeszcze wrócę! Na pewno skuszę się jeszcze na okulary z nakładkami przeciwsłonecznymi.
Już wiem, że okulary będę mogła dopasowywać do swojej stylizacji i jakbym chciała to codziennie zakładać inne. Polecam z całego serduszka, bo warto!

2024年12月26日

Bezproblemowe złożenie zamówienia…

Bezproblemowe złożenie zamówienia zamówienie na nowe okulary. Byłam
sceptycznie nastawiona co do produktu za tę cenę skoro u nas oprawki to koszt czasami 3-4 x wyższy, jednak co mi szkodziło. Zaryzykowałam i mam super dwie pary okularów w świetnej cenie. Solidnie zapakowane. Szybkość wysyłki - zawsze podana podczas zamówienia.

2025年3月11日

Polecam wszystkim znajomym

Polecam wszystkim znajomym. Dla osób, które traktują okulary jako rodzaj biżuterii (oczywiście korekcyjnej) a nie jak proteza to po prostu raj. Nie muszę odkładać na okulary przez rok, mogę mieć kilka par na wymianę bo niestety bez szkieł korekcyjnych nie funkcjonuję.

2025年4月3日

Jedne okulary przyszły super

Jedne okulary przyszły super, jestem zadowolona, ale niestety oprawki dla męża przyszły wykrzywione.

2025年4月22日
Firmoo ロゴ

Firmoo からの回答

Cześć Afrodyta,

Przykro nam to słyszeć. Proszę się nie martwić, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Jeśli Twoje okulary nie spełnią Twoich oczekiwań, możesz je wymienić lub zwrócić w ciągu 30 dni od otrzymania.

Zalecamy próbę dopasowania oprawki zgodnie z poradami zawartymi w filmie na naszej stronie pomocy: https://www.firmoo.pl/help-p-2039.shtml. Ten przewodnik zawiera instrukcje krok po kroku, jak dopasować różne części okularów, aby lepiej pasowały. Jeśli dopasowanie oprawki nie rozwiąże problemu, możesz przejść do procesu wymiany lub zwrotu.

Nasz zespół obsługi klienta skontaktuje się z Tobą e-mailem w ciągu najbliższych 24 do 48 godzin, aby Ci pomóc. Sprawdź skrzynkę odbiorczą lub folder spamu pod kątem naszego adresu e-mail.

Dziękujemy za zrozumienie i życzymy wszystkiego najlepszego.

5つ星のうち5の評価

Jestem bardzo zadowolona z okularów jak…

Jestem bardzo zadowolona z okularów jak i z obsługi sklepu ! Nie ma żadnych problemów z dostawą czy kontaktem. Oprawki są bardzo dobre jakościowo a do tego w przystępnych cenach, szkła można wybrać dowolne jakie tylko nam odpowiadają, również te przeciwsłoneczne!

2025年4月15日

Trustpilot エクスペリエンス